Party !


Japp, ikväll blire fääst. Trevligttrevligt! Vi går troligen till Trädgårn. Dock blir det nog hyffsat lugnt och kanske tillochmed nyktert för min del. Jag fick nämligen precis reda på att jag ska börja jobba klockan sju imorgon bitti. Så himla typiskt! Ibland suger det verkligen att vara timanställd, man kan knappt planera in någonting alls. Menmen, jag ska göra det bästa av kvällen. Det kommer bli kul!

Ont i halsen

Godkväll.
Dagen har varit bra. Hårförlängningen är äntligen bokad, 25 maj blir det. Ser framemot det! Förövrigt så har det varit en bra dag, Zara var jätteduktig och dansen var riktigt ball. 
Har dock kännt mig lite sjuk idag, vaknade med ont i halsen och illamående. Usch och fy. Jag hoppas verkligen inte att det är en förkylning som är på G, eller kanske den fruktade svininfluensan.. Höhö vem vet, det vore något va.
På kvällskvisten tog jag bilen för att åka och hälsa på morfar. Jag hade ju lovat mig själv att åka till graven så fort jag fått körkort, så det gjorde jag. Han var så glad över att jag hade börjat övningsköra och han såg verkligen framemot mitt körkort. Därför kändes det viktigt för mig att åka dit och berätta det för honom. Även om att inte fick höra och se det med egna ögon, så hoppas jag att han såg det från sitt lilla moln. Planterade även en fin liten lila blomma, jättesöt.

Nej, nu är det dags för sängen. Jag ska upp tidigt imorgon för att gå bredvid en städtant och lära mig att hitta på sjukhuset. Fan, jag klättrar verkligen uppåt på karriärsstegen! ;D 
Puss och godnatt 

Frisören med bästisen

Godmorgon på er!
Vaknade för bara en liten stund sedan, helt utvilad och pigg. Jag har verkligen sovit gott i natt, härligthärligt. 
Det känns som att det kommer att bli en bra dag. Jag och Zara ska åka in till Borås vid två för att gå till frisören. Vi ska boka tid för hårförlängning, eller jag ska förlänga mitt hår och Zara ska ta ut sitt gamla och eventuellt sätta i nytt. 25 maj blir det troligtvis, längtar som bara den! Därefter ska vi gå lite på stan och vid fem ska jag kolla på Zaras dansuppvisning. Wiii! Hon är så duktig så. Tar med mig kameran :)

By the way, det ligger något magiskt i luften just nu. Allt går väldigt bra för tillfället.
Det har som sagt varit gött dåligt med jobb för min del de senaste veckorna, dock har detta inte gjort mig så mycket eftersom att jag mest har velat satsa på körkortet. Och igår tog jag alltså mitt älskade körkort. Nu till det magiska. Två timmar efter detta ringer jobbet och frågar om jag kan tänka mig att börja jobba på städavdelningen också. Jag sa självklart ja. Så imorgon ska jag gå bredvid hela dagen och sen är man städkärring också. Tajmingen var ju bara perfekt! Nice.

ÄNTLIGEN KÖRKORT !



JAPP, NI LÄSTE RÄTT!! JAG, THERESE ELIN ELIASSON HAR TAGIT KÖRKORT! Så inihelvetes jävla underbart! Detta kallar jag lycka, lycka till 100 %. Äntligen, är väl egentligen det enda jag kan säga just nu. Äntligen har jag fått mitt efterlängtade körkort. Uppkörningen gick jättebra, ändå blev jag helt paff när inspektören sa: "Jag får väl gratulera till körkortet då Therese". Jag kunde helt enkelt inte fatta att det var sant och jag kan väl erkänna att jag anade en tår i ögonvrån. Åh, vad jag mår bra! Om gårdagen var den bästa måndagen i mitt liv, så är detta definitivt den bästa tisdagen, ever! Lyckan har vänt, wohooo :D

Nog om det. Efteråt träffade jag Amanda (som äntligen har återvänt till den rätta sidan av landet) och hennes pojkvän Olle. Vi åt en supergod lunch och hade trevligt. Så underbart roligt att äntligen få träffa henne igen! Åkte därefter hem, firade lite smått med familjen och skjutsade mamma och Madde till ridningen. Därefter körde jag till träningen. Att sitta helt själv i bilen, skruva upp volymen på stereon och bara köra, det är en härlig känsla det! När jag kom hem firades det med champagne och jordgubbar, supergott.
Kom förövrigt hem precis. Jag har varit ute med Zara, vi möttes upp för en promenad och hon överraskade mig med öl; "Jag tänkte att vi skulle fira lite!"  Helt fantasktiskt gott! Dock måste förbipasserande trott att vi var alkisar eller något i den stilen, sitta pch dricka Heiniken en tisdagskväll, hmm.. Men ska det firas så ska det ;D Du är en underbar vän!

