Tjeenna tjeennnnnnaa

Idag mår jag så jävla bra!

Ställde klockan på halv nio imorse och cyklade ner till Marcus. Vi tog en timmes morgonpromenad längs Vättern. Bortsett från att det blåste som fan rent ut sagt, så var det hur skönt och roligt som helst. Det finns nog ingen som kan få mig att skratta så mycket som han. En av mina absolut bästa vänner, utan tvekan.

Därefter bar det vidare till Friskis. Körde ett skitjobbigt spinningpass med Elin och Anna, hej träningsvärk säger jag bara! Men gött var det. Avslutade allt med lunch och en massa tjejsnack :D Life is good.

Nu ska jag hoppas in i duschen och sen måste jag nog faktiskt städa lite här. Det ser ut som helvetet rent ut sagt, haha.



Pratat med Kajsa

Sov bort halva dagen idag. Känns lite onödigt såhär i efterhand men skönt var det :) Det enda jag har hunnit med är att gymma och skypa med Kajsa. Våra dejter är lika trevliga varje gång och det är alltid lika roligt att höra hennes röst. Jag saknar min vän och jag saknar New York.

Nu ska jag och Moa laga middag ihop, myspys :)








I love the way you lie - airplanes - ridin' solo

Har precis sett klart filmen. The Reader hette den och den var ärligt talat inte speciellt bra. Slutet var skit. Ingen film jag rekommenderar.

Den här sommaren har jag lyssnat sönder dom här tre låtarna totalt och jag borde ha tröttnat för längesen, men neeej jag är fortfarande lika kär.








Bakis-shopping

Hade galet kul igår med en massa fina vänner. En väldigt lyckad kväll! Förfesten blev en fest och vi gick aldrig ut, haha. Vi satt på balkongen och rökte vattenpipa, snackade skit och hade det allmänt trevligt. Det kom en massa folk som jag aldrig träffat tidigare, riktigt kul :)
Tack Nillogumman för en kanonkväll. Måste göras om snart igen :)

Dagen har förövrigt varit bra. Seg och skön på samma gång. Jag har bland annat varit nere på stan med Moa i några timmar. Åt fet bakismat och shoppade. Jag köpte ett par nya slitna jeans och en oversize t-shirt. Mycket nöjd.

Nu ska jag gräva ner mig i soffan med en film och popcorn!



Ett av dagens shoppingfynd. H&M 149 :-

Livet är en fest

Idag är det fredag vilket innebär feeest! Wihoooooo :D Ska ta bussen till Nillo alldeles strax.
Brände hela tummen på den förbannade plattången och aj vad ont det gjorde. Sitter och kyler ner brännmärket med en kall öl, haha.

Ha en bra fredag för det ska jag ha !
PUSS


Träning baby

Godmorgon!
Nu drar jag till gymmet :D

Debatt

Sitter och kollar på Debatt där dom just nu diskuterar sup&knull-såpan Kungarna av Tylösand och fick mig en liten överraskning. Helt plötsligt får jag syn på ett bekant ansikte - min kära gamla vän Alina. Roligt roligt! Önskar att hon kunde öppna munnen snart och sätta igång lite action i studion, haha.


Världens mest patetiska dokusåpa just nu. Men jag måste erkänna att jag kollar på det, det är sååå underhållande. Dom är så sjukt jävla pinsamma och dumma i huvudet så det är inte klokt haha.

Men baaaaah

Blä, FB fuckar sig. "Websidan kan inte visas". Väldigt irriterande. Samtidigt visar det bara hur patetiskt beroende man är av skiten. Hmmppf...


Vi är varma, ut med det kalla


Sitter och kollar i den nya H&M-katalogen som jag fick hem igår och gud vad shoppingsugen jag blir. Det är helt sjukt hur mycket fint det finns. Vill ha vill ha vill ha!!

Bortsett från världens segaste seminarium så har dagen varit kanon. Jag, Nillo, Chirin och Amar gick och åt på Taco baren efter skolan, det blev en hel del tjöt och skratt som vanligt :) Därefter var vi med en stund i Demonstration mot rasism här i Jönköping. Det var helt oplanerat för min del, men när man såg alla andra så drogs man med. Jag vet att det inte gör någon skillnad, SD är inne i riksdagen nu. Så är det bara :( Men att visa sitt stöd är aldrig fel.

