Oops I did it again.. !

Gick ner en sväng på stan efter jobbet. Jag var tvungen att inhandla lite presenter. Min lillasyster fyller nämligen år idag. hela 17 år. Grattis, grattis till henne! :D Ikväll blir det god mat och onyttigheter kan jag lova, smaskens. 
Har även hunnit med att träffa Elin en snabbis idag, mysigt! Vi gick in på Gina Tricot, vilket inte är speciellt smart om man som jag vill hålla i pengarna. Jag vet att jag inte kommer att komma ut ur affären tomhänt, det händer helt enkelt inte. Idag fyndade jag ett par jeans på rean, samt ett linne. Jävla shoppingnarkoman, hmmpf.



Grattis plutten

Blingbling


Sitter här med en stor handduk runt mig. Jag, Elin och Amanda var uppe vid sjön och tog ett kvällsdopp. Skönt, men inte så jättevarmt. Det är säkert 10 gånger bättre att bada på dagen, då det är stekhett och solen skiner. Men när man jobbar på dagarna så har man inget att välja på direkt.
Första dagen på vikariatet är avklarad och det gick fint. Dock var det sjukt svettigt, eftersom luftkonditioneringen verkar vara ur funktion. rena bastun! Haha.

Appropå ingenting, idag har jag inhandlat mig en enorm ring. Den är superfin och livar definitivt upp en tråkig vardagsoutfit. Åh, jag älskar smycken..
Nu ska jag ta mig en dusch och krypa ner i sängen.
Sov så gott alla.

They don't really care about us

Under tiden som jag har varit borta har det tydligen hunnit hända en del i världen. Det är inte klokt hur isolerad man är när man är utomlands. Jag har faktiskt inte haft någon kontakt med media överhuvdtaget. Jag har inte kollat på tv, inte läst tidningar och inte lyssnat på radio. Skönt. Samtidigt känner man sig utanför på något sätt.

Jag måste säga att jag blev väldigt chockad, och ledsen, när jag på färgan hem idag läste på löpsedarna att Michael Jackson var död. Jag har aldrig varit ett jättestort fan, men jag måste ändå erkänna att han var grym. Han kunde dansa. Och han hade en helt fantastisk röst. Det kan ingen förneka. Och ärligt talat så blev jag ledsen, det är så sorgligt alltihop. Hur han sakta förföll, bit för bit av hans kropp tinade sakta bort. Blä. Ännu mer sorgligt tycker jag att det är att det inte är förrän efter sin död som han nu blir riktigt uppskattad och hyllad. Precis som Elvis. Nu vallfärdar människor till hans stjärna på Walk of Fame och människor hänger som gamar utanför huset där han dog. DET är sorligt.
Hursomhelst, den här låten har jag alltid älskat:


Alohaaa

Täässs är hemma igen. Jag vet inte vad jag tycker om det. Jag har haft det underbart, helt underbart. Solat, badat och tagit det lugnt. Jag är glad att den här resan blev av. Och jag saknade inte livet här hemma det minsta kan jag lova. Eller det skulle vara vännerna då, dom har jag saknat. Väldigt mycket. Men inget annat.
Att vara hemma.. Det känns inte speciellt kul egentligen. Jag saknar redan Italien - solen, värmen, friheten och allt som hör till.
Imorgon ska jag jobba, tillbaka till verkligheten.

Zara, kom hem nu. Jag saknar dig!! Baaah..

Jag älskar fina naglar.



Naglarna är fixade. Väskan packad och klar. Dags för fika.

Den här låten får mig att rysa. Och gråta. Äckligt fin.


Leona Lewis - Run

Dags att sova.
Godnatt!

Jag bara älskar den här tjejen

Och såhär kalastrevligt hade vi i torsdags:








Kärlek.

Kan göra så fruktansvärt ont. Men det kan också få dig att må som en prinsessa. Jag saknar det där pirret i magen och känslan av att vara kär. Jag saknar det som fan och jag vill inget hellre än att träffa någon som jag kan älska av hela mitt hjärta igen. Jag är inte desperat. Jag är kräsen, för kräsen. Men jag tycker inte om att vara ensam, inte alls. Det gör så ont. Fortfarande. Det är så mycket som påminner mig om min senaste kärlek. Min första kärlek. Det kanske låter konstigt, efter hur illa han behandlade mig på sluten, men jag tänker fortfarande på honom. Varje dag. Jag vill inget hellre än att vara hans igen. Jag vet att det inte är möjligt. Inte nu och antagligen inte senare heller. Han krossade mitt hjärta och jag förlorade mig själv totalt i den där helveteshistorien. Det var en fantastisk saga som fick ett ruttet slut. 
Jag är inte längre den jag var för ett år sedan. Jag har mycket svårare för att öppna mig för nya människor och jag litar inte på vem som helst. Jag saknar dig och allt som har med dig att göra. Aldrig, aldrig trodde jag att det skulle göra såhär ont.

