Halloween..

Är det idag som det är Halloween? Eller imorgon? Hmm, jag har verkligen noll koll. Men jag kommer inte att fira det på något speciellt sätt i vilket fall. Idag är jag trött efter jobbet, dessutom går jag på antibiotika så det skulle bli en kväll utan alkohol för min del. Med det menar jag inte att jag inte kan ha kul utan att dricka, för det kan jag absolut. Men som sagt, jag orkar inte. Tråkig som jag är. Haha. Förra helgen tog ut sin rätt om man säger så ;D
Idag ska jag ha myskväll med mamma och pappa. Jag och pappa var och hyrde en film precis och så blir det tacos att äta. Mums.


Jag och Amanda på Halloween för två år sedan.
Sheet vad man förändras! Haha.

Shopaholic?


Me today.

Jag kom precis tillbaka från en liten snabb promenad. Började bråka med mamma innan, så var tvungen att gå ut och bara vara för mig själv ett litet tag. Känner mig som en dålig dotter ibland, när jag bara blir arg och flippar för i princip ingenting. Kan inte hjälpa det.. Men jag är så lättirriterad för tillfället. Förlåt mami.
Dagen idag har i alla fall varit bra :) Jag åkte in till stan och träffade min underbaring till vän, Kajsa Westberg. Det var mysigt! Jag köpte bland annat lite presenter till min kära far. Det blev ett gottgott rakvatten från Hugo Boss och en bok. Tror nog att han kommer att bli glad! Jag är faktiskt väldigt bra på att hitta goda parfymer och aftershaves till honom, köpte en riktig goding till honom på flygplatsen i somras. Den tycker han mycket om.
Förövrigt så unnade jag även mig själv en liten sak, det blev en jacka/tröja från Gina Tricot. Jag blev helt kär när jag såg den, så kunde helt enkelt inte motstå ;) Det är den jag har på bilden ovanför.
Det har blivit alltför mycket shoppande för min del det senaste, börjar snart bli orolig. Haha. Men jag mår liksom bättre när jag köper grejer till mig själv, i alla fall för tillfället :) Som en slags terapi. Och den lilla jackan var värd pengarna i vilket fall. I'm Happy!
Imorgon ska jag jobba, wiii! Ska bli gött faktiskt :D Det är inte ofta som man känner så.. Haha.
Godnatt!


Ett år går så fort

Idag är det den 30 oktober och det är tio år sedan branden på Backaplan. Sjukt egentligen, jag kommer ihåg den dagen väldigt tydligt, även om jag bara var 8 år då. De senaste dagarna har jag läst i tidningarna och sett en hel del på tv om detta. Det gör mig båda arg och ledsen. Samtidigt så imponeras jag verkligen av alla de människor som på något sätt berördes av branden. De verkar så starka och glada på livet, även om de har förlorat en lillebror eller har brännskador på halva kroppen. Tio år har gått fort och det finns många som tvingas leva med ärren, både på utsidan och i hjärtat.

När jag ändå är inne på ämnet, så måste jag även säga att året som nu har passerat har gått väldigt snabbt. Snart är det ett helt år sedan som morfar dog. Ett helt år sedan, helt sjukt. Ett år av saknad, sorg och smärta. Men samtidigt har jag fått en massa kärlek och glädje från andra håll. Även om morfar dog förra året, så måste jag ändå säga att detta året har varit det bästa i mitt liv hittills.
Igår upptäckte jag något som gjorde mig båda lycklig och lite rädd. Jag insåg att jag faktiskt äntligen har insett att morfar är borta, att han är död. Och det gör inte längre lika ont att tänka på honom som det tidigare gjorde. Jag kan till och med tänka på minnen och le. Det känns bra. Kanske tog det mig ett år att bearbeta sorgen och nu har jag tillslut  insett faktum. Saknaden är något som jag får leva med och kärleken till morfar försvinner aldrig.

Nu ska jag göra mig iordning för att åka in till stan. Jag ska träffa min underbara vän Kajsa och kolla på födelsedagspresenter till pappa :) Bye.

Göött

Idag ska jag, mamma och Madeleine på spa. Det ska bli riktigt riktigt skönt! Massage, jacuzzi, bastu... Wiiii :D Min mamma är bäst! Bästbästbäst. Därefter ska vi åka till mormor, äta våfflor och ha trevligt. Det kommer nog bli en toppendag tror jag allt.
Har precis ätit frukost, så nu sitter jag här i myskläder och är slappast i världen. Haha. Vet inte vad jag ska hitta på tills mamma kommer hem? Får se..
Igår läste jag i alla fall en massa teori och gjorde även en del tester på datorn. Och jag klarade faktiskt både A, B och C utan större problem. Det trodde jag aldrig att jag skulle göra, men det var faktiskt inte alls speciellt svårt. Så nu känns det riktigt bra, att ha kommit igång ordentligt med även det :) Och min lärare har inget att klaga på för tillfället, yeaah.. Kanske borde jag kolla lite på vägskyltar idag? Kan behövas.


Du var mitt allt

Kärleken tog slut, har ingenting kvar. Varför blev det såhär? Får inget svar, du vägrade berätta, du skyllde på annat. Har minnen av dig, allt vi gjorde tillsammans.
En månad har gått och jag är ensam med smärtan. Du sårade mig djupt, har jag lämnat ditt hjärta? Du finns i mitt, det kommer du alltid att göra. Och dina bilder av mig, är dom förstörda? Raderar du din hjärna, har du glömt den? Jag vill vakna upp ur denna jävla mardrömmen. Säg att jag är din, du är min, vi tillsammans.

Hjälp mig, jag försöker kämpa på och jag trodde aldrig någonsin att det skulle kännas så. Att det skulle göra så ont om du lämnade mitt liv, du fick mig att vara glad när du sa att du var min. Men nu är det slut och jag ligger och gråter, det som finns i mitt huvud det är minnen och frågor. Varför? Kan du svara på det?
Snälla kom tillbaka, den drömmen som jag har. Du förtränger allt vi gjort, så du glömmer mig väl snart. Men jag kommer alltid minnas våra dagar tillsammans, du är vackrast och bättre än alla andra.