Nu ska jag krypa ner i soffan med en kopp te och kolla på CSI :D Bästa avslutningen på dagen

Today is a new day

Hej!
Startade dagen med en timmes powerwalk, det är världens bästa sätt att komma igång på morgonen. Man blir superpigg :) Ska strax ta cykeln till skolan, vi har seminarie idag, får se hur det går.. Efter skolan ska jag gymma tänkte jag.
Ha en bra dag



Min webcam tar världens sämsta bilder. Haha


Nu: träning !

Yäääääy, vad var det jag sa? Nu är jag klar med hela jävla fucking arbetet. Och det blev bra. Gud så skönt. Nu har jag bara ett seminarie imorgon klockan ett och sen har jag semester i minst en vecka!! :D Oooh så härligt! 

Nu ska jag iväg till gymmet och dansa afro, wohoooo!! Träna träna träna, det är livet. 



Megan Fox har jag alltid gillat, galet snygg som här på bilden. Vet dock inte vad jag ska tycka längre, hoppas hon slutar opererar sig, annars kommer hon snart se ut som en gammal kärring.

Pluggis

Godmorgon!
Jag har sovit hur gott som helst och nu är jag så utvilad som man bara kan bli. Jag älskar att sova. Ville bara säga det.
Nu ska jag sätta igång med plugget. Jag ska börja skriva på examinationsuppgiften och om jag får som jag vill så kommer jag vara klar idag. Det värsta är egentligen innan man kommer igång, sen brukar det flyta på.
Hörs om några timmar!

"Ingenting är omöjligt. Det omöjliga tar bara lite längre tid"


Skulle stannat hemma

Vilken jävla onödig skoldag. Även om innehållet säkert var ganska intressant, så var föreläsaren tråkigare än tråkigast. Jag var nära att somna flera gånger och efter halva dagen var salen nästan tom.

Lite roligheter har jag ialla fall hunnit med idag. Som att träna till exempel, åh så skönt det var. Step up är verkligen hur roligt som helst. Jag ska träna varje dag jag kan denna veckan, imorgon blir det afro! :D

Jag är ledig imorgon och då ska jag sova ut ordentligt, mmm.. Nu blir det film !



Vänskap


Tack fina vän för en rolig helg


Valvaka

Okej jag tar tillbaka det jag skrev innan. Sitter just nu och följer valvakan. Politik är inte tråkigt, inte idag i alla fall. Det är faktiskt ganska spännande, just nu. Jag röstade redan i torsdags och jag hoppas verkligen att rätt block vinner.
SD kan ju bara ta och köra upp något därbak!! Dom äcklar mig.

Yes

Ska skypa med Kajsa nu. Imorgon är det jobb som gäller, wohoo. Känns förjävla bra att lyckas få in lite jobb i schemat också. Cash is king.
Ps. Politik är tråkigt.

Baby tonight, dj got us fallin' in love again

Shooooo!
Hade riktigt kul med tjejerna igår. I början av kvällen var vi här och förfestade och sen åkte vi in till stan. Vi hamnade på Excet, dansade och hade riktigt roligt hela kvällen.

Det bästa var när Madde kom hem klockan fem imorse och var helt vansinnig på mig. Jag trodde inte att hon skulle komma hem i natt, så jag lät Johanna sova i hennes säng, Elin tog min och jag sov i mammas & pappas rum. Haha. Hon hade varit nära på att krypa ner i sängen när hon upptäckte ett huvud på kudden och blev skiträdd. Därefter hade hon gått in till mitt rum för att fråga vem som låg i hennes säng, men där låg ju Elin och nanade.. Sen fick jag mig världens utskällning kan jag lova. Förstår henne, haha.

Anyway, nu ska jag ge mig ut på en promenad. Känner att jag behöver få lite frisk luft efter att ha suttit inne och degat hela dagen.

Lördag !

Hej!
Fick ett ryck i torsdags och bestämde mig för att åka hem. Jag är ju faktiskt ledig ända tills tisdag :)
Har mest tagit det lugnt, samt jobbat lite. Snart kommer Elin hit och då ska det drickas vin och tjöötas. Därefter får vi se vart kvällen bär oss! :D

Ciao, ha en bra lördagskväll.

