Tisdag.

Hej hopp.
Jag har precis ätit en god lunch och packat klart det sista. Ska sätta mig framför brasan en stund och värma mig nu tänkte jag. Det är något av det bästa med vintern, att bara kunna sitta inne och mysa :) 14 minus visade termometern imorse förresten, galet. Brrrrrrrrrrrrrrrrrr..

Får se om jag hinner plugga nåt mer innan bussen går. Motivationen ligger på noll så det är tveksamt haha.

Vänskap

Just nu känner jag mig som en ganska dålig vän. Jag har inte varit så jättebra på att höra av mig den senaste tiden. Ibland när mobilen ringer så har jag lust att slänga den i väggen. Och det är inte för att jag inte vill prata med mina vänner. Det är för att jag är så in i helvetes trött. Jag behöver semester. Det är full rulle hela tiden, jag är stressad, och det mesta av min energi går åt till att plugga. Jag har varit dålig på att höra av mig till mina vänner den senaste tiden och det är jag helt klart medveten om. Sry.

Nu ska jag gå och mysa med min mamma :) Det är verkligen myspys att vara hemma hos familjen


Jobbfest, fika och film.

Detta har varit en riktigt bra helg. Igår var jag på en jobbfest i Borås som killarna från transport hade fixat. Det var faktiskt mycket roligare än vad jag hade trott att det skulle bli och det var jättekul att träffa alla igen :) Dom är alla så sköna och killarna känns i princip som mina bröder, underbara på alla sätt och vis och jag har alltid lika kul med dom. Jag och Maddes kompis Frida busade runt och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi kom fram till att vi är ganska lika på många sätt, haha. Skön tjej hej :)

Idag vaknade jag upp med ett dunkande huvud och en redig bakfylla. Men det var det värt. Hade ställt klockan tidigt för att åka in till Göteborg och träffa Helena och Soso. Vi tog en lång mysig fika på Le pain francais. Rekommenderar verkligen alla att gå dit. Deras bakverk, baguetter och sallader är helt jävla underbara. Det är alltid lika svårt att välja, mums.

Nu ska jag gå och lägga mig - i mitt gamla barndomsrum. Det känns bra att vara hemma.



Love you long time


Ooops

Igår var en dålig dag, så nu kan det bara bli bättre. När jag är nere så är jag väldigt nere och när jag är glad så är jag jätteglad. Det är tyvärr så jag funkar, vilket kan bli jobbigt ibland. Mitt humör är som en berochdalbana och jag kan nog inte göra så mycket åt det.
Om någonting är jobbigt och får en att känna sig deppig så är oftast det enda man tänker på alla negativa saker i livet. Man glömmer det som är bra och fokuserar bara på det dåliga. Det är så vi människor fungerar, så är det bara. Och igår hade jag en sån dag.

Nu ska jag packa klart och sen bär det av hemåt :D



Men blä

Ooh jag älskar pissdagar som denna. Kan ärligt talat säga att större delen av dagen har varit skit. Och då överdriver jag faktiskt inte. Det har hänt så mycket tråkigt att jag bara vill spy. Men jag antar att sådana dagar är bra ibland, för då kanske man uppskattar dom bra dagarna mer. Vem vet.
Kvällen fick dock ett mycket bra avslut. Jag och Elin har varit hemma hos mig och druckit vin och kollat film. Supermysigt och väääldigt skönt! Så tack min fina vän för en väldigt fin fredagskväll :)

Imorgon åker jag hem. Jag har inte så stor lust till det just nu egentligen, känner mig stressad. Men samtidigt ska det bli skönt. Det blir förmodligen lite fest med jobbarkompisarna där hemma och mys med Hellis :)

Ha en bra helg!


Nobody said it was easy

Jag borde kanske inte tänka så mycket. För om man tänker så blir det jobbigt, och om det blir jobbigt så mår man dåligt. Just därför. Men jag är inte bra på att inte tänka. Jag funderar mycket, vänder och vrider på saker och tillslut har jag snurrat in mig så mycket att allt helt plötsligt känns värre än det var från början. Just därför. Jag är en känslomässig jävla stackare som inte kan rå för hur jag mår och känner. Och jag borde även hålla käften och inte dela med mig av mina konstiga tankar. Hejdå. Men jag vill dock tillägga att jag är jävligt nöjd med livet just nu, så jag borde inte klaga. Ps. detta är tankar och funderingar som kommer fram när jag har druckit för mycket vin. Hejdå igen.


