Fint som snus

Jag har haft en jättefin helg här hemma hos familjen min. Igår jobbade jag & idag åkte vi en sväng till Göteborg. Väldigt trevligt! Vi strosade runt på Ikea samt hälsade på farfar. Jag har bara hälsat på honom en gång sedan han flyttade till boendet och det var säkert runt två år sedan, vilket jag skäms lite över. Jag tror inte att han kände igen mig, men han var så söt. Lugn och glad. Och nog äter han och mår bra, för jag tyckte allt att han hade fått lite rundare kinder, hiho.

Nu ska jag och min möra kropp krypa ner i sängen. Har världens träningsvärk efter fredagens boxpass med Martinisen. Men gud så kul det var! Dessutom var jag den lyckliga stjärnan som vann massagen som lottades ut bland deltagarna. Den satt FINT!! :D



Hey, it's friday

Ger mig iväg ner mot stan för att möta upp Patrik & senare ikväll står träning med Martina på schemat, skojsigt! Helgen spenderas hemma hos mamma och pappa.
Wooop wooop, vilket underbart vårväder! Var är mina solglasögon när jag som mest behöver dom?


Skinnis

Måste hitta mig en fräsig skinnjacka nu när det börjar lukta vår ute. Min gamla från H&M har jag haft i tre år och den faller bokstavligt talat snart sönder.



mörrnmörrn

Jag startar dagen med ett gympass. Finns inget bättre. Jag är träningsberoende, helt klart. Blir grinig och sur om jag inte får träna. Så har det aldrig varit innan, haha. Har bestämt mig för att åka hem i helgen igen, fick jobb hela lördagen och en sån chans vill jag inte missa. Plus lite familjemys på det. Snajsigt. Ha en bra torsdag!

Godmorgon gråa onsdag!

Laddar inför några timmars läsning av vetenskapliga artiklar. Att skriva c-uppsats är en bergochdalbana. För tillfället går det bra, förra veckan gick det sämre. Vi har fått byta syfte, igen. Skönt.
Tittar ut genom fönstret och längtar till våren. Snön är i princip borta och då ser det ganska tråkigt ut. Hela världen går liksom i gråa & beiga toner. Uääk. Jag vill kunna strosa runt med skinnjacka och solglasögon. Åhåå vad jag vill ha vår!!






Välkommen underbara helg!!

Sköna fredag. Jag ligger i sängen o läser en bra bok av Camilla Läckberg & dricker ett glas rött. Patrik ligger här bredvid mig och sover som en stock, han var helt slut efter praktiken haha. Börjar man bli gammal månntro? ;) Har börjat föra mat- o träningsdagbok från och med idag! Appropå ingenting.. Intressant är det iallafall! Sov gott!

Endorfiner

Gäsp. Har precis ätit en mycket sen god middag. Patrik har redan gått o lagt sig, han är dunderförkyld stackarn. Jag antar att det bara är en tidsfråga innan jag också blir sjuk.. :P Ska strax krypa ner i sängen jag med, ska bli superskönt. Detta har varit en fullspäckad dag. C-uppsatskrivande, träning, städning o skype med underbara Elin :) Imorgon ska jag ta mig en liten sovmorgon o sen skutta iväg till gymmet. Längtar redan! Är jag knäpp?! Haha. Älskar att träna o känslan när endorfinerna spritter i kroppen! :) Dags att krypa ner i bingen. Sov gott!

Jag älskar dig


Jag tycker egentligen att Allahjärtansdag är en ganska fjantig dag, en dag som ska få oss att konsumera. Jag tycker att man ska uppskatta varandra lika mycket varje dag! Meeen, detta var trots allt den bästa hjärtdagen i mitt liv hittills. Jag känner så mycket kärlek till min fina pojkvän !


Så nu var denna jobbhelgen överstökad, skönt! Trivs otroligt bra på mitt jobb i hemtjänsten, men nu ska det bli mysigt att få lite kvalitetstid med familjen. Vi ska strax äta semla och dricka kaffe, mumma. Kvällen avslutas med en bio i Borås och därefter åker jag tillbaka till Jönköping & min finis! :)


www.weheartit.com


Jobbhelg

Jobbdag två av tre är nu avklarad och nu ska jag & mamma ge oss ut i skidspåret. Go lördag med andra ord. Ikväll ska det ätas gott och färgas hår, wooop! :)

Godmorgon onsdag

Idag var det allt segt att gå upp ur sängen.. Patrik har precis gått till praktiken och jag saknar honom redan. Jag längtar till imorgon då vi båda är lediga och kan ta en lång sovmorgon ihop. Hursomhelst, nu ska jag strax möta upp moa för en mysig frukost på nåt café här i stan. Ha en bra dag!

Njuter

Är hemma i min egen lägenhet för första gången på ett bra tag. Brevlådan behövdes tömmas och blommorna vattnas, haha. Har precis kokat mig en kopp kaffe och tänt lite ljus, mysigt!
Dagen inleddes med en timmes gym & 50 minuter spinning :) Bättre start går knappast att få. Jag är ingen van "spinnare", men kommer garanterat gå fler gånger. Rumpan kommer troligen värka imorgon, men det var det värt :) Att träna är nog det bästa som finns, det får mig att må så bra. Har faktiskt börjat fundera på att göra om Tjejklassikern nästa år. Att ha ett mål med sin träning är enormt peppande och väldigt roligt.

Nu ska jag ägna några timmar åt lite egentid. Ta en lång dusch, lägga ansiktsmask och måla naglarna. Mmm!



Skidåkning & våffelfrossa

Har haft en jätteskön stund ute i skidspåret med mamma & moster. 7,5 km bidde det och kalaset avslutades med en våffla och kaffe. Livskvalitet.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag äta en goood lunch med mina kära föräldrar.


Jag en vinterdag för nästan exakt tre år sedan. Lika kallt ute då som nu. Tänk vad tiden går snabbt och oj vad man förändras ;) 
Foto: Kajsa


Min egen lilla lyxfälla...

Såja. Har med pappas hjälp förberett en kostnadsuppföljning för februari månad och räknat ut min budget. 140 spänn per dag har jag att röra mig med enligt mina beräkningar. Det är ju sjukt lite egentligen. Ännu mer sjukt är hur otroligt omedveten jag har varit om detta. Men detta ska det bli ändring på. Min plan är att försöka åka hem & jobba så ofta som jag bara kan, samt skriva in varenda liten siffra i det där jäkla excel-dokumentet. Jag låter väl jävligt grå och trist nu kanske, men faktum är att jag tycker att det är väldigt intressant.




brrr it's cold in here

Idag är jag på toppenhumör. Lycklig tjej hej! Det känns som att många pusselbitar ligger på plats för tillfället. Startade dagen med ett jobbpass på hemtjänsten sju till elva. Helt ok en lördag! :) Vädret är kanon, så nu ska jag och mami ge oss ut på en lång vinterpromenad. Mysigt!

bööhööö ! mot götlaborg


Home sweet home

Har åkt hem till familjen och ska vara här hela helgen. Efterlängtat och väldigt skönt. Imorgon ska jag på födelsedagsfest och så ska jag passa på att jobba lite med! Just nu: sitter här med ögonbrynen fulla med färg. Dom kändes på tok för ljusa till mitt bruna hår, så jag var tvungen att ta tag i eländet. Nu ska jag gå och skölja ur färgen & sen åka och hämta Madde på jobbet. Ha det fint!

Lycka!!

Yes!! Nu är det fixat och klart. I sommar kommer jag att jobba som undersköterska på Medicin E - Hjärtvårdsavdelningen på Ryhov. Spännande!

RSS 2.0