Onödig info...



Nu ska jag sova. Och fan va skönt det ska bli. Idag har jag städat hela lägenheten :) Dammsugit, bytt lakan, slängt skräp och städat toaletten. Så nu är det fräschare än fräschast här hemma. Jag är riktigt stolt över mig själv. Nu ska jag i vilket fall som helst snart krypa ner i min nybäddade säng, mmmmmmm!!! :)
Imorgon börjar en ny kurs, Klinisk mikrobiologi. Det låter väl roligt mina vänner??! Haha.

Kajsa vart var du ikväll? :P Trodde vi skulle skypa men jag kanske tog fel? Hehe.

Bevis på att jag har tråkigt;


Vad gjorde du kl 08 imorse?
Sov som en stock
Vad gjorde du för 15 min sedan?
Jag åt mat. Väldigt sent jag vet, men jag var skithungrig!
Det sista du sa högt?
Pusspuss, älskar dig.
Det senaste någon sa till dig?
Sov så gott. Älskar dig, puss.
Vad har du druckit idag?
Massa vatten!!!!
Vad var det senaste du åt?
Korvgryta med ris
Vad var det senaste du köpte?
En kebabrulle inatt. Fan va god den var :)
Vad är det för färg på din ytterdörr?
Den är blå och fin
Vad är det för väder hos dig nu?
Snö och slask, vad annars?
Sover du tungt?
JA. När jag väl sover så är det svårt att väcka mig
Drömmer du mardrömmar?
Det händer
Trivs du i skolan?
Oohja!!
Favoritklädsel på en vardag?
Leggings & en fin topp/tröja
Favoritlåt just nu?
Fireflies är jag fortfarande lite kär i
Vad ser du om du tittar till höger?
TV:n
Vad ska du göra härnäst?
Sova :)
Höger eller vänsterhänt?
Högerhänt
Humör just nu?
Förjävligt faktiskt
Favoritgodis?
Det mesta, men saltlakrits är jag svag för
Kläder just nu?
Morgonrock
Sommarplaner?
Jobba? Resa?
Hur många kuddar sover du med?
Två
Spelar du något instrument?
Nej, men när jag var liten spelade jag fiol, haha.
Morgon eller nattmänniska?
Nattmänniska lätt
Är du kittlig?
Lite, på vissa ställen
Pratar du i sömnen?
Ibland tydligen
Äckligaste insekten?
Såna där gråsuggor, fan va äckliga dom är.
Stökigt eller välstädat?
Nått där i mellan
Längtar du mest efter just nu?
Sömn


Omvårdnad 1 avklarad!

Ni undrar kanske hur det gick på tentan?
Ja hur det verkligen gick vet jag förstås inte än, men det kändes bra. Jävligt bra faktiskt. Jag hade pluggat som en tok så jag var nog ganska förberedd. Men gud så nervös jag var innan. Jag sov inte en minut natten till lördagen. Inte nåt sov jag, överjävligt!! Trodde inte att min hjärna skulle fungera överhuvudtaget, men det gjorde den som sagt! :)

Efter tentan gick vi stan och shoppade lite. Sen var det feeest :D Hade kanonkul och kände mig verkligen lycklig :) Tentan är över och en stor sten har släppt från mitt hjärta.



XCider Spring 2010, min nya favorit. Smakar melon & mynta :)


Första tentan imorgon!!

..och jag är jättenervös. Hade precis en gråtattack så nu är det nog dags att gå och lägga sig, är så trött så att jag skulle kunna ramla ihop i en liten hög. Hoppas hoppas att det går bra imorgon.
Godnatt.


Amazing


Låten som spelas på varenda radiokanal just nu. Och fan va bra den är! Jag är beroende. Rena lyckopillret :D

Nu ska jag ta bussen och åka hem till Nillo. Vi ska plugga lite hade vi tänkt, vi får väl se hur det blir med den saken. Lägenheten börjar kännas som en fängelsehåla, kanske inte så konstigt med tanke på att jag har suttit hemma och pluggat i två dagar nu.. Så nu drar jag. Bye.