Hmm

Pappa: Hej, vad gör du?
Jag: Städar
Pappa: Jaså, ska du få besök?
Jag: Nej, vad menar du?
Pappa: Ja, jag menar med tanke på att du städar...
Jag: Jag kan väl städa för min egen skull ibland också
Pappa: Jaha säger du det..

Min pappa har inga höga tankar om mig. Men med tanke på att jag hade fått en massa nya husdjur i form av dammråttor så kände jag att det var på tiden att röja lite. Besök eller inte besök, det kvittar. Jag slog faktiskt till på stort, har fixat en julstjärna som står och lyser så fint i fönstret. Myspys!

Hej mitt vinterland!


Den här synen mötte mig imorse när jag tittade ut genom fönstret. Galet mycket snö må jag säga! Men såå mysigt. Perfekt sitta-inne-och-tentaplugga-väder. Nu när det faktiskt börjar närma sig jul så har jag börjat gilla snön. Så länge det inte slaskar sig så är jag nöjd, haha.

Idag har jag suttit instängd hela dagen och pluggat, döööööötråkigt. Känner mig nöjd nu och vill bara få tentan överstökad. Vi får hoppas att det går bra. 
Jag känner ett stort behov av att umgås med människor nu. Det känns som att jag har suttit i karantän i en evighet. Och det har jag väl gjort på sätt och vis.. Haha!

Om 24 timmar sitter jag förmodligen med ett glas vin i handen och firar att patofysiologin är över, wiihooo! :D

Things will get better if you just hold my hand


Sitter och funderar på om det är Michael Jackson som sjunger eller inte. Jaja, fin är den ialla fall.


Bryt ihop och kom igen

Idag har jag spenderat dagen i biblioteket, gått igenom patientfall och gamla tentor med tjejerna. Tio jävla timmar satt jag där. Är helt slut, men det gav en hel del och det börjar kännas ganska bra faktiskt.

Nu blir det maaat. Kom på att jag knappt ätit nåt alls idag. Så blir det när man tentapluggar.
Woooop woop!


JAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!

JAG KLARADE LM-BERÄKNINGEN!! WOHOOO!!!! Jag som var nästan säker på att jag hade kuggat, men han var snäll vid rättningen och tack gode gud för det. Ooooh vad glad jag är! Nu har jag dubbelt att fira på fredag :D

Nu är det dags att fortsätta med patofysiologin. Jag fick en massa energi helt plötsligt !



Tre år.

Idag är det exakt tre år sedan som du lämnade oss. Tre år. Det är en ganska lång tid, men det känns ändå som att jag träffade dig igår. Tiden går så fort. Läskigt fort.
Jag kommer fortfarande ihåg sista gången som vi träffades. Det var på min 18-årsdag 2007. Det var en fin dag och det är ett av dom bästa minnena som jag bär med mig. Du tände en brasa i öppna spisen, vi åt gott och pratade om allt och inget. Det sista du sa till mig var att jag skulle ta det lugnt på krogen senare och att du skulle tänka på mig. (Jag blev förresten utkastad. Första och enda gången i mitt liv. Tur att du inte fick veta det, hoho)
Jag saknar dig! Varför var du tvungen att försvinna så tidigt? Du var inte klar med livet. Det är så orättvist, men samtidigt vet jag att sådana tankar inte gör någon skillnad. Du är borta föralltid och jag kommer aldrig någonsin att få träffa dig igen. I detta livet i alla fall.. Jag har accepterat det och kan nu tänka på dig utan att gråta. Nej jag gråter inte längre. Jag ler. Jag ler och skrattar åt alla fina minnen som jag har av dig.
Ibland får jag för mig att du sitter där uppe på ett moln och spionerar på oss här nere. När jag smygröker i min ensamhet och tror att ingen ser mig så kan jag helt plötsligt få för mig att du sitter där uppe och skakar på huvudet. Då fimpar jag direkt.
Du är så saknad så det är inte klokt. Och vet du en sak till? JAG ÄLSKAR DIG. Igår, idag, imorgon. I all evighet. Detta är till dig morfar.

