Plugg, sol & mys


Anna & Elin pluggar i solen


Välfötjänt


Brände mig lite..... Mmm snyggaste brännan i stan


Hepp hepp!

Godmorgon.
Jag är ledig idag, men gick ändå upp ganska tidigt. Skönt att inte sova bort hela dagen tycker jag. Har precis ätit frukost och ska stax cykla ner till gymmet. Jag och tjejerna ska gymma & sen åka hem till mig och göra klart grupparbetet. Hoppas på att hinna sola en del också! Underbara väder.




Frukost: turkisk yoghurt med hallon & blåbär

En helt ok dag

Blä, jag har syndat. Tog en kvällsfika med Marcus nere på stan och jag kunde bara inte motstå den smaskiga morotskakan som stod vid kassan och flörtade med mig. Jag besvarade hans kärlek och bjöd in honom till min mage. Och där ligger han gött nu vill jag lova. Helt klart värt det.

Förövrigt så har det varit en helt ok dag. Inte jätterolig, inte jättebra, men ok. Jag, Anna och Elin gick och tränade efter skolan - Step styrka. Vilket fantastiskt pass det är!! Så roligt.
Även cykeln har åkt fram idag för första gången i år och tro det eller ej men jag cyklade uppför HELA Dalviksbacken, utan att stanna en enda gång. Alla som nån gång har sett den backen vet att det är en dödarbacke av rang. Förra året klarade jag bara halva, så gissa om jag är stolt?! Jag har nått målet som jag trodde var omöjligt, haha.
Så ja, jag har syndat idag men jag tycker fanimig att jag var värd den kakan :)


Älskling!

Mammas dag

Mors dag idag och det firade vi lite smått där hemma. Mormor kom även på besök, vilket var väldigt roligt. Vi spelade spel, åt god mat och hade det allmänt trevligt. Fina fina mamma, du är bäst!

Passade på att baka mitt supergoda & nyttiga knäckebröd idag också. Tog med mig lite hem till Jönköping. Mums vad smaskigt det är, svårt att sluta äta vill jag lova!


Solrosfrön, pumpakärnor, linfrön, sesamfrön & majsmjöl. Busenkelt!


Min prinsessa






Vackert.


Löpning ♥

Idag sprang jag två varv i löpspåret, dvs 6 km, utan att stanna en enda gång. Stolt!


Sköna lördag

Madde var så fin igår på balen. Vacker som en sommardag. Söt som en prinsessa! Gud så stolt jag var :D Hihi. Bilder lägger jag upp när jag kommer hem till Jönköping igen, glömde nämligen kamerasladden där. Typiskt mig.

Sitter och skriver på mitt arbete om Borderline nu. Jäkligt intressant det där. Det börjar arta sig och förhoppningsvis blir jag klar idag eller imorgon.
Vid femtiden ska vi gå upp till centrum och kolla läget lite. Det är nämligen "Fäst i Bollebygd" idag, haha! Kändisbesök får vi också, självaste Robert Wells kommer hit och spelar. Tufft eller vad! HAHA xD Jag är dock mest intresserad av affärerna och vad dom har att erbjuda. Wooop woop!


Tillbaka i mitt gamla rum där tiden har stått stilla ;)

Smile

Ett lyckorus kom precis över mig. Jag känner mig sådär lätt i hela kroppen. Det måste vara alla endorfiner efter träningen, haha :) Tror till och med att jag orkar sätta mig med lite plugg en stund. Wow.

Framsteg!

Göttans! Vägde mig idag när jag vaknade och vågen visade skööna siffror. Jag ha snart nått mitt allra första delmål, wohooo!! Jag kommer ärligt talat inte ihåg senaste jag vägde såhär "lite". Gud så kul. Äntligen börjar resultaten visa sig. Jag förväntade mig faktiskt en viktmiskning denna gången, eftersom jag både känner mig mindre och har fått höra det från andra.
Nu ska jag ge mig ut på en löprunda. Jag ska springa långt långt, bort bort. Gött!


Studentbal imorgon!

Godkväll!
Jag har åkt hem en sväng till Bullerbyn och familjen. Madde har bal imorgon, vilket jag verkligen inte får missa. Det ska bli riktigt roligt att se! Det har varit en massa fixande med lösnaglar & BUS här hemma ikväll, hihi.Tänk att pluttan faktiskt tar studenten om några veckor, galet. Tiden går så fort. Det får mig att tänka på att det var hela tre år sen som jag själv gick ut gymnasiet. Sick!


Innan min egen bal, 2008. Underbar dag.