Tack till min fantastiska körlärare Daniel och tusen pussar till min älskade mamma.
Godnatt, pusskram!

En lycklig Tess!


Detta måste vara världens bästa måndag! Det är ialla fall en av de bästa måndagar som jag har upplevt i mitt snart 20-åriga liv. Baah, det där lät dammigt, haha..
- I ALLA FALL!!! Idag klarade jag teorin!! Helt underbart jävla fantastiskt skönt! Detta kallar jag lycka! Jag känner mig så stolt och glad på samma gång. Tre fel fick jag, dvs hela tio poäng över godkänt, ett bra resultat enligt min lärare. Personligen hade jag som mål att gå felfri därifrån, vilket jag ju inte lyckades helt med, höhö.. Skämt och sido, jag är väldigt nöjd! Allt plugg och slit lönade sig tillslut.
Nu är det "bara" uppkörning kvar. Hjälp!

Belönade mig med en ny väska och ett par converse efter jobbet. Tyckte att jag förtjänade det :D
En bra dag.


Snart så

Puuuh, helgen är över, finally. Jag är helt slut och förstår inte riktigt hur jag ska orka med morgondagen, men jag måste! Jag har en konstig känsla inom mig, som ett tryck över bröstet. Jag tror att det kallas nervositet. 
Hela helgen har jag längtat efter att det ska bli söndag kväll och därmed färdigjobbat, samtidigt har jag gått och önskat att den aldrig skulle ta slut.. Det närmar sig. Hjälp, jag är nervös. Men det löser sig, det gör det alltid. Jag försöker tänka positivt.

Om jag ändå var ledig!

Död helg som sagt.
Jag har jobbat hela dagen lång, sådär lagom segt.. Tur att jag har Alex att jävlas med när det blir alltför tråkigt. Det piggar alltid upp mig, haha. Nej, men seriöst, arbetsdagen går mycket snabbare om man har bra och roliga arbetskompisar runt omkring sig. Och det har jag.
Anyway, idag är en sån där kväll då jag mer än gärna skulle vilja sätta mig ute i vårvärmen på en filt med några vänner, dricka öl, och bara njuta. Åhååå, om man ändå var ledig imorgon! Jag skulle knäppa bärsen nu, nu, nuuuuu!

Ayo Technology


50 Cent, släng dig i väggen ;) Yeah.

Riskutbildning avklarad.

Hej på er.
Dagen har varit bra, jag överlevde riskettan. Fast det var ganska segt måste jag säga, och jag lärde mig inget nytt direkt. I tre timmar satt vi och lyssnade och pratade om risker, alkohol och narkotika i trafiken. Vissa saker var väldigt hemska, men inget var direkt förvånande. Jag kommer aldrig att köra bil full och heller inte åka med någon som har druckit, never.

Efteråt gick jag och mamma på stan en liten stund. Vi fikade och jag köpte ny foundation och en klänning. Eller ja, jag är ju pank för tillfället, så mamma köpte klänningen åt mig. Den påminner väldigt mycket om den blommiga som jag har skrivit om i tidigare inlägg. Denna är dock mycket skönare och materialet mjukare. Den är jättesöt, me like!

Nu är jag trött, ringde precis Elin och sa att jag inte ska träna ikväll. Himla latmask jag är, haha. Meeen, jag har faktiskt tränat tre dagar i rad nu, så jag tänker unna mig en träningsfri fredagskväll, sådeså!
I helgen är det jobb som gäller, enbart. Jobb, övningskörning och plugg. En jäkligt död helg dvs.
Nu ska jag duscha.

Suuuck me beautiful

Sol och värme

Idag har jag suttit ute i det sköna vädret och pluggat på min körkortsteori. Jag läste klart körkortsbokenboken, för sista gången nu hoppas jag. Solen värmde otroligt skönt och jag har visst bränt mig på näsan. Jag ser ut som en clown eller Rudolf med röda mulen, gulligt värre.
Nu ska jag återvända till tv:n innan det är dags för mig att sova. Kollar på Fat and Proud, en dokumentär i trean. Jag tycker att dokumentärer är intressanta, man får en inblick i olika människors liv och livssituationer och jag lär mig alltid något nytt.
Imorgon ska jag på riskutbildning i alkohol och droger på körskolan. Roligt värre.. Gaaah.
Godnatt på er. 


Söt klänning


Blommigt, somrigt och jättesött
Gina Tricot

Vad säger man

Jag cyklade förbi en lite konstig gubbe på väg hem ikväll:
Konstiga gubben: "Hej!"
Jag: "Hejhej"
Konstiga gubben: "Va snygg du va"
Jag: "Tack"
Konstiga gubben: "Jag ska tänka på det inatt när jag ska sova!"
Jag: "Ehhh, okej"


Träning med min favorittjej

Nu ska jag ta cykeln till gymmet för att träna! Zara och Robin kommer också dit, så jag blir inte ensam. Kulkul!