Pluggat sedan klockan tio

Jag och Marcus har pluggat hela dagen. Jag blev äntligen klar med den förbannade sammanfattningen och tjoohej vad skönt det är. Imorgon börjar nötandet. Mindre kul.

Jag har ingen energi just nu, vill bara sova. Hela tiden. Har fått riktigt jobbiga biverkningar av mitt antibiotika. Jag är konstant trött och har huvudvärk mest hela tiden. Jag vet att jag klagar, men seriöst, jag pallar inte. Jag har inte tid med det här.

Nu ska jag kolla på film. Dear John. Favoritfilm!


Rihanna


Så jävla heeet. Om jag var kille så skulle hon vara tjejen i mina våta drömmar. HAHAHA!

Nu drar jag ner på stan en stund för en fika med vännerna :) Puss


Födelsdagsfirande och uvi

Tillbaka i Jönköping, pigg och glad. Det känns som att antibiotikan börjar göra verkan nu, finally :D Jag hatar urinvägsinfektion. Det är mycket värre än man tror. Jag lovar. Blä. Men som sagt, nu är jag på bättringsvägen och åh så skönt det är :)

Nog om det. Min födelsedag var uuunderbar! Det kunde knappast bli bättre. Hela dagen var perfekt (förutom besöket på vårdcentralen då) och det var så kul att träffa familjen igen. Jag fick en massa fina presenter som jag blev väldigt glad för. Mycket saker till lägenheten, smycken, film, sista boken i Twilight-serien (wohoo, jag är redan fast) kläder, epilator och annat smått och gott. Men det bästa av allt var ändå sällskapet. Jag älskar er av hela mitt hjärta.


Happy birthday to me!

Okej. Jag fyller år om tio minuter och här sitter jag kissenödig som fan, dricker tranbärsjuice och tycker synd om mig själv. Vilken skit. Försöker trösta mig själv med att jag ialla fall inte är magsjuk och ligger och spyr, för det hade helt klart varit värre. Jag är helt enkelt ganska lyckligt lottad ändå, haha.
Och så har jag ju min fina familj här. Dom är guld värda. Jag har haft en uuuunderbar kväll med mammas goda mat, glögg och mys. Perfekt.

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon vaknar jag förhoppningsvis upp lite klokare, lite bättre och tyvärr även ett år äldre. 21 bast. Tufft.

Grattis till mig !


Haha, hittade den här bilden på datorn. Vilken bitch jag ser ut att vara. 18 år och ooh så tuff jag var.. ;) Tre år sedan. Tiden går fort.

Home!

Äntligen är jag hemma. Och det är sååå skönt! Mamma mötte upp mig i stan när jag kom med bussen, vi tog en fika och kollade runt lite. Inser nu hur sjukt mycket jag har saknat henne, min fina mami :)
Längtar som en tok tills imorgon. Jag, mamma, mormor, min moster och kusin ska ut och äta lunch och på kvällen ska vi fira min födelsedag :) Hihi.

MEN! Jag misstänker att jag har fått urinvägsinfektion. Igen. Fuck fuck fuck. Jag har sån jävla otur. Blä. Pappa har dock köpte tranbärsjuice till mig, snäll som han är. Vi får hoppas att det hjälper för jag vill inte spendera min födelsedag på toaletten.

Puss!

Keenan Cahill

Ja han har ju inte alla hästar hemma, det är ju en sak som är säker. Och tack vare den här lilla killen så kan jag inte lyssna på Only girl utan att se hans guppande fejs framför mig. Men ändå, kan inte låta bli att älska det här klippet haha.


Tittut!


Oj jag har glömt. Kajsa, snart kommer jag och hälsar på i din brevlåda !


