min stora kärlek , min bästa vän!


valborg 2012

Godkväll! Är påväg hem efter en mycket trevlig kväll hos min klassis emma. Vi har grillat och druckit gott! Denna helgen har jag satsat fullt ut på rosevin. En självklarhet nu när våren äntligen är här! Nu ska jag hem till Patrik och mysa ner mig i sängen. Life is good!

29/4

Idag är det den 29e april, vilket innebär att vi snart går in i maj månad. Tiden har gått... hur fort?! Hjälp. Snart börjar bredvidgång inför sommarjobbet, sen rakt på praktik och därefter kör sommarjobbet igång på riktigt. Och därefter rullar det på. Jag är hursomhelst glad att jag ska vara här i sommar. Med Patrik. Det kommer bli riktigt bra tror jag! Aaanyway, helgen har varit/är fin! Igår blev det lite shopping på stan på dagen & hemmamys med film och godis på kvällen. Gööörskönt! Idag tog vi en lång sovmorgon och sen har jag bara pluggat nonstop. Grillkväll med goda vänner kommer därför sitta fint ikväll. Vi är bjuda till Marcus en sväng, ska bli roligt!

Ha en fortsatt bra dag!


Lånad bild härifrån

lördagsträning!

Jag har precis varit på ett skönt spinnpass så nu är jag taggad inför en härlig helg! Jag har precis börjat spinna, så det är lite nytt för mig. Jag tyckte att det var hemskt dom första gångerna, men nu älskar jag det! Det trodde jag aldrig, men känslan efter ett svettigt pass är helt underbar. Man ger allt och sen kommer alla endorfiner, wihoo.

Godmorgon fredag!

Gick upp i tid idag för att kunna sitta i lugn och ro med uppsatsen. Patrik har jobbat natt så vi löste av varandra i sängen kan man säga, haha. Nu ligger han och sussar medan jag sitter här med plugg & te. Underbara kontraster. Är helt seg i hela bollen, frågan är hur mycket jag kommer lyckas krama ur idag.. Nåväl, ska strax iväg & träffa Martina en sväng, behöver ett avbrott i plugget och hennes hår ska färgas :) Wooop!


Inspo

Detta är en sån där slapp skön gå-hemma-i-mjukiskläder-dag. Jag och Patrik har suttit i soffan och spelat Nintendo 64 och degat oss halva dagen, haha. Jag startade dock dagen med ett skönt gympass med Malin (ben-triceps-bröst-mage), bättre start på dagen finns inte, enligt mig! Mitt proteinpulver är förövrigt super, jag är helnöjd. Liite väl sött kanske, men gott! Nu ska jag fortsätta plugga.

Lite inspiration att ta till då träningsmotivationen sviktar:










Jag glömde:

Fick ett infall igår och beställde hem 1 kg proteinpulver + shaker. Jordgubb & vit choklad, mumma. Jag har alltid nöjt mig med lite keso, ägg eller kesella före och efter träning. Men nu känner jag att jag tränar så otroligt mycket och det börjar bli tröttsamt att släpa runt på alla dessa mellanmål. Proteinpulver känns smidigt och bra för återhämtningen efter träning. Taggad!





Tid att andas

Ikväll är det min kväll, bara min. Jag har tagit en lång dusch, lagat god mat och ligger nu utfläkt på soffan. Det var längesen sist vill jag lova och det är såå skönt. Jag glömmer ofta bort mig själv mitt i all vardagsstress. Tyvärr. Sen jag kom hem till Jönköping igen för lite mer än en vecka sen så har det varit full rulle, non stop, fullt ös medvetslös. Träning och plugg är väl det som tar upp det mesta av min tid just nu. Jag tycker att jag och Marcus gör ett grymt bra jobb, men.. c-uppsatsen in my ass. Jag är trött på den nu.
Som sagt, mycket händer just nu men den stora höjdpunkten var såklart när jag fick besök av min fina barndomsvän Zara förra onsdagen. Det var så underbart att träffa solstrålen, hon gör mig alltid så glad. Och det bästa av allt är att det känns precis som förr varje gång vi ses, även om det har gått månader sen sist. Det är vänskap det. I helgen väntar ännu en höjdpunkt då jag och min kärlek åker hem till bygden en sväng. Det ska bli så mysigt! Mitt i all stress så kan jag bara konstatera att jag är så otroligt lycklig. Ja, tokkär är nog det rätta ordet!

Fläta

Jahopp! Så var den intensiva jobbperioden över för denna gången. Skönt :) Jag är helt slut i kroppen min & vill helst bara krypa ner under täcket och sova tills jag vaknar, utvilad. Men det hinns inte med, jag måste packa iordning inför hemresan till Jönköping imorgonbitti och senare ikväll bär det av till Göteborg för en liten sleepover hemma hos Helena. Det ska bli mys! 
Hursomhelst, en vecka har gått snabbt, men jag tycker att jag har hunnit med en hel del trots jobb typ 24/7. Jag har umgåtts med min familj & släkt, firat påsk, träffat vänner och haft det allmänt gott :) Nu längtar jag dock hem till Patrik och studentlivet !


Glad påsk!


Green & blue


Du & jag


Ledig, äntligen!

Godmorgon! Idag är min första lediga dag sedan i lördags, underbart. Jag har jobbat nonstop. Av de nio dagar som jag är hemma på besök, så jobbar jag åtta. Goa pengar i maj! Hursomhelst så var det längesen som jag njöt av en sovmorgon såhär mycket vill jag lova. Jag sov till halv elva, då jag skuttade ur sängen peppad på lite löpning. Men icke, vädret är rent ut sagt skit så det hoppade jag över. Nej tack liksom. Kanske blir det en runda senare ikväll, om vädret tillåter vill säga! Gjorde istället iordning en fet "frukostbuffé" till mamma, pappa och mig själv. Mycket uppskattat! Är inte frukosten det bästa målet på hela dagen?! :D
I eftermiddag blir det en liten utflykt med familjen till Göteborg, mysigt!


weheartit

work all Day Long!

Slutar snart mitt första jobbpass för dagen, börjar igen klockan fyra vilket är sjuukt drygt. Jag kommer antagligen ge mig ut på en löprunda och slänga i mig lite mat. Att sätta sig i soffan och vila är värdelöst då man bara blir seg och trött! Jag måste bara säga att dagar som dessa så älskar jag mitt jobb. Glada och tacksamma vårdtagare är det bästa som finns :)

RSS 2.0