Pieces of me






T.shirt, jeansshorts, armband och ring - New York


Sjuker

Fuck it säger jag bara. Första dagen i skolan och jag är tokförkyld. Vilken underbar start på terminen. Jag lyckades ialla fall hålla mig vaken under hela föreläsningen och förutom en rinnande näsa och ständiga nysattacker så har det varit en bra dag. Kul att träffa alla, väldigt kul :) Och kursen verkar intressant. Woop woooop.

Gick en sväng på stan med Moa efteråt. Hon var ute efter en kuvertväska så jag följde med som sällskap. Vi åt sushi och fikade i det fina vädret, sen cyklade jag hem och nu ligger jag här och tycker synd om mig själv i soffan och kollar på film. Hoppas på att bli frisk så snart som möjligt och att energin kommer tillbaka, jag vill köpa mitt efterlängtade Friskis&svettis-kort och sätta igång med träningen nuuuuu!! Baah jag hatar att vara sjuk.




Kings&Queens

Nu har jag tagit en låång och skön dusch och ätit lite lunch, gott.
Och så har jg gjort nåt lite dumt. Jag har tränat, vilket inte är speciellt smart av mig med tanke på att jag inte mår 100 % bra. Men jag blev uttråkad som fan och fick världens träningsabstinens, så jag gick ner till gymmet och styrketränade lite. Skönt, men kanske inte så smart. Det lär ju visa sig imorgon..

Ska fräscha till mig så gott det går och cykla hem till Moa. Shit vad konstigt det känns att säga så, "hem" till Moa. Jag har nog inte riktigt fattat det än, att hon faktiskt bor här nu, bara gångavstånd ifrån mig. WIIIIE LYCKA! :D



Min favorit duschkräm med mangodoft från Kings&Queens. Luktar mumma :)


La la la


Back in Jönköping



Godmorgon världen.
Dom senaste dagarna har jag haft fullt upp. Jag har träffat personer som jag kanske inte kommer träffa på ett tag, jobbat och förberett inför flytten tillbaka till Jönköping.
Har haft en tung och jobbig känsla inom mig det senaste, jag har haft det så bra hemma i sommar och att börja plugga känns just nu inte lockande alls. Jag är inte klar med sommaren. Jag vill åka iväg igen, gärna till Grekland eller något annat solsäkert ställe. Jag vill njuta och bara vara ledig. Känns trots allt som att det har varit lite dåligt med den varan nu i sommar. USA var fantastiskt och jag saknar det redan. Men lite ledighet till hade inte skadat känner jag.

Igår återvände jag ialla fall till mitt andra hem. Jönköping. Det ska bli jättekul att träffa alla igen och nu har jag ju också Moa här, galet kul!! :D MEN - min hjärna är inte redo för plugg än. Nejnejnej. Imorgon kör det igång så det är väl bara att bita ihop och kämpa I guess..

Vaknade idag och kände mig halvdålig. Febrig och ont i halsen. Ska vara hemma och kurera mig, sen får vi se. Kanske mår bättre sen :)

Min dag:

- Jobb
- Shopping
- Träning

Nu ska jag och mamma äta kräftor och kolla på film, myspys!

 
Nya grå leggings & scarf, Gina Tricot


Ridin' solo

Har tagit en skön promenad med Erik Hassle i öronen. Regnet höll upp en stund så då passade jag på att gå ut. Jag älskar verkligen att vara ute och gå, få frisk luft och röra på mig. Tänkte egentligen gått på bodycombat ikväll, men min kropp pallar nog inte det. Jag har träningsvärk överallt, och då menar jag verkligen överallt. Jag ska ta igen det imorgon istället, blir nog en tripp till badhuset. Jag tänkte simma lite.

Imorgon ska jag även jobba en stund på förmiddagen och därefter ska jag till frisören :) Wiie, jag har längtat efter att få klippa mig. Mitt hår känns så tungt och tråkigt nu och min snedlugg har vuxit och blivit alldeles för lång. Blää.


Den här låten har varit min drog den senaste månaden, men jag har fortfarande inte tröttnad. Goooood stuff.

New shoes

Igår när jag var i stan köpte jag två par nya skor, ett par lårhöga stövlar och ett par leopardmönstrade ballerinaskor. Jag älskar dom. Det är konstigt, om man vet vad man vill ha så hittar man det aldrig och när man inte letar efter något så hittar man alltid något som man inte kan stå emot. Jag skulle egentligen bara köpa ny mascara och ögonskugga, men kom hem två par skor rikare. Dom är jättefina och leopardmönstrade ballerinor har jag velat ha länge, så jag är nöjd.