Det hänger på håret


Helt klart.
Hårförlängning om en månad? Hope so.
Yeah.

Pappa <3

Min pappa är så söt. Igår när jag satt och kollade på Desperate Housewives kom han in i vardagsrummet:
- Kom Therese så ska du få se igelkotten som springer runt härute!
- Öh, okej. Har du aldrig sett en igelkott innan eller?
- Men kom då!
Det var mörkt ute, så han gick runt med en ficklampa och lös bland buskarna.
- Den är jättesöt och ser precis ut som en sten, kolla! (Tänder ficklampan och lyser bland stenarna)
- Men det är ju en sten? Eller vad menar du?
- Men... Den var ju här alldeles nyss! Jag lovar.
- Haha, hur mår du pappsen?
- Hmm, ja det här var ju lite pinsamt... Säg inget till mamma bara!

Don't touch my things!!

När jag blir arg blir jag verkligen skitförbannad. Jag är en väldigt känslomässig människa, vilket är på både gott och ont kan jag lova. Idag blev jag riktigt arg på min syster, så där arg som jag kan bli ibland. Några detaljer behöver vi inte gå in på.
Det händer ganska ofta att jag ångrar saker som jag sagt eller gjort i samband med att jag blir arg. I alla fall, förlåt.
Tycker dock att jag hade all rätt att bli arg, för jag kan inte acceptera hur mycket som helst. Men som sagt, jag ångrar mig ofta i efterhand, så förlåt.

Nu tror jag att jag har biktat klart mig för idag ;)
Dags för duschen och sängen!

Jag gav upp för längesen


Tröttis-Tess

Idag är jag inte på topp. Jag är trött, har huvudvärk, fryser.. Och som pricken över i gick körlektionen som jag hade tidigare idag inte speciellt bra. Det kändes ialla fall så, bilen körde mig och inte tvärtom. Sjukt irriterande. Dessutom satt det en praktikant i baksätet som glodde och antecknade frenetiskt hela tiden. Det är otroligt att jag alltid ska råka ut för alla dessa praktikanter!! Det är väl klart att jag fattar att dom måste få åka med i bilen, men gött irriterande var det ialla fall. Självklart är jag medveten om att det inte var hennes fel att det inte gick bra idag, men jag måste ju ha Någon att skylla på. Förutom mig själv då, haha.

Jag hade tänkt träna direkt efter att jag kom hem från Borås, men nej, jag var alldeles för hungrig och trött för det. Kanske går jag dit lite senare, vi får se. För tillfället så lockar tv:n och soffan mycket mer. Nu ska jag fixa lunch!
Hörs senare.

Ordinärt mirakel

Godmorgoooooon!
Känner mig duktig. Jag är precis klar med städningen. Sorterade tvätten, dammsög och fixade disken till Gyllene Tider på högsta volym, härligt.
Vid fyra tar jag bussen in till Borås för att möta upp mamma och övningsköra lite, yääy.
Nu blir det nog altanen för min del, bye!

Dags för sängen



Bra dag. Jag har övningskört med mamma i stora staden Göteborg. Vad kan man säga? Det gick bra, men jag måste säga att alla dessa spårvagnar skrämmer livet ur mig. Jag är inte riktigt van vid spårvagnsspår mitt i vägen och vagnar som kommer från alla håll. Okej, nu lät jag som en äkta byfåne, och det var ju inte riktigt meningen.. Ialla fall, det gick bra, mycket bra :) Jag älskar att köra bil, det är så sjukt roligt. Och känslan, att vara fri och bara köra. Det är göött det! Längtar till körkortet.
Nu ska jag sova, sjukt onödigt att sitta uppe såhär och inte göra nåt.
Godnatt på er.

Kämpa för varenda unge!!

Förra veckan köpte jag en UNICEF-nål på H&M för 20 spänn. Det kändes fint på något sätt. Jag mår bra när jag kan hjälpa andra människor på ett eller annat sätt, även om det bara är genom att köpa en liten blå nål.
Jag vet inte om det handlar om att jag vill lätta mitt samvete eller något i den stilen, men vi människor verkar ändå ha ett behov av att känna oss duktiga och behövda, även om det bara handlar om något så enkelt som att köpa en liten blå plupp. Jag brinner för att hjälpa människor. Att sitta bakom ett skrivbord och bläddra i papper är inte min grej, jag vill ut och hjälpa till. Jag funderar starkt på att utbilda mig till sjuksköterska, det skulle ge mig mycket.
Och jag har en liten dröm - att åka till Afrika och jobba som volontär. Det skulle vara helt fantastiskt och säkert en upplevelse för livet. Jag vet inte om jag någonsin kommer att förverkliga den drömmen, men det är något som jag verkligen skulle vilja göra.