Du var mitt allt, du var hela min värld.

Luftvägskatarr

Jag har luftvägskatarr visade det sig idag. Roligt. Har fått utskrivet hostmedicin och antibiotika. Måste i alla fall säga att jag är glad att det inte var lunginflammation, som jag trodde. I vilket fall så suger det att vara sjuk. Känner mig ju faktiskt frisk, förutom att jag får riktigt äckliga hostattacker då och då, samt att jag är täppt i näsan. Men ingen feber, skönt.
Kom precis hem, jag har varit på vårdcentralen som sagt. Innan det var jag inne i Borås en sväng och körde bil. Det gick finfint! Jag hade inte min vanliga lärare, utan en annan. Anders hette han, jättesnäll gubbe. Jag körde i cirkulationsplatser och började även att följa skyltar osv nu. Goodigoood! Nu är det bara teorin som släpar efter, som min lärare säger...
Idag ska jag bara vara hemma och läsa teori, kanske börja göra lite tester på datorn med... Får se. Alina och Helena skulle träffas inne i stan idag och jag hade gärna hängt på, men känner att jag behöver vara hemma och plugga, nu när jag faktiskt har lite tid över.

Tjeena

This is the life

Hemma igen.. Och vad ska man säga? Borta bra, men hemma bäst? Don't know... Haha.
Helgen var i alla fall helt crazy :D Och väldigt lyckad! Vi har festat, shoppat, festat ännu mer, ätit massa god mat och mycket mer :D Jag är helnöjd. Orkar inte skriva så mycket om det idag. Är ganska trött, dessutom är jag fortfarande sjuk! Femte veckan förfan! Jag tror jag har lunginflammation faktiskt. Hoppas att jag får tid på vårdcentralen imorgon, måste kolla mig.. Det liksom piper och rosslar nere i lungorna, speciellt på nätterna och när jag ska sova. Uhhhh. Och en helg som denna gör en ju knappast friskare.
Helgens låt: Amy McDonald - This is the life


Resan upp :D Puddingen själv.


Yeeeeaap!

        
:D


Första utekvällen...

   
Sushi, slottet och shopping i Gamla Stan.
Riktiga turister alltså ;)


Here we come :D


Du och jag på äventyr, kan det bli bättre?


Yes, äntligen klar! Snart är det dags att gå till bussen för min del, synd att det regnar så mycket bara... Uscha. Jag har precis ätit,  fixat mig och klätt på mig. Det blev ett längre linne, leggings, en kofta, samt en sjal idag. Sköna kläder med andra ord :D Pallar inte att sitta i jeans på tåget, fast kan inte säga att jag använder jeans så ofta nuförtiden. Tycker att leggings och mjukis är mycket goare, hihi. Nej nu ska jag dra mig!
Ha en bra helg,
puss&kram Therese



På G..

Jahopp, då börjar det dra ihop sig inför våran lilla tripp :) Jag har nästan packat klart, men har lite panik över vad jag ska ha med mig egentligen. Just nu känns det inte som att jag har några kläder alls! Usch.. Jaja, jag får väl se vad jag lyckas få med mig. Men det behövs ju inte alltför mycket kläder, med tanke på att vi bara är borta tills på söndag. Jag hoppas inte att vi är alltför slitna när vi kommer upp ikväll, hihi. Tror nog att det blir några öl på vägen upp, som uppvärmning ;) Om jag ska vara ärlig så tycker jag att det ska bli lite jobbigt att ta tåget idag... Det är ju den vägen som jag alltid åkte när jag skulle hem till Emil. Det känns jobbigt. Att se stationen, samhället och allt, minnen minnen. Jag hoppas för allt i världen att tåget inte stannar i Vårgårda, för då bryter jag nog ihop. Fan, att det ska göra så jävla ont! I miss him.
Nej, nu ska jag fortsätta med mitt, bye..

I just want you to know who I am.


 


And I don't want the world to see me
'Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am


Godkväll :)
Nu sitter jag här och har inte speciellt mycket för mig. Men jag är glad, ärligt talat så är jag faktiskt glad :D Och det känns bra. Jag är glad för att jag har en underbar helg framför mig. Jag har precis smörjt in mig med brun-utan-sol, så imorgon kommer jag att vara fejkbrun och snygg, höhö. Jag har även hunnit med en sväng hem till Zara, där jag hämtade lite öl som vi ska ha med oss imorgon. Fan vad tungt det var att släpa på måste jag säga! Haha. Men imorgon ska jag ialla fall ha en resväska med hjul så det blir nog bra.
Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla tv och läsa skvallertidningar.
Texten ovanför är från min absoluta favoritlåt, Goo Goo Dolls - Iris. Det är världens finaste låt och jag har älskat den sen första gången jag hörde den för omkring 5 år sedan. Det är en sån låt som jag kan lyssna på om och om igen utan att någonsin tröttna. Det finns ingen bättre, love love love! <3


Helgen kommer att bli bäst :D


















Idag har jag än så länge hunnit med att;
* Ta mig en skön dusch
* Prata med Kajsa en bra stund
* Läsa 100 sidor körkortsteori

Än sålänge så har dagen varit helt okej, måste dock börja planera inför Stockholm snart. Vi åker ju imorgon, jag och min babe. Det ska verkligen bli härligt! Massa shopping, mys och fest. Nej, denna helgen känns verkligen välbehövlig! Jag vill verkligen komma bort från Allt. Har kollat upp att hotellet har hårtork, haha. Vi var lite oroliga för det.. Hursomhelst, Zara ska jobba imorgon så vi ska ta ett tåg som går vid tjugo i sju ungefär. Så vi kommer att vara uppe ganska sent. Menmen, det spelar ingen roll. Tror att jag ska passa på att åka in till Göteborg lite tidigare imorgon och träffa Alina. Det var längesedan, bara ta en fika och prata lite innan tåget går.
Nu börjar jag bli sugen på mat, så tror jag ska göra mig något att äta. Det tråkiga är att jag är så förkyld så jag inte känner smaken på maten. Blä! Hade ju lika gärna kunnat äta kokt torsk..