Inhandlat min första långklänning


Har länge varit lite fundersam till dessa långa klänningar, men nu har jag äntligen köpt en själv. Det blev denna modellen, men i svart. 99 spänn från H&M, som hittat. Jag vill även ha en grå och en randig i marinblått & vitt. Så fint.


Idag är det toooorsdag

Godmorgon. Eller nåt.
Jag har precis ätit en sen frukost i form av äggröra och en stor kopp grönt te. Ägg är så jäkla gott, och nyttigt. Och enkelt. Och mättande. Ja som sagt, det finns mycket bra med dessa vita små "bollar".

Jag var en sväng hos Marcus igår, det var trevligt som vanligt. Är väldigt tacksam för att jag har en vän som honom, han är så braaaaa! Tre av hans gamla jobbarkompisar kom även förbi en sväng, vi drack lite vin och åt kex med ost. Gott. När dom gick ut på krogen så gick jag dock hem. Sparade både in pengar & lite sömn där, haha!


En gammal bild på mig och min vän Macke brack. Glömde totalt bort kameran igår

Zzzzzzzzzzzzzz

Mamma ringde precis för att prata lite om helgen som komma skall. Jag kände mig inte alls på humör, utan fräste bara tillbaka en massa otrevligheter. Stackars mamma. Jag skäms.
Men saken är den att ikväll vill jag bara vara själv och inte prata med nån. Jag är så trött. Tro det eller ej men den sortens ensamhet behövs faktiskt ibland..




Tjeennaa

Jag och Elin körde ett helt underbart gympass idag. Massa ben, mage, rygg och lite kondition. Love it. Nu har jag ätit en ordentlig kvällsmat i form av en god sallad och orkar verkligen inte resa mig ur soffan. Ligger och stör mig på det enorma diskberget borta i diskhon. Baaaah.. Försvinn ?

Kvällsfika

Keso är underskattat. Det är världens bästa mellanmål enligt mig. Jag äter det ofta före & efter träning, samt när jag bara är sugen på något gott. Ofta äter jag det med hallon & blåbär, skitgott verkligen :) Andra goda tillbehör är äpple med lite kanel, ananas eller bara lite nötter & frön. Nyttigt är det också.

Imorgon ska jag till skolan, obligatoriskt seminatium. Gud vad jag inte vill gå dit.

Måndag.

Idag har jag varit så grymt seg, sovit länge och legat i soffan halva dagen. Ändå har jag hunnit med att träna två timmar, plugga lite och laga massa mat. Förstår inte riktigt hur det gick till, haha.


En bild på en glad Tess i lördags. För trots en del tråkigheter, så har jag haft en förbaskat bra helg summa summarum. Massa mys och en hel del fest med fina vänner :)

Piano man



Sing us a song, you're the piano man
Sing us a song tonight
Well, we're all in the mood for a melody
And you've got us feelin' alright


Here we go again

Det gör ont. Det är alltid lika jobbigt, även om jag tycker att jag borde bli van efter alla dessa "hejdå, nu håller vi detta på en vänskaplig nivå". För så har vi sagt många gånger. Vi gör varandra ledsna. Jag förnekar ofta vad jag verkligen känner, det är en försvarsmekanism som jag använder mig av för att inte bli sårad. Men det funkar inget vidare. Jag känner så jävla mycket för denna människa och nu gör det bara så äckligt ont. Jag blir galen på alla dessa frågor utan svar.


Volym







Älskar hår med volym. Jag använder mig av Volumaster & Dust it, de får liv i vilket platt hår som helst.


Lördag

Bästa medicinen mot PMS och humörsvängningar måste vara boxning!! Igår drog Martina med mig på ett 90 minuter långt pass och jag lovar att jag var som en levande död efteråt. Det var en salig blandning av kickboxning, bodycombat, m.m. Skitkul!! Hela kroppen fick sig en grym genomkörare och det var sjukt skönt att få slå av sig det sura humöret och bli av med PMS-monstret som tagit över min kropp. Haha!

Nu ska jag åka ner till stan en sväng. Jag har en hemsk träningsvärk, men tänkte ändå köra lite lugn konditionsträning på crossen. Det går ju faktiskt att "träna bort" träningsvärken, så ska försöka med det.

FÖRRESTEN. DET VAR IDAG SOM VÄRLDEN SKULLE GÅ UNDER VA? ;)



BAJS

Idag är jag INTE på bra humör. Är apförbannad och skitsur. Utan någon anledning. Jag borde isolera mig hela dagen, både för min egen och andras skull. PMS och effekten av gårdagens vin har förvandlat mig till ett litet monster. Haha!


