Hejdå Sverige, ses om en vecka!

Allt är packat och klart, nu hoppar jag i säng.
Sov gott och ha en bra regnig (hähää) vecka hemma i Sverige!
Pusskram


Detta blir nog bra... :D


Tittar på film och packar..

Hej.
Jag sitter här och funderar på om jag ska gå och lägga mig eller ej. Jag ska åka och hämta Amanda vid halv tre inatt och vid tre ska vi vara på flygplatsen är det tänkt. Är det ens värt att gå och lägga sig? Jag har funderat på att dygna, men då kommer jag nog inte kunna hålla bilen rakt på vägen. Hmm... Så det får nog bli några timmar ändå. Två är bättre än inget.
Nu ska jag packa ner det sista, hejhej!

I mitt huvud just nu

Jag är rädd för kärleken, rädd för att bli sårad och krossad. Jag hatar mig själv för att jag gör som jag gör. Så fort som det börjar brännas och någon vill vara mer än en vän drar jag mig tillbaka. Jag gör det inte avsiktligt, utan det är min reaktion; fly innan det är försent. Jag vill aldrig mer bli beroende av en annan människa och tvingas genomlida det som jag har gått igenom det senaste året. Aldrig igen, no more. Samtidigt vill jag inte gå miste om det som kärleken har att erbjuda. Känslan av att vara kär är ju trots allt det bästa som finns. Kärleken kan vara underbar, men också helt jävla äckligt hemsk. Jag vet inte vad jag vill, inte här, inte nu. Jag hoppas att det kommer med tiden, att jag åter kommer att kunna lita på en människa fullt ut igen. För jag vill bli kär igen, det vill jag verkligen. Men jag vet inte om jag är redo för det än?


Foto: KW


Grekland imorgon!!

Godmorgooon!
Nu har jag vaknat till liv igen, ätit lite frukost och slängt in lite tvätt i tvättmaskinen. Jag ska alldeles snart sätta igång med att packa (vi åker ju imorgon!!). Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen; jag HATAR ATT PACKA!!!!
Men jag är så illa tvungen, ingen annan kommer göra det åt mig, tyvärr. Vad ska man ha med sig? Hur mycket? Vilken resväska?
Gaah, jag är så dålig på detta, tar alltid med mig mer än jag behöver..

Home sweet home

Hej!
Galet trött efter jobbet. Jag känner mig som ett vrak och ser ut som ett vrak. Det kan jag lova er. Nu ska jag slänga i mig lite mat och sen kommer Amanda hit en stund. Vi ska bränna lite skivor till resan, party-/chillmusik är ett måste!
Jag känner mig ganska stressad för tillfället, jag har massor av saker som jag måste fixa innan vi åker. Gå till banken, packa, växla pengar, blablabla.. Jag hade planerat att göra det nu i veckan, men det har blivit mycket mer jobb än planerat.

Och förresten! Kajsa, hoppas att du får en underbar och händelserik vecka i Kina :D
Ta nu många fina bilder!!


Trött. Som vanligt.

Filmkväll

Tjaaa.
Hoppas att ni har haft en bra dag, det har jag. Jag har jobbat som vanligt.
Det blev inte av att jag och Alina sågs idag, hon skulle ha nollning och jag orkade egentligen inte. Jag är så otroligt trött på att sitta på alla dessa bussar och tåg hit och dit. Fan, man skulle bo mer centralt! En egen liten lägenhet i mitten av allt, hur perfekt som helst.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det film, Factory Girl med Sienna Miller. Hoppas att den är bra. Jag köpte den för tio spänn av en jobbarkompis, så jag hoppas att den är värd pengarna. Mohaha.


Måste. sova. nu.

Morgondagen:
Jobb: 7.00-16.00
Därefter: Träffa Alina

Nu ska jag gå och föna mitt ruffs till hår och sedan krypa ner i sängen.
Godnatt!

Snyggsnyggsnygg




Jag älskar Carolina Gynnings nya header, den är galet snygg.
 Och hennes nya hårfärg älskar jag nästan ännu mer, grrr!
Till och med jag blir sugen på att färga håret mörkt. Precis
 så skulle jag vilja att mitt såg ut isånna fall. Hon är ju iofs
snygg i det mesta. Men ååh vad sugen jag blir på förändring!!