Just nu finns 300.000 barnsoldater och 158 miljoner barnarbetare. Dessutom utsätts över en miljon barn för trafficking varje år. Bär UNICEF-nålen och visa att du är med i kampen för varenda unge. Den gör större skillnad än du tror.


Jag orkar inte städa. Orkar inte.

Mitt rum ser förjävligt ut, FÖRJÄVLIGT UT. Det är inte klokt. Det är så blä att jag inte orkar sätta igång och röja. Kläder överallt. Och det är faktiskt inte likt mig, inte alls. Det är ändå konstigt, jag höll mer ordning på mitt rum när jag var tio än vad jag gör nu. Det går verkligen utför, åååhåå!
Det var bättre förr.

090419

Godmorgon.
Helgen har varit väldigt bra, lugn och skön på alla sätt. Och en lugn helg brukar betyda billig helg, det gillar vi. Jag har haft K på besök i två dagar, trevligt som vanligt! Vi har mest tagit det lugnt, suttit ute i solen, promenerat och haft det allmänt mysigt.
Igår tog vi oss i kragen och försökte ge oss ut på en springtur i det sköna vädret, och det var jävligt tungt måste jag säga. Jag börjar nästan tro att jag (precis som alla andra) är lite allergisk mot pollenhelvetet. Eller så är det bara något som jag skyller på, för att slippa erkänna att min kondition inte är den bästa, haha.
Hursomhelst, gårdagskvällen avslutades med tacos, chokladpudding à la Kajsa och ananasdrink à la Therese. Mycket gott! Därefter gick vi över till Kristian, Robin och Jury och spelade Mario Kart. Man ska aldrig underskatta ett gammalt hederligt Nintendo 64 ;)


Jag sjunger som en GUUUUD!

.. Not.
Kajsabajsa har varit på besök sedan igår, mycket trevligt! Passar på att skriva lite snabbt medan hon duschar. Sen blir det singstar, yääy!

To die for



Jobbigt att H&M kommer med nya skitsnygga bikinis titt som tätt.. Speciellt nu när jag är såhär äckligt pank, det är förjävla sorgligt. Längtar tills leopardbikinin som jag har beställt kommer hem till mig, grrr!! Men denna modellen är ju iofs väldigt söt den med, kanske borde man satsa på en zebrarandig i sommar också?

Happy day

Hej.
Jag har haft två fina dagar hos mormor. Hon var lite förkyld, så vi har tagit det ganska lugnt. Jag har bland annat målat fönsterbläcken på hennes källarfönster och pluggat en massa körkortsteori och vägskyltar (det närmar sig nu!). Men gud vad skönt det är att komma bort från allt, bara för en dag eller två. Att kunna göra vad sjutton man vill, sova länge på morgonen och bli bortskämd med en massa hemlagad mat och fika titt som tätt. Så är det ialla fall hos min mormor, man äter bullar och dricker kaffe mest hela tiden :)

Imorgon är jag ledig, men jag ska faktiskt inte ligga kvar i sängen och lata mig som jag brukar, utan istället vara duktig och ta bussen in till Borås. Jag ska gå till körskolan och göra lite tester. Det har blivit en vana nu, att åka in minst en gång i veckan och sätta mig och plugga där, i lugn och ro. Och det känns väldigt bra nu, jag känner på mig att det kommer att gå bra. Jag kan, jag är bra, jag är duktig! Så är det bara. Jag försöker tro på mig själv, lite på att jag duger som jag är. Jag försöker verkligen.

Puss.

Jag behöver en paus

Helluu.
Jag åker till min kära mormor idag. Jag ska ta det lugnt, rannsaka mig själv och bara vara. Det ska bli oroligt skönt. Orkar inte gå hemma, vädret gör mig dessutom heldeppig. Och man måste ju utnyttja att fritidskortet fortfarande gäller dygnet runt (snåla jävel)! Dags för en dusch.
Nu drar jag, bye!

Haha

I helgen sa Elin att jag ser ut lite som Lady Gaga.. Hmm, vad ska man säga? Haha. Men å andra sidan så tycker hon att jag påminner mycket om Christina Aguilera också. Och det måste jag ändå säga är en komplimang, hon är grym. Det måste vara det blonda håret. Haha!




Man måste ju försöka

Nu ska jag iväg och träna med Zara och Elin, jag känner inte alls för det. Men vi måste pusha oss själva och varandra. Och jag tycker att vi har lyckats ganska bra än så länge. Beach 09 here we come?