Fika!


Åker ner och tar en kvällsfika på stan med dom här mupparna. Jag ska möla i mig en fet kladdkaka och en ännu fetare chailatte. Mums.
Trevlig kväll!


Beroendeframkallande


I-landsproblem

Nackdelen med att gå ner i vikt: de tidigare tajta favoritjeansen hänger som en blöja i röven.


Godmorgon!


Har trots nattens fullmåne sovit riktigt bra. Jag brukar ofta ligga vaken halva natten när det är fullmåne, så ställde in mig på att det skulle bli en natt utan sömn haha. Undrar varför det är så?
Nu ska jag åka till skolan för lite grupparbete. Blä, jag hatar grupparbeten.


Bad hairday






Jag hade världens sämsta hårdag när jag vaknade imorse.  Tovigt och fett på samma gång. Bestämde mig för att sätta göra en fläta och sedan sätta upp allt hår i nacken med en massa hårnålar. Det blev ganska fint, men ovant. Lite tantvarning sådär. Agda 86 år eller nåt. Så det fick bli utsläppt idag också, men flätan behöll jag. Älskar som sagt små söta inbakade flätor :) 


Domedagen 21 maj 2011?

Jahopp, då har vi bara 4 dagar kvar i detta jordeliv. På lördag kommer jorden att gå under. Kul. Allt står tydligen i Bibeln enligt domedagsprofeten Harold Camping. Positiva klubben. Jag föredrar helst att inte veta när jag ska kola av.. Menmen, vi får se vad som händer. Väntar med spänning på denna feta jordbävning som tydligen ska äga rum. Tjaoooooooo!! (Ursäkta min ironi, men jag är så trött på allt snack om jordens undergång hit och dit. Palla söka svar på den frågan).

Kolla video här.



Mår så bra!

Nu har jag städat klart & ätit lunch! Jag hatar att städa, men när det är klart är det alltid lika skönt :)
Ska åka ner och träna nu, finally. Idag blir det gym och ett pass yoga. Underbart.

Jag får ganska ofta höra att jag tränar "för mycket", att jag är en träningsnarkoman eller nåt i den stilen. Och det vet jag om, jag älskar att träna och får i princip abstinens om jag inte gör det. Jag ser inte träningen som ett "straff", utan som en belöning. Det är min egentid då jag slappnar av och bara släpper allt. Jag älskar det och det får mig att må bra. Så varför skulle jag inte göra det? Vem bestämmer egentligen vad som är lagom? En liten tanke bara.


Jag just nu. Osminkad och ombytt för träning, hohoo

Storstädning på G

Unnade mig en skön sovmorgon idag, riktigt skönt. Därefter satte jag igång med att storstäda lägenheten. Det såg verkligen förjävligt ut. Jag har tvättat, bytt sängkläder, dammat, städat toaletten, burit ner en massa skit till förrådet och diskat. Nu har jag bara dammsugningen kvar. Puuuh! Laddar upp med en kopp grönt te, sen kör vi ;) Haha.

Matorgasm

Jag & Moa har hängt på Dalviks pizzeria ikväll, töööfft. Enda gången jag äter pizza är när jag är bakis. Och då finns det nog fanimig inget bättre. En fet pizza och kall cola. Mums. Nu rullar jag. Hejhej!


Tjooo, nu säger mongot godnatt !

Igår vart det fest !










Det spökar

Det händer konstiga saker på min balkong. En kväll för några veckor sen satte jag ut ett värmeljus i en liten ljuslykta. På morgonen var värmeljuset borta. Blev lite snopen, men sen har jag inte tänkt mer på det. Tills idag då jag kom ut på balkongen och ljuset från igårkväll var försvunnet. Läskigt tänkte jag.
Jag har tre teorier. Antingen är det så enkelt att det är en fågel som gräver ner näppen och snor det, vilket jag inte tror är så troligt eftersom kanten på lyktan är gaanska hög. (Ja, jag har analyserat detta mycket noga). Det känns inte rimligt. Andra alternativet är att jag har en riktigt snål jävel till granne (vi har delad balkong) som går runt och snor värmeljus om nätterna. Inte heller detta känns helt rimligt.
Och ja, då har vi bara ett alternativ kvar: det är helt enkelt en vålnad som spökar runt på min balkong om nätterna och försöker skydda mig från brand. Ett snällt spöke alltså. Och med tanke på att detta är ett gammalt ålderdomshem, så har det säkert dött en massa gamlingar i min lägenhet. Detta är helt klart det jag tror mest på.


