2pac, aldrig fel


Jag ligger i sängen, lyssnar på 2pac och funderar på att sova. Det är ju en dag imorgon också, så jag borde nog stänga ner den här skiten nu. Haha oj, satan vad gammal jag lät där. Nää, dags att dejta kudden, för jag ska ju som sagt till huvudstaden imorgon!!
Ha en fin vecka alla, jag är hemma på söndag igen.
Puss och godnatt!


En liten ängel med svarta vingar

Jag känner en liten tjej, oskyldig och söt, på utsidan. Bakom det lockiga ljusa håret gömmer sig nämligen ett par djävulshorn och under hennes gulliga kläder döljer sig en spetsig svans. En svans som närsomhelst kan titta fram och då är det fan inte roligt.
Inför dom som inte känner dig helt och hållet (dom tror att dom gör det, men det gör dom inte) är du gullig och trevlig. Jag skulle tro att de uppfattar dig som väldigt blyg och försiktig. En tjej som är rädd för att göra fel och för att sticka ut. Men inför oss är du en helt annan person, du är elak och behandlar oss som luft. Du är egoistisk och sur, alltid alltid sur. När såg jag dig senast le? På riktigt? Och när hörde jag dig skratta sist? Det där härliga fina skrattet som knappt existerar längre, inte här bland oss. Bara bland dina vänner, då skrattar du.
Jag saknar dig som du var när du var liten. Fan vad söt du var! Jag älskade din lilla lock i nacken, din söta lilla mun och dina små små öron. Visst kunde vi bråka då också, självklart. Vi var ju små då. Du kunde bita mig i armen och jag rev dig som hämnd. Jag tror faktiskt att vi bråkade ganska mycket egentligen, men av någon konstig anledning så har jag förträngt alla tråkiga stunder. Men jag antar att det är så människan fungerar, och det är väl tur det.
Jag önskar av hela mitt hjärta att du kunde förstå hur mycket vi bryr oss om dig och faktiskt älskar dig. Ja, jag älskar dig, hur skulle jag inte kunna göra det? Så är det bara.
Jag vet inte vad du egentligen känner inom dig, hur ditt hjärta mår och vad som rör sig i din hjärna. Jag önskar att jag visste. Du gör mig så jävla förbannad, varje dag. Varje dag är du arg på mig, eller någon annan av oss. Det går inte en dag utan att man hör din arga röst och ditt skrik. Aldrig nöjd, du är aldrig nöjd. Du sårar oss, bryter ner oss i småbitar. Det gör ont. Kommer du nånsin att förstå?

Imorgon drar jag till Stockholm!

Hej.
Jag har precis pratat lite snabbt med Kajsa i telefon, lite planering inför morgondagen osv. Vi åker ju till Stockholm imorgon, tokroligt! :D Kvällen kommer ägnas åt att packa och kanske lite Idoltittande.
Nu ska jag äta, bye.

Vad fan ska jag göra med mitt hår?


Life is a bitch

Mitt liv - en enda röra. På både gott och ont. Jag tänker inte sitta här och rabbla upp allt jag känner, eftersom jag vet att ingen riktigt kommer att förstå. Det är slöseri med tid, men samtidigt känner jag att jag måste skriva av mig. I fredags hade jag och mina föräldrar det värsta bråket någonsin, det var skrik, fula ord och en massa gråt. Ingen är perfekt, alla har problem. Det tror jag att vi alla är överens om. Och min blogg är absolut inte rosa och skimrande. Den är min verklighet, min dagbok, mina drömmar, mitt liv. Jag är inte perfekt, jag är ledsen ibland, glad ibland. Mina humörsvängningar syns nog ganska tydligt här i bloggen också skulle jag tro. Men detta är jag, take it or leave it. Idag är jag inte ledsen, jag är ganska nöjd med tillvaron faktiskt. Livet är en bergochdalbana, känslorna också. Bråket i fredags gjorde mig så fruktansvärt ledsen. Det är aldrig roligt att bråka med föräldrarna. Men det tråkigaste är ändå anledningen till bråket, det gör så ont. Så otroligt ont. Och jag önskar verkligen att vi kunde komma till botten med detta en gång för alla. Det skulle göra mig så otroligt lycklig. En lösning. Här och nu. Tack.