Skönaste!! HAHAHA


Den här snubben är ju bara för rolig. Jag skrattar ihjäl mig!
Detta ska tydligen vara en parodi på den här tjejen. Hahahaaa

Stockholm bokat!

Tjabbatjeenahallå ;)
Tro fan att jobbet ringde imorse. Jag gick och la mig vid halv två inatt (smart Tess) och telefonen ringde klockan sju. Jag var helt död! Ville bara gråta, men som den lydiga lilla skitunge som jag är sa jag självklart ja. Men jag ska absolut inte klaga, jag har ett jobb. Det ser ut att bli en del jobb denna veckan faktiskt, imorgon och på torsdag är jag redan inbokad.

Åkte till Kajsa efter jobbet. Vi skulle egentligen gått på bio, men vi struntade i det. Tog det istället lugnt och slappade, roligt att träffa henne en stund ialla fall. Nästa gång vi ses är vi båda lite mer beresta. Hon ska till Kina, jag till Grekland. Kanske hittar hon sig någon liten kines därborta? Haha.
Förresten, igår bokade vi tåg- och bussbiljetter till Stockholm!!! Kajsa ska upp och fixa visum (hon ska ju iväg ett år till USA i December). Den sista september drar vi, och det ska bli riktigt riktigt kul ! 

YahoooO!

Helgen i svartvitt


Fredag. Jag och Zara hade en helmysig kväll på Liseberg. Vi sket i musiken
och åkte istället en massa snurrsnurr. En perfekt sista dag innan hon flyttade.
Baaah, jag saknar dig redan bästa vän!


Lördag. Jag jobbade hela dagen. På kvällen var vi hemma hos mig och
hade trevligt innan vi åkte in till Borås. Vi kom inte längre än till Tonic, men
ändå. En helt ok kväll.


Söndag. Liseberg en gång till, men denna gången med familjen, moster
och kusinen. Tobbe är liten men tuff så han åkte det mesta. Vi hade riktigt
kul och sprang runt som galningar. Skrek gjorde vi tydligen ganska mycket
också, rösten var borta när jag vaknade imorse.

Riktiga vänner

Hej igen.
Jag har tagit mig en dusch efter träningen, som iofs inte blev så väldigt effektiv. Jag och Elin tog en lång promenad och pratade massor. Därefter körde vi lite benövningar och rumpa. Det passade mig bra, eftersom jag kände mig ganska seg och omotiverad.
Imorgon hoppas jag att jobbet låter bli telefonen och låter mig vara ledig. Jag ser fram emot en ledig dag.

Hjärtat, du vet att jag alltid finns här. Oavsett tid på dygnet, så finns jag här för att lyssna och stötta dig. Att du mår bra är viktigt för mig. Att mina vänner är lyckliga betyder mycket, jag vill att du ska vara lycklig. Jag vet att du har haft en jobbig dag, men kämpa på. Du är stark. Hjärta.

Ingen inspiration

Idag är min hjärna helt tom. Jag får inte ur mig något alls, fingrarna vill inte riktigt röra sig som de ska över tangentbordet och jag kommer inte på något ordentligt att skriva. Är det detta som kallas bloggtorka? Haha.
Jag ska nog ge mig iväg till gymmet en stund, rensa hjärnan och röra på mig lite. För här gör jag ju verkligen ingen nytta. Jag hoppas att jag blir piggare efter det, för nu är jag så jobbigt jävla trött.


När orden inte riktigt kommer ur mig får ni nöja er med en bild. Zzzzzz...
Foto: Kajsa

Äter frukost

Nu skulle jag egentligen ha skrivit om helgen, men jag blev inringd av jobbet så det får vi ta senare. Jag slutar fyra, så det blir en ganska go dag trots allt :)
P&K

Njuter av livet

Äääntligen hemma från jobbet efter en sjukt seg dag. Ville bara att timmarna skulle gå så jag kunde åka hem. Och nu är jag som sagt hemma :)
Nu ska jag ta en snabbdusch och snygga till mig. Ikväll blir det utgång! Elin och Moa kommer hit för lite förfest på min altan. Vädret är ju kanon så det kan knappast bli bättre :) Göteborg eller Borås, vi får se..