Frukosttips :)





Jag tänkte tipsa er om något jättegott och väldigt enkelt som man kan äta till frukost. Minikeso :) Imorse åt jag det tillsammans med lite blåbär och hallon. Skitgott och väldigt nyttigt :) (Men det känns som en efterrätt). Till det åt jag ett kokt ägg, en knäckemacka och lite juice. Mums :)


Baaack

Nu är jag hemma igen! Eller ja, jag kom egentligen hit redan i söndags men jag har inte orkat blogga. Fuck bloggen tänkte jag liksom. Har istället lagt ner hela min själ i att plugga och TRÄNA. Japp ni läste rätt, plugg och träning, det är mina två stora passioner för tillfället. Mina två stora kärlekar. Men jag tröttnar snabbt så nästa vecka är det väl nåt annat.
Jag har ialla fall bestämt mig för att jag ska träna varje dag i en hel månad, samt äta nyttigt som bara den. Sen får vi se om det ger några resultat eller inte. (Om inte så ska jag gå och skjuta mig eller nåt). Jag har ialla fall mätt mig - lår, rumpa, midja, mage och armar. Jag ska mäta mig igen om fyra veckor, så då får vi se, upp till bevis...........

Anyway, det var egentligen inte detta jag skulle skriva om. Jag har haft det helt underbart. Jag har varit i paradiset och återvänt om man säger så. Jag älskar Sälen, det är en av dom  härligaste platserna jag vet. Och jag måste fanimej säga att jag är rätt grym på bräda nu. Det flöt på bra från första stund. I vanliga fall brukar jag ramla och slå rumpisen några gånger innan jag kommer in i det, men i år gick det kanon från start. Love it! Om jag hade bott däruppe så hade jag velat bli snowboardproffs, så jäkla häftigt. Och framförallt kul, drömyrke eller vad? :)
Och så det bästa, att få umgås med mina fina föräldrar, gud vad jag älskar dom. Jag har världens bästa mami och papi. Jag saknar er redan.



Lillen och jag


Världens bästa. Eggie och Eggson Eliasson








Våfflor :)


Family :)


Wohoo


Jag och lillasyster


We got to keep on walking on the road to Zion land

Gött, imorgon åker jag. Fyfan vad underbart det ska bli!! Jag längtar som en tok. Jag ser till och med framemot tågresan, haha. Har fixat en massa gott som jag ska ha med mig :)
Klockan är mycket och jag borde egentligen sova, men jag måste packa klart först. Klockan åtta imorgon går tåget. Första destinationen blir Nässjö, sen Mjölby-Borlänge-Malung-Hundfjället :D Wiihoo!

Ha en fortsatt bra vecka sötnosar, för det ska jag ha :)
Godnattpussar.



Så jävla skön låt. Hemsk men bra. Jag blir alltid lika lugn och avslappnad när jag lyssnar på den. We got to keep on walking, on the road to Zion land. You know, you got to keep on walkin on the road to
Zion land..


Sköning



Haha Jan Fares måste vara den skönaste snubben i detta land. Kolla bara :D Farsan - bra film! :) Godnatt.


Happy :)

Nu är det bestämt, jag åker till Sälen på onsdag! :D Wohooo!! Jag köpte tågbiljetterna idag! Fyra byten blir det allt som allt och resan tar totalt 10 timmar. Men det är det värt, och jag kan ju faktiskt plugga på tåget :) Det ska bli så jäkla roligt, åka bräda och umgås med familjen. Mysigt värre!

Nu ska jag göra klart mitt förbättringarbete, bara lite kvar att fixa så det är ganska lugnt. Jag gjorde det mesta redan i torsdags, så nu slipper jag stressen som alla andra känner, gud så duktig jag är.
Imorgon ska jag möta upp min studiegrupp vid tio. Vi ska gå till ett café, äta semlor och diskutera våra arbeten. Plugget blir så mycket roligare på det sättet ;)
Längtar till onsdag!

I'm happy. Life is good.