"Det tar 3 månader"

Jag pratade med Helena igår. Som vanligt snackade vi om det mesta och självklart kom vi också in på mitt såkallade kärleksliv.
T: "Hur lång tid tar det egentligen innan jag kommer över detta?"
H: "Jag läste faktiskt i en tidning en gång, att det i genomsnitt tar 3 månader för en tjej att komma över en kille. Fast det är ju såklart väldigt individuellt, men på ett ungefär så tar det nog omkring 3 månader."
T: "Jaha."
Upplyftande, men jag tror faktiskt att det kan stämma. Jag hoppas att det stämmer. Själv är det en månad sedan, och jag kan väl inte säga att jag mår så mycket bättre. Och jag har absolut inte komit över honom. Men jag gråter inte varje dag, det är väl alltid något ;) Om ytterliggare en månad hoppas jag att jag är lite gladare och att jag inte tänker på honom Såå mycket som jag gör idag. Och om tre månader, så hoppas jag att, jag mår helt.. okej.
?

Tjeeeena hej

Bråttom, bråttom.. Har gjort mig iordning lite snabbt för att gå upp till tågstationen och möta Zara. Sedan ska vi nog gå hem till henne och vara förkylda ihop, haha. Sov länge idag, men har ändå hunnit med att läsa lite teori. Nej, nu måste jag skynda mig! Jag hoppas att Zara har en cigarett att bjuda på, för jag är jättesugen och mina är slut.
Ha en bra dag


Dagens låt:

Amiel - Lovesong

It's one thing to ask why we break up
Have you ever wondered why it is we fall in love?
Can you tell me, do you know what it is you're looking for?
Why do we need? Can you tell me why I care?
How is it that we hear that voice that says, 'I want you there'?

Thanks, you've been fuel for thought
Now I'm more lonely than before, but that's okay
I've just ready-made another stupid lovesong
And thanks, you've been fuel for thought
Now I'm more lonely than before, but that's okay
I've just ready-made another fucking lovesong

In a single moment you might be perfect
And sit in a window of my life
But how much, how much more would I yearn to see?
What would I strive to hide, now there will be no compromise?
So take it in your stride, I'll believe you now with a smile

Thanks, you've been fuel for thought
Now I'm more lonely than before, but that's okay
I've just ready-made another stupid lovesong
And thanks, you've been fuel for thought
Now I'm more lonely than before, but that's okay
I've just ready-made another fucking lovesong

Look into my eyes
Ours was no love sacrifice
For it has helped us to grow
And I'm sorry, I know just how far I have to go alone

Thanks, you've been fuel for thought
Now I'm more lonely than before, but that's okay
I've just ready-made another stupid lovesong
And thanks, you've been fuel for thought
Now I'm more lonely than before, but that's okay
I've just ready-made another fucking lovesong

I've just ready-made another lovesong
Just ready-made another lovesong

Kan man hata hela världen?

Jag behöver inte mer problem nu. Jag orkar verkligen inte med det. Visst har jag vetat länge, länge att det finns saker som måste förändras och att det inte kan fortsätta på det här sättet i all evighet. Denna kvällen har varit en sån där jobbig kväll, en sån som inte kommer speciellt ofta, men när den väl är här så är det förjävligt. Jag vet att det är svårt att förstå vad jag menar och jag vill egentligen inte prata om det alls. Men eftersom detta i princip är som en dagbok för mig nu, så använder jag mig av denna för att skriva av mig och lätta på mitt hjärta. Jag struntar i om någon förstår eller inte, det är inte det som är grejen. Jag vill bara få ur mig allt. För hur mycket folk än säger att de förstår hur jag känner och mår, så gör de inte det. Hur mycket de än vill kunna förstå mig, så är det omöjligt. Ingen kan känna det jag känner, that's it. Har du nån gång känt att ingenting känns rätt? Kan man hata hela världen?


Jag sprängs!

Nu ska jag snart göra lite mat och läsa teori. Kom hem från Borås för en stund sedan, där jag har övningskört. Det gick kanon idag :D Yeaah. Nu har jag fixat mig lite, pallar inte att gå runt som en zombie idag med. Tycker faktiskt att man mår mycket bättre när man gör sig iordning. Så detta är jag idag:


Jag vet att det går över, någon gång i framtiden kommer jag att ha kommit över detta. Men just nu, precis just nu, är det helt jävla outhärdligt. Jag vet inte vad jag ska göra av mig själv längre. Det känns som att jag håller på att sprängas av alla känslor som just nu finns i min kropp. Och de vill inte försvinna. Fan ta er, jävla känslor. Jag hatar er.
Igår var det exakt en månad sedan som vi pratade med varandra senast och sista gången som jag hörde din röst. Denna månaden har varit den värsta i mitt liv och jag har aldrig tidigare upplevt så mycket känslor och ledsamhet, på samma gång. Först blev jag chockad, sedan förbannad och frustrerad, sedan kom alla tårarna och nu känner jag bara saknad. En sån otrolig saknad av en människa som jag inte längre träffar. En person som tidgare var bara min, men som nu är borta ur mitt liv. Du klippte bara banden rakt av, och kanske var det också bäst så? Kanske hade jag mått ännu sämre av att höra av dig då och då? Jag vet inte, men just nu känns Allt bättre än detta. Fuck Everything. 


Uttråkad


Om mig själv..