Tro nu inte att jag sitter här och gråter sönder mig. Så är det inte. Idag är jag på bra humör, men jag har dåliga dagar. Och i fredags var en sån dag, en skitdag.
Äh, jag ber om ursäkt för detta flummiga konstiga inlägg. Mina tankar bara.


This is it

Heelluu :)
Jag har precis tränat och nu sitter jag här och kollar på Idol. Dom är verkligen duktiga, alla killarna. Men min favorit är nog Eddie, skickade precis iväg en smsröst på honom. Jag röstar aldrig i sådana här tävlingar annars, men idag tänkte jag "varför inte?". Dock är Jon och Calle jävligt duktiga också!

Appropå musik så vill jag absolut gå och se Michael Jackson-filmen på bio! Den har premiär den 28 oktober och visas bara i två veckor. Måste måste se!!


Bebisdrömmar

Nu är jag och familjen hemma igen efter en mysig helg i Karlskrona! Vi var där tillsammans med Kajsa och hennes föräldrar. God mat, härligt hotell och en del shopping. Det var rena lyxhelgen för min del, så otroligt skönt att bara få ta det lugn och vila upp sig. Jag är helt klart nöjd :) Tack mamma och pappa.

Jag och Kajsa la märke till att det kryllade av bebisar i Karlskrona. Babyboom? 
Vart man än kollade såg man minimänniskor, söta minimänniskor. Jättesöta minimänniskor. Överallt.
Vid hotellfrukosten upptäckte jag till och med två tvillingbebisar, bara några månader gamla. Supersöta. Jag hade sån lust att bara smyga fram och kidnappa en av dom. Den där mannen och kvinnan hade ju två upplagor, och jag ingen. Så det skulle inte vara mer än rättvist. 
Jag vill ha en bebis, jag vill ha en bebis, jag vill ha en bebis!! Jag vet att jag skulle bli en jättebra mamma, det är jag säker på. Synd bara att jag är lite för ung och att jag inte har en stabil ekonomi. Ingen utbildning har jag heller, och ingen karl att göra barn med. Så det lär ju dröja några år, men ändå, jag vet att jag kommer att bli världens bästa mamma. Jag älskar barn.
Bääääbis!! 

Time to sleep

Imorgon inträffar två bra saker. Jag får lön och Zara kommer hem!! Dessutom är det fredag, göööttans. Det kan knappast bli bättre :)

Jag har precis duschat och funderar på att krypa ner i sängen ganska snart. Jag ska jobba imorgon och vill inte vara helt död då. Tror dock att jag kommer att få svårt att somna, eftersom jag gick upp ganska sent idag. Hmm..
Jaja. Sov så gott ialla fall, puss.



Min snygga vän och jag

Jag satt och laddade upp alla bilder från Rhodos på Facebook innan, och självklart låser sig hela skiten när jag nääästan är klar. Jag blev skitförbannad. Så nu lär det väl dröja ytterliggare några veckor innan dom kommer upp, haha. Jag hatar datorer, speciellt sega sådana.
Här är ialla fall några bilder på mig och Amanda när vi lekte modeller på stranden en dag. Hah!













Jehovas vittnen

Jag hade precis besök av Jehovas vittnen. Vilket tjöt.. Suck.

Senaste shoppingen:



En mysig stickad tröja med stor krage, samt ett par snygga skinnhandskar. Båda från Gina Tricot,
som förövrigt har fått in en massa fina höstkläder. Längtar till lönen... Hösten är mysig.


Torsdag !

Godmorgoooon !
Idag har jag på bra humör. Jag är ledig ännu en dag, vilket innebär att jag är på toppenhumör!
Jag började morgonen med frukost och filmen Ängel i New York. Jättemysig gammal film faktiskt. Hittade min nya man med stort M, Paul Walker. Gud vilken snygging. Hur har jag kunnat missa honom? Mums. En bra start på dagen.


Nu ska jag baka scones!


Namnaam


Ken Ring


Jag älskar den här gamla dängan


Norge nästa?