Imorgon blir det Liseberg hela dagen med sötaste lillkusinen. Wohoo!

Ha en bra kväll!
/T


Finaste låten!

NRJ

Helloooo.
Nu är jag hemma igen efter träningen. Eller ja, jag har varit hemma ett bra tag nu faktiskt. Ätit och duschat, göttgött.
Ikväll blir det NRJ in the Park på Liseberg. Amanda ringde precis och bangade, hon var för trött. Så jag känner mig lite övergiven om man säger så.. Men jag tänker åka in ändå och träffa Zara efter att hon har slutat jobba. Så det blir nog bra ändå! Kolla lite, lyssna lite och åka lite. Wihoo :)

Nu ska jag gå och välja ut något att ha på mig. Om jag nu hittar något, det känns som att jag inte har några kläder överhuvudtaget för tillfället.
Pusshej.


Friday morning

Godmorgon!
Nu ska jag springa iväg och möta Zara. Sen ska jag till gymmet en stund hade jag tänkt mig!
Hörs senare.


About me

Jag har aldrig haft dåligt självförtroende. Jag tycker om mig själv och trivs med den jag är.
Men självklart finns det saker som jag tycker mindre om på mig själv, så tror jag att det är för dom flesta. Jag mår bra om jag känner mig fin, det är viktigt för mig. Det kanske låter ytligt, men så är det. Känner jag mig snygg så mår jag bättre helt enkelt.
Denna sommaren har jag slappat till det rejält, ätit onyttigt och knappt tränat alls. Ja ni fattar. Det känns hemskt och jag känner mig som Ugly Betty.
Nu har jag ialla fall bestämt mig - efter Grekland ska jag börja mitt nya nyttiga liv. Så är det bara. Jag ska börja träna som innan igen och börja äta Nyttigt. Anledningen till att jag inte börjar idag är för att jag vill kunna njuta av min semester på Rhodos fullt ut. Dvs, jag vill inte behöva leva på gurka och vatten.
Även håret ska fräschas till, mitt hår är skitfullt för tillfället, jag gillar det inte alls. Längtar tills det är nyklippt och nyfärgat. Jävlar vad snygg jag kommer vara då ;)

Nej nu måste jag sova.


Tässs


 


Best friend

Hejhopp.
Jag är så fruktansvärt trött just nu. Det känns som att jag kommer att falla ihop och kollapsa vilken sekund som helst. Hmm, dags att sova snart kanske?..
Idag var det jobb som gällde, hela dagen lång. Därefter åkte jag hem och träffade min babe Zara. Vi gick till Emelie, satt ute på hennes uteplats och tog det lugnt. Skönt efter en tung arbetsdag.

Jag kom att tänka på att det kanske var näst sista gången som jag träffade Zara, innan hon flyttar till Skövde. Buhuuuuu, hur fan ska jag klara mig utan min gris? Jag dööööööör.
Jag ska ialla fall träffa henne på fredag med och då ska jag ge henne min lilla avskedspresent :)
Bara så du vet så kommer jag sakna sönder mig. Det kommer bli så TOMT utan dig. Jag är van vid att ha dig i min vardag, att kunna träffa dig i princip närsomhelst. Men saker kommer ändras nu.. Och det vill jag inte. Blä vad jobbigt!

På tal om annat.. Imorgon ska jag jobba långpass, 7:00 - 17:30. Fyfasiken. Därefter blir det ialla fall Göteborg och Liseberg. Tomas Ledin vill man ju inte missa ;)
Sov gott.

Sushi <3

Godmorgon :)
Idag är vädret bättre, jag älskar att vakna upp av att solen lyser in genom fönstret. Hääärligt. Sommaren kanske inte är helt över än? Hoppashoppas...
Idag ska jag, Madde och våra kusiner åka in till Borås och träffa mormor för en lunch. Hon ska bjuda oss på sushi-buffé. MUUUUUMS!! Ser framemot det, myyys.

Hinner inte skriva mer nu, måste slänga i mig lite frukost osv, innan vi går till bussen.
Ha en bra tisdag.


Dags för en fika!