(/) är jag kär - njaae, olyckligt kanske
(x) sagt nej till sex
(x) rökt en cigarett
(x) rökt en cigarr
(x) varit full
(x) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär
(x) blivit dumpad
(x) cyklat utan händer
( ) tycker att sommaren borde komma nu
(x) Hatat kärlek
(x) Haft oskyddat sex
( ) Har eller haft converse
( ) älskar att gunga
(x) älskat någon så det gjort ont
( ) är höjdrädd
( ) gjort dig själv illa
(x) kysst dig själv i en spegel
( ) hoppat från ett föntser
(x) viskat i någons öra
( ) hamnat på sjukhus
(x) förlorat någon du älskat
( ) dödat någon
(x) bakat sockerkaka
(x) velat dö
( ) lyssnat på samma låt en hel natt
( ) ätit godis istället för att gråta
( ) skrivit hora/ bög till någon
( ) varit hög
(x) varit ordlös
( ) hatar värme
(x) har skrivit på någons arm
(x) har dissat någon som ringt på din mobil
( ) har varit otrogen
(x) har hatat någon du egentligen älskat
(x) har ångrat dig
(x) har varit svartsjuk
( ) har hostat blod
(x) tycker om kladdkaka
(x) ätit middag med någon du tyckt om
(/) tror på det övernaturliga
( ) har hatat dina föräldrar
( ) ätit jättemycket så jag spytt
( ) har hatat din kropp och ditt utseende
( ) har spelat gitarr
(x) sjunger i duschen
(x) skrikit dig hes av panik
( ) har sätt någon dö
(x) har skakat av nervositet
(x) har skrattat så jag gråtit
(x) haft solen i ögonen med ett leende
(x) tagit någon på rumpan
( ) slängt porslin i väggen
(x) hatat hela världen
(x) sjungit till Håkan Hellström med någon du tycker om
( ) tycker att pengar är viktigare än allt annat
( ) gillar inte när folk frågar dig något
( ) drömmer ofta mardrömmar
( ) skulle du kunna döda för någon
(x) har ett smeknamn
( ) har somnat på golvet
(x) blivit kysst av någon du aldrig trodde skulle kyssa dig
( ) hånglat på tunnelbanan
( ) åkt buss genom hela sverige
( ) kastat dig framför ett fordon
( ) tågat genom staden med flaggan i skyn
( ) älskat någon som inte visste om det
(x) skrapat upp bena
(x) tycker krig är idiotiskt
(x) tuggat på ett grässtrå
( ) varit nära döden
( ) hållit om en ko
(x) hållit i en orm
(x) varit så full att jag inte kunnat gå
( ) varit på darinkonsert
( ) kastat din mobil i vattnet
(x) vaknat av att du gråter
( ) känt dig som ett får
( ) drömt om svarta paraplyn
(x) haft läppstift
(x) har gråtit i någons närvaro
( ) älskar regn
(x) önskar sig ett liv med en viss person
( ) har slagit till en person så dom tappat andan
(x) har sprungit en kilometer utan uppehåll
(x) har studsmatta hemma
( ) har aldrig ätit fisk
( ) har sett en film mer än 10 gånger
( ) kysser med öppna ögon
(x) har glömt låsa på toa som sedan lätt till en pinsam upplevelse
( ) gillar att städa
(x) har gråtit av lycka
( ) kan över tre språk
(x) har bra självförtroende
( ) tror jorden går under snart
( ) drömt att du varit död
( ) har aldrig druckit öl
(x) har en fobi
(/) trivs med din kropp
( ) kysste någon innan åldern 10
( ) har ätit kattmat en gång
(x) avskyr matte
( ) tycker om att spela piano
( ) är en dagdrömmare
( ) har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
(x) vet vad kärlek är
(x) Har förlorat en nära vän
(x) skulle ge och göra allt för en person nu
(x) har/ska gå på bal
(x) hatar mjölk
( ) har rökt gräs
( ) verkligen hatar att gå till tandläkaren
(/) vet hur det är att älska någon långt borta
(x) älskar någons leende
(x) har syskon

Brrrrrr..

Här sitter jag i myskläder, osminkad och mer håret åt alla håll. Förkylningen har blivit värre och jag hostar som aldrig förr och näsan är helt igentäppt. Mina hostattacker låter hemskt, hoppas inte att det är lunginflammation eller någon annan skit. Förkylningen har hållt i sig ett bra tag nu, tredje sjukveckan nu. Det betyder också att jag inte har tränat på snart en månad, it sucks! Hur som helst, idag blev jag väckt av att Zara ringde och väckte mig vid tio. Den jäveln! Haha. Hon kände sig inte heller bra, så hon skulle gå hem från jobbet och frågade om det var okej om hon kom till mig. Och självklart var det det :) Alltid trevligt med sällskap, även när man är sjuk. Så vi låg i soffan större delen av förmiddagen, kollade på film och segade oss. Men nu har snyggingen tagit bussen till Göteborg, så nu är jag rastlös och uttråkad. Jag undrar om det går något bra på tv ikväll..

Dead!

Snart snart ska jag in i duschen. Väntar bara på att Madeleine ska bli klar så att jag kan få badrummet för mig själv, höhö. Skönt att helgen är över nu! Ovanligt att jag säger så, men med tanke på att det enda jag har gjort denna helgen är att jobba så känns det underbart att det är måndag imorgon och (förhoppningsvis) en ledig dag för min del. Att klockan ringer 04:50 en söndag känns fan inte normalt! Det är ju nästan att plåga sig själv. Men som sagt, det enda som finns i mitt huvud sånna här dagar är Cash. Och sängen. Jag har längtat hela dagen efter att få komma hem och gosa ner mig i min säng! Wiiii. Kommer bli extra gött när man är nyduschad och fräsch dessutom. Jag hoppas för allt i världen att jobbet inte ringer in mig imorgon. Jag vill soooova! :D
Puss och godnatt

Yeah babe



Snart åker vi :D Bara du och jag! Oj vad kul vi ska ha :D:D

Kaffe - mindre bröst?