Nu är jag är klar med städningen! Mitt rum är skinande rent kan jag lova er.. Från början hade jag bara tänkt dammsuga, damma lite och byta lakan. Men när jag väl satte igång så kunde jag inte sluta, jag vände ut och in på varenda låda och rensade ut varje hylla. Jag har slängt en hel del, bland annat en fåtölj som jag hade tröttnat på. Nu i efterhand känns det jätteskönt. Wohoo, rent hus. Gött mos.

Jag har även haft lite besök av min vän Moa en stund nu på eftermiddagen. Vi drack te, kollade Top Model och disskuterade Norge. Ja vi funderar nämligen på att söka jobb där och stanna några månader. Tjäna massa pengar och leva livet. Än så länge är det bara drömmar, men vem vet. Det skulle vara skitskoj!


Städdag

Godmorgon!
Idag är jag ledig och det är jag jätteglad för. Jag har en massa att fixa med här hemma, jag ska storstäda mitt rum, sortera kläder, byta lakan, kolla utbildningar och annat tråkigt. Jag har jobbat så mycket det senaste att det inte har funnits tid över till annat. Så det känns jätteskönt att få ordna upp allt idag.
Nu ska jag göra nytta och inte sitta här och uggla.
Vi hörs senare !



23 september

Imorgon är det ett år sedan som jag upplevde den värsta dagen i mitt liv.
Tätt följd av hundratals likadana helvetiska dagar. 
Over and out.


Planering planering...

Wohooo! Jag ska besöka halva Sverige under den kommande månaden :D Nästan i alla fall.
På lördag bär det av till Karlskrona :) Och det är bara början. Jag känner på mig att det kommer att bli fyra roliga veckor och jag är så glaaaad :D Ska träffa en massa vänner samt besöka många nya platser. Yäääy! I can't wait.. :D

Vecka 39: Karlskrona
Vecka 40: Stockholm
Vecka 41: Skövde
Vecka 42: Jönköping?

Mitt nya liv

Godkväll :)
Idag var det födelsedagsfirande på jobbet, vilket innebar en prinsesstårta och två gräddtårtor. Döda mig, tänkte jag när jag kom in i fikarummet.
Det är inte roligt längre, jag lovar att det är Gud som straffar mig genom att sända ner en massa gottigheter och placera dom mitt framför mina stackars ögon. Snälla, sluta med det. Nu. Jag har snart inget saliv kvar, så mycket dreglade jag idag. Haha.
Ialla fall, Kajsa, jag stod emot. Det lovar jag dig. Tuggade i mig ett päron istället. Stolt. Detta kommer att gå bra, riktigt jävla bra. Jag kommer att klara det här, nu jäävlar! Jag känner mig så nyttig och duktig :) Hääärligt!

Förutom att jag har jobbat, så har jag även tränat. Det blev Step-up idag igen. Det är perfekt träning för mig, en lagom mix av allt. Dessutom är det ju så himla roligt.

Mina träningsplaner inför hösten:
Step-up 2 ggr/veckan,
Gym 3 ggr/veckan

Samt äta nyttigt!!

Detta kommer bli Kanon, jag är så pepp :D
Mitt nya liv.


Tröttis

Hej.
Nu har jag duschat och ätit klart efter ett satans hårt träningspass. Hur skönt som helst var det ialla fall. Tränaren måste ha varit förbannad eller nåt, för fan vad hon körde på. Hon ville nog döda. Jag var helt slut efteråt och både jag och Amanda lyckades sträcka lårmuskeln, så att vi knappt kunde gå efteråt. Träningsvärk hejhej!

Jag såg förresten Män som hatar kvinnor igår. Riktigt bra film. Jag måste ha varit den enda i hela Sverige som inte sett den. Men jag gillade den och tyckte att de hade lyckats riktigt bra. De hade fått med de viktigaste händelserna ur boken på ett snyggt sätt. Och Noomi Rapace var ju hur grym som helst. Nu ser jag fram emot Flickan som lekte med elden på bio, med Elin och Amanda ? :)

Nu ringer Elin,
godnattpuss.


Träning

Nu ska jag ge mig iväg för en timmes träning, och idag blir det step-up, kulkul. Har bara tränat gym de senaste månaderna så det ska bli kul att träna lite annat igen :)
Need to go, bye.