Det finns dagar då man knappt orkar resa sig upp

Om någon skulle fråga mig om jag är nöjd med min tillvaro och mitt liv, så skulle jag troligen svara nej.
Jag vet inte vad jag vill och jag vet inte vart jag är på väg. Jag känner mig missnöjd med hur saker har förändrats och jag är inte mig själv, vilket jag inte har varit på några månader. Jag önskar, önskar, önskar att allt kunde vara som för ett år sedan. För hade ni ställt samma fråga då så hade jag svarat att jag levde i en dröm. Jag var så lycklig. Så fantastiskt jävla lycklig. Men det var då.
Att gå och gräma sig över saker som har hänt gör ingenting bättre, tvärtom. Jag vill bli glad igen, så där riktigt glad som jag kunde vara innan. Visst finns det dagar då jag mår väldigt bra, men jag har också dagar då jag knappt orkar resa mig upp. Dagar då jag inte har lust med något alls och bara gråter. Jag är inte stark, jag är svag.
Men jag vill resa mig upp, det vill jag verkligen. Frågan är bara hur jag ska gå tillväga. Jag vet inte hur och jag vet inte när, men jag ska komma dit. Jag ska må bra igen. Det lovar jag.

Nice


Sakna.Hata

Godkväll.
Sitter här och tar det allmänt lugnt, orkar inget annat. En riktigt seg kväll med andra ord. Och segt brukar leda till depp för mig. Känns som att jag befinner mig i ett sådant tillstånd nu, inget känns kul.Jag har tänkt en del under kvällen, på deppiga saker som jag inte vill tänka på. Sakna. Hata. Älska. Åh.
Funderar på att krypa ner i soffan och kolla på tv, innan det är dags att sova. Ska upp och jobba tidigt imorgon, så jag behöver komma i säng hyffsat tidigt.

Drar nu, pusshej.


Sweet child of mine

Haft en bra helg? Det hoppas jag. Min har ialla fall varit riktigt go. Bilder säger mer än ord;














"What do I wear in bed? Chanel No. 5, of course"

Klockan är snart halv elva och jag borde egentligen ligga i sängen nu. Jag börjar ju faktiskt jobba klockan sju imorgon, it sucks.  Kvällen har varit jättemysig, jag vann några omgångar Buzz, men förlorade även en del, haha. Roligt var det ialla fall! Men som sagt, kusinerna har åkt hem och jag borde verkligen gå och lägga mig nu.
Godnatt, sov så gott.


För vi lever inte länge nog för att rätta till allting dom gjort mot dig.


HELG FÖR FAN!!

Hej.
Skriver lite snabbt innan släkten kommer, eller en del av släkten ialla fall. Idag har jag och mamma varit ute och sprungit i det sköna vädret, 2,5 km blev det. Inte så långt, men med tanke på att det var första joggingrundan utomhus i år så kändes det bra. Jag har även hunnit med att klä påskriset med fula fjädrar och sitta ute på altanen lite. Jätteskönt. Ikväll är det god mat, godis och tv-spel som gäller. Wohoo!

Imorgon är det jobb som gäller hela dagen, därefter bär det hem till mig för lite förfest innan utgång. Borås eller Göteborg, vi får se. På söndag åker jag till Kinna för lite party på hotellet, höh. Så ser min helg ut, hoppas på mycket skoj. Tänkte leva som den singel jag faktiskt är. Tolka det som ni vill. Punkt slut.


Jag idag. Min mobilkamera är sjukt dålig

Ajajaj!

Jag har fått en äcklig varböld på örat. Den växer sig större och större för varje dag som går och det är jävligt obehagligt. Jag misstänker att det har något att göra med att jag tog ett till hål i mitt vänstra öra för några månader sedan. Läkningen gick bra, så jag fattar inte varför detta ska vara nödvändigt. Buhuuu! 
Ska jag gå till vårdcentralen och låta dom kolla på det, eller ska jag helt enkelt sticka hål på det lilla äcklet själv? Hmm..


Långfredag

         


Idag kommer Tobbis hit, min älskade lilla kusin. Han har tjatat i veckor på min moster att han ska få komma hit och spela playstation med mig. Och inte mig emot, jag älskar stunderna med honom. Jag förvandlas till ett litet barn igen och jag njuter av varje minut. Han är helt klart min favoritkille, ever.
Mysigt att bara umgås med familj och släkt en dag också. God mat och trevligt sällskap är aldrig, aldrig fel.
Funderar på om jag kanske hinner gå till gymmet lite snabbt innan dom kommer? Annars blir det nog en springtur med mamma i det fina vädret.
Bye !


Finally!

Godmorgon.
Idag vaknade jag vid halv tio, helt utvilad. Jag har sovit otroligt gott måste jag säga. Vädret kan man ju inte heller klaga på.
Gårdagen var en bra dag, en riktigt jävla bra dag. På jobbet fick jag reda på att jag har fått sex veckors sommarvikariat, och jag kan inte beskriva hur glad jag blev! Tacktacktack :D Jag hade iofs nästan tagit det för givet redan, men att få det bekräftat var helt underbart. Så nu är alltså sommarens jobb fixat, göttans.