Täss

Fuck alla hjärtans dag

Ja detta är en jävla skitdag. Vem kom på det? Bara kul om man har en älskling att fira den med. Blä. Vi tjejer ska gå på bio idag (Farsan) och glömma allt som har med förhållande och gulligull att göra. Alla hjärtans dag kan ta sig där bak.
Ialla fall, nu ska jag göra mig iordning och sen åka ner till stan och möta upp flickorna för en romantisk middag. Ska bli roligt :)

Idag öppnade jag mitt brev som jag fick av Kajsa i veckan. Världens sötaste kort, med vaniljdoft :P Hihi. Jag saknar henne så mycket. Tänk att det var över två månader sen som jag träffade henne nu. Helt sjukt.. Men jag tänker såhär; när tre månader har gått (och det är ganska snart), då har det gått en fjärdedel av tiden. Och sen kommer det gå fort.
Jag längtar tills hon kan komma hit och besöka mig. Vi skulle fika, shoppa, hon skulle få träffa mina vänner här och vi skulle självklart gå ut och och slå klackarna i taket. Vi skulle ha så jävla kul.
Ja om ett år så! Ett år går fort..





Seeeg

Skönaste remixen, perfekt till förfesten :) Ett litet tips bara.
Jag har inte pluggat speciellt mycket idag, har lite ångest faktiskt. Det är så mycket så att jag knappt vet var jag ska börja :/ Dessutom har jag har varit jättetrött och seg hela dagen.. Usch. Hoppas jag har mer energi imorgon.
Nej, nu ska jag ge mig iväg och äta pizza!
Trevlig kväll alla.


Lyckad fredagskväll

Helluu :)
Jag vaknade vid tolv av att pappa ringde och väckte mig, ganska bra för annars hade jag nog sovit bort hela dagen. Haha.
Igår var jag hemma och pluggade hela dagen och på kvällen belönade jag mig med fest. Vi hade lite förfest hemma hos Nillo i Råslätt och sen åkte vi in till stan. Vi gick till Centrum, jag har varit där två gånger tidigare och har haft jättekul varje gång. Och det blev en lyckad kväll även igår :) Jag har hört många säga att dom inte gillar stället, men det fattar jag inte alls. Dom har världens bästa musik där så I love it :D Kanske lite för mycket småttingar men annars kanon. Dessutom så är det ju sällskapet som är det viktiga! Är man bara med fina vänner så kan man vara på vilket tråkigt ställe som helst och ändå ha kul :)

Nu ska jag försöka få lite plugg gjort och sen blir det nog pizza med Elin och Anna. Älskade bakfyllekäk ;)
Här kommer lite bilder från igår:



Mina pussgurkor :) (Ursäkta mina fula strumpor)


Elin and me


Nillos goda blåbärsmuffins. Jag åt fem stycken, hah


Ojdå







Imorgon händer det grejer. Spännande!

Godkväll.
Jag ska snart krypa ner i sängen, jag har min fältstudiedag imorgon och då måste jag vara ordentligt utvilad. Mycket energi lär behövas. Jag ser ialla fall framemot det väldigt mycket! Det ska bli skitkul att få komma ut i "verkligheten" och slippa böckerna för en dag :) Jag är lite nervös men det ska nog gå bra.

Saknad. Idag har jag saknat min familj och mina vänner. Första gången som jag verkligen känner en stark saknad faktiskt. Jag tror att det kan bero på att jag bara har varit hemma idag, inte träffat någon alls. Dom enda gångerna som jag gått utanför dörren har varit för att träna och handla. Att vara hemma en hel dag är skönt men ganska tråkigt. Man blir lätt rastlös när man går här hemma i sin ensamhet och jag är en person som älskar att träffa människor och ha mina nära och kära omkring mig. Ensamhet kan vara härligt, men oftast ganska deppigt. 
Nu ser jag framemot fredag, då blir det fest med mina kära jönköpingsflickor! Wiie! :D

Bjuder på några bilder från helgen. Hellis 21-årsdag och lördagsmys med Elin;















Hemmadag

Hej!
Idag fick jag äntligen sova ut, så underbart skönt. Sömn är verkligen viktigt för mig.
Idag har jag pluggat en del, känner mig duktig :) Tar en paus nu efter maten, men jag måste nog sätta igång snart igen. Blä. Tänkte försöka få in ett träningspass idag också, samt lite dammsugning! Haha. Gud så kul.

