Sup och svälj, trevlig helg

Tjeeennnaa!
Vilken lyckad misommar det blev! Hade riktigt trevligt hemma hos Hellis tillsammans med ett gäng sköna bönor. Vi grillade, lekte lekar, kollade fotboll och drack gött. Jag körde all in så idag har man inte varit så kaxig om man säger så. Är galet trött så funderar starkt på att gå och lägga mig snart, ska bara kolla klart på ett tv-program - en dokumentär om Michael Jackson. Good stuff :)

Här kommer lite midsommarbilder, enjoy.












Midsommar!

Godmorgon sunshines!
Idag är det midsommar, wiihooo :D
Jag har precis ätit frukost, jag och mamma satt ute på altanen i det underbarara vädret och drack kaffe och läste morgontidningen. Precis som det ska vara på sommaren.
Detta måste vara den första midsommaraftonen på länge då det inte regnar. Jag kan åtminstone räkna tre år tillbaka i tiden, och varje gång har det regnat, ialla fall där jag har befunnit mig. Men inte idag :D Solen skiner och det är vaaarmt, bättre blir det inte.

Nu ska jag åka upp till affären och inhandla det sista, sen åker jag till Öjersjö. Ska fira midsommar hos min fina Helena detta året. Jag är taggad som fan, det kommer nog bli riktigt kul :D



Glad midsommar !

På promenad genom stan.......

Goooodkväll!
Kom precis hem efter en jätteskön långpromenad med bästaste Elin. Frisk lugt, motion och en massa tjöt. Trevligttrevligt :)
Har bestämt mig för att försöka gå ut och gå minst en timme varje dag. Jag tycker att det är hur skönt som helst och dessutom vill jag ju gå ner lite i vikt. Varje dag ska jag också göra: 25x3 situps, 15x3 armhävningar, 15x3 rygglyft, 25x3 rumplyft och 15x3 "kissande hunden". Det tar egentligen inte lång tid alls, så jag förstår egentligen inte varför man inte skulle göra det :) Nu jääävlar!!

Nu måste jag gå och lägga mig, klockan ringer 04:45 imorgon så det är nog dags för en dejt med kudden nu skulle jag tro.
Sov gott.


Leopardklänning






























Idag gick jag ner på stan en sväng efter jobbet, var tvungen att inhandla lite dricka till midsommar. Jag fick dessutom med mig denna fina klänning från H&M samt en liten jacka/kavaj och ett turkost nagellack :) Har tänkt köpa den här klänningen ganska länge nu, men det har inte blivit av tidigare. Den är verkligen jättefin, passar lika bra till stranden som på fest. Tänkte att jag skulle ha den på midsommar :)

Nu ska jag byta om till mjukiskläder och ringa Elin. Det blir nog en promenad i det sköna vädret!
Puss.


Baaaaaaaaaaah

Uääk, jag har tappat blogglusten. Har inte haft något lust att sitta vid datorn överhuvudtaget de senaste dagarna. Och jag måste säga att det har varit jävligt skönt. Jag har aldrig varit någon datornörd så det var inte direkt något problem att hålla fingrarna borta från tangentbordet. Datorn är egentligen bara slöseri av tid.

Helgen har varit bra! Jag, mamma, mormor och Madde var i Torekov hela helgen. Det ligger lite utanför Båstad och det är himla mysigt. Tyvärr var vädret inte så roligt, men vi hade det bra ändå. Kollade prinsessbröllop och åt gott :)

Nu ska jag och mamma ge oss ut på en liten powerwalk med stavar och hela kittet. Vi var ute igår också och jag bara älskar det :) Man känner sig så pigg och glad efteråt :) Och man måste ju tänka på formen ;)


Sunny day

Godmorgon!
Vaknade precis efter en kort natts sömn, känns det som. Det blev ändrade planer igår kväll - jag och Zara gick hem till Emelie. Vi satt på hennes altan hela natten och drack gott vin & groggar och spelade yatzy. Mycket trevligt! Det är sånt här som jag älskar med sommaren :)

Nu ska jag gå ut på altanen och lägga mig i solen. Wiihooo! :D

Ullared

Heej!
Kom precis hem, jag och Madde har varit i Ullared hela dagen. Var sugen på en liten utflykt sån jag frågade om hon ville med, och det ville hon såklart :) Det blev som vanligt en del "tjejgrejer" - hårspray, bodybutter, peeling, osv. Jag köpte även nån grej till lägenheten och lite kläder. Brukar inte köpa kläder där faktiskt, men idag hittade jag ett par stoora ljusrosa mysbyxor, ett par slitna jeansshorts och ett fint linne. Nöjd :)

Nu ska jag nog gå ut och sätta mig lite på altanen i den sköna solen och sen blir det kvällspromenad med Zara.
Puss!

- 2 kg



Kom precis hem efter en promenad med Zarisen :) Sååå skönt att få komma ut och röra på sig. Är så glad att allt är bra mellan oss igen, det har ju varit lite svajigt på sista tiden. Men nu är allt bra igen :D Hon är en sån vän som man alltid vill ha vid sin sida.