Haha. Igår läste jag i tidningen om en undersökning som hade med kaffe att göra. Forskarna hade kommit fram till att de tjejer/kvinnor som dricker mer än tre koppar kaffe varje dag, riskerar att brösten minskar i storlek. Oh my, jag måste ju verkligen ligga i farozonen! xD Under en dag på jobbet dricker jag kaffe säkert fyra gånger (vad ska man annars göra på rasten?) Nu blir det andra bullar, måste ju vara rädd om mina boobies! De får ju absolut inte bli mindre, kommer inte på fråga. Hahaha. Nej men seriöst, vilken forskare ödslar sin tid på att komma fram till sånna här töntiga resultat? (Som helt klart är bullshit ändå) Kom på ett vaccin mot aids istället.

Have you ever?

Baaaah, äntligen hemma från jobbet! Och så har jag hela huset för mig själv dessutom, så ska inte klaga. Känns som att det händer massa saker denna helgen. Fester, middag, utgångar, osv... Typiskt att man ska jobba hela helgen då. Så ikväll blir det hemmakväll, with myself and I. Ska ändå bli ganska skönt.
Om en vecka är jag däremot i Stockholm, så då blir det allt till att festa! Wohooo. Ska bli underbart att komma iväg en helg, bara jag och min Zara :) Med tanke på att jag i princip bara har varit hemma i runt en månad nu, behöver jag komma ut. Nej, nu måste jag nog göra mig något att äta innan jag dör av hunger.


Have you finally found the one
You've given your heart to
Only to find that one
Won't give their heart to you
Have you ever

Promenad och slappiskväll

Nu är det snart dags att nana för min del. Upp och jobba imorgon, jippii.
Kom hem för en stund sen efter att ha varit ute och gått en promenad med Amanda och Elin. Amanda kom till mig vid sextiden och tiden gick mest åt till att slappa, kolla tv osv :) Skönt det med, att bara slappa och ta det lugnt.
FAAAAAAAAAAAAAAAAN. Måste säga att jag inte är på topp just nu, känner mig helt jävla down. Jag vill inte ens må såhär! Helvete. Amanda frågade mig tidigare idag: "Therese, hur mår du egentligen?" Då började jag gråta. Jag vet ju fan inte hur jag mår. Skit är väl ett bra ord skulle jag tro. Jag vill inte sitta här och tycka synd om mig själv, klaga äver mitt liv och vara allmänt tråkig. Men jag vet inte vad jag ska göra av mig själv just nu, känslan som finns inom mig går inte att beskriva med ord.


                                            Deeeeegkväll hos mig

Jordgubbssmoothie

Wohooo, idag är jag ledig. Känns väldigt skönt! Till frukost gjorde jag mig en jättegod smoothie med jordgubbar, mums. Nyttig, men ändå väldigt god måste jag säga :) Än så länge så har jag inte hunnit med att göra så mycket, men tror nog att jag ska sortera lite tvätt, städa rummet och läsa teori. Till lunch blir det pannkakor, är jättesugen på det. Haha, vilken gottegris man kan vara då. Men tycker att man kan få unna sig det ibland faktiskt...

Tiden går så snabbt nuförtiden. Det är inte klokt att det redan är oktober. Känns som att det var sommar förra veckan i princip. Åh, vilken underbar sommar jag har haft. Så många minnen, så mycket glädje. Fast det finns också minnen som gör ont, fina minnen och stunder som jag saknar nu. Om man kunde spola tillbaka tiden, så att allt var så underbart och fint som då? Men det går inte. Jag vet det.
Snart är det även ett helt år sedan som morfar försvann. Min älskade morfar! Saknaden är fortfarande lika stor, men det gör faktiskt inte längre lika ont att tänka på dig som det gjorde innan. Tänk att tiden har gått så snabbt, snart var det ett helt år sedan jag träffade dig senast. Shit... Hörde en låt innan, som fick mig att tänka på dig.

I miss you
Miss you so bad
I don't forget you
Oh it's so sad

I hope you can hear me
I remember it clearly

The day you slipped away
Was the day I found it won't be the same
Oh




 


Greys Anatomy



Pratade precis i telefon med den här underbara tjejen :) Hellis-Pellis, gullegris.
Som vanligt tjötade vi om allt och ingenting, alltid lika trevligt. Pratar en hel del
i telefon med mina vänner, alltid gjort. Jag tycker om att prata i telefon och kan prata
i timmar i sträck. Det är ett sätt att umgås på för mig. Nu när jag inte går i skolan och
träffar vännerna varje dag, så blir det istället så att man pratar desto mer i telefon.
Måste säga att det känns konstigt att inte träffas lika ofta som man tidigare gjorde.
Jag trodde faktiskt att det skulle bli mer tid över till att träffa vänner, när man inte längre
skulle ha plugg och skola. Men så fel jag hade, jobbet tar mycket tid och ork kan jag lova.
Yäyäyä, nu ska jag gå och fortsätta titta på Greys Anatomy.
Natti!

Förkyld!

Idag var jag riktigt nära att sjukanmäla mig och stanna hemma. Förkylningen vill inte ge med sig, herregud vilken rethosta jag har haft de senaste dagarna. Och igår kväll satte den igång på riktigt, så det blev till att sova halvsittande i sängen inatt. Haha. Men jag sov ganska gott ändå, när jag väl somnade :) Dagen har allt varit bra, men imorgon kommer att bli bättre. Är nämligen ledig då, så ska ta och sova ut ordentligt! Samt ta hand om mig själv och kanske plugga lite teori. Kuuuuul.
Puss.