Sitter här och funderar på om jag ska dra iväg till Sälen några dagar nästa vecka. Jag kan inte riktigt bestämt mig, men det skulle vara väldigt härligt :) Tentan är ju veckan efter så jag kommer nog behöva plugga en del.. Men samtidigt så måste man ju unna sig att njuta och leva livet ibland också?!

Puss.

Bara för att den är så bra


Lång dag

Hej :)
Nu är jag tillbaka i Jönköping och hemma från skolan. Vi hade en riktig långkörare idag, nio till åtta. Riktigt tufft, och med tanke på att jag bara fick tre timmars sömn inatt så var det extra jobbigt. Jag fattar inte vad det är med min sömn, oftast sover jag jättebra men ibland kan jag ligga vaken halva natten. Usch. Nu ska jag ialla fall snart hoppa in i duschen och sen mysa ner mig i sängen med min älskade Omvårdnad 1. Wohoo....

By the way, idag när jag kom hem upptäckte jag att jag hade fått brev från Kajsa :D Öppnas 14/2 står det så jag måste vänta några dagar med att öppna det, men gud så glad jag blev!! <3








Den här underbara klänningen från nelly.com framkallar verkligen vårkänslor. Denna vill jag ha på mig när solen tittar fram. Galet fin :)


Suunday

Gooodmorgon :)
Jag och Elin var ju som sagt på bio igår och såg Snabba Cash. Den var helt ok, men jag trodde den skulle vara bättre. Joel Kinnaman var dock mer än okej :) Efter bion åkte vi hem till mig och myste ner oss i soffan med te, godis, kex & ost. Mums. Vi kollade på skitprogram på tv och hade terapi-snack halva natten :)

Nu kom precis mormor hit så jag ska försöka umgås lite med henne, samt få lite plugg gjort.
Puss!



Elin & Täss, två år sen.


Snabba Cash

Hej!
Sliten och jävlig, men ändå väldigt glad. Gårdagskvällen blev hur lyckad som helst, Helena fyllde ju 21 så vi firade ordentligt. Större delen av kvällen tillbringades hemmas hos henne och vid halv tolv åkte vi in till stan. Vi hamnade på Excet, ett ställe som jag aldrig varit på men som var helt okej. Jag hade roligt :D Träffade Robin och Arsaman som jag inte sett på evigheter, jag har saknat dom så det var verkligen jättkul.
På bussen hem stötte jag ihop med Anders. Lite småfulla, trötta och väldigt pratglada. Det är precis som vi sa igår, vi är väldigt olika men har alltid funkat bra ihop. Vi har alltid något att prata om :) Anders fick ett infall och bad busschaffören stanna vid Statoil, jag var törstig och han var kaffesugen. Sen var det bara att börja promenera hemmåt :) Vi hann prata om det mesta, minnen, framtiden, livet. En bra avslutning på en jättelyckad kväll.

Nu ska jag slänga i mig lite mat, sen bär det av in till Borås. Jag och Elin ska se Snabba Cash.
Trevlig kväll alla :)

Fint under








Underkläder är ju hur kul som helst. Jag älskar fina bh:ar i härliga färger och trosor i spets. Dom där små tygstyckena gör mig glad på något sätt.
Dessa kommer från H&M och de översta i svart och rosa är min favorit. Hur söta som helst :)

Nu ska jag packa klart och sen ta bussen hem :) Home sweet home.


But I still haven't found what I'm looking for

Mina damer och herrar, idag har jag tvättat för första gången WOW!! Haha. Jag var lite orolig innnan, men det var verkligen inga problem. Hur enkelt som helst.
Så jag har varit uppe sen åtta och tvättat och donat. Funderade tillochmed på att dammsuga lägenheten när jag ändå var igång, men det kändes inte riktigt rätt. Jag bor ju trots arallt inte i ett eget hus nu.. Jag har grannar som kanske vill sova, så nej, ingen dammsugning.

