Nyklippt

Hej!
Idag har jag klippt mig, äntligen :) Blev mycket nöjd! Hon klippte bort de slitna topparna, klippte upp håret och fixade min snedlugg. Ingen stor skillnad med andra ord, men gud så fräsch jag känner mig. Eftersom jag älskar hårproduker så köpte jag även en slags "root-lifter" som fixar volymen :) Jag älskar hår med volym!

Därefter gick vi i stan en stund, det är ju marknad här i Jönköping idag. Mysigt värre :D







Trött !

Tjeena :)
Usch idag har jag varit skitseg. Bakfull, trött och sliten. Släpade mig till skolan imorse och fick trots omständigheterna en hel del gjort.
Jag har förresten redan fuskat, ätit mat alltså. Typiskt mig!! När jag är bakis så måste jag äta, annars mår jag Skit. Så, ja jag erkänner, är skitsur på mig själv. Men imorgon kör jag på som vanligt igen.

Petter var förresten jättebra igår :) Jag har inte stenkoll på alla hans låtar, men några favoriter har jag allt. Han körde Goda dagars magi, bästaste! I övrigt så var det en bra onsdagskväll, vi hade kul !



Kåren ikväll

Jag håller på att fixa iordning mig. Kör på vågigt hår idag, men jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig än..
Vid sex kommer det lite folk hit på förfest & sen bär det av till kåren. Petter ska tydligen vara där ikväll, häääääftigt va ;) Haha.
Ha en bra kväll!



Jag just nu.

Gårdagens shopping:


Hårspännen - H&M


Foundation, puder & läppstift


Örhängen - Ur&Penn


Skor - Din Sko

Sofia



Jag har hittat ett nytt favorit-läppstift i perfekt färg. Det är ett ljust, matt, babyrosa läppstft. Precis som jag vill ha det. Det kommer från FACE Stockholm och gick på 199 kr. LOVE IT. 
Det är inte samma som på bilden, men jag hittade ingen bättre.


Dag 2

Hej på er!
Startade dagen med en timmes powerwalk ute i det sköna vädret, det var verkligen hur skönt som helst. Idag är det dag 2 på dieten och än så länge så har det gått väldigt bra. Det sägs att dag 3 & 4 är dom värsta, men vi får se.

Bokade klipptid igår och frågade även frisören om vad hon tyckte om slingor. Enligt henne så var det en jobbigare process att gå från ljus till mörk, än mörk till ljus. Typiskt!! Jag har ju blekt mitt hår och har därför inget pigment kvar alls, risken är att håret blir grönaktigt och dessutom kommer håret blekas en massa i sommar. Så jag väntar med slingor till hösten. Men klippa mig ska jag ialla fall göra, är så inihelvetes trött på mitt hår nu !



Jag och mitt trollhår just nu

25/5

Hej!
Idag regnar det och är äckligt grått, vilket påverkar humöret lite måste jag erkänna.. Startade dagen med skola nio till tolv (seeeegt, jag och Chirin satt och fnissade oss igenom hela föreläsningen. Moget.). Sen gick jag lite på stan. Köpte en del fina och välbehövliga saker.. Hähää, eller ja, fina ialla fall! Visar er sen om jag orkar :)
Nu ska jag sätta igång med städningen! Det måste vara fint och fräscht imorgon då tjejerna kommer hit på förfest :)

Idag fick jag förresten höra "att jag blivit smalare"! Roligt! Det var en klasskompis som varit borta två veckor som påpekade det. Jag märker ingen skillnad, men jag vet inte, det är svårt att säga.. Kul var det ialla fall!

Citat:

"Dansa som om ingen ser, sjung som om ingen hör och älska som som du aldrig blivit sårad!"



Nutrilett = lätt?



Okej, jag hatar mig själv lite för detta..
Jag har bestämt mig för att köra ren pulverdiet ända fram tills skolan slutar, dvs nästan tre veckor. Jag har alltid sagt att jag aaldrig skulle kunna göra det, aldrig. Men det skiter jag faktiskt i nu. Vill se snabba resultat och testa om det funkar. Det kommer bli skittufft och jag kommer antagligen må piss dom första dagarna, men varför inte testa? Jag skulle bli så jävla glad om jag märkte nån skillnad. Vi får se hur det går! Spännande.

Sova ?

Jag borde egentligen ligga i sängen nu men jag är hur pigg som helst. Sov till klockan ett idag, vilket inte är speciellt smart om man vill kunna somna i tid på kvällen sen, men fan så skönt det är :) Jag älskar att sova!
Om jag lägger mig nu så kommer jag ligga och vrida mig som en mask halva natten, det känner jag på mig. Menmen, jag ska till skolan imorgon och träffa min grupp så jag borde verkligen gå och lägga mig nu.
Godnatt.

Lite bilder från igår

Heej !
Söndag kväll, igen. Tiden går så jäkla fort, jag hinner inte med.. Nu är det mindre än tre veckor kvar till skolan slutar, tänka sig! Haha.
Vi hade en jättetrevlig kväll igår, vädret var verkligen perfekt :) En väldigt lyckad lördag helt enkelt. Jag är lat och har inte orkat lägga in några bilder än, så snodde några från Annapanna.
Anyway, idag har jag mest slöat mig, samt pluggat lite. Nu tänkte jag göra mig en god sallad till kvällsmat, mums.



Underbar utsikt


Om ni undrar vad jag gör - Jag visar min kladdiga marsmallows för
Elin don't askt me why..


Grillmästaren ! ;)


Nattkort..

Grillning

Psykologiarbetet är klart, så nu bär det av till stadsparken för grillning! Vädret