Hej.
Nu ska jag åka in till stan och träffa Hellis för en fika och lite tjöt. Jag älskar Helena och jag älskar Göteborg.
Idag har jag hunnit med allt som jag hade planerat. Städa, sortera tvätt och kolla lite utbildningar. Jag ska plugga till sjuksköterska hade jag tänkt mig, därefter ska jag vidareutbilda mig till barnmorska, om allt går enligt planerna. Så nu vet ni det.


When love takes over


Läppstiftsfrossa

Jag är en riktig läppstift/läppglans-nörd. Jag köper nya hela tiden och jag älskar ljusrosa och matta läppstift.
Tror att jag kan ha hittat min nya favorit nu. YSL har ett jättefint - Rouge Volupté, i färgen Lingerie Pink. Jag tänker köpa det så snart som möjligt. Färgen är underbar och hylsan ska vi inte tala om. Åh, ge mig.
MAC har också ett fint som jag gillar. California Dreamin' heter det.



Yves Saint Laurent:




MAC:






 


RMK - Det regnar i Stockhoooolm

Godmorgoooon!
Pigga och glada? I hope so. Själv har jag sovit väldigt gott, känner mig som en ny människa. Älskar att sova.
Just nu gör jag inte mycket alls, har kokat mig lite kaffe. Gott.
Vad det regnar ute, det bara öööser ner. Bläää. Men jag ska försöka få lite saker gjorda, städa undan lite skit och kanske även dammsuga? Vi får se hur det blir med den saken, men man måste ju utnyttja det dåliga vädret.. Haha.
Hörs senare.


Hatar regnet. Jag saknar sommar och sol. Baaaah

SOVAAAA

Goodkväll/natt.
Jag funderar på att sova.. Är galet trött, fick inte många timmars sömn inatt, men imorgon är jag ledig (förhoppningsvis?!) och då ska jag sova ut ordentligt. Sovmorgon, wohoo!!
Jag klarar mig inte utan min sömn, allt går åt helvete om jag inte får sova ordentligt. Det märker jag oftare och oftare nuförtiden. Jag antar att jag fortfarande håller på att lära känna mig själv. Och jag slutar aldrig att förvånas.. Haha. För att må riktigt bra behöver jag runt tio timmars sömn, men det är ju inte ofta det händer. Speciellt inte under intensiva jobbperioder, osv.
Men imorgon ska jag fanimig SOVA UT!!
Gött.
Sov så gott.

Sunday.

Hej sötnosar.
Vilken bra kväll det blev igår. Jag hade riktigt skoj faktiskt! Det blev Borås med Robin, Larsson, Kim och Jonas. När vi kom in mötte vi upp Kajsa mfl på Swing. Jag gillar inte stället egentligen, men jag ogillar Trädgårn ännu mer. Och Harrys var ju hälften av människorna för unga för. Så det blev som det blev. Men som sagt, roligt var det. Och med tanke på att det dessutom var helt oplanerat för min del och få människor ute, så tycker jag att det blev ganska lyckat :)


Rosa Pantern - En favorit


Utgång!

Yeaap, ikväll ska jag ut och festa. Helt oplanerat egentligen, men Robin och Kajsa har lyckats övertala mig. Haha. Impulsiv utgång helt enkelt :)
Ha det gött!


Home

Det blev inget Liseberg idag, det ösregnade ju. Not funny. Tog en fika med tjejerna istället, nästan lika gött det. Och Hellispellis var såklart brun som en bajskorv efter Kreta, bläää. Jag ska sola aset av mig när jag är borta. Sådeså.
Känns det inte som att hösten är på väg? Det är inte alls samma sköna sommarvärme längre. Tråkigt! Jag är inte färdig än ju. Tiden går alldeles för fort. Åt helvete med det.

Nää, nu ska jag hjälpa mamma med tacosen. Blir en skön hemmakväll. Göttans.
Pok


Muuuh, vad fort tiden går. Snart är det väl vinter igen. Craaaazy!

Today:

Jag och familjen ska åka till Möndals sjukhus och hälsa på farfar som är inlagd. Han är ganska dålig, och har blivit ganska mycket sämre det senaste. Så nu är det alltså dags för ett besök.
Känner inte för att skriva så mycket mer om det för tillfället, men det kanske kommer..