Nog om det. Nu sitter jag här och äter lite keso med tomater, gottgott :) Keso är världens bästa mellanmål. Nyttigt också. Jag har förresten gått ner 2 kg sedan jag vägde mig sist. Jag blev galet glad :D Allt slit verkar löna sig! Nu är det bara att fortsätta kämpa. I'm happy!

2010-06-14

Helluu :)
Imorse ringde jobbet och väckte mig, dom ville ha in mig och jobba men jag sa faktiskt nej. Har en massa saker som jag måste fixa med här hemma och dessutom börjar jag mitt sommrvikariat nästa vecka. Känner att jag vill ha lite ledigt innan jag börjar jobba :)

Jag har redan hunnit packa upp alla kläder och sorterat garderoben. Nu håller jag på att fixa med bilderna från kameran. Har tagit sjukt mycket bilder dom senaste dagarna :)



Amar & jag i torsdags <3

Anne Geddes

Hur söta är dom inte?!






Sleeeten

Hej!
Uuuh idag mår jag verkligen som jag förtjänar om man säger så. Det gick ganska vilt (stavas det så?!) till igår och jag & Elin kom inte i säng förrän halv fyra imorse. Men fan vad kul vi hade! Det blev helt klart mycket mer lyckat än vad jag trodde att det skulle bli. Även om vädret var skit och marken var lerig så hade vi väldigt kul. Jag träffade en massa personer som jag inte träffat på år & evigheter och det var verkligen hur underbart som helst :) Åååh vad roligt det var.

Annars så har det inte hänt mycket idag. Sov bort halva dagen och har inte gjort speciellt mycket nytta om jag ska vara ärlig. Jag, mamma & Madde åkte upp till affären innan och köpte massa gott och sen grillade vi. Det var sååå gott :)
Nu ska jag krypa ner i soffan och slappa, ha en fortsatt bra söndagskväll.

Wavin' flaaaag!

Fotbolls-VM är ju igång nu! :) Synd som fan att inte Sverige är med tycker jag. Jag hatar att spela fotboll (kan bero på att jag är totalt värdelös på det), men att kolla är kul :D WOHOO!


Jobbat

Hej!
Nu är jag äntligen hemma, hemma på riktigt alltså. Och det är hur skönt som helst verkligen. Ingen skola på över två månader, jag kan knappt fatta det :)
Igår firade vi mina fina underbara tvillingar, 21 år blir dom. Det var jättetrevligt :) Vi åt en massa god mat, skrattade och hade skitkul. Det var sjukt längesen jag träffade dom så det var ett riktigt härligt återseende, har saknat dom MASSOR !

Idag har jag varit inne och jobbat några timmar på sjukan, det var lite kris så täss fick rycka in som räddaren i nöden ;)
Det blir förresten inget cykelrace för min och Elins del i år. Det har varit lite struligt och ont om tid till planering. Dessutom är vädret verkligen skit idag, det blåser och regnar. Och jag känner inte direkt för att bli förkyld. Kanske går vi till festen sen, vi får se.. :)




Tonight gonna be a good night!!!!!!

Sååådär, fixad och klar! Nu ska jag bara fundera ut vilken klänning jag ska ha på mig, svart eller blommig? :) Snart kommer Chirin, Amar och Nillo och hämtar mig, sen bär det av till Ellinor på lite fest! Sen får vi se vart kvällen tar oss :)
Ha det fint, pusshaaaaaj







It's summer in my heart!

TJAAAAAAAAAAAAABBA TJEEENA HALLÅÅÅÅ!!
Sista tentan är nu avklarad och det kändes faktiskt riktigt bra trots att jag pluggat apdåligt. Gött! 
Men skit i det, nu: SOMMARLOV! Hur underbart är inte detta?! All tyngd har släppt från mina axlar. WOHOOO! Tänk att jag har gått en hel termin redan, helt sjukt! Jag har fått så många nya vänner och har så många sköna fina minnen redan nu, hur mycket kommer det inte bli på tre år? :D Åhh love it!!

Nu ska jag börja fina till mig, för ikväll är det självfallet fest :) AAALL IN!!!



IT'S SUMMER IN MY HEART LALALALALAAAAA

Cykelrace på lördag ?

Hej!
Jag och Elin har tänkt att vi ska vara med i Cykelracet på lördag, klä ut oss och vingla runt på varsin cykel. Som en kul grej :P Jag har aldrig varit med innan och nån gång ska väl bli den första antar jag.
Just nu känner jag mig dock inte sugen alls.. Det känns som att jag har lämnat hela Bollebygdsgrejen bakom mig, på något sätt.. Visst, jag ska tillbaka hem på fredag och jag ska bo där hela sommaren, men det är INTE för att jag älskar stället. Det är för att min familj och många av mina vänner finns där, samt mitt jobb. Och så är det ju nära till underbara Göteborg och mina vänner där. Inget annat lockar mig. Men som sagt, det kan bli en kul grej. Vi får se.. Funderar på att spöka ut oss till pirater, lätt som en plätt :)



Gillar outfiten.