Bästis




Hittade dom här bilderna från i somras. Saknar detta som fan.
Jag längtar tills på fredag :)


Helgen!


Vi var hemma hos mig en stund innan


Jag och babe på Trädgårn :)


Elin :D


Träffade min underbaring Helena och Johanna på dansgolvet


Puss och tack för en lyckad kväll


Godnatt !

Godkväll.
Skriver lite snabbt innan jag går och lägger mig. Jag ska ju upp och jobba klockan sju imorgon. Härligt!.. Not. Efter jobbet blir det snabbt åka hem för att fixa till sig och förfesta, sedan utgång. Gaaah, känner inte alls för det. Är skittrött och vill bara vara hemma och ta det lugnt, kolla på film och mysa. Men jag vill inte vara den som sviker och bangar.. Så det blir nog klackarna på och dans på borden hela natten lång ändå skulle jag tro. Dessutom brukar det alltid bli kul när man väl kommer igång, om ni förstår vad jag menar ;)

Ikväll har Elin varit här en stund, vi har kollat på film och haft mys. Vi såg Hannah Montana världens töntigaste. Moahaha. Är det tjejkväll så är det, tänkte vi.

Nu ska jag nana, godnatt !


<3

Min bäbis Zara ringde precis, hon var på nollsittning (eller vad det nu heter). Dom verkar ju supa som fan därborta, fest dygnet runt typ. Ialla fall, jag är glad för hennes skull. Hon verkar trivas och må bra :D 
Saknar henne som satan i gatan bara!
Varför ska alla befinna sig så långt bort? :/

Vad har jag gett mig in på?

Jag och Kajsa har påbörjat vårat godisförbud. Det är skitjobbigt faktiskt. Och idag bjöds det dessutom på både citronfromage och blåbärspaj på jobbet. Jag höll på att dö. Det var inte roligt alls. Tuff start om jag får säga det själv, haha. Så medan mina jobbarkompisar satt och njöt av paj med vaniljvisp på fikarasten, fick jag nöja mig med ett glas vatten och ett omoget plommon. Blä. Livet är hårt ibland.


Tatueringar

Jag sitter här och kollar runt på tatueringar. Jag har redan en massa idéer på vad jag vill göra, men det är alltid roligt med inspiration. Jag vill vara 100 % säker innan jag tar beslutet fullt ut, så att jag slipper ångra något i efterhand. Jag tror att det kan vara bra att ta tid på sig och fundera. Jag är sjukt sugen dock!!
Nej, nu måste jag sova. Jag ska ju förfan upp och jobba imorgon (idag).
Godnatt.








I miss Greece and I miss you

Jag fick precis sms från Grekland, från världens bästa Kostas. Jag blev jätteförvånad och jäääätteglad! Han satt i bilen och lyssnade på cd:n som de fick av oss innan vi åkte hem..
Gud vad jag saknar honom.

Sant

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace"
- Jimi Hendrix


Vänner

Hej.
Jag känner mig så glad och lycklig för tillfället.
Har haft en toppendag på stan med världens bästa Moa. Vi shoppade, åt sushi samt, dundundun.. piercade oss :) Det blev mycket fint och gjorde inte ont alls.
Därefter åkte jag hem till Alexsandra, min kära vän och föredetta arbetskamrat. Har saknat henne så! Vi satt på hennes balkong, snackade skit och drack kaffe. Kollade även Idol och blev serverade underbart god mat av hennes pojkvän Daniel.

Som sagt, jag har haft en underbar dag med underbara vänner! Tack för det.

H&M höst/vinter 2009

Jag har suttit och kollat igenom H&M Höst-/vinterkatalog, som jag fick hem idag. Tycker att det fanns en massa snyggt faktiskt! Antingen så faller inget en i smaken, eller så vill man ha allt. Haha. Typiskt.
Jag börjar faktiskt vänja mig vid att hösten är här och ser framemot alla mysiga höstkläder som kommer. Wiiee!










Ja, jag gillar väskor


Pierca naveln imorgon?