Lugn skön helg

Helgen har varit bra. Och lugn. Jag har mest pluggat om jag ska vara ärlig, samt träffat lite vänner. Åkte ner till stan igår och tog en fika med Elin och Anna. Det var riktigt mysigt måste jag säga. Massa tjejsnack och skratt, precis som vanligt :) Gud vad jag älskar dom, mina fina. På kvällen var jag med Patrik, spelade Mario kart och kollade film. Treeeevligt :)

Jag har förresten insett att jag dricker sjuka mängder te just nu. Jag har konstant en tekopp bredvid mig. Haha. Jaja, bättre än för mycket kaffe ialla fall!

IMORGON ÅKER JAG HEEEEM!! HEJDÅ JÖNKÖPING SES PÅ ONSDAG! :D WOHOO!!


No life

Idag har jag suttit inne och pluggat hela dagen. Det känns som att det är det enda man gör just nu, och det är sjukt hur trött man blir efter en dag. Tråkigt är det också. Åååh jag är så otroligt skoltrött just nu! Blä. Tog dock en paus och åkte ner till stan och mötte upp Marcus. Vi tog en promenad längs Vättern och sen drack vi en kopp kaffe. Mycket trevligt och välbehövligt :)

Just nu sitter jag och myser framför tv:n, kollar Idol och annat smått och gott. Måste bara säga att Olle är sjukt het. Jag döööööör.

Bilder från igår























Äkta vänner växer inte på träd


Födelsedagsfirande

Godkväll :)
Idag har jag varit hemma och pluggat hela dagen. Är helt slut i skallen.

Anyway, hade en sjukt bra dag igår, den roligaste på länge skulle jag tro. Eller okej, läkemdelsberäkningen gick åt helvete och det förpestade första delen av dagen. Men sen blev det bättre, mycket bättre.
Efter skolan gick vi tjejer ut och åt och jag och Anna (novemberbarnen haha) blev firade. Det var hur mysigt som helst och jag fick jättefina presenter. Det är inte klokt hur bra dom känner mig :) Sen gick vi och bowlade och fan så trevligt det var! Jag fattar inte varför man inte gör det oftare, det är ju billigare än en fika ;) Kvällen avslutade jag och Nillo med gott vin hemma hos henne och sen utgång. En underbar dag helt enkelt.

Stay the night

På onsdag är det tenta, i läkemedelsberäkning. Man måste ha 100 % rätt. Ofta jag klarar det. Full pott, in my ass. Men plugget rullar på, det känns ganska bra och jag fattar det mesta. Men samtidigt vet jag att det knappt spelar någon roll, för klantar jag mig och får ett halvt fel så är jag körd. Omotiverande.

Hursomhelst, körde ett helt underbart pass på gymmet med Elin tidigare idag. Bästa på länge! Vi höll på i två timmar. Min kropp är som spaghetti, men gud så skönt det var.

Appropå ingenting, jag känner mig helt otroligt ensam ikväll. Så liten och osynlig. Att bo själv suger ibland. Jag och ensamheten är inte vänner ikväll.. :(
Helvete. Jag behöver en kram. En stor och varm kram.


Sooool!

Vilket fint vinterväder det har varit idag, sol och blå himmel. Härligt. Jag har tänkt gå ut på en promenad hela dagen, men fastnade med matten och nu är solen borta :( Typiskt. Det blir nog en sväng till gymmet istället. Känner att jag behöver röra på mig lite :)

Anyway, hade en jättemysig kväll med Marcus och Elin igår. Det blev två filmer, en massa snacks och självklart tjöt och skratt i mängder. Utan mina vänner är jag inget, tack för att ni finns.


Goda dagars magi

Idag älskar jag livet. Jag mår så jäkla bra! Jag känner mig så lugn och skön inombords. Ska njuta av den här känslan, för vem vet hur morgondagen ser ut? Wohooo :D


Lugn lördagskväll

Nu har jag suttit och räknat LM-beräkning i flera timmar, 12 övningstentor har jag hunnit med. Är helt sjukt stolt. Men nu lägger jag ner, det är ju trots allt lördag :)
Ikväll blir det filmkväll med fina vänner hemma hos Marcus. En slappislördag helt enkelt :)

Det är faktiskt helt underbart skönt med en fest-fri helg. Det har bara blivit massa drama och tråkigheter dom senaste gångerna och jag har verkligen ingen lust till att gå ut för tillfället. Det har jag iofs inte haft dom senaste månaderna. Jag vet inte vad det är för fel, men jag tycker helt enkelt inte att det är speciellt roligt. Det har jag aldrig tyckt. Jag föredrar en rolig hemmafest med härliga människor, eller en lugn hemmakväll med en massa godis och film :) Bäst.


