Jöbb

Nu är det snart dags att gå till jobbet! Ska köra ett kvällspass i hemtjänsten. Jag har inte jobbat där sen i somras, så det känns lite ovant, men samtidigt roligt :)


Bästa julklappen!

Startade dagen med en långpromenad och nu sitter jag här, pigg som en lärka och väntar på att Amanda ska komma hit, weeeii.

Nåväl, jag är sjukt glad. Ställde mig på den förbannade vågen efter promenaden imorse. Jag hatar verkligen vågar, men jag kan ändå inte hålla mig borta. Jag ville se hur stor min viktuppgång egentligen var sedan sist jag vägde mig, dvs i somras. Jag var beredd på att få börja om från start, men tjiiiii så fel jag hade!! Jag hade trots min dåliga kosthållning och minskade träningsmängd gått ner ytterliggare två kg. Vilken härlig julklapp!

Sedan jag bestämde mig för att gå ner i vikt för ett år sedan har jag alltså gått ner sju kg. Ganska mycket för att vara jag faktiskt. Bara fem kg kvar till min målvikt, wohoo nu jäävlar!



21/12

God afton!
Igår åkte jag hem till Bullerbyn för att delta i det årliga julfirandet :) Vi ska som alla tidigare år vara i morfars barndomshem på julafton. En liten röd stuga ute på landet, så otroligt mysigt! Jag älskar det.

Det första jag gjorde när jag kom hem igår var att åka hem till min fina vän Amanda. Vi klädde granen och hade det allmänt myspys. Idag har jag haft en lika mysig dag fullspäckad med julmusik, öppen brasa och julklappsinslagning. Toppen! Äntligen börjar dom riktiga julkänslorna att infinna sig.


Rekommenderar

Dumle Pepparkaka. Smakar precis som pepparkaksdeg och är beroendeframkallande. Jag har snart ätit upp en hel kartong, haha. Var förövrigt jättetaggad på att göra lakritsknäck nu ikväll, men den planen gick i stöpet då jag nyss upptäckte att jag inte har nåt socker hemma. Får helt enkelt göra det en annan dag!

Trevlig kväll!





Lucia 2011

Idag är det (eller har varit) den 13 december, vilket innebär Lucia. Jag har inte märkt av det i någon större bemärkelse, jag har knappt fått julkänslor än. Ett litet luciafirande blev det trots allt. Sara kom på den briljanta idén att hon, Patrik & jag skulle upp vid sju och lussa för Stefan, haha. Vi måste ha varit det fulaste "luciatåg" som gått i ett par skor, men roligt var det allt :)

Nåväl, jag är så sjukt glad. Min trötthet är som bortblåst och jag mår toppen! Denna vecka ska jag sätta igån med träningen ordentligt igen, jag är så taggad. Målet är sex träningspass, nu köör vi!!

Sov gott!


Lillördag

Drar på mig overallen för sista gången detta året.
Längtar massa massa till fredag, då jag ska åka upp till Norrköping och hälsa på Kajsa! Wiihooo!


Winter

Detta känns som en väldigt bra söndag trots det äckliga vädret. Jag tog en rejäl sovmorgon à la Tess och nu har jag lyckats knåpa ihop en hel inlämning. Känner mig nöjd :) Resten av dagen/kvällen ska jag bara njuta. Marcus kommer snart hit på en kopp kaffe och sen blir det lussekattsbak med Sara, får se om vi lyckas få med oss Patrik också ;)


En bild på mig och min fina vän från sittningen i fredags, wooop!

Fredag 2 december 2011

Nu ger vi oss iväg på tomtevaka, tjoohej trevlig helg!


RSS 2.0