Tess den effektiva

Tjooo!
Idag har jag hunnit med en hel del. Jag har lämnat studieförsäkran till csn, varit ute på en långpromenad, börjat packa inför flytten och handlat en del nödvändigheter. Och nu ska jag strax iväg till hemtjänsten för att jobba kväll. Idag kan jag med gott samvete kalla mig för Effektiva Tess. Utan tvekan, haha!

Nu ska jag slänga i mig något att äta, sen jöbb. Ha en bra onsdag!


Mys-söndag

Bra dag. Jag och mamma kom nyss hem från Ikea. Jag köpte en del grejer till lägenheten, bland annat ett nytt nattduksbord, en matta & ett överkast. Det ska bli såå roligt att åka tillbaka och fixa iordning allt, wiiiie!!

Är en aning trött efter gårdagens lilla trevliga utgång med Jossan & Josefina i Borås, så nu ska jag krypa ner under en filt i soffan och kolla på Batman. Mysigt!




Vitt, vitt, vitt. Fräscht, enkelt och fint!

Brownie

Jag har precis varit på solariet och bättrat på brännan. Det är inte klokt vad snabbt man bleknar, det känns ju nästan som att den börjar falla av redan på flygplanet hem..

Nåväl, strax kommer Elin hit på lite te & en promenad. Myspys!

Friday night

Idag har jag haft en riktigt mysig dag, eller ialla fall eftermiddag och kväll. Jag åkte ner till stan direkt efter jobbet för att möta upp Kajsa för en fika. Timmarna bara flög iväg, vi hade hur mycket som helst att prata om. Och med tanke på att det har gått hela tre veckor sedan vi sågs sist så är det kanske inte så konstigt. Mysigt var det ialla fall! Kvällen spenderades i soffan med Elin, Moa, godis & herr Martin Beck. En riktigt skön fredagskväll med andra ord :)

Jag älskar mina fina tjejer så otroligt mycket. På söndag flyttar Kajsa upp till Norrköping och Elin tillbaka till Lettland. Det känns konstigt. Men samtidigt vet jag att tiden kommer att gå fort och att vi snart ses igen!


Jag mår så jäkla bra just nu. Ska försöka leva i nuet och inte fundera så förbannat mycket. Vad tror ni om det? Go with the flow liksom

Kunglig bebis på G!

Jahopp, en liten prins eller prinsessa väntas alltså ploppa ut i mars nästa år. Victoria är på smällen, och tur är väl det säger jag. Slut på alla spekulationer och tjat. Det måste vara sjukt jobbigt, vilken press liksom.. Att lyckas få den perfekta spermien att träffa det perfekta ägget, så att resultatet blir en perfekt kunglig bebis. Vilket jobb. Men tänk om hon hade varit infertil? Eller han steril? Vad skulle hända då? Varför tar folk för givet att det ska bli bebis direkt efter bröllop? Jo för dom är kungliga. Och prinsessor föder alltid små prinsar & prinsessor. I alla fall i sagorna.

Jaja, kul ialla fall! :)


Frusen tjej

Ligger i sängen med en stor kopp te och värmer mig. Väldans mysigt. Jag är helt frusen efter löprundan med mamma & moster. Tanken var att vi skulle ge oss på milen idag, för första gången på väldigt länge för min del. Den var dock omöjlig att springa pga alla jäkla stenar och rötter! Och mitt i alltihop började det självklart spöregna, och då menar jag verkligen SPÖregna. Och åska. Och blixtra. Vilken skit. 7 km blev det ialla fall allt som allt, men gud så skönt det är att ligga här under täcket nu. Mmmmm :)


Haha. Hittade en bild på mig för nästan exakt ett år sedan. Det är ju inte klokt vad blond jag var, hohoo !

Monday baby

Om jag inte hade såna fina arbetskamrater så hade mitt jobb nog varit ganska tråkigt. Mitt jobb i köket alltså. Jag har två jobb; hemtjänst & kök/restaurang. Jobbet inom hemtjänsten är fortfarande relativt nytt och jag lär mig nya saker hela tiden, därför tycker jag också att det är roligare. Köksjobbet kan jag, utan och innan. Jag har trots allt varit där i fyra år nu. Men misstörstå mig inte, jag gillar båda mina jobb. Det jag ville poängtera var helt enkelt hur viktigt det är med fina och roliga arbetskamrater.

Jag har två veckors jobb framför mig innan skolan börjar igen. Det känns bra, jag behöver trots allt pengarna.
Nu ska jag nana, det är en ny dag imorgon. En ny dag full med jobb :) Bjuder på fyra bilder från Grekland, godnatt.








Lycklig!!

Nu är jag alltså hemma igen, efter en helt underbar resa. Det har varit helt fantastiskt roligt & spännande. Jag har så många fina minnen att bära med mig från dessa två veckor och både jag och Helena är grymt nöjda. Jag rekommenderar alla att nångång ge sig ut på båtluff i Grekland! Det ger så mycket mer och du får se så många olika platser. Kos, Lipsi, Kalymnos och Samos. Alla öar har haft sin charm och jag kan faktiskt inte utse en vinnare, jag gillade dom alla. Nu låter jag som en babblande resekatalog, men skit samma. Det har varit så jävla nice och jag är bara så glad & lycklig. Weeeeeeeeeeeiii!



RSS 2.0