Anatomi



Nej jag har inte gått och dött. Inte än ialla fall... Men snart kanske jag gör det.
Jag mår verkligen inte bra just nu. Anatomin dödar mig. Jag skulle så gärna vilja förklara för er hur sjukt det är, men ni kommer ändå inte förstå. Det är äckligt mycket, jag fattar faktiskt inte hur lärarna tänker? Hur ska en normal människa kunna få in såhär mycket information under så kort tid? Det är fanimig i princip omöjligt. Men jag ska kämpa. Jag ska kämpa och ge allt jag har. Jag vill verkligen klara detta. Jag pluggar tolv timmar per dag och ändå känns det inte som att det räcker till... Jag är ingen robot, bara människa..
 
Jag ber om ursäkt för den galet dåliga uppdateringen. Återvänder till livet när anatomin är över. Då lovar jag er intressantare inlägg än detta..

Och för att avsluta med något kul så kan jagg berätta att jag fick A (högsta betyg) i mikrobiologin. Hur sjukt är inte det?? Vi fick reda på resultatet igår och jag trodde inte mina ögon. Jag är så stolt över mig själv :)

Hey soul sister



En favorit just nu. Lyssnade på den idag när jag gick hem från skolan :) Allt går så mycket enklare med lite musik i öronen.

Anyway, åker till Nybro ikväll och stannar där hela helgen. Ska bli supermysigt! Ha det gött mina vänner!  Och trevlig helg :) 
Pusskram T

Alla skiter

Idag när jag var och handlade så fick jag en sån där skamkänsla i kroppen. Jag skulle köpa toalettpapper, inga konstigheter. Ändå skämdes jag lite smått när jag la upp förpackningen på bandet. Har aldrig känt så innan, jag är inte personen som skäms i första taget. Kanske berodde det på att toalettpapper var det enda jag köpte, det blev liksom så tydligt, "alla blickar på toalettpappret". Men ändå, skitlöjligt verkligen.
Jag menar, alla bajsar ju.


Bakom mina solglasögon, lalala

Hej!

Har pluggat hela förmiddagen, så nu ska jag gå ner till stan och ta en fika med tjejerna. Ska bli kul och väldigt skönt, en välbehövlig paus om man säger så :)
Är hemma vid åtta igen för då har jag och Kajsa en skype-date. Längesen sist!

Nää, nu ska jag ta på mig solglasögonen och gå ut i solen! :D



Jag just nu. Ooooorkar inte fixa håret idag, så kör på sovrufs ;)

Promenixat

Såja, nu är jag tillbaka efter min långpromenad. En timme i snabb takt, häääärligthärligt. Solen skiner fortfarande och jag hade kunnat vandra runt flera timmar till. Jag har faktiskt börjat uppskatta det där med promenader. Tidigare tyckte jag bara att det var slöseri med tid och dööötråkigt. Men nu tycker jag faktiskt att det är väldigt skönt. Jag antar att jag börjar bli gammal.... Fyfan hemska tanke.

Ska hoppa in i duschen och laga lite mat, sen ska jag kolla på Arn. Fick låna första filmen av Elin :) Jag tyckte att tvåan var jättebra, men ettan har jag inte sett än. Jag vet, jag är lite bakvänd.

Imorgon är det pulverdag, känns helt okej faktiskt :) Jag antar att jag börjar vänja mig, hihi.

Så jävla vacker.


Underbar helg med tjejerna

Har haft en supermysig helg verkligen :) Elin och Anna var här på sleepover med film, pizza och godis. Så himla mysigt! :)
När dom åkte hem igår kväll blev det tomt och ensamheten kom över mig som en våg. Jag hatar att vara ensam. Visst, ibland kan det vara skönt att få vara för sig själv, men oftast tycker jag bara att det är skittråkigt rent ut sagt. Jag är så sällskapssjuk så det är inte sant.. Just nu längtar jag efter familjen och vännerna hemma. Önskar att jag var där nu. Usch.

Vädret är ialla fall kanon idag och det piggar upp mig. Ska nog ta en promenad senare! :D Ha en fin dag alla.
Puss.



Saknar mitt länga hår!! Och utväxten måste färgas omgående, bläää.

Längtar till imorgon!

Jag vill bara att det ska bli helg nu, är så sjukt trött i huvudet. Idag har vi suttit och rabblat massa kroppsdelar på latin hela dagen. Vi ska kunna hela kroppen, plus en massa mer skit. Jag fattar inte hur en människa ska ha plats för så mycket information. Jag är helt slut. Imorgon har vi föreläsning nio till tolv, sen blir det nog plugg i skolan ytterligare sex timmar. Funny!!! NOT.

Nog pratat om mitt pluggande, sjukt tråkigt att läsa! Ska sluta skriva om det, usch.. Dock är det en väldigt stor del av mitt liv just nu tyvärr. Ooohh hur tragiskt lät inte det? :/ Hah.

Imorgon blir det ialla fall filmkväll med en massa skräck, wiiiee! Jag älskar skräck. Elin och Anna ska sova över, kommer bli myyyspyys :) Åh vad jag längtar. 
Friday I'm in loooove!



Shoppingsugen

Godmorgon, eller nåt..
Klockan är lunch men jag klädde precis på mig, så för mig känns det fortfarande som morgon. Har suttit vid datorn sen klockan nio imorse och kollat på en föreläsning på nätet. Har aldrig varit med om det innan, men det funkade faktiskt riktigt bra. Anatomin började ju som sagt igår, en riktigt riktigt tuff kurs. Så nu har jag i princip inget liv i en månad, fan va kul..

Idag är jag sjukt shoppingsugen, vill gå ner på stan och göra av med pengar på onödigheter. Men nej, det har jag inte tid med. Tråkigt. Jag är  en tjejig tjej, jag har ett behov, jag vill shoppa. Nu.

Såg dom är söta vårskorna på Din sko för ett tag sen, jag vill ha dom!! Så söta och våriga :) 299 spänn har jag för mig att dom kostar:



New moon

Back in Jönköping, med blandade känslor. Jag hade gärna varit hemma en vecka till :)

Anyway, har precis slängt i mig en bit mat och ska krypa ner i soffan och kolla på New Moon. Wiihoo :D
Min diet har förresten gått åt helvete nu i påsk. Vi har haft gäster och mamma lagade god mat, då känns det inte riktigt bra att ta fram pulvret.. Haha. Men från och med imorgon kör jag stenhårt igen! Yäy! :D



Sköna dagar

Tjena

Jag har haft en underbar "weekend" här hemma :) Har hunnit med en massa kuligt. Jag har träffat mina fina vänner, festat, träffat släkten, festat lite till samt jobbat tre dagar. Och framförallt: jag har skitit fullständigt i allt som har med skolan att göra! Heeeeelt fantastiskt skönt. Nu har jag laddat batterierna och är redo för att köra igång med anatomin imorgon. Hoppas jag. Haha.

Nu ska jag umgås lite med mina fina föräldrar innan det är dags att åka tillbaka till Jönköping :/ Känner inte alls för det just nu faktiskt..
Vi hörs.



Jag och Anna efter tentan i onsdags. Lycka.



Firade med öl i Tenhult. Mmmm

RSS 2.0