Ashley Tisdale


Snygg. Gör nästan så att jag blir sugen på att färga håret. Älskar hennes hår, det är galet fint.


Party like a rockstar
















Bilder från helgen som var. Eftersom vi alla blev tokfulla så är dom flesta bilderna inte av det vackraste slaget, haha. Kul hade vi ialla fall!


Love it

Tro det eller ej, men idag har jag köpt mina första riktigt rejäla skor. Ett par snygga boots från Din Sko. Det är verkligen inte min stil egentligen, men jag blev helt kär när jag såg dom och åh vad fina dom var på. Jag kunde helt enkelt inte låta bli. Gissa om mamma kommer bli glad när hon får se dom, hon tycker alltid att jag köper olämpliga skor och bara tänker på hur dom ser ut. Haha.

NU: Kungarna av Tylösand ;)


Waka waka eh eh

Ikväll har jag vari på världens roligaste träningspass. Afrodans :D Det är det roligaste som jag har gjort på länge och sjukt bra träning, mycket rumpa och höfter. Det gillar jag. Det bästa med allt är att det är så kul att det inte ens känns som träning, men efteråt rinner svetten rent ut sagt. Jag längtar redan till nästa gång, haha !

:)





Jag har fixat lite med mina smycken här hemma. Har lagt en del av mina armband och ringar på ett kakfat. Jag tycker att det är mycket roligare när man kan se sina smycken, det är så lätt att glömma vad man har annars :)


Freedom

Jag mår bra nu. Jag känner mig helt jävla fantastisk. Mitt nya liv började för fyra veckor sen och jag gillar det. Att vara utan cigaretter är inte inte längre ett problem för mig och jag älskar känslan av att vara rökfri. Jag känner inte det minsta sug när jag ser någon med en giftpinne i handen, blir snarare äcklad om jag ska vara ärlig. Det luktar skit. På torsdag har jag varit röklfri i en månad. Så länge har jag aldrig klarat tidigare.
Men, nikotinsug har jag fortfarande och jag tackar gud för snuset. Jag vet att vissa tycker att det är äckligt med en snusande tjej, men ärligt talat så skiter jag fullständigt i det. Jag gör detta för min egen skull och för min hälsa. Jag vill inte få lungcancer, jag vill leva och må bra och det är därför jag har gjort detta valet. Jag vill kunna andas. Och jag ska sluta snusa, det ska jag. Men en sak i taget.
Jag mår bra nu. Jag känner mig fri.


Boooom booom


Seg dag. Nu drar jag till gymmet


Pluggar lite


Min och Moas nya pluggteknik


Bakfylla hej hej

Jag är fruktansvärt bakfull. Ligger i soffan och kollar på The Hills och häller i mig cola, haha.
Hade dock en riktigt rolig kväll igår! Vi var alla sjukt taggade och det blev nog några shotar för mycket, men fan vad kul vi hade. Jag struntade dock i krogen eftersom jag kände mig lite föör rund under fötterna, men det gjorde mig inget eftersom jag ändå tycker att förfesterna är det bästa :)

Nu ska jag gå och möta upp Moa och Johan och äta pizza.


TAGGA FEST!!

Håller på att göra mig iordning. Snart kommer Elin hit och sen drar vi vidare till Marcus. Har laddat upp med öl, cider och tequila, nuuu köööör vi!!! Är gaaalet festsugen och ser framemot en rolig kväll!



Jag kör på vågigt hår ikväll

God(?)morgon

Blä, i natt har jag verkligen sovit dåligt. Började må illa precis innan jag skulle gå och lägga mig och sen låg jag och vred mig halva natten. När jag väl somnade sov jag väldigt lätt och drömde en massa konstigt. Usch jag hatar sånna nätter, känner mig inte utvilad alls :(

Nu ska jag ge mig ut på en promenad för att förhoppningsvis piggna till lite och sen ska jag börja förbereda mig inför kvällen.


Citat


Det är lika fel att lita på alla som att inte lita på nån.