Bianco, 300 :-



Din Sko, 549 :-

Dagens lunch:

Avokado & keso

Gott och nyttigt :)


Frukost och film

Hej!
Har varit uppe ett bra tag redan. Vid nio imorse kom Elin och Gustav och hämtade mig här hemma. Vi åkte och köpte frukost och åkte hem till dom och kollade på film, mysigt start på dagen!

Har även varit med om min första punktering idag och fått byta däck på skiten. Vilken lycka, aldrig gjort innan. Tack gode gud att vi hade Gustav med oss, tror inte att jag och Elin hade klarat det lika bra annars.. Haha.


Godmorgon och hej träningsvärk. Om man vill ge kroppen en rejäl genomkörare rekommenderar jag bodycombat starkt. Fyfan vad min kropp värker. På ett skönt sätt förstås :)


Konad




Igår fixade jag som sagt naglarna. Använde mig av ett nagelkitt som jag köpte i USA, Konad - en slags stäplingsmetod. Det är ganska krångligt men efter lite träning så gick det bra. Man kan göra alla möjliga mönster och motiv på naglarna och fransk manikyr i olika varianter på topparna. 
(Dom svarta prickarna på naglarna är glitter, mitt riktiga överlack var slut så fick ta det istället).

Bättre än när vi provade hemma hos dig Kajsa, right?

Ännu en sköön ledig dag

Godmorgon!
Jag har precis ätit frukost. Jag tänkte tagit mig en morgonpromenad men det känns inte som att vädret tillåter det, regn och blåst inte ok.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa iordning mig. Ska åka in till Göteborg och träffa Helena om en stund. Wiiiee :)


I love NY


A good day.


Hej!
Vilken bra dag detta har varit, jag har varit ledig och bara gjort saker som får mig att må bra. Jag har haft en sån där "ta-hand-om-mig-själv-dag".
Startade dagen med en halvmils joggingtur och därefter låg jag på altanen och solade i några timmar. Sen var jag snäll mot mina fötter; badade fotbad och gjorde dom mjuka och fina. Jag har fötter lena som en babyrumpa nu, jag lovar. Jag borde verkligen ta bättre hand om mina fötter, ett fotbad är jätteenkelt och såååå skönt. Därefter fixade jag mina naglar, både på fötterna och händerna, blev jättefint och fräscht. Hann även med en sväng till gymmet på kvällen. Elin höll i sitt första bodycombat-pass och jag var självklart tvungen att vara med. Och det var sjukt kul vill jag lova! Hoppas att dom har något liknande på mitt gym i Jönköping i höst :)




Bump in the road

We all must go through it sometime. You were not the first, you know. You stick your head in the sunshine. Don't expect the worst, though

If a bird can sing with a broken wing, you'll learn to bend when the wind blows. The leaves may fall, but the trees stay tall. This is a bump in the road. Don't give up, you will make it


Jag vet att jag är lite efter nu, men vafan; Erik Hassle är bäst. Hans röst i alla fall. Trodde inte att jag skulle gilla hans låtar, men åh gud jag är kär.



Tjejkväll

Tjeeeenna :)
Kom precis hem från jobbet. Jag måste skynda mig att fräscha till mig och äta lite, ska hem till Elin ikväll. Inget storslaget, bara lugn och skön myskväll. Det var faktiskt evigheter sen vi sågs nu, inte ok.


Haha, jag och Elin för.. 2 år sen? ;) Tiden går fort


Fredag 20 augusti

Hej.
Jag, mamma och pappa har precis ätit lite gott grillat kött. Mumsigt värre :) Det blir en lugn hemmakväll idag med film, eftersom jag ska jobba hela helgen. Är inte så värst taggad, men det ska nog gå bra. Pengarna lär ju vara sköna när dom kommer in på kontot. Ryggen är bättre idag och jag hoppas att det förblir så.

Ska försöka sluta med skiten nu, cigaretterna alltså. Ska försöka gå över till snus istället. Jag vet att det är ännu svårare att sluta med snus, men jag får åtminstone inte dåliga lungor. Vi får se hur det går, hoppas på det bästa.

Nu blir det film. Puss!