Efter sjukhusebesöket ska jag antagligen in till stan och möta upp Helena och Soso. Kanske blir det Liseberg, vi får se :)
Nu drar jag, pusshej.

Täss vill ha

Klickade precis hem en jacka från H&M. Liten, svart i mc-modell. Jag har egentligen lite svårt för skinnimitationer, eftersom oäkta lätt kan se plastigt ut. Men denna var så snygg och så galet billig att jag var tvungen att slå till. 399 kronor kostar den, lätt värt.
Tjoohej!


Se filmen se filmen se filmen

Godmorgon!
Hoppas att ni har sovit lika gott som jag. Häärligt med sovmorgon, för en gångs skull.
Jag och Zara var som sagt och såg Baksmällan igår och moahahhahaha - vad rolig den var! Precis min och Zaras sjuka galna humor. Jag tror nästan att vi skrattade mest av alla i hela biosalongen. Gött rolig och jag rekommenderar den varmt :)

Tack för en helmysig kväll baaabe. Jag kommer sakna sönder mig när du flyttar, fattar du det?! Buhuuuuuuu...
Love you!


Movie

Ikväll blir det bio med bästaste vännen Zara :D Vi ska se Baksmällan.
Jag har gjort mig iordning lite smått och ska strax ta bussen in till stan och möta upp henne vid Bergakungen.
Ha en bra kväll allihopa.
Pusskram

I'm gonna miss you

Hej.
Idag var sista dagen som Alex och Lume jobbade. Och jag vill bara gråta. Vem ska jag nu jävlas, bråka och skoja med? Alex för faaan!! :(
Reglerna är sånna, man får inte vara timanställd i mer än ett år nu.  And it sucks!
Jobbet kommer bli sjukt mycket tråkigare nu, definitivt. Baaaah.
Men jag har helt klart fått en vän som jag tycker mycket om  :)


Rhodos med Amanda!

Japp, nu är resan ÄNTLIGEN bokad och det blev Grekland! :D  Ett av mina absoluta favoritländer, looove it. Den 30 augusti lämnar jag och Amanda Sverige. Ååh gud vad jag längtar. Det kommer att bli helt underbart!

Ibland älskar jag mitt liv.






Hair hair hair

Halloo.
Nu har Kajsa åkt hem. Vi har haft en helmysig dag med tv och film. Vi kollade på Tsatsiki, nostalgi haha! Vi skulle också diskuterat våran eventuella roadtrip i semtember (?). Men vi hann inte så långt, det glömdes visst av.. Så det får vi ta nästa gång :)

Jag har förresten fått ut mina tovor i håret, WOHOOOOO!!!! Jag ringde till min frisör idag och beklagade mig, och hon tipsade mig om att jag skulle försöka fixa det själv. Det kunde tydligen bli ganska dyrt annars och det har jag verkligen inte lust med! Hursomhelst, jag kletade i en massa balsam och efter någon timmes fixande och trixande var skiten ute. Förlorade en del löshår på kuppen, men vafan, hellre det än att jag blir flintis. Haha.


Flintis, nejtack.


JAAATACK!!

Ledig tisdag :)

Jag väntar på att Kajsa ska komma hit med bussen. Det regnar, så jag orkar inte gå och möta henne. Hahaha, vilken dålig vän jag är ;)

Rätt ska vara rätt

Länken blev tydligen fel. Här är ialla fall den rätta riktiga adressen:

http://minneavtherese.blogg.se/


LLFU - Lev livet fullt ut

Jag tänkte skrivit det här igår innan jag somnade, men det började åska som fan, så jag fick stänga ner. Menmen.