Me, Myself and I

Nu har jag fått bilderna som Kajsa tog på mig för några helger sedan :D Nice. Det är riktiga Ego-bilder på bara mig själv, haha. Men dom blev väldigt fina tycker jag allt! Tack älskling för att du piggade upp mig den där dagen, för det gjorde du verkligen! Love you hunnie (L)



                         



                       


(Kolla fler av fotografens bilder på www.swfoto.se) :D

Om Du bara visste

Har precis ätit, makaroner med köttbullar blev det.Idag har jag jobbat, men bara 4,5 timmar. Dagen började med en timmes körlektion, det gick väl sådär tror jag... Det kändes lite hackigt, inte min dag helt enkelt (man måste ju skylla på något). Haha. Därefter gick jag till stadsbiblioteket och läste körkortsteori. Fyfan vad tråkigt det är säger jag bara! Men kände mig faktiskt lite tvingad till att öppna boken idag, efter det att min lärare sagt till mig att jag ligger lite efter med teorin. Hmm, kan det verkligen stämma? ;O Får bara inte tummen ur röven liksom... Tror att jag ska önska mig ett fotografiskt minne i födelsedagspresent, skulle inte sitta fel. Haha.
Jag ringde min vän Kajsa precis, kände mig sugen på att prata lite... Men kom på att hon inte är hemma denna veckan. Då fick jag en tår i ögat :( Hon är på praktik i Jönköping. Miss her!

Känner mig ensam, på ett kostigt sätt. Jag vet ju att jag absolut inte är det, jag har min familj och alla mina fina vänner runt omkring mig. Men ändå, det är liksom något som saknas inom mig. Ett stort hål i hjärtat som varken vill försvinna eller bli mindre. Och det är Dig jag saknar! Om du bara visste hur mycket jag saknar dig, hur mycket jag tänker på dig, Varje dag. Om du bara visste hur ont det gör i min kropp och hur alla minnen bränner inom mig. Jag försöker verkligen, jag försöker verkligen att komma över dig. Men det är inte så lätt. Det är skitsvårt faktiskt. Ibland önskar jag att du och jag aldrig hade träffats, men samtidigt så är du en av de finaste personerna som jag någonsin har känt och jag är väldigt glad att du har varit en del av mitt liv. Vissa stunder känns det som att någon har dött, så jävla ont gör det.
</3


Ny vecka, igen.

Hade väldigt svårt att somna igår kväll och sov dåligt hela natten. Kände mig inte alls utvilad när jag vaknade. Vet inte vad det berodde på, kanske min jobbiga förkylning som aldrig vill försvinna. Blä. Jag som älskar att sova! Det är det bästa jag vet och jag kan somna varsomhelst, närsomhelst... typ. Om jag inte får min skönhetssömn blir jag på dåligt humör, men jag tycker att jag har klarat dagen bra :)
Idag har jag jobbat, kom precis hem. Väldigt skönt att komma in i värmen efter att ha cyklat från bussen i regn. Usch, nu är det verkligen höst. Det enda positiva med det är att min födelsedag närmar sig, wiii. Men jag önskar mig inget speciellt, att fylla år nu är inte alls samma sak som när man var liten. Nu kan man köpa sig det mesta som man vill ha. Och jag vill inte ha något.
Jaja, nu är snart maten klar, så ska nog gå upp.
Pusshej


Just an old boyfriend...

I see you on the street
My broken heart still skips a beat
I hear your name
Inside I go insane baby

Each day that we don't touch
Is one more day it hurts too much
I can't forget . The love that we made but..
there'll come the moment that we're gonna meet again
Baby it won't even bother me
I'm trying to make it to the day you'll be just an old boyfriend
Won't be thinking of you every night
Won't be wishing that we could only try
Won't tear me up inside
Just an old boyfriend...

Oh..No..No..Oh...

Anyone can see the love we killed. Is killing me
I'm just so sad to lose what we had
Oh yeah.
And there's no doubt that I should be okay by now
But. I'm not there yet..
It hurts me so bad...but..
there'll come the moment that we're gonna meet again
Baby you won't even bother me
I'm trying to make it to the day you'll be just an old boyfriend
Won't be thinking of you every night...........Once More
Won't be wishing that we could only try........Once More
Won't tear me up inside
Just an old boyfriend..

Nothing more and nothing less
No more living with regrets
Your memory won't get the best of me.. (The best of me)
Ur gonna see...

Won't be thinking of you every night
Won't be wishing that we could only try
Oh why can't you be?

Just an old boyfriend


Myshelg

Helgen har varit kanon :D
   Lördag. Jag, Kajsa och Madde åkte in till Borås för lite shopping. Det blev inte så mycket köpt för min del (förutom ett nytt rouge), men jag hade kul ändå. På H&M kom jag på den konstiga idén att vi skulle leta upp de fulaste kläderna i affären och sedan prova dem. Det finns faktiskt jättefula kläder på H&M, haha. Måste ändå säga att Madde var väldigt söt i sin gräsliga gröna klänning. Och Kajsas kläder var absolut fulast, det var jag som valde dem :) Haha. Vi hann också med en mysig fika på Café Viskan. Jag hade aldrig varit där tidigare, men jag kommer absolut att gå tillbaka dit. När affärerna hade stängt fick vi till Hemmakväll och hyrde film, en skräckis blev det... Därefter åkte jag och Kajsa hem till henne och lagade en mumsig middag, badade bubbelbad och kollade film. Jättemysigt!
   Söndag. Vid halv ett kom familjen och hämtade mig i Sjömarken. Vi åkte in till stan och åt jättegod mat på en grekisk restaurang med mormor, mina kusiner osv. Därefter gick vi och såg musikalen Sound of Music. Den var lite seg emellanåt, men det var ändå trevligt att umgås lite med släkten :)

     
H&M ;)


Jobbfri helg, äntligen!

Bara imorgon kvar att jobba för min del, sedan väntar två skööööna lediga dagar. Ska bli helt underbart! Det blir inte Jönköping denna helgen, får ta det någon annan gång framöver, men vet inte riktigt hur jag ska lyckas trycka in det... Är fullbokad i flera helger framöver, jobb, osv. Och dessutom, nästnästa helg blir det Sthlm! Zara bokade hotell idag, så nu är vi verkligen på gång. Ska bli väldigt kul! Jag längtar... :D

Idag har jag jobbat som en liten gnu, är helt slut! Nästa vecka kommer dessutom att bli ännu värre, jobb måndag-söndag (ledig torsdag). Jag vettefan om jag lever efter det. Haha. Men det blir massvis med cash ialla fall! woohooo.
På lördag ska jag till Kajsa, vilket ska bli jättekul. Jag ska sova hos henne från lördag till söndag hade jag tänkt :) Kanske blir det lite party med, vi får se...
Bye.