Äntligen helg :)

Hej!
Jag kom precis hem efter en heldag på stan; yoga, fika, bio och fika igen. Helmysigt.
Det känns som att jag fortfarande har sommarlov. Den här kursen är verkligen sjukt slapp och jag klagar INTE :D Jag hinner träna varje dag, träffa vänner, shoppa, fika. Leva helt enkelt. Jag vet att jag kommer att få världens chock när nästa kurs startar, för jag har hört att den ska vara ganska tuff. Bläääää. 

Tråkigt som fan att sitta hemma och slöa en fredagskväll, men jag sparar mig tills imorgon, då kööör vi,, WAKA WAKA EEEH EH!!!



Yoga

Har precis slängt i mig lite mat och klätt på mig. Ska ta cykeln ner till stan och möta Elin, vi ska gå på yoga. Första gången för min del, spännande.

Sagoland



I mitt sagoland tar du mig i hand igen. När jag vaknar upp saknar jag ditt ansikte. Tänker på den dagen då du stack ifrån mig. Varför kan jag inte bara ta och glömma dig? Varför kommer du tillbaks i mina drömmar, säg? Hur blir jag hel igen efter att du tog sönder mig?


Yeaah

Rökfri i tre veckor. Wooop woop!

Den är min :D


Köpte min efterlängtade trenchcoat igår. H&M 399 :-
Love it.


Kungarna av Tylösand

Sitter just nu och kollar på Kungarna av Tylösand på femman. Töntigt skitprogram där det enda går ut på att knulla med så många som möjligt. Kul att kolla på alla döskallar, men hur fan tänkte dom när dom bestämde sig för att vara med? Pinsamt yäpp yääpp.

Korthårig.. eller nåt


Jag klippte mig ju som sagt för två veckor sen eller nåt. Blev jättenöjd med uppklippningen och håret känns fräscht och fint igen. Men, jag tycker att det blev väldigt kort. Det gillar jag inte. Undrar om det finns något som får håret att växa snabbare? Mitt växer sjukt långsamt :(


Tränat

Tjaaaoo :)
Kom precis hem från gymmet och är helt slut nu. Älskar känslan. Dessutom - Dalviksbacken upp till mig är inte att leka med, den dödar. Det är ett träningspass att cykla hem kan jag lova, den är brant och dessutom skitlång, och då menar jag verkligen skitlång. Mitt mål är att klara hela backen, om några månader eller så.. Oohh vilka lår- och vadmuskler jag kommer ha! Haha.

Moa och jag såg Step Up igår (en av mina favoritfilmer). Förlåt om jag tjatar, men Channing Tatum är nog världens hetaste.

Nej nu ska jag gå och göra nåt vettigt istället. Wooop woop.


Step up

Hej.
Kom precis hem från träningen och hela kroppen är gött trött nu. Vi körde step idag, älskar det. Imorgon blir det nog gym skulle jag tro, wiihoo :D

Nu blir det plugg i några timmar och sen kommer Moa hit. Vi ska kolla på Idol och götta oss. Har alltid tyckt att Idol är som bäst i början. Det är så roligt att se alla jävlar som skämmer ut sig, underhållning på hög nivå haha.

Godmorgon


Nu tar jag cykeln till skolan. Går tio till tre idag, en "lagom" lång dag alltså.
Take care.


Allévo jordgubb blåbär




Var på apoteket idag och köpte lite "nödvändigheter". Brun utan sol och ett paket Allévo. Detta är en "smoothie" med jordgubb- och blåbärssmak som jag inte har smakat det innan. Jag dricker nästan alltid en pulverdrink till lunch, speciellt de dagar då jag är i skolan. Beror nog mest på att jag är lat och inte orkar förbereda mat, men också för att jag vill gå ner lite i vikt. Det funkar kanonbra för mig och jag trivs med det :)


Friskis & Svettis

Weeeeeii, idag har jag äntligen fått tummen ur röven och köpt mitt efterlängtade friskis&svettis-kort. Nuu köööör vi!! :D Jag har tänkt att jag ska gå på pass tre gånger i veckan och gymma två. Ska bli riktigt roligt. 
Känner mig i princip helt frisk nu så jag är laddad som fan. Var nere och gymmade precis och åh vad skönt det var. Har verkligen saknat träningen. Imorgon ska jag gå på mitt första pass, spännande!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen laga lite mat.
See yaaaa


Dagens outfit


Jag är dålig på att göra sånna här inlägg, men eftersom att jag tycker att en blogg blir 100 % mer intressant och roligare med bilder och personlighet så slänger jag in en bild på dagens lilla outfit. Detta hade jag på mig idag:

Klänning -
Hollister
Tröja -
Åhléns
Skinnjacka -
H&M
Skärp - H&M
Leggings - Gina Tricot


Saknad.