"And though there are times when I hate you
Cause I can't erase the times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you its pains me to say
I know I'll be there at the end of the day"


"And I don't want to play the broken-hearted girl, no no"


Packat och klart!

Hej.
Har haft en bra dag. En lugn dag. Jag har packat det mesta som ska packas och även hunnit med en liten promenix med Elin.
Imorgon kväll lämnar jag det här skitiga, kalla stället för ett tag. Och fyihelvete vad skönt det ska bli!! Om en vecka befinner jag mig i soliga Toscana, och då kan ju ni sitta här och ruttna bort. Känn på den ni. Hehe. 
Funderar på att sova. Snart. Vi får se.

:)


Sunday

Igår var det dags för årets stora händelse här i Bollebygd - Cykelracet. Jag var inte med och cyklade (och tack gode Gud för det!), utan gick bara på festen efteråt. Det var skitigt, blött och lerigt. Inte speciellt kul egentligen. Om jag ska vara ärlig så är jag trött på hela stället. Men visst var det lite roligt att träffa på alla människor som jag inte sett på evigheter. Konstig känsla. Och tack Elin, du gjorde min kväll!
Öl tre dagar i sträck, det kan bara inte vara hälsosamt. Idag blir det lugnt. Jag ska packa inför imorgon och fixa lite annat smått och gott.
Puss Tääss

Shopping livar alltid upp

Jag var och hämtade mitt paket från H&M på Ica tidigare idag. Bikinin satt perfekt, jackan var jättesöt och kjolen blir perfekt till Italien. Nöjd!

Student och utgång

Hej.
Nu är jag hemma igen efter en trevlig stund uppe i Grimsås. Det har äntligen slutat regna och solen skiner. Kan bli en bra kväll.
Igår var jag och kollade på Kajsa när hon sprang ut med mössan på huvudet. Och trots att änglarna satt uppe på sina moln och pissade hela dagen lång, så var det en riktigt lyckad dag. Jag hoppas att hon hade det riktigt kul även på kvällen och njöt ordentligt av sista dagen. För det är verkligen en dag som man ska ha riktigt kul på. Studenten.
Efter studentmottagningen åkte jag till Partille på förfest med sötnosarna. Det slutade med att vi hamnade på Parken, ett helt okej ställe som jag inte har varit på tidigare. En riktigt skön fredag med andra ord! :D


En lycklig student


Wohoo!


Hemma hos Hellis


Jag och världens bästa iraniii


:D

Lördag

Dags för Elin & Moas studentmottagning :)
Hörs senare!


Zara min vän.

Hej.
Jag har precis kommit innanför dörren. Luktar kebab. Stinker. Fyfan vad äckligt.
MEN! Jag har haft en helt underbar superskön kväll med min bääästis! Zara the princess, my baby, the best girl in the world, whooohoo.
Mötte upp Zara efter jobbet för att shoppa och ta några öl på stan. Eller några kannor rättare sagt. Snackade skit. Njöt. Tjötade. Skrattade. Hade det helt jävlsa underbart. Bästa dagen på länge. Jag älskar dig min vän!
Ber om ursäkt för eventuella stavfel osv. Inte min mening.
Nu ska jag gå och försöka tvätta bort fettfläckarna från mitt linne. Och SOVEA. 
Imorgon tar Kajsa studenten, I'll be there! regn och rusk, men vad fan fgör det? :D
Godnattt.


Miss Grey


Baah, idag känner jag mig lika grå som vädret. Suck. Bara en arbetsdag kvar, därefter väntar två veckors semester i Italien! I can't wait :D Det ska bli så otroligt skönt att äntligen få vara lite ledig, det är jag fanimej värd. Sol, bad, shopping och myyys.
Nu ska jag snart åka och hämta Zara vid bussen.
Bye.