Lördagsplaner <3


Love is Wicked

Alex kom till jobbet idag, helt rödgråten och förstörd. Hennes pojkvän sedan två år tillbaka gjorde slut igår, pga en brud som han träffat på sin nya skola där han har börjat läsa, för tre dagar sedan(!) Jag blev så ledsen för hennes skull och då kom allt som jag känt de senaste veckorna uppi igen. Jag är så JÄVLA trött på alla fega killar som tydligen finns där ute. Dra åt helvete. Orkar fan inte med allt, kärleken gör verkligen ont. Hur kan något som är så underbart många gånger, vara så hemskt ibland?
Love is wicked!

Jönköping till helgen?

Pratade med Helena precis. Vi funderar på att åka till Aida i Jönköping på fredag. Aida pluggar affärsjuridik där och det skulle vara kul att få se hur hon har det därborta i sin lilla lägenhet. Jag fattar verkligen inte hur hon pallar med att gå den där utbildningen. Herregud, bara tanken på att läsa allt det hon läser får mig att må illa. Haha. Men som sagt, jag ska inte bli affärsjurist, så jag lär slippa det där. Blir antagligen så att vi åker efter att jag har slutat jobba, alltså vid sextiden ungefär. Kanske blir det utgång därborta? Skulle vara lite nice, var verkligen sjukt längesen jag festade nu! Och ännu mer längesen jag var sådär skönt full. Tror faktiskt att senaste gången var när jag och Emil var på kräftskiva hos en av hans kompisar, och det var ett tag sen nu ju. Uscha, nu saknar jag honom på ett sådär jobbigt sätt igen. Miss miss miss you you you!
Nej, nu ska jag ta mig en dusch. Och sen blir det nog till att dricka te framför tvn. Ska kolla på Maria Wärn, Främmande fågel. Jättebra serie faktiskt :)

Puss.


.


And I may not be perfect, but I'll always be there.

Yäääy

Wiiii, om tre veckor planerar jag och Zara att dra till huvudstaden. Jag hoppas verkligen att det blir av, skulle verkligen vara jättekul ju! Just nu går jag bara runt som i en äcklig dimma och väntar på att vinden ska vända. Så jag vill verkligen ha något kul att se fram emot framöver. Jag ska försöka leva livet nu och göra så mycket roligt som det bara går med mina vänner. Jag är så glad att jag har er, så otroligt glad.
Förresten, upptäckte en lite sjuk sak idag när jag sorterade den rena tvätten. Min klädhög med rena kläder var jätteliten (bara trosor, strumpor och några linnen). Kom på att det beror på att jag har bara har gått i mjukisbyxor och luvtröja i över två veckor nu, helt galet. Har ingen motivation till att göra mig iordning, ta på mig fina kläder och sminka mig. Det finns inte i min värld, orkar helt enkelt inte. Jag känner mig som ett vrak, jag är ett vrak. När ska vinden vända? När blir jag mig själv igen?
Killar dom kommer och går, men vänner består. Så sant. Tyvärr.

Jag har ont i halsen, inte kul alls. Extra tråkigt när man har varit ledig hela dagen, jag var faktiskt riktigt sugen på att gå ut och springa. Men det blev istället en mysdag för min del :) Inte helt fel heller kan jag lova. Sov till halv tolv och har sedan bara legat i soffan och kollat på tv större delen av dagen, jag har degat sönder med andra ord :) Har även läst en del teori idag, och Kajsa blev faktiskt lite stressad när jag berättade det för henne innan. Haha. Imorgon blir det till att jobba igen.

Godnatt.

ZZZzzzzzz...

Trött!
Är gött sliten nu kan jag lova. Efter en hel helgs jobb är jag ganska seg i kroppen. Började jobba klockan sju idag, och slutade halv sex. En riktigt lång dag alltså. Men en hel del pengar i plånboken har det alltid blivit denna helgen! Och inte har jag bränt ett enda öre heller, känns ganska skönt måste jag säga... ;)
Imorgon är jag ledig, vilket ska bli väldigt skönt. Ska bara sova ut och ta det lugnt, umgås med mig själv helt enkelt :) Tror även att jag ska försöka ta och läsa lite teori osv. Känns inte så lockande, men kan behövas. Har verkligen inte motivationen till att plugga nu. Den försvann helt samma dag som jag tog studenten. Då lämnade jag allt pluggande bakom mig. Innan dess slet jag som ett djur i skolan, men nu har det tagit stopp. Blä, sjukt segt är det. Men som sagt, jag vill verkligen ha det där körkortet. Så då har jag inget alternativ, bara sätta sig ner och banka in skiten i skallen. Waaahh..
Förresten, måste erkänna att det går upp och ner med vissa grejer. Hade ju lovat mig själv att sluta, men kan lova att det är mycket lättare sagt än gjort. Not good.


Thaimat och Chai Latte :)

Kom precis från duschen. Frös som en galning innan, så det var riktigt skönt att ta sig en varm dusch kan jag lova :) Börjar nästan känns mig lite febrig... Uschusch, hoppas inte att jag är på väg att bli sjuk. För det har jag verkligen varken tid eller lust med just nu.
Idag har jag jobbat en snabbis, slutade elva, så det var en kort dag idag. Skönt det med ibland, och jag ska ju som sagt jobba hela helgen, så behövde den här lediga eftermiddagen.
När jobbet var avslutat gick jag och lunchade med Kajsa på stan. Det var riktigt trevligt, och Gott! Vi tänkte först äta något italienskt (jag är en riktig pastalover), men det blev tillslut thaibuffé. Blev riktigt mätt och rund ;D Som avsluning på den mysiga lunchen gick vi och köpte oss varsin Chai Latte på Expresso House. Jag älskar Chai Latte, så sjukt gott :D Kan verkligen rekommendera det.
Därefter tog jag bussen hem till lilla Bollebygd igen. Zara mötte mig vid busshållplatsen och vi gick hem till henne och slappade, kollade lite tv osv.
Ikväll vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på, men tror bara att jag ska vara hemma. Noll lust till att göra någonting. Kajsa ska i och för sig på 18-årsfest hos några klasskompisar här i Bollebygd ikväll, och hon frågade om jag ville hänga med. Hade faktiskt gärna gått dit en stund, bara för att göra något. Men med tanke på att jag ska upp och jobba tidigt imorgon så vet jag inte hur det blir med den saken.. Tror att det kanske blir lite film med mamma och pappa för min del :)

Puss & kram


Älskade vän!