Jag blir bara så jävla förbannad! Under sommaren har flera unga tjejer blivit mördade. Av jämnåriga killar. Detta är helt sjukt. När började man ta till dödlig våld så fort man får relationsproblem, drabbas av svartsjuka, blir dumpad, osv? När?! 
Så sent som i fredags natt blev en 16-årig tjej mördad utanför Borås. Det är bara några mil härifrån. En 16-årig kille erkände nästan direkt.
I juni mördades Therese Johansson Rojo på en fest i Stureby utanför Stockholm, även där var det en jämngammal kille som var mördaren. Vad fan är det som händer? Är det bara en slump att två så tragiska händelser infräffar så tätt inpå varandra? Eller har de inspirerat varandra?! Man blir ju mörkrädd. Det finns ingen ursäkt för en sån fruktansvärd handling. Hur tänker man?
De flesta har väl varit svartsjuka och blivit svikna någon gång, men att gå så långt som att döda en annan människa är helt jävla ofattbart. Vad tror man ska bli bättre? Man blir hatad för resten av sitt liv, samtidigt som man har förstört en massa människors liv. Och då menar jag inte bara offrets, utan även alla anhörigas. Jag blir äcklad.
 


 
Therese Johansson Rojo. Sjukt sorgligt. Vila i frid.
Här kan ni läsa Thereses minnesblogg där hennes vänner skriver så fint om henne.

Träna!

Hej på er.
Ikväll har jag tränat, för första gången på hundra år. Eller ja, två månader kanske.. Moa lyckades locka med mig till gymmet, och gött var det :D
Nu sitter jag här, mätt och seg i hela kroppen. Men inte sådär tråkigt seg, utan på ett skönt sätt. Hoppas att jag har träningsvärk imorgon, då känns det att man har gjort något. Haha.

Puss.

Wallawallaheeey

Vet ni om att grävlingar är stenhårda? Det visste inte jag, förrän igår när jag körde över en på motorvägen. En döing, men ändå. Dunk sa det. Det kändes nästan lite hemskt efteråt, även om det inte var jag som dödade den. Det känns lite bättre att tänka så. Stackars grävling.

Idag är det söndag och jag har som sagt jobbat hela dagen. Finns inte så mycket mer att säga. Jobb imorgon också. Baah, mitt liv känns ganska segt för tillfället.

Pusshej.

Jobb hela helgen!

Jobba helg är ju inte alltför roligt. Speciellt inte när solen skiner och alla andra männsikor i detta land är lediga, Haha. Men så är det, och det är ju faktiskt en del extrapengar. Längtar redan till tisdag då jag är ledig. Hoppas att vädret är lika fint då! :D

By the way, idag är jag och Zara kändisar!.. eller nåt i den stilen. Haha, Vi är ialla fall med i dagens tidning :P En reporter dök på oss igår när vi gick på stan. Och så blev det som det blev.
Hejhopp.




Zara du ville ju se, så här har du. Ditt töntiga "sova-över-svar" kom med ;)

New shoes!

Tjenaaa.
Hemma igen, ganska tidigt för ovanlighetens skull. Men det känns bara skönt.
Jag och Nina gick och tog en fika och därefter satte vi oss en stund i parken i det sköna vädret. Vi två kommer väldigt bra överens, även om vi är ganska olika. Det är roligt, lika barn leker inte alltid bäst. Haha. I slutet av september flyttar hon till England för att plugga och vi pratade om att jag kanske ska åka över och hälsa på henne någon gång. London, here I come!?! :)
Mötte därefter upp Amanda, Moa, Johanna och Olle för lite kvällsshopping. Jag gjorde ett impulsköp, ett par nya highheels! Snygga som fan. Och sköna dessutom. Kasslerskor skulle nog Kajsa kalla dom... Haha.

Läggdags snart kanske. Måste vara utvilad inför morgondagen. Då står shopping med Zara på schemat.
Sov gott.




Torsdag.

Såja, nu är jag klar. Solat, ätit, duschat och fräschat till mig. Nu drar jag in till Borås en sväng.
Ha det fint.


Testade halvuppsättning idag.
Kan vara skönt att slippa allt det tunga håret när det är så varmt.

Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här men...

... jag vill ta ut min hårförlängning! Håret börjar se lite halvrisigt ut och det har börjat tova sig i nacken. Stora jobbiga tovor som jag säkert måste klippa bort, buhuuu.. Ska snart boka tid för att borttagning och sedan bär det av till frisören för att fräscha upp håret. Är riktigt sugen nu faktiskt!

Idag ska jag bara ta det lugnt och njuta av ledigheten. Och vädret är ju kanon, så det blir definitivt solning på altanen hela dagen. Göött. Ikväll ska jag träffa min gamla jobbarkompis Nina för en fika. Jag har inte träffat henne på evigheter, så det ska blir kul.
Nej, nu ska jag byta om till bikini och gå ut i det sköna vädret.