Städtime

Tjooo.
Jag måste verkligen städa lägenheten, så det är det jag ska syssla med ikväll. Men först ska jag ner till affären en snabbis och fixa lite frukost till imorgon.
Ursäkta mina tråkiga inlägg, jag har verkligen ingen inspiration just nu. Så lika bra att jag håller käften. Bye.



Jag i lördags, värmde mig över engångsgrillen. Steekt skinka!!

Tisdag!

Helluu!
Hoppas allt är bra. Själv mår jag finfint :) Har försökt plugga idag, men det går inget vidare. Har tappat motivationen helt. Känner mig dessutom helt instängd här i lägenheten. Jag vill ut och träffa folk, baaah.. Har dessutom fått världens skoskav så jag kan inte promenera heller. Tråkigt!

Nog om det. Jag har gett upp det där med att bara äta shakes, det funkar inte när man ska plugga och koncentrera sig, ialla fall inte för mig. Jag behöver energi för att orka läsa. Men man måste ju testa innan man kan uttala sig, right? :) Försöker få i mig ett riktigt mål om dagen åtminstone, funkar bra för mig.
Gud vilket deppigt inlägg detta blev känner jag. Jaja, nu ska jag äta lite mellanmål, keso! Mums.

Grill

Hej!
Igår var en riktigt lyckad kväll. Vi var hemma hos Elin från klassen och grillade, drack öl och spelade spel. Huuur trevligt som helst. Lugna hemmakvällar är underskattade. Tyvärr glömde jag min kamera så jag har inga bilder.

Och idag.. har jag pluggat tyvärr. Inte kul alls, jag är jätteskoltrött och vill bara sluta nu. Men vi ska nog klara detta också.
Nu ska jag göra mig iordning lite och ta bussen ner till stan, det är tydligen lite grillning på stranden. Jag ska varken grilla eller dricka nåt, tänkte ta det lugnt ikväll också eftersom jag måste tentaplugga imorgon. Men lite trevligt umgänge tackar man ju inte nej till :)

Ha en fortsatt fin lördagskväll!

Rasmus Seebach

Jag har verkligen blivit helt kär i hans låtar. På danska, men ändå såå bra ! Min favorit är Engel. Den är jättefin!





Gött är det

Gooodkväll!
Vilken underbar dag :) Känner mig så pigg och glad, det måste vara vädret :) Nu är det verkligen sommar, på riktigt. Dock är jag halvt brännskadad efter gårdagen, men vafan, skitsamma jag mår bra ändå :)

Startade dagen med seminarium, det gick skitbra trots att jag knappt pluggat. Sen gick jag och Marcus runt munksjön, en jättehärlig runda på runt 7 km. Gött var det :D Hade aldrig gått där innan så han visade mig runt. Det blir garanterat fler promenader där framöver.



Sunny day !


River flows in you

Ojojoj vad solen tar, jag ser ut som en kräfta!! Men ååh så härligt det är :) Har suttit på balkongen heela dagen, äntligen är sommaren här! Det kan knappast bli bättre.

Och nu till det mindre roliga. Idag upptäckte jag att jag inte hade nåt pulver kvar, faaaan. Jag orkade verkligen inte ta mig ner till stan och köpa så får göra det imorgon istället.. Men gud så irriterande, jag som är så peppad!!
Nej nu ska jag ut i solen igen, wiiie!!



I love this song

Sool !

Godmorgon!
Idag har jag ingen skola så jag passade på att ta en ordentlig sovmorgon. Hur skönt som helst :) Blev så glad när jag tittade ut genom fönstret och såg att solen lyste och himlen var klarblå. Underbart ju. Så nu blir det plugg på balkongen! :D
Puss

You're still beautiful

Igår såg jag en sån hemsk dokumentär. Den handlade om Katie, en supersöt tjej som tidigare hade jobbat som modell och programledare. Tyvärr satte en jävel stopp för detta och fick hennes ansikte totalförstört. Hennes pojkvän blev svartsjuk och var livrädd för att hon skulle dumpa honom. Om inte han skulle få ta del av hennes skönhet så skulle ingen annan heller få göra det. Inte heller hon själv. Han bestämde sig för att förstöra hennes ansikte för all framtid. Han fick en 19-årig kille att hälla syra i hennes ansikte. Och det förstördes till oigenkännlighet. Även om inte utseendet är allt så kändes det som att han tagit hennes liv och framtid ifrån henne. Varje gång hon såg sig i spegeln så påmindes hon om vad han gjort mot henne, det var inte längre hennes ansikte, utan ett ansikte som han skapat. Trots att hon inte längre kände någon livsglädje och ingen mening med att vakna på morgonen, så kämpade hon på. Hon ville komma vidare med sitt söndertrasade liv. Och börja leva igen.















Haha !

Hej!
Ikväll har jag skrattat så mycket att jag var nära att kräkas. Jag och tjejerna (Nillo, Amal, Amar och Chirin) var ute på A6 efter skolan och vi måste ha varit övertrötta eller något för gud vad vi skrattade. Åt allt och inget, det tog liksom aldrig slut. Går inte att beskriva i ord, måste upplevas haha. Är så glad och tacksam för att jag har lärt känna dessa fina tjejer! :D Kärlek till er.

RSS 2.0