Ryggfaan

Känner verkligen att det inte är min dag idag. Jag sov ingenting inatt heller, och så jobb på det, gööööttt. Jag hoppas verkligen att det bara är tidsomställningen som spökar och inget annat, för jag älskar ju att sova. Mitt humör har växlat otroligt kraftigt sen jag kom hem och det gillar jag inte. Ena stunden kan jag vara glad som en solstråle och andra stunden helt svart i tankarna. Jag känner mig själv och vet hur jag fungerar. Mina känslor sitter utanpå och jag är en enda stor bergochdalbana. 
Och som om inte detta vore nog så har jag dessutom fått sjukt ont i ryggen och jag har ingen aning om vad jag har gjort. Det känns ungefär som att jag har fått en sjuhelvetes spark där bak, men inget märke syns.. Sitter här för mig själv och är nojig, föreställer mig hur en tumör sakta men säkert bygger bo i min ryggrad. AJ.

Detta blev ett deprimerande inlägg, men shit the same. Ingen är på topp varje dag.

Haha


Haha, sitter här och garvar för mig själv.. funnyfunny


Tränat

Tjeeeenna.
Jag sov jättedåligt inatt, skulle tro att jag somnade runt halv fem och därför sov jag också bort hela förmiddagen, igen. Så jävla tråkigt, jag hatar när dagarna bara försvinner på det sättet. Ialla fall, packade upp det sista efter resan och gick sedan ut och solade på altanen. Det var skitskönt, ända tills det började regna. Typiskt. Så det fick bli en film istället, ganska gött det med måste jag säga :)

Anyway, jag och mami kom precis hem efter att ha varit i Hindås och sprungit. Det blev en halvmil, sååå skönt. Jag har inte tränat sen innan USA och min kropp skrek verkligen efter att få röra på sig. Hur härligt som helst, ska nog ut imorgon efter jobbet igen :D


Webster Hall NYC

Taggad på fb:








In love

På flyget hem såg jag filmen Dear John (har velat se den länge) med Channing Tatum. Och faaaan jag är kääääär!!!! KÄÄÄR!! Jag menar, det räcker ju bara att se filmerna Step Up, She's the man, Stop Loss, osv för att förstå vad jag menar. Han är en seeexgud. En SEXGUD. Åååh vill ha.


Bilder bilder bilder

Hej :)
Zara har varit här ikväll, myspys. Vi kollade på alla bilder och hon fick sina converse som jag köpte till henne därborta, så nu har vi likadana. Såg väldigt gulligt ut när vi var ute och gick sen, haha.

Bilder kommer jag nog att lägga upp lite då och då. Vi tog typ 1600 bilder och det är sjukt svååårt att välja ut och sortera alla måste jag säga.. Men här kommer några :)


Började äventyret med att åka på en två-dagars-tripp till Princeton University, en "Amish-by" och nöjesfältet Six-flags. Alla som känner mig förstår nog att det sistnämnda var min favorit. Kan inte fatta att vi faktiskt åkte bergochdalbanan på bilden, världens snabbaste och högsta. Yeaaaahh :D


Lekte fotograf med Kajsas kamera i Central Park


:D


Top of the rock! Hur mäktigt som helst kan jag lova


Oooh jag vill tillbaka !!!


Min personliga guide ;)




Times Square :D


Kajsa på Wall Street. Älskar den här bilden :)


På båten för att spana in Frihetsgudinnan


Och såhär snygg var hon


Kaloribomb, men sååå god !


Suddig bild. Utomhusbio vid Hudson river, mysigt


China Town, har aldrig känt mig mer som än turist än då.. Ballt att ha sett, men ingen favorit precis.. Det stank ***


The beach


Det var röd flagg, men på slutet av dagen lät dom oss ändå ta ett dopp i vågorna. Wiiiie :)


Ett minne för livet


Jetlaggad

Hjälp, sov nonstop till två idag, inte bra. Vaknade av att pappa väckte mig, och jag lovar att jag fortfarande hade legat och nanat om jag inte blivit väckt. Jetlaggen har fortfarande inte släppt, så ska ge mig ut på en promenad nu och försöka vakna till liv lite. På Newark träffade jag en tjej som sa att jetlaggen efter resan tillbaka till Sverige oftast var mycket jobbigare än den efter resan dit, och jag håller med. Är helt skakig och känner mig helkonstig. Haha. Men värt det, helt klart väääääärt det :D 
Hörs senare. 

