Hej!

Hemma efter första dagen på praktiken och det kändes bra :) Resan dit var dock ganska seg & vet ni, jag räknade ut att jag under min praktik totalt kommer att pendla 400 mil. Fyrahundra MIL!!

Nåväl, nu ska jag ge mig iväg till gymmet, weeeeiiii! Jag ska sätta igång på riktigt med träningen igen, samt börja äta nyttigare. Jag har helt kommit ifrån mina kolhydratsnåla kostvanor och det märker jag tydligt på min kropp vill jag lova. Känner mig jättepluffsig. Näää nu ska jag återgå till gamla träningsvanor, sådeså!

Hejhaj!


Söndag 25/9 2011

Ujuj, så var äntligen den satans tentan över. Det känns otroligt skönt. Firade det hela igår med en liten shoppingtur (ett par jeans rikare, cheeeck) och tentafest på det. Mycket trevligt :)
Men nu till något annat, nämligen praktiken som börjar imorgon. Jag skäms för att säga det, men jag är faktiskt mest ganska nojig och lite rädd. Önskar att jag istället kunde se det som något väldigt roligt, men det är svårt. Jag är alltid lika nervös inför allt som är nytt och som jag inte vet vad jag ska förvänta mig av. Ganska mesigt, jag vet. Jag önskar att jag inte var en sån orolig själ. Jag önskar att jag inte alltid tänkte så mycket. Jaaooooo...

Förövrigt så är jag väldigt lycklig just nu. Så väldigt väldigt lycklig.


Tjo!

Kaffe är min bästa vän. Vad skulle jag göra utan denna underbara uppiggande bruna dryck? Eftermiddagens plugg har gått som på räls, vilket jag tackar herr Bruno för. Nu ska jag koka upp några koppar till o därefter köra vidare! Ikväll har jag planer på att träna o eventuellt våldgästa Moa i hennes nya lya hehehehehe.. Vi får se !

Och nu över till helgen, som har varit kanonbra. Tackar Zara, Daniel & Skövde för en fantastiskt rolig inflyttningsfest & lördag! :D

Friday night

Hääär är det röööj!! NOT. Sitter och försöker plugga. En fredagskväll.. Det går sådär... Omvårdnadskurserna hör inte till mina favoriter precis, bara en massa flumflum och humhum. Baaaaah. Är dessutom fortfarande sjuk, vilket gör att orken inte riktigt finns. Åh vad jag vill bli frisk nu! Jag vill träna, röra på kroppen o känna mig pigg. Utan träning känner jag mig som en urblåst ballong. Usch.

Imorgon åker jag hursomhelst till Skövde till min fina vän Zara på inflyttningsfest! Det ska bli skojsigt. Ber till gud att febern lägger sig och att jag är piggare imorgon!
Trevlig helg!


Yäääy!

Prosit.

Ikväll ska jag på mini-kräftskiva. Eller kräftmys som Cissi kallade det. Men det kan ju missförstås, så jag kallar det för mini-kräftskiva istället. Jag ska ju liksom inte dit o mysa med ett gäng illaluktande kräftor.. Hursomhelst, jag har laddat upp med lite alkohöl, så kvällen ska nog bli bra trots min feta förkylning.
Klart slut. Tack o hej. Trevlig kväll.


Kräftan Curt-Conny


Ett gott skratt

Haha, slogs av en tanke precis. Jag förstår inte att folk fortfarande läser denna jäkla bloggen. Jag är ju verkligen sämst på att uppdatera. Verkligen sämst, haha.
Jaja. Jag ska försöka bättra mig. För dom som fortfarande kikar in här ibland :)

Hursomhelst, ikväll har jag haft en lugn hemmakväll med mig själv. Samt sädat lite. Dom där sysslorna som faktiskt måste göras, men som är så sjukt tråkiga.. Det har jag gjort ikväll. Och tyckt synd om mig själv och min dumma hals. Är alla förkylda nu?! Blä.

Godnatt.


Noll studiemotivation

Jag har totalt tappat motivationen till att plugga. Den är verkligen försvunnen och jag hittar den inte, hur mycket jag än letar. Ho ho? Mindre än två veckor kvar till tenta och jag har knappt öppnat böckerna. Vafan, skärpning Tess.....

Nej slut på sensommarens lata dagar. Imorgon startar jag mitt nya pluggliv!! NU JÄÄÄVLAR!!


Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar. Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma

Åh vad jag mår bra.


Jag är en orm

Tjabbadabbadooo!
Jag har fått ringorm. Trevligt. Ellinor diagnostiserade mig idag. Så vad innebär då denna ormsjuka? Ja, det är tydligen en ganska ovanlig svampinfektion och smittar framförallt från djur till människa. Frågan är då vilket djur som har smittat mig? Har inget minne av att jag har umgåtts med en ko eller ett marsvin den närmaste tiden.. Känner mig lite smått äcklad av mig själv just nu,, haha. Nåväl, imorgon ska jag till apoteket och köpa salva!
Nu ska jag äta och sen ta bussen till Elin. Vinet är inköpt och Tessan är taggad. Gott.


Fint ska det va


Bilder

Tackar mina vänner för en himla trevlig lill-lördag. Allsång, god dricka & finfint sällskap :)
Imorgon är en ny dag. Godnatt.










Ett virrvarr av känslor

Har tänkt skriva hur bra jag mår. Att jag nog nästan är lite lycklig.

- Men, nu slogs jag helt plötsligt av hur snabbt glädje kan bytas mot sorg. Jag tänker på er.



RSS 2.0