Veckan har varit jättebra, ovanligt bra faktiskt. Har hunnit med att träffa en massa vänner, vilket alltid får mig att må väldigt bra!
Veckan är ju inte slut än, vi har ju faktiskt hela helgen framför oss, som jag förövrigt tror kommer att bli riktigt trevlig! Jag har gått och funderat på om jag ska festa på lördag eller söndag, men efter ett tag insåg jag att jag faktiskt inte behöver välja. Jag kör på båda dagarna jag. Helgen kommer alltså att bli riktigt party, och med tanke på att jag har jobbat minst en dag varje helg i över en månad nu, så tycker jag faktiskt att jag förtjänar det. Haha.

Och förresten, GLAD PÅSK fuckers.

Jag drömmer om sommar

De här gladiatorsandalerna är ju inte helt fel, och rosa är absolut inte fel. Jag och min plånbok ligger dock på minus för tillfället, så jag får nöja mig med att drömma och dreggla över dessa skönheter:



Go Jane

People always leave

Jag fick ganska nyss reda på att en gammal barndomskompis har hittat hit. Det känns konstigt att personer som man inte förväntar sig ska läsa ens blogg, faktiskt gör det. Men det är kul.
Till saken hör att den här tjejen svek och sårade mig väldigt djupt för ett par år sedan. Det gjorde fruktansvärt ont och det var en jobbig period i mitt liv. Men tack vara mina helt fantastiska vänner och min familj så klarade jag det fint, livet blev bättre än bäst. Jag älskar mitt liv.
 Hur som helst, det var första gången som jag blev sviken av en person som jag tyckte väldigt mycket om. Andra gången var för ett halvår sedan, denna gången av min älskade pojkvän. Och det kan jag säga gjorde ännu ondare och jag bearbetar det ännu.
Ialla fall, jag och personen i fråga delar många fina barndomsminnen och hon kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta. Att sudda ut dom, skulle vara att ta radera en del av mig själv. Hon var min första vän och gud vad roligt vi hade. Ja, det finns mycket att skratta åt och jag vet att även hon kommer att bära med sig dessa minnen. Jag är inte längre arg eller besviken, jag har gått vidare och mår väldigt bra nu. Vi hejar självklart på varandra när vi ses och det känns inte alls konstigt. Vi växte ifrån varandra som så många andra barndomsvänner gör, det som skedde var bra för oss båda.
Du är en fin tjej.
Önskar dig glädje.

090408

Hej.
Jag har precis kommit hem från gymmet, och det var otroligt skönt att träna idag. Känns äntligen som att jag börjar komma upp ur träningssvackan som jag har haftt under ett par veckor. Jag och en vän hade bestämt oss för att träna ihop idag, men hon dök aldrig upp och hörde inte heller av sig. Det är tråkigt när folk gör så, egoistiskt rent ut sagt. Personligen är jag väldigt noga med att höra av mig om jag skulle få förhinder eller något annat.
Nog om det, tänker inte lägga mer energi på det. Lunchen var jättemysig och träningen härlig. Min dag har varit bra!

Today:



Hallå.
Nu har jag fixat iordning mig och lockat håret. Försöker övertala mig själv om att jag är på topp idag, hmm.. Känner mig trött och seg, nästan lite febrig faktiskt. Jag hoppas inte att jag håller på att bli sjuk, blä. Funderade på att strunta i att åka in till stan idag och bara vara hemma och ta det lugnt istället, att gå utanför dörren lockar inte alls. Tror dock inte att jag blir på bättre humör av att sitta hemma, så jag har bestämt mig för att det blir stan trots allt. Ska träffa Hellis, Soso, Aida och Maztaneh för att äta lunch. Mycket trevligt ska det bli :)

Idag ser jag ut såhär.
Linne - H&M
Skärp - Zara
Leggings - Gina Tricot
Armband - Glitter
Älska linnet

FACE

Jag har äntligen hittat ett perfekt läppstift som gör läpparna sådär snyggt bleka. Jag har personligen aldrig varit så förtjust i starka färger på läpparna. Jag passar inte i det, tycker mest att jag liknar ett fnask om jag målar läpparna röda. Har alltid tyckt att det är så svårt att hitta den där perfekta bleka nyansen som jag vill ha, men det har jag gjort nu! Jag hittade en jättefin färg från FACE, men tyvärr var just den slut för tillfället. Typiskt. Ialla fall, jag köpte ett annat liknande som jag är mycket nöjd med, blir jättefint med ett ljusrosa läppglans på. Ska dock springa dit så fort den andra färgen kommer in. Måste.Ha. 
195 spänn kostade kalaset, men det var det värt :D



BÄÄÄÄÄST


Three 6 Mafia - Lolli Lolli

Love you.