See you!


Äntligen lite välförtjänad ledighet

Hej alla.
Ligger i sängen och lyssnar på musik. Just nu spelas Pitbull - I know you want me, favoirt för tillfället.
Har inte gjort mycket efter att jag kom hem, orkade helt enkelt inte. Moa ringde och frågade om jag ville träna, men jag sa nej. Seg som jag var. Nästa vecka ska jag bannemig sätta igång med träningen igen, det har varit alldeles för lite av den delen i sommar.
Imorgon är det lördag för min del, sova länge och bara göra vad fan jag känner för. Ja alltså, jag är ledig i två dagar nu, eftersom jag ska jobba helgen. Så torsdag och fredag blir som lördag och söndag för mig. Göttans.
 


Pitbull - I know you want me

Tisdag.

Nu är jag hemma igen efter att ha träffat Kajsa en stund efter jobbet. Vi gick en sväng på stan och gick sedan och satte oss på ett café. Vi fick oss en trevlig pratstund och gott fika, göttgött. Alltid roligt att träffa henne, även om det bara blir korta stunder ibland. Mer hinns inte med för tillfället, jobbet är dominerande i mitt liv just nu, både på gott och ont.

Snart är det dags för kvällsmat, kyckling och något I think. Och pappa har gjort plättar till efterrätt, wiie :)


Sommar tack

Hej.
Är det bara jag som blir helt depp av vädret? Känner att jag påverkas starkt av det dåliga sommarvädret. Idag när jag gick till tåget vid åtta var det halvmörkt ute.. Det sänkte mitt humör totalt, skitskitskit. Det känns som att sommaren är påväg att försvinna och att hösten tar över allt mer. Blääää, jag vill inte. Hoppas att jag har fel. Hoppas att hela Sverige kommer att överraskas av världens värmebölja, som håller i sig hela augusti ut. Men det är ju troligt. Nooot.

Är grymt trött efter jobbet. Funderar på att stänga ner och dra täcket över huvudet. Det ska bli skönt att sova och jag måste vara utvilad inför jobbet imorgon. Fast egentligen spelar det ingen roll hur mycket jag sover, jag är ändå alltid lika trött när jag kommer till jobbet. Haha.

Bjuder på några bilder från helgen.
Godnatt.


:)



Geléshotar är knepiga grejer det

Changeling !

Har precis kollat klart på en äckligt bra film med min familj. Changeling hette den, med Angelina Jolie i huvudrollen. Om ni inte har sett den tidigare så rekommenderar jag er starkt att göra det. Eller förresten, ni måste se den. Otroligt bra och väldigt rörande. Dessutom är det en sann historia.

Dagen har varit bra, hade en heldag med Hellis på stan. Mysigt! Jag köpte en massa skit; en scarf, armband, hårprylar, mascara, läppstift, rouge och leggings. En del onödiga grejer egentligen, men skit samma.

Hade även en helt underbar lördagskväll, jag måste helt ärligt ha världens bästa arbetskompisar. Det var vi tjejer från köket och killarna på transport. Vi hade galet trevligt där på Anders altan. Massa dricka, god mat och trevligt sällskap. Kunde knappast bli bättre.

Funderar på att sova. Ska upp och jobba tidigt imorgon (som vanligt).
Sov gott.


Juni, juli, augusti.. För allting verkar lättare då


Oh sunny day

Godmorgon.
Ja, det är sant. Jag vaknade för en timme sedan. Det var längesen jag sov så länge, riktigt skönt.
Det blev utgång igår. Hade en trevlig kväll med Elin, Moa, Johanna, mfl. Så tack för det. Vi gick till Trädgårn, som jag faktiskt inte hade satt min fot på tidigare, men jag gillade stället. Jag drack alkoholfria drinkar som var riktigt goda.
Ikväll ska jag åka in till Borås och möta Erika (och Alexandra?!), därefter ska vi åka hem till Anders på "personalfest". Tror att det kan bli riktigt roligt!

Nu ska jag gå ut i det sköna vädret.
Soool!!

RSS 2.0