Snart ska jag ge mig iväg till busshållplatsen för att möta Zara. Hon har varit på arbetsintervju i Borås idag och jag hoppas att det gick bra :) Det ska bli mysigt att träffa henne, även om det inte var längesedan senast (igår faktiskt). Men jag tycker verkligen om att vara med henne, hon gör mig så glad. Vi har pratat om att hitta på något riktigt kul någon gång framöver, som att åka iväg till Stockholm över en helg eller så. Skulle vara riktigt nice! :D Härligt att bara lämna allt här hemma för en stund, bo på hotell, äta massa god mat, festa och shoppa. Låter inte helt fel måste jag säga. Och nu när man jobbar lär man ju ha råd med en liten tripp ialla fall. Sugen på att komma bort från allt, hade verkligen behövt den där Turkiet-resan nu.
Nej, nu måste jag dra mig. Bussen är ju framme om tio minuter, ruuuuun biiiatch!

Älskar dig vännen min :D


Patetiska människor finns överallt

Hahahaha, måste bara visa ett meddelande som jag fick på Facebook. Hade inte varit inne där på ett bra tag (hatar sidan), men gick i vilket fall in en snabbis nu. Kollade min inkorg och där hade jag fått ett väldigt "roligt" meddelande. Vet att det är lite småtaskigt, men kan helt enkelt inte låta bli. Så som den lilla bitch jag är, tänkte jag dela med mig av detta patetiska meddelande:

Hej sötis!
Var precis förbi din sida och gillade vad jag såg ;)..
Jag heter Micki, Bor i Malmö och är 21 år.
Tog studenten från Heleneholmskolan i somras.
Jag Spelar trummor och skriver ibland lite dikter och texter.
Det här var nått litet
jag skrev för ett tag sen säg gärna vad du tycker.

Sitter ute i vinden och väntar efter någon.
Någon som kan komma och värma mig.
Någon som viskar mitt namn i kylan,
tar min hand
och lyfter den mot en varm kind.
Kallt regn faller ner på ditt ansikte
men ändå är du där.
Min hand är i din

Har du någon msn jag kan få? själv finns jag på [email protected]
annars får du ha ett underbart liv önskar dig all lycka Kram Micki


Sött va?

Irriterande

Kom precis hem ifrån Borås, där jag har kört lite bil. Lektionen började kvart i tio, men blev sen på grund av min jävla buss. Den var försenad, 40 fucking minuter! Snacka om att jag var förbannad, hade verkligen lust att sparka in glaset på busskuren. Men tror inte att det hade gjort mitt liv varken lättare eller roligare, så det blev inget med det. Det är bara så störande när man har något viktigt inplanerat och en tid som man måste passa. En missad körlektion måste man ju ändå betala, vilket handlar om Ganska mycket pengar. Fan ta dom. Men fick i alla fall köra i cirka 45 minuter. Lektionen idag handlade om järnvägskorsningar, gångfartsområde och vänstersväng vid trafikljus. Jaja, som att någon skulle bry sig om det... Så ska sluta snacka om det nu ;)
Zara ringde precis, och var lite smått upprörd. Igår när jag var hemma hos henne ringde en skum jävel, som bara flåsade i luren. När han väl började prata lät han helt påtänd. Äckligt. Och nu hade han alltså ringt igen, så nu vill hon får bort sitt nummer från eniro, osv. Kan förstå henne, det är ju lätt som en plätt att bara söka på ett namn och sedan få upp både nummer och adress (till och med vägbeskrivning!).

Idag kommer antagligen bli en gött slapp dag. Inget jobb för min del :) Det är skönt, med tanke på att jag ska jobba hela helgen. Men vad annars ska jag göra? Festa vill jag inte göra. Har ingen större lust att gå ut på krogen just nu. Orkar inte helt enkelt...
Jag funderar på att börja tro på ödet. Kanske var det ödet att allt detta skulle hända och kanske var det inte meningen att det skulle vara vi. Dumma öde i sådana fall...

Om du hade mina läppar, vad skulle du säga då?
Om du hade mina tankar, vad skulle du tänka på?

Wake me up when September ends

Japp, nu är jag vaken. 1 oktober idag och det känns ju... bra. Känns ingenting faktiskt, mer än att vi går mot höst och att allt blir mörkare. Vädret gör mig deprimerad, jävla regn. Dra åt helvete.
Har precis ätit och ska snart ge mig av till Zara. Ska bara duscha lite snabbt först. Vi ska kolla på Idol och Generation fett (haha). Det är en dokumentär, om världens fetaste man.. typ. Vi såg reklam för den förra veckan och bestämde oss för att se den tillsammans idag. 22.00 på trean, missa inte det! ;D

Jag sov hos mormor inatt, så har varit där tisdag - onsdag. Det var mysigt :) Igår var vi på Lager 157, men kan inte säga att jag hittade speciellt mycket denna gången. Det blev en scarf, trosor och lite annat smått och gott.
Imorgon har jag inte så mycket inplanerat, mer än körlektion 09:45. Sen får vi se vad som händer...
Nej nu ska jag ta mig en dusch, tack och hej, leverpastej.


Jag och mormor i Italien,  juni 2008

RSS 2.0