Hej bloggen.
Jag har haft en helt underbar dag i staden Göteborg med min kära vän Kajsa. Så himla trevligt har vi haft det :) Brände dock på tok för mycket pengar, mycket mer än planerat och jag är i princip pank nu.. Och det är 20 fucking långa dagar kvar till nästa lön. Ååh. Det enda som gjorde mig lite sur var att min jeansjacka var slut överallt. Den fanns bara i XXS, och det passar knappast mig. Yäyä, har ändå inte råd med den nu.
Jag är bara hemma och vänder, ska iväg till gymmet och träna med Elin nu. Det behövs, har inte tränat sedan i torsdags.
Puss.








Smink.

Hej och godkväll.
Imorgon ska jag och Kajsa åka in till Göteborg för en heldag på stan. Det ska bli väldigt trevligt, hoppas att solen håller sig framme också! Tänk vilken känsla att för första gången i år kunna sitta ute och äta lunch! Det låter helt underbart enligt mig.
Jag ska försöka att hålla hårt i pengarna i morgon. Jag har lovat min plånbok att vara snäll och hålla igen på shoppingen denna månaden. Vet inte om det kommer att gå så bra... Jag är ju ganska dålig på det där. Dessutom är jag i stort behov av smink för tillfället. Typiskt att allt ska börja ta slut på en och samma gång. Mascara, puder, kajalpenna, foundation, läppglans/läppstift. Och så vill jag ju verkligen ha den där jeansjackan.. Troligen kommer jag att förlora några hundralappar imorgon.. Baaaah, jag blir galen!


Lukta gott, tack

Idag när jag satt på bussen gick det på en tjej. Hon var söt och såg ut att lukta gott, men nej det gjorde hon verkligen inte. När hon svepte förbi och satte sig på sätet bakom mig spred sig en lukt av kaviar och fiskfabrik i hela bussen. Det luktade rent ut sagt förjävligt och sorgligt nog kunde man bara konstatera att all denna vidrighet kom från denna lilla tjej. Jag kan lova er att jag inte var ensam om att rynka på näsan och diskret hålla för näsan. Jag kunde inte sluta fråga mig själv; har bruden inte tvättat sig på några veckor eller har hon helt enkelt bara glömt att borsta tänderna efter frukosten? Jag hoppas på det sista.
Blä.

Påsklov

Godmorgon.
Jag sov riktigt länge idag, kanske lite för länge till och med. Det känns nästan som att halva dagen redan har gått. Skönt var det ialla fall!
Nu har alla som går i skolan påsklov och jag är väldigt avundsjuk på dom. Konstigt, tycker ni. Jag menar, jag jobbar några dagar i veckan, är ledig resten och har inga läxor med mig hem. Drömliv?! Not. Jag saknar känslan av att slita som ett as dagarna innan, plugga inför massa prov på samma gång, skriva klart arbeten i sista minuten och sedan verkligen Förtjäna en veckas lov och ledighet. Jag saknar det. På lovet kan man göra det man verkligen känner för och man är framförallt 100 % ledig. Det är underbart.
Idag när jag vaknade kändes det inget speciellt. Det var bara en vanlig jävla måndag.


Chuck Bass


Inatt ska jag drömma om Ed Westwick. Mums.

Kvällsblogg

Jag har haft en jätteskön kväll i soffan, framför tv:n. Det är det enda jag orkar göra efter en helgs jobb - slappa. Det blev en del tv-program; Gossip Girl, Wipeout och Sanningens ögonblick. Det sistnämnda tycker jag är väldigt underhållande, nästan i samma klass som Den rätte för Rosing (haha!). 
Jag slutar aldrig förvånas över vilka idioter som medverkar. Idag var det en grovt puckad, efterbliven, korkad, blond 30-årig tjej med. Hon påstod att hon hellre skulle sälja sex än ha ett vanligt yrke, lättast så. Hon skulle hellre rädda sin häst än sin lilla brorsdotter. ÖH, hallå??! Hennes huvud lär vara fullt av dun och fjädrar. Jag satt och vred mig i soffan och skämdes fanimig över att vara blond. IDIOT.
Personligen skulle jag utan problem kunna vinna en halv miljon, full pott. Mitt liv är så tråkigt och jag har inget att dölja. Tragiskt? Yes maybe. Men jag är nöjd.


Puss och godnatt!
/T

Söndag är trötthetens dag.

God kväll.

Helgen blev inte riktigt som planerad, det blev mycket mer jobb än vad som var tänkt från början. Jag har faktiskt jobbat hela helgen om man ska vara exakt. Det är skönt med pengar, men mindre kul att fikan med Hellis inte blev av. Som tur är så är Helena en väldigt bra och förstående vän. Det gillar vi. Hursomhelst så ska vi definitivt ses någon gång i veckan som kommer, onsdag maybe? Och denna gången ska jag inte banga.
Lördagskvällen spenderades hos Westbergs i Sjömarken. Vi åt underbar god mat, pratade, tittade på Robinson, osv. En mycket lyckad och avkopplande kväll helt enkelt.