Vi var ju som sagt på bio igår och såg Precious. HERREGUD vilken bra film. Den är riktigt bra, men väldigt hemsk. Vi satt kvar helt tysta i tio minuter, man var liksom tvungen att låta allt sjunka in. En väldigt bra och sevärd film helt enkelt som jag verkligen rekommenderar!!

Nu ska jag beställa biljett hem (åker ju hem idag), hoppa in i duschen och därefter ägna dagen åt plugg.

Puss.



Såhär ser det ut utanför mitt fönster. Snökaos.


Jag igår. Älskar tröjan.


Bio ikväll! :D

Nu är jag så jävla trött på den här äckliga snön!! Jag vet att jag sa att jag älskade den när den började falla i december, men nu får det vara slut på eländet. Jag halkar och ramlar, skorna läcker in och vinterkläderna förvandlar mig till en svettig köttbulle. Det ligger just nu en halvmeter snö på min balkong, jag är insnöad. Blä, längtar efter att få sätta på mig min skinnjacka och converse :)

Nu ska jag fixa iordning mig lite snabbt och åka ner till stan. Jag, Amal och Nillo ska på bio. Det ska bli mysigt. Vad som händer därefter vet jag inte, egentligen borde jag nog åka hem och ta det lugnt men alla ska tydligen ut idag och dom blev ganska besvikna på mig.. Haha. Jaja, vi får se var kvällen slutar :)

Nu måste jag skynda mig och fixa hår & smink. Bråttoooom!!

Skypedate!

Jag pratade precis med Kajsa :) Wiiie! Det verkar inte bli mycket pluggat idag. Dåligt av mig. Men jag var tvungen att offra lite pluggtid för Kajsas skull. Vännerna är viktiga för mig. Dock gav min vän mig precis världens ångest, tack för det ;) Haha.

Nu ska jag läsa lite om mångfald. Intressant.........

Youth is like diamonds in the sun and diamonds are forever

Shooooo :)
Puuh, är jättehungrig verkligen! Har dock ingen ingen inspiration alls, alla som känner mig vet att jag inte tycker att det är speciellt kul att laga mat.. Mamma tipsade mig om tortellini i tomatsås, enkelt och gott. Så det får det bli. Jag ska försöka spara lite att ta med till skolan imorgon också, det är inte bra för min studentplånbok att äta i restaurangen varje dag.. Baah.

Kom förresten precis hem från stan. Shoppade lite med Nillo :) Köpte present till Helena och lite smått och gott till mig själv. Bland annat blev det en skitsnygg tröja/jacka med axelvaddar (!) och kedjor på axlarna. Den är underbar :)

By the way, jag trivs som fisken i vattnet här. Det kunde knappast blivit bättre. Massa sköna människor och en fin stad :) Det enda man skulle kunna klaga på är väl det tunga plugget, haha :P Skämt och sido. Det är skittufft, men ska nog gå bra. Jag längtar tills första tentan är över. Förhoppningsvis klarar jag den.
Nu blir det plugg och mat.

Pusskram!


Back on track

Hejhej :)
Allt bra med er hoppas jag. Själv är jag inte på topp, jag fick ingen sömn överhuvudtaget inatt så jag ser ganska död ut om man säger så. Och det är inget jämfört hur jag känner mig inombords.. Folk i klassen har till och med påpekat hur död jag ser ut ;) Blää.
Jag sov hemma inatt, så jag kom tillbaka hit imorse. Fan vad glad jag är att jag inte pendlar, Borås - Jönköping är SEEGT!

Dagen i övrigt har varit bra, förutom att jag har varit nära att somna x antal gånger. Två föreläsningar hade vi idag och imorgon har jag seminarie i hälsa & omvårdnad.. Hoppas att det går bra. Jag tycker att det är ganska intressant så det ska nog inte vara några problem :)

By the way så har Zara slutat röka. Hon berättade det igår. Känner pressen nu, jag vill också sluta! Jag ska sluta. Rökning är äckligt.

Nu är pastan klar, dags för maaat :D
Take care.


Tillbaka i Jööööönköping! Yäääy :)


RSS 2.0