Sitter och kollar igenom bilder från sommaren och inser att den har gått alldeles för fort. Baaah, jag hatar allt med hösten och tycker att den har kommit alldeles för snabbt. Poff så var det höst och kallt. Nej sommar ska det va, jag älskar sommaren.


Kalas

Tjeeenna.
Hade en jätterolig kväll med Elin igår med sushi och bio. Det blev I rymden finns inga känslor och den var riktigt mysig :)
Ska iväg på släktkalas om en stund, Tobbe fyller 12 år och det ska såklart firas. Tiden går så snabbt, det känns som att det var igår han föddes och låg i min famn i sin gröna sparkdräkt. Ååh, vad jag saknar det!


Förra sommaren


Bio

Hej.
Idag har jag bara tagit det lugnt och vilat. Känner mig helt klart lite bättre nu, men 100 % frisk är jag inte. Jag blir uttråkad så fort och nu är jag verkligen sugen på att hitta på nåt. Elin ville ses ikväll så vi ska åka in till Göteborg och gå på bio. Najsbajs :)

Ha en fortsatt bra kväll!
Pusskram

Trenchcoat


H&M 299 :-
Vill ha


Nu ska jag kurera mig

Hej.
Nu är jag hemma hos mami och papi :) Har laddat upp med halstabletter och ipren. Hade väldigt gärna velat vara i Skövde just nu men jag måste lyssna på kroppen och vila upp mig.

Anyway, ska jag mysa ner mig under en filt i soffan med en kopp te och sen blir det tacos. Mums.



Applåd till mig

Förutom lite feströkning förra helgen så har jag varit helt rökfri i två veckor nu. Gött är det.


Impossible.

Tell them all I know now
Shout it from the roof tops
Write it on the sky line
All we had is gone now

Tell them I was happy
And my heart is broken
All my scars are open
Tell them what I hoped would be
Impossible, impossible
Impossible, impossible


Taken

Hej!
Jag kom precis hem. Jag sov hos bästaste Aida inatt och är gött sliten nu. Jag cyklade hem till henne efter skolan igår och sen hade vi en helkväll med te, film, god mat, popcorn och ännu mer film. Jättemysigt :) Vi såg en jättebra film som jag tycker att alla borde se. Taken heter filmen och den handlar om trafficking. Riktigt jävla bra film och jag fick mig en rejäl tankeställare.

Kvällens planer var egentligen att åka till Zara i Skövde och festa. Men eftersom jag fortfarande mår skit så får jag hoppa över det. Jag vet att förkylningen kommer bli ännu mer långdragen om jag festar ikväll. Visst, jag kan välja att ta det "lugnt" men det är inte riktigt min grej haha. Så otroligt tråkigt med tanke på att jag verkligen har sett framemot det, men det får helt enkelt bli en annan helg.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ta bussen hem till Bollebygd :)


H&M underwear



Köpte den här bh:n och trosorna idag. Jag gillar färgen och brottarryggen på bh:n. H&M har jättemycket söta underkläder just nu. Wihoo :D


A6 med Moa

Godkväll.
Förutom denna helvetesförkylning så har jag haft en underbar dag. Jag slutade redan vid tolv och då cyklade jag och Moa till A6 för lunch och shopping. Det är verkligen en härlig känsla att kunna ta sig fram med cykel här i stan, jag känner mig så fri på nåt sätt. Tacktack mamma för den sköna cykeln, min nya älskling.

Jag köpte en mysig lampa på IKEA och lite annat smått och gott. Det blev mest saker till lägenheten eftersom jag inte hade ork och lust att hoppa in och ut i en massa provrum. Känner mig bara ful och risig när jag är såhär förkyld, inget kul då. 
Nu är det ialla fall KÖPSTOPP för Therese. Jag har shoppat alldeles för mycket på sistone..


RSS 2.0