Buuuuuuuuuuu!!!!

Friday night

Har haft en riktig mysig fredagskväll nere på piren. Vi var där för första gången i år & vilka semesterkänslor man fick :) Helt underbart. Tog en öl och åt lite gott. Fler sköna sommarkvällar där tack!

Nu säger jag godnatt!

Turkosa naglar




Åh vad det är härligt att kunna måla naglarna igen.


Besök hemifrån

Ikväll har Kajsa varit här och hälsat på. Mysigt! Hon var på intervju på en fotoskola utanför Nässjö och passade sedan på att klämma in en dejt med lilla mig, gölligt! Vi lagade god mat och en smaskig smoothie :) Mums. 


Godnatt!

Världens godaste cider ♥

Igår tipsade Emilia mig om den här goda cidern. Den är helt underbar. Jag är egentligen ingen "cidertjej", men den här älskar jag. Smakar sommar.


Rabarbercider

Satan i gatan


Min kung. Eller förlåt, drottning. Älskar älskar älskar hennes nya album. Kan inte sluta lyssna. Nu har dock min dumma Spotify sagt ifrån. Vilken sorg. Det blir nog till att betala, för jag vet inte om jag överlever månaden ut annars ;)


Tränat !

Var är solen? Självklart är det molnigt och grått när jag är ledig & vill sola. Vad annars liksom?
Har varit i skolan en snabbis idag & sen tränat med Chirin, Amar, Ia och Denise. Det blev ett lunchpass idag - station. Älskar det, världens bästa träning! Hela kroppen får sig en fet genomkörare. Jag känner verkligen hur mycket starkare jag har blivit, och det är sjukt kul. Älskar när resultaten av allt slit visar sig, både kroppsmässigt och styrkemässigt. Det är den bästa belöningen :)





Hoppsan

Oj, besöksrekord. Vad hände där liksom?!


Före & efter

Sitter här och smuttar på en öl och funderar på att förflytta mig till sängen. Har haft besök av ett gäng goingar ikväll. Vi har haft det såå mysigt, druckit öl, spelat spel och tjötat skit. Spontankvällar is the shit :) Ska tydligen upp och gå till skolan om några timmar, men äähhhhhhhhhhh vem bryr sig, man lever bara en gång. Life is gooood!

Anyway, bjuder på några före- och efterbilder på kalufsen. Sånt är väl roligt, haha!


Före:




Efter:




Sommarkänslor



Inget plugg, ingen praktik. Jag är fri. Fri som en jävla fågel. Nu väntar jag bara på att solen ska anlända till min balkong så att jag kan få sola lite på min lediga dag. Jag har eftermiddagssol här, så det lär väl dröja lite. I väntan på det ska jag laga mat i stora lass och fylla frysen till bristningsgränsen, haha.
I eftermiddag blir det träning med dom bästa, wiihoooo! :D

Måste bara säga att jag trivs så himla bra i min nya hårfärg :) Min frisör är bäst !

Tips

Gott & enkelt knäckebröd

2 dl majsmjöl
1 dl solrosfrön (eller 1/2 dl solrosfrön & 1/2 dl pumpakärnor)
1 dl sesamfrön
1/2 dl hela linfrön
1/2 dl rapsolja
2 1/2 dl kokande vatten
1 tsk salt

Smeta/tryck ut degen på bakplåtspapper, strö på flingsalt och skär degen i lagom stora bitar. 1 timme i ugn, 170 grader.

Jag har själv inte testat med majsmjöl, utan tog vetemjöl istället. Det funkade ganska bra det med :) Blir degen för "rinnande", så lägg i lite mer mjöl.
Lycka till !


Feeling goood

Åh vad jag mår bra. Livet leker. 
Ville bara säga det.


Ut med det gamla & in med det nya !

Mina damer och herrar, jag kan nu berätta att jag har övergett mitt blonda hår och blivit brunett :) Jag är jättenöjd!






Praktiserat klart !

Ääääntligen. Trött men glad. Praktiken är slut för den här gången och det är jag ganska glad för just nu. Jag har lärt mig så otroligt mycket, mer än jag någonsin har gjort skulle jag tro. Det har varit fem otroligt bra veckor, men det är ändå väldigt skönt att det är över. Jag är helt slut & längtar tillbaka till vardagen :)

Ikväll är jag hemma och hälsar på, så nu blir det mys med familjen!

Three days left

Tre dagar kvar av praktiken. Och jag är helt slut. Nu kör vi, tagga.....