Dfgdfhfjhftgj. Fan vad sur jag är. För ingenting. Så jävla onödigt. Baaah, jag har lust att slå någon.


Freeedag

Hej på er.
Jag och mamma har varit ute och kört en liten runda, samt handlat massa gott att äta till kvällen.
Annars händer det inte så mycket. Jag ska upp tidigt och jobba imorgon, så ikväll blir det lugnt. Lugnt ser det ut att bli resten av helgen också. Min familj är bjudna hem till Kajsas på grillning imorgon, mycket trevligt! Grilla = vååååår!

Zara är så söt. Hon ringer alltid mig när det händer något på hennes jobb. Det är roligt.
Och hon har faktiskt ringt ovanligt mycket från jobbet dessa dagar. Igår tände hon av misstag eld på fritösen och idag satt det en gubbe med blod sprutande från skallen och väntade på ambulansen på restaurangens uteplats.
Lite spänning i vardagen är aldrig fel.. Fan vad hemsk jag är.
Hah, love you!

Puss.


Yes!


Gött att man får tillbaka några tusenlappar på skatten.
Pengar är aldrig fel.

Jag var nog städkärring i mitt förra liv!

Tja.
Idag när jag vaknade var jag på bra humör, eller helt okej ialla fall. Vädret var väl inte på topp dock. Solen var borta och istället låg det en tung dimma mellan husen, blä. Men annars var det bra. När jag kom upp till köket för att fixa frukost låg det en lapp på diskbänken: "Godmorgon! Det skulle vara jättesnällt om du kunde damma och dammsuga. Du får gärna städa toaletterna med. Puss"
Mamma hade tydligen utsett mig till husets städerska dagen till ära. Härligt tänkte jag. Det tog verkligen emot att börja, men när jag väl var igång med städningen så gick det riktigt bra. Och när jag var inne på den sista toalettsitsen så insåg jag att jag faktiskt är riktigt haj på det här med städning, haha. Så är det alltid med mig, jag är seg på att starta upp något, men när jag väl håller på så tycker jag nästan att det är kul.
Tack och lov så ringde Helena mitt i allt, så jag fick en liten paus i städningen. Vi bestämde oss för att ses i stan på söndag för en lunch/fika. Hoppas att solen håller sig framme då! Jag är verkligen jättesugen på att sätta mig på en uteservering och njuuuuta.
Nu ska jag nog fixa mig lite lunch, jag är vrålhungrig!
Hej då så länge


Söta Rosa Converse


De här ska utan tvekan bli mina, yäääy.


Soool!


Nu kan man verkligen säga att våren är här på riktigt. 
Sol och värme, I love it! Nu ska jag ut och fortsätta njuta.
Happy day!

Ego Girl


Grymjävlabruuud.

You're my angel, now and forever.

Hej på er.
Nu är jag hemma igen efter en sväng i Borås samt ett pass på gymmet. Det är så härligt att gå upp tidigt och sedan ha hela dagen framför sig. Eller ja, själva grejen att gå upp kl:6 på morgonen är väl inte sådär jätteskön, men sen när man vaknar till liv, då är det gött. Annars är jag väldigt morgontrött av mig måste jag säga.
Jag har tusen saker som jag måste göra idag. Mitt rum ser förjävligt ut och jag har en massa viktiga papper som måste sorteras. Men solen lyser, vädret är kanon och det är varmt. Det lockar helt klart mycket mer att gå ut och sätta sig på altanen måste jag säga..

Jag var som sagt vid morfars grav igår och det väckte en del känslor inom mig. Det är inte så att jag glömmer att han är död, men det blir så mycket mer påtagande när man står där vid graven och ser hans namn inristat i stenen. Minnen kommer upp och saknaden tränger sig på.
Det är så mycket saker som jag önskar att han hade fått uppleva. Min student, mitt körkort och allt annat som hör uppväxten till. Det grämer mig att han försvann så fort. Samtidigt vet jag att han ändå fick vara med under en ganska lång period under mitt liv, och det vet jag att han var väldigt glad för. Jag är det barnbarn som han fick tillbringa mest tid med, eftersom att jag är äldst av oss. Och det gör mig glad. Jag och morfar hade en nära relation, vi trivdes väldigt bra ihop. Han var den mest genomsnälla människa som jag någonsin har känt.
Du har lämnat ett stort tomrum efter dig.


Vid graven

Jag och mamma hälsade på morfar idag. Allt såg lika fint ut som vanligt.
Jag saknar honom. Varje dag. Jättemycket.
Godnatt.


RSS 2.0