I'm home

New York var helt otroligt, fantastiskt, ballt, underbart - bäääääst. Jag saknar det redan. Att komma hem till höstiga och gråa Sverige var verkligen inte någon höjdare. Jag vill tillbaka. Nu. Tack Kajsa för 10 härliga dagar i staden som aldrig sover. Det har varit helt fantatiskt. Tack :)

Jetlaggen är ganska jobbig denna gången. Jag är helt matt och orkar inte skriva så mycket just nu, men jag lovar att bilder och annat kommer inom kort :)
Mamma hämtade mig imorse klockan nio på flygplatsen och jag gick och la mig så fort jag kom hem. Sov till sex, underbart skönt. Jag kan inte sova på flygplan, åtminstone inte bra. Känner mig helt konstig i hela kroppen nu, den tror ju att klockan bara är halv sex på kvällen. Och det känns. Jag och Madde ska sätta på en film och hoppas på att kunna somna efter det. Godnatt.



Kajsa & jag i Central Park

NY here I come

Säger godnatt och hejdå nu. Flyget lyfter 06:50 imorgon bitti så jag borde nog krypa ner i sängen nu. Är inte så säker på om jag kommer kunna sova så mycket, menmen..
Det ska bli galet roligt att åka iväg. Lämna den gråa vardagen och bara komma bort bort bort, känner att jag behöver ett break nu. Och jag saknar Kajsa otroligt mycket.
IMORGON LÄMNAR JAG SVERIGE, JAG LÄNGTAR SÅÅÅ!!


Ses om tio dagar !!!!!!!!!!!

Ready !


Nu är jag klar. Färdigpackad, färdigduschad och vääldigt redo. Det var förresten inte så mycket att packa egentligen, jag reser ju dit med så tom väska som möjligt, för det ska shoppas, mycket!

Har också hunnit fixa mitt löshår. Toppade det och tvättade det med silverschampoo eftersom mitt hår har en mer pärlblond nyans och inte är lika gult. En till tvätt kommer behövas, men det hann jag inte idag. Imorgon kommer jag ialla fall ha låångt hår ! :D Yäääy.

Overkligt

Stress. Jag kom precis hem från jobbet och ska alldeles snart sätta igång och packa. Jag har inte ens börjat, och jag åker imorgon. Tidigt dessutom. Det känns fortfarande helt overkligt. Jag har inte varit nervös alls innan, men jag tror att jag börjar få lite resfeber nu. Jag ska flyga helt själv, aldrig gjort innan. Jag ska till USA, aldrig varit innan. Konstigt att det pirrar i magen? Spännande är det ialla fall, som fan.
Imorgon vid den här tiden är jag i NY, med Kajsa, wohooooo!!


Tisdag

Mitt löshår kom inte idag. Brevlådan var tom, jag är mycket besviken. Jag som har gått och längtat efter det hela dagen. Det var ljuset i tunneln så att säga. Droppen som fick bägaren att rinna över var när jag skulle äta min efterlängtade avocado och det visade sig att den var brun. Inget löshår och en brun rutten avokado. Skit också. Skitiga tisdag. SKIIIIIIT.

Blir en timmes powerwalk nu, med vikter. Tjohooopppppppp.


3 dagar


Den här ska jag och Kajsa åka på lördag! Världens högsta och snabbaste bergochdalbana. Ballt som fan.

Kan inte fatta att jag är DÄR om TRE dagar. Helt sjuuuukt !!

New hair

Löshår beställt, finally. Hoppas hoppas att jag får hem det imorgon ! Wiihoooo!


Jumpsuit !





Älska eller hata? Jag såg en grå på Cubus häromdagen och fan jag vill ha en ! Tycker att dom ser skitsköna ut, perfekt att mysa runt i här hemma. Jag är en riktig mjukistjej så det passar mig perfekt :) Vet dock folk som tycker att den är skitful, Helena hatade den. Haha. Men äh, jag vill ha en rosa !

Nytt i garderoben:


Zebramönstrad topp, rea 49 :-
Gina Tricot


Been there, done that

Jag hatar att bara stå bredvid dig helt maktlös. Bara se på när någon som jag tycker om mår dåligt. Jag vet hur det känns och jag har varit med om samma sak, men hur jävla tröstande är det att få höra det egentligen? Jag vet inte vad jag ska säga eller ta mig till. Det enda jag kan göra är att finnas här. Stäcka ut en hand när det känns som värst. Jag önskar att jag kunde ta över sorgen och smärtan för en dag. För jag vet hur tung den är att bära. Att tiden läker alla sår har jag hört alltför många gånger. Och det är bullshit, för alla sår läks inte. Dom kommer alltid finnas där. Ett ärr i ditt hjärta som med tiden blir en del av dig.

RSS 2.0