Den senaste veckan har jag känt mig så sjukt trött. Jag har inte haft ork till något och efter jobbet har det mest blivit "ta-det-lugnt". Idag när jag slutade tidigt (dvs 16:00) bestämde jag mig för att faktiskt gå till gymmet efteråt. Sagt och gjort, jag och Elin tränade en timme och satan vad skönt det var! Efteråt kände jag mig som en ny människa, pigg och glad. Endorfiner är bra saker det!! Hallelujah.

Förresten, imorgon ska jag och Moa antagligen åka in till Borås och ta hål i naveln. Äntligen säger jag bara! Jag har haft det innan och vill ha igen. Sjukt fint.
För tre år sedan piercade jag naveln första gången, men efter ett år blev det fuckat och jag var tvungen att ta ut smycket. Nu är det ialla fall läkt och jag är redo. Igen :)



Tjejkväll

Hej på er.
Ikväll har jag varit hemma hos Amanda på en liten myskväll, det var jag, Amanda, Alina och Angelica. Vi kollade på IDOL samt Kändisdjungeln. Och blä vad dåligt det var. Är dom ens i Malaysia? Det såg ut som en uppbyggd scen full med växter. Och vadå kändisdjungeln? Jag kände inte igen många, de flesta måste vara riktiga B-kändisar. Vi stängde av efter tio minuter.

Imorgon är det jobb som gäller, 10:45 - 16:00. Sjukt go tid :D


Lugnt.

Såååja, nu ser det bättre ut. Skit i förra inlägget, allt är som vanligt igen. Haha. Men jag fick lite panik innan, text överallt, inläggen i fel ordning, konstigt textsnitt och ingen header. Men nu är allt lugnt igen som sagt.
Me happy.



Nu ska jag gå och lägga mig, jag är ganska trött faktiskt.
Godnatt.


Bloggstrul?!!

Det verkar som att bloggen har fuckat sig rätt rejält. Det ser ju förjävligt ut rent ut sagt! Jag vet inte om det bara är min dator, eller om blogg.se strular just nu. Men en sak är säker, jag är skitsur och min blogg är apful. Hoppas att det bara är tillfälligt, annars raderar jag kanske hela skiten.
Orka detta..

Svenska hemmafruar

Sitter här i soffan i mina bästaste, fulaste, rosarutiga pjamasbyxor och med håret som en stor rufsig boll på huvudet. Jag ser säkert förjävlig ut, men det skiter jag i. Har haft en skön hemmakväll framför tvn med Svenska Hemmafruar som kvällsunderhållning.
Jag dör. Just nu skäms jag över att vara svensk, jag skäms över att vara blond, skäms över att tala samma språk som dessa kvinnor. Vilka puckon! Jag och pappa satt och asgarvade framför tvn, trodde inte att folk kunde vara så elaka, självupptagna och dumma på samma gång. Usch. Men roligt var det. I-D-I-O-T-E-R.

Imorgon ska jag jobba (ovanligt..) och därefter ska jag hem till Amanda på mysig tjejkväll. Om jag orkar vill säga. Haha.
Jag är fortfarande förbannad på mig själv och har inte glömt gårdagen. Jag önskar att jag kunde dra tillbaka tiden någon månad..


Hårinspiration

Jag har alltid älskat Lindsay Lohans röda hår. Jag blev skitsur när hon blonderade sig för några år sedan, tyckte inte alls att hon passade i det. Ashlee Simpson är också jättefin i sitt röda hår.
Jag skulle själv gärna testa rött, men jag vet inte om jag vågar (booring, jag vet!!) och dessutom måste det bli Rätt röd nyans. Annars vet jag inte vad jag skulle göra.
Är ganska kär i mitt blonda hår också. Men rött är jävligt snyggt ialla fall.











 

 


Gravid med 12 barn!!

Okej, lyssna på detta. Det är sjukt! En kvinna i Tunisien är gravid med tolv barn, enligt Daily Mail. HUR kan detta ens vara möjligt? Hela hon lär ju sprängas innan de nio månaderna har gått. Tänk er, tolv bebisar i magen!! Det låter inte rimligt. Enligt experterna är oddsen dock mindre än en på hundra att något av barnen överlever. Men å andra sidan födde väl en kvinna i USA åtta friska barn i början av året, om jag inte minns fel?
Läs artikeln här.