Bara för att jag älskar spets


Vero Moda, 300 :-


Feber?

Godkväll.
Denna helgen ska jag plugga järnet och ikväll har jag faktiskt varit hemma och tagit det lugnt, helt själv. Det känns konstigt en fredagskväll, men samtidigt är det ganska skönt. Det känns som att febern har kommit tillbaka och dessutom måste jag plugga imorgon. Om jag orkar det vill säga.
Jag måste börja lyssna mer på min kropp. Att träna idag var till exempel inget smart drag, men gjort är gjort. Får se hur jag mår imorgon..

Förövrigt har det varit en jättebra dag. Jag, Elin och Marcus flydde från plugget och gick och åt fredagslunch på Jensens. Mysigt!


Life is a bitch, then you die



Yes, febern är nästan borta. Gött. Nu ska jag ge mig iväg till skolan för lite LM-beräkning. Tjooohej vad roligt. Not. Jag hatar matte.

Jag har förresten räknat ut att det är hela två månader sen jag var hemma senast. Det är nog fan rekord. Men jag saknar det inte. Eller jag saknar ju mina vänner och min familj där hemma, men inte Bollebygd. Där kommer jag aldrig att bo igen. Deprimerande jävla skithåla. Jag gillar Jönköping och trivs väldigt bra, trots allt. Det trodde jag aldrig innan jag flyttade hemifrån, jag som är en sån mamma&pappa-gris. Jag antar att jag börjar bli vuxen. Eller nåt åt det hållet.


Sega jävla skitdator

Gääääääsp. Sitter och väntar på att en massa bilder på fb ska bli färdiguppladdade. Det går sjukt segt. Och jag som inte har nåt tålamod håller på att slänga datorn i väggen.. Men jag har fått så många pikar det senaste om hur seg jag är på att lägga upp bilder att jag kände mig tvingad, haha. Och sjuker som jag är så har jag inget annat för mig.. Men jag börjar bli trött och jag är vääldigt sugen på sängen nu.

Ber till gubben där uppe att febern är borta imorgon. För då ska jag och Elin på bio, myyyyys :)
Nattinatt!


Haha, älskar den här bilden. Åh vad jag tycker om er mina fiina vänner

Hushållerska sökes

Har tagit några ipren och börjar känna mig lite bättre.. Tror febern har gått ner lite. Jag hoppas att jag mår bättre imorgon så att jag kan gå till räknestugan. 
Hursomhelst, jag har precis diskat klart min tre-dagars-disk. Har inte orkat diska dom senaste dagarna.. heheheh.... Sitter just nu och drömmer om en egen hushållerska. Eller ialla fall en diskare. Hade inte varit fel.

Bad day

Hej.
Jag gick precis upp ur sängen och blä vad dåligt jag mår. Tror att jag börjar bli sjuk.. Jag, Elin och Anna satt och pluggade matte några timmar efter skolan och sen gick jag och lade mig så fort jag kom hem. Jag har inte mått bra idag. Varit illamående, haft ont i magen och frossa. Och nu börjar jag bli yr och hjärtat slår fort som fan (jävligt obehagligt kan jag lova). Antingen beror det på stress eller att jag börjar bli sjuk. Åh jag har inte tid med sån skit nu!

Nu ska jag skypa med Kajsa och försöka vara lite social. Det var ju trots allt ett tag sen vi snackade nu.

Citat:

"You only live once, but if you do it right, once is enough"


Plugghäst.

Vilket pissväder. Deprimerande och grått. Höjer inte humöret precis.
Jag har tagit en liten pluggpaus, ska äta tänkte jag. Sen ska jag fortsätta dunka in farmakologin i mitt stackars huvud. Blääääää. Jag fick ialla fall klart "godkänt" på duggan igår, så framåt går det. Sakta men säkert :)


RSS 2.0