Ingen inflammation

Hej.
Det gick bra hos läkaren och jag slapp kniven. Det är tydligen inte en infektion, utan nån sorts kroppsvätska som har bildat en hård klump i öronsnibben. Det ska tydligen försvinna efter ett tag, om några månader eller så. Det är ju inte lång tid alls, nejnej, bara några månader.
Nu ska jag sluta äckla er. Detta är ju knappast kul.
För att prata om annat, så fryser jag som en hund. Ska nog gå och ta mig en varm dusch snart.
Imorgon ska jag träffa Zara efter jobbet, det ska bli mysigt. Saknar den tjejen som fan!! Det är jobbigt när man jobbar så mycket och aldrig har tid att ses, så som man gjorde tidigare.

Jaja, duschen nästa.
Hejdå

Rihanna feat. Lady Gaga - Silly boy

 

You had a good girl
That's a keeper
You had a good girl
Didn't know how to treat her
So silly boy get out my face

Ajaj.

Idag har varit en helt okej måndag, seg men helt okej. Jag har jobbat, snorat och nyst, fintfint.
Efter jobbet gick jag och mamma ner på stan för en fika och lite shopping. Vi köpte lite fina studentpresenter och jag inhandlade en kort jeansjacka, samt ett jättegulligt armband. Sjukt nöjd!

Imorgon ska jag till läkaren för att få min varböld i örat undersökt. Jag vet, det låter jätteäckligt. Men mitt senaste hål som jag tog i januari har inte läkt som det ska och det har bildats en fucking äckelkula inne i öronsnibben. INTE KUL! Jag ber till Gud att jag slipper få mitt öra uppsnittat. Wish me luck.

Godnatt.


:D

<3


Igår var jag som sagt vid morfars grav, det kändes bra och fint. Ibland är det så skönt att åka dit, vara för sig själv och bara tänka. Jag är ingen ensamvarg, men jag är ändå av den åsikten att alla mår bra av att vara för sig själva ibland.
Jag la dit en sten som det står "För Evigt" på, så nu ligger det två kärleksstenar (som jag kallar dom) där. Mamma börjar nog bli lite orolig för att det ska bildas ett helt stenrös där, haha.

Jag är sjuk

Och det suger. Men vafan kan man göra åt saken, ingenting. Istället för att ligga i sängen och vila har jag faktiskt städat mitt rum och nu är det skinande rent. Jag upprepar; SKINANDE RENT. Med stora bokstäver. Jag har sorterat försäkringspapper och lönebesked, rensat ut kläder, dammsugit, dammat och allt annat som hör städning till. Helvetes tråkigt, men underbart skönt när man är färdig.
Nu ska jag åka och hälsa på vid morfars grav. Känner att det var ett tag sen nu och att jag behöver det.
Vi hörs senare


Hosthosthoooooost

Det handlar om att ge och ta

Det finns en typ av människor som jag ogillar starkt, jag klarar helt enkelt inte av dom. Självupptagna människor, de får mig att spy. Allt babbel och tjöt om de själva gör mig galen. Jag är en bra lyssnare, jag gillar att lyssna på mina vänner och hjälpa dom med deras problem. Men det innebär faktiskt inte att det är okej att bara prata på om ditten och datten hur som helst. Att avbryta och ignorera. Att vara egocentrisk och självisk. Inte okej alls. Det fungerar till en viss grad, men sen pallar jag inte mer. Fatta vinken, så intressant liv har du inte. Och det skulle faktiskt vara skönt att få prata av sig själv ibland också. Jag har fantastiska vänner som är underbara på att lyssna, guld till er. Men jag känner också personer som är så självupptagna att det enda de bryr sig om är sig själva och att få ur sig allt genom sin gigantiska käft. Det enda som spelar någon roll är tydligen att berätta för mig om era problem hit och mirakel dit. Det hela får motsatt effekt på mig, jag stänger av öronen och slutar lyssna. Ett samtal förs mellan två personer, minst. Det handlar om att prata och lyssna, om att ge och ta.


Rehab


Älska

Sick and tired

Godmorgon!
Eller något i den stilen. Gårdagskvällen var mycket lyckad, god mat och trevligt sällskap. Sammanlagt blev vi nio tjejer - jag, Amanda, Elin, Moa, Alina, Aida, Sarah, Tove och Frida. Både Sarah och Alina har varit i USA, Sarah i ett år och Alina ett halvår, så det var självklart väldigt kul att träffa dom igen.
En tanke som slog mig, var att dom har fått uppleva så galet mycket roliga saker och träffat så mycket nytt folk. Och vad fan har hänt här hemma? Inte ett skit, tiden har i princip stått stilla. Baaah.
Vid tolv kände kände jag och tvillingarna att det var dags att dra sig hemåt. Tanken var då att jag skulle gå hem och lägga mig, men det slutade med att jag gick in till grannen på fest istället. Kom i säng vid halv fyra skulle jag tro.