Balfrisyrer!

Lite tips till dig Madde :)


Heluppsättningar:


Fräsch








Grymt snyggt med inbakade flätor i balfrisyren, ser buusigt ut


Halvuppsättningar:




Älskar blommorna i håret


Med denna uppsättning syns den snygga ryggen på klänningen


Gott och blandat:










Hårgalen


Älskar den här hårfärgen, så fin. Hela hennes jävla svall är iofs helt underbart. På måndag ska jag till frisören, får se vad det resulterar i.. Förra gången när jag slingade håret blev det knappt någon märkbar skillnad. Mina urblekta hårstrån var i princip helt ihåliga och färgen sögs in istället för att lägga sig utanpå stråt, sa min frisör. Denna gång vill jag bli lite mörkare. Bye bye platina.   

Ikväll har jag träffat Elin, för första gången på fem veckor. Det var såååå kul! Vi åt libanesisk mat och pratade om praktiken och våra erfarenheter & upplevelser därifrån. Tänk vad mycket man har lärt sig egentligen:)

Äpplefrossa

Sitter och skriver på min opponering inför morgondagen. Det är tråkigt. När jag är uttråkad blir jag sötsugen, så det är en himla tur att jag inte har nåt hemma. Får bli ett äpple istället. Ja just det, jag har blivit helt galen i äpplen! Har aldrig tyckt om eller kunnat äta det innan, eftersom jag har varit så allergisk. Kliar i mun, svalg och öron - hemskt. Men nu har jag hittat en äppelsort som inte framkallar några allergiska reaktioner, och nu kan jag inte sluta äta dom haha! Har hört att allergier kan växa bort med tiden, hoppas att så är fallet :)


Round it goes

Klockan är inte mycket, men jag ska ändå gå och lägga mig. Jag är helt slut efter praktiken. Nu är det bara några dagar kvar. Ska faktiskt bli skönt. Jag känner mig nöjd nu och längtar tillbaka till vardagen, men gud vilken bra praktiktid jag har haft. Kunde inte haft det bättre :)

Imorgon är jag ledig, men ska trots det ställa klockan. Har en hel del plugg som jag måste fixa med inför torsdagens seminarium. Jag har inte ens kollat på skiten. Har ingen ork. Vill inte. Baaaaah...

Sov gott!


Köpgalna Tess har varit i farten igen...

Det blev en hel del shopping för min del fredag & lördag förra veckan. Jag har fortfarande lite ångest, men bara liiite.. För helt ärligt, hur underbar är inte känslan som infinner sig efter att man har inhandlat årets första nya vår- och sommarkläder? Det är ren lycka om ni frågar mig :)
Nu får gärna den sköna sommarvärmen återvända så att jag kan få använda dom små godingarna också. Fattar verkligen inte var den jäkla SNÖN kom ifrån idag??!

Detta är några av dom saker som jag köpte:






Shorts med hög midja :)

Köper alltid minst ett par nya solglasögon varje vår. Lyckas alltid ha sönder mina :(

Jag och Zara köpta två sådana här toppar var i olika färger. Dom är supersköna!

Köpte samma modell, men ljusare. Älskar dom


Fläta!

Nu har jag fixat klart med mina kläder. Slängde i princip ingenting. Jag har skitsvårt för sånt, lite separationsångest sådär, haha. Jag borde egentligen göra mig av med en massa kläder, jag har på tok för mycket och jag hittar aldrig någonting när jag väl behövder det. Skyller på att garderoben är för liten!
Nu ska jag gå en sväng till affären. Måste inhandla lite frukostmat och lunch till praktiken imorgon.



Jag igår. Zara gjorde en liten inbakad fläta i mitt hår. Jag gillar verkligen inbakade flätor, det kan piffa upp vilket tråkigt hår som helst :)

VÄNSKAP ♥

Jag har haft en lyckad valborg. Det var så mysigt att träffa Zara igen. Trots att det var så länge sedan vi sågs så kändes allt som vanligt och vi har haft så roligt. Helgen har bjudit på många sköna skratt om man säger så :) Jag hoppas verkligen att vi kommer att bli bättre på att ses nu. Det tar ju trots allt bara en timme med tåg, så att det är långt att åka kan vi faktiskt inte skylla på.

Jag funderar på att rensa lite i garderoben, men jag vet inte om jag har energin. Jag är jättetrött. Vi kom inte i säng förrän runt halv sju imorse. En lång festnatt som avslutades med en fin soluppgång :)





Godmorgon världen


RSS 2.0