Åttlingarna och deras mamma Nadja Suleman.
Imponerande


Nu ska jag gå och skjuta mig, eller nåt

Tänk vad snabbt humöret kan vända. Jag är en enda stor virvelvind av känslor, jag har "känslorna utanpå skinnet" som Kajsa säger. För tillfället är jag nere, helt depp. Och förbannad, på mig själv. Varför går ingenting som jag vill? Jag vill saker, jag har drömmar, men tar aldrig tag i skiten ordentligt. Och då får man väl skylla sig själv antar jag.
Min dröm har alltid varit att åka upp till fjällen och säsongsjobba under en vinter. Det skulle passa mig perfekt, det är jag säker på. Jag älskar att åka skidor och snowboard, jag älskar miljön däruppe och jag ääääälskar den härliga stämningen. Jag tror verkligen att det skulle vara en upplevelse för livet. Något kul innan jag tar upp plugget igen. Träffa en massa nya människor och göra det jag tycker så mycket om.
Jag har tänkt på detta ett tag, men hela tiden skjutit upp det. Aldrig fått tummen ur röven och ansökt. Om jag ska vara ärlig så hade jag inte kollat upp någon information överhuvudtaget. Men det har alltid funnits i mitt bakhuvud. Så idag bestämde jag mig för att gå in på Ski Star och slänga in en ansökan. Åt helvete med det. "Sista ansökningsdag 1/9".
Då började jag gråta.






Härlig helg

Tjaaaaaa.
Inatt sov Kajsa här. Vi kollade på två filmer som båda var "sådär", Revolutionary road och En shopaholics bekännelser. Ialla fall, det var jättemysigt att ha henne här och det har varit hur skönt som helst med en slappishelg. Bara ta det lugnt och kunna sova ut ordentligt på morgonen, hur gött som helst. 
När Kajsa hade åkt hem åkte jag med mamma och pappa till IKEA. Jag älskar IKEA, och jag älskar att vara med mina föräldrar, vi har det mysigt ihop.
Jag köpte ett skoskåp (MYCKET BRA KÖP!! Jag har alldeles för många skor har jag upptäckt), en kudde och några doftljus. Inte mycket, men jag fick en del inspiration till att göra om i mitt rum (igen). Jag blev faktiskt riktigt sugen, och ännu mer sugen blev jag på att göra iordning mitt egna lilla place. En egen lägenhet, ååh det hade inte varit fel :)

Dags för mat.
Bye


Redan trött på Sverige


I got a pocketful of sunshine


Den här låten får mig alltid att må bra. Love it


I got a pocket, got a pocketful of sunshine.
I got a love, and I know that it's all mine.
Oh.

Do what you want, but you're never gonna break me.
Sticks and stones are never gonna shake me.
No.


Goodmorning sunshines

Godmorgon (eller nåt..)
Jag har sovit riktigt bra inatt. Det känns som att jag har tagit igen ett års förlorad sömn, nu är jag människa igen. Wohoo. Strax ska jag sätta igång och städa, dammsuga hela övervåningen. Roligt. Not.

Vid halv tre kommer ialla fall Kajsa hit, det ska bli skojsigt! ;)

Gud vad jag är tråkig, ingen inspiration. Bloggen suger. Haha.
Hörs senare.

Bio med dom bästa

Hej!
Känner mig så otroligt glad. Det är helg och jag jobbar inte, hur jävla skönt som helst. Har längtat efter ledighet, även om det var mindre än en vecka sen som vi kom hem. Men jobbet är slitsamt och efter fyra dagar är kroppen ganska seg om man säger så. Och fötterna, dom bara värker! Jag känner för ett fotbad :) Hmm, vi får se hur det blir med den saken, haha.

Ikväll ska jag på bio med Elin och Moa, mina kära tvillingvänner. Vi ska se The ugly truth. Hoppas att den är bra! Ska göra mig iordning om en stund innan jag tar tåget in till Göteborg. Ser framemot en skön och ganska lugn (?) kväll :D

Imorgon ska jag antagligen träffa Kajsa. Vi ska planera lite inför Stockholm och disskutera godisförbudet. Yeah.

