Julkänslor !

Godkväll :)
Tänk, imorgon är det första advent. Hur mysigt är inte det? Jag har faktiskt börjat få lite julkänslor, även om snön lyser med sin frånvaro. Tyvärr verkar det bara vara jag som faktiskt Längtar efter att snön ska komma..
Idag var jag och Patrik på Stallqvarn diversehandel, massa jul & mys :) Har aldrig varit där innan, men jag kommer garanterat gå dit igen för jag bara älskade det. Rekommenderas varmt. Under eftermiddagen har jag varvat plugget med apelsin och nejlikor, så gissa om det luktar gott här hemma nu?

Nu ska jag fräscha till mig lite och bege mig ner till Patrik för lite spel o tokigheter, ha en fin lördagskväll!


Zzzznark!

Funderar helt seriöst på om jag har järnbrist eller något. Är så jäkla trött Hela tiden. Det spelar ingen roll hur mycket jag sover.. Idag sov jag & Martina till halv elva och ända sitter jag här och anstränger mig till max för att hålla ögonen öppna. Ja jag vet inte, men någon typ av brist måste jag ha. Eller så är det vädret. Eller skolan. Ja det finns en mängd olika möjliga orsaker, om man nu ska börja spekulera haha.
Nåväl, om en timme bär det iväg på afrodans med Nillo och det brukar vara väldigt uppiggande, så förmodligen är jag betydligt piggare när det är dags att nana ikväll :)

Förövrigt så är jag himla glad, på söndag kommer mina fina föräldrar hit och hälsar på :) Med sig har dom också min nya lilla byrå, som pappa så snällt har monterat ihop. Wiihoo! Den satt fint.

 

.


Egentid

Idag mår jag himla bra. Under dom senaste dagarna har jag känt mig så trött, stressad och uppe i varv. Jag har verkligen längtat efter lite egentid och idag fanns det äntligen lite tid över för att bara vara. Efter några timmar på gymmet gick jag hem och städade hela lägenheten och åh vad fräscht det känns! Nu ligger jag här i soffan och gör absolut ingenting. Jag har tänt lite rökelse och levande ljus och lyssnar på sköna John Mayer. Life is good.

Herr motivation, var är du?

Jag sitter och försöker knåpa ihop ett arbete om Patientundervisning. Jag är sjukligt omotiverad och därför går det väääldigt segt. Förstår inte var denna skoltrötthet kommer ifrån? Usch och fy.

Ikväll kommer Marcus, Anna och Elin hit. Vi ska laga middag och spela lite spel. Känns som att det behövs, vi har inte umgåtts ordentligt på år och dar, lilla familjen. Även om vänskap är något som bara ska finnas där, no matter what, så är jag av den åsikten att den måste underhållas och att alla måste dra sitt strå till stacken. Och just det där med att dra stråt har vi varit lite dåliga på det senaste. Men nu glömmer vi det och blickar framåt istället. Ser framemot en mysig kväll!

Åter till plugget, ciaoo!

Grattis till mig, i förskott.

Godkväll!
I helgen är jag hemma och hälsar på fina familjen! Har blivit firad hela dagen lång, eftersom jag fyller år på onsdag. Dagen har bjudit på god mat, trevligt sällskap och fina presenter :) Jag fick bland annat en jättefin vit byrå och en söt lampa till lägenheten, åh så glad jag blev!

Det är alltid lika skönt och avslappnande att komma hit och hälsa på. Allt som har med skola och stress att göra liksom försvinner. Idag var jag dessutom ute och sprang en runda i skogen, vilket gjorde susen för både kropp och själ. Jag måste verkligen komma igång ordentligt med träningen igen, för det finns nog inget som faktiskt får mig att må så bra. Träning och aktivitet är något som jag verkligen rekommenderar till alla stressade själar där ute. Kooom igen! :D



Haha, stirriga Patrik och jag. Saknar min plutt

RSS 2.0