Nu sitter jag här, med en stor kopp te och ett jävla halsont. Jag börjar bli riktigt förkyld :/ Jag har ingen lust att städa överhuvudtaget, men jag måste. Mitt rum ser ut som tredje världskriget. Blä.

Lördaag

Hej på er.
Vi kom precis hem från Mölndal, där vi har varit på dop. Det var min kusins son Viggo som döptes, underbart söt liten bebis!! Perfekta små fingrar och knubbiga ben :)
Nu bär det av hem till Amanda för grillkväll med lite flickor, trevligt, trevligt.
Och by the way - jag är galet nöjd med mitt hår idag! Stora härliga lockar, precis som jag vill ha det :D Snyggt.
Ha en fortsatt bra lördag, bye. 

Är detta en sjukdom?

Sådär ja, nu har jag shoppat lite smått, härligt! Det var ju en himla massa rea dessutom, yeah. Där tjänade jag in några hundralappar, billigt är bra.


 







Ja, jag gillar rosa.
Ha en bra kväll!

Bloggtorka

Jag har ingen lust att skriva något alls för tillfället, jag känner mig trött och tom. Helt jävla tom.
Dagen har varit bra och gud vad skönt det var att sluta idag, vid halv fyra var jag helt död. Första lediga helgen på länge dessutom, wohooo!! Jag ska försöka att hinna med så mycket som möjligt på mina två lediga dagar, som att rösta till exempel. Jag är nollställd. Totalt ointresserad av politik. Jag är självklart medveten om att det är viktigt och att jag borde vara mer engagerad. Men nej tack, tråkigt! Lite hum har jag såklart, men jag ska ändå be pappa dra igenom partierna senare och berätta lite vad de står för. Självklart kommer han att vinkla det till sitt eget partis bästa, det är jag fullt medveten om. Men ändå.
Nu ska jag klicka hem lite fina saker från H&M, det livar alltid upp.
Puss.


Jag känner mig lika grå som vädret idag.
Suuuuck.

HAHA !

Skadeglädjen är den sanna glädjen heter det väl..
Idag köpte Amanda nytt fritidskort, vilket hon egentligen inte får åka på längre eftersom hon har fyllt tjugo. Sannolikheten att en kontrollant ska dyka upp på tåget och att man ska åka fast är ju faktiskt ganska liten. Personligen har jag alltid sagt att jag ska fortsätta med fritidskort långt efter att jag fyllt tjugo, för jag ser ju ändå ganska liten ut.
I alla fall, när vi nästan är framme kommer självklart två äckliga kontrollanter fram till oss. Amanda får panik, ljuger om sitt personnummer och gör bort sig rejält. Den här tjejen är dessutom sjukt dålig på att ljuga ska ni veta! Så det var nog ganska lätt att genomskåda.
Böter på 945 spänn, trevligt som fan.
Så jävla typiskt, haha.


För sent för att vara bra

Jag känner att jag måste gå och lägga mig, ögonen svider och jag längtar till sängen. Imorgon är jag ledig, vilket ska bli riktigt riktigt skönt. Då ska jag iväg en sväng till Göteborg och kolla på Elin som tar studenten. Fyfaaaaan vad underbart, jag är så avundsjuk. Jag skulle gärna ta studenten igen om jag bara fick, det var en av de bästa dagarna i mitt liv!
Och by the way, jag är galet shoppingsugen för tillfället, jag vet inte varför. Igår fyndade jag ett par haremsbyxor och en sjal för 174 pix på Lager 157, kalasbra!
Nej, nu ska jag sova. Godnatt.


Some shit:











Jag som tänkte rädda liv

På jobbet igår passerade jag ett kontor där dörren stod på glänt. I dörrspringan såg jag något som fick mig att rycka till ordentligt. Nämligen ett par fötter! Jag kände paniken komma krypandes. Det ligger en medvetslös människa innanför dörren och vad vad gör jag? Kalla på hjälp, mun-mot-mun-metoden, 112... En hel del tankar hann passera genom mitt huvud. Jag gick fram, öppnade dörren och upptäckte... en docka. En fjantig jävla docka. Ful som stryk. På väggen satt en lapp; "Välkommen till hjärt-och-lungräddningen"


RSS 2.0