Svininfluensan

Jag kollade på nyheterna innan. Svininfluensan förväntas tydligen utbryta ordentligt i Sverige inom två till tre veckor. Norge fick sitt fjärde dödsoffer i måndags då en tonårstjej dog. Är jag rädd? Njaa. Borde jag vara det? Vet inte.
Idag fick vi på jobbet reda på att vi (precis som all vårdpersonal) kommer att priotiteras när det gäller vaccinering. Det känns ju bra :)


Jag älskar att få uppmuntrande sms i den gråa vardagen..

"Jag är i Grekland och min tvådagarsfylla fortsätter! :D"

Anders, din jävla gris!!


Trött

Heeej.

Ikväll har jag inte gjort något vettigt alls kan jag erkänna, bara latat mig framför tvn, riktigt skönt.
Jag har självklart kollat på IDOL. Kul att det har startat igen btw! Jag brukar alltid bara kolla i början av varje säsong, då alla gör bort sig, sjunger falskt och är allmänt dumma i huvudet. Det är underhållning, sen är det inte roligt längre och då slutar jag titta.



Någon helt annanstans långt borta

Kan man sakna någon som man egentligen knappt känner? Jag är osäker och tidigare trodde jag nog inte att det var möjligt, men jag kanske har ändrat uppfattning nu.
Någon liten del av dig fastnade inom mig. Jag vet inte om det var ditt charmiga sätt, ditt busiga leende eller dina kisande ögon. Det enda jag vet är att jag faktiskt saknar dig lite nu, efter allt. Tro det eller ej.
Μου λείπεις



Workworkwork

Halloo.
Nu är jag ääntligen hemma från jobbet och gud vad skönt det känns. Har fått en del nya jobbtider idag med, så det ser ut att bli jobb hela veckan. Göttans!
Nu ska jag äta lite mat och därefter ge mig iväg till Amanda en sväng. Vi ska byta bilder från resan och dela upp drickan som vi köpte på planet. Hon åker ju iväg till Luleå imorgon, så jag känner att jag vill få det gjort redan nu ;)

Och det onda i halsen hänger kvar, men febern är nog borta. Jag känner mig okej, men inte helt bra. Uscha fy.


Sick ?

Ärligt talat, jag tror att jag har fått svininfluensan eller nåt. Det börjar kännas lite läskigt nu om jag ska vara ärlig.. Tänk om jag har smittats nu när jag har varit utomlands? Jag kommer få sitta i karantän och hållas instängd som en apa i en bur. Och de få personer som vågar närma sig kommer vara tvungna att bära munskydd. Waaah!
Det började med ont i halsen redan igår eftermiddag och på planet hem kom febern. Nu mår jag sådär, varken bättre eller sämre skulle jag tro. Jag är inte speciellt rädd, men uhhhhhh, jag vill inte bli sjuk.
Menmen, är det meningen att jag ska dö i grissjuka så är det.

Förresten, jag hämtade jackan innan. Den satt perfekt :)


Sov gott/ T


Some pics

Hej igen.
Nu har jag packat upp ALLT, slängt in kläderna i tvättmaskinen och rensat ur varenda fack. Det känns skönt när det väl är gjort faktiskt, även om det är segt i början. Just nu funderar jag på om jag ska gå iväg en sväng till Ica och hämta mitt paket från H&M, min jacka med andra ord wohooo! Är dock lite hungrig, så måste nog äta något först.
Slänger in några bilder från veckan som varit. Har inte fått Amandas än, men dom kommer.
En blogg utan bilder är ju ganska tråkig trots allt.


















Jag vill tillbaka!

Inatt återvände jag och Amanda till Sverige. Och jag kan säga att det var lite av en chock att gå ur planet. Iskallt, regnigt och grått. Inte kul alls.. Just då ville jag bara sätta mig på ett plan tillbaka till värmen, tillbaka till allt det underbara..
Hursomhelst, vi har haft en superskön vecka med sol, bad och fest. Vi har träffat en massa härliga människor från alla möjliga håll och kanter. Den bästa veckan på vädldigt länge, sjukt glad över att resan blev av!

Nu ska jag packa upp min överfyllda resväska, bläääää.. Att packa är tråkigt, men att packa upp är fanimig Ännu tråkigare.

Bilder kommer :)
Åååhh, jag saknar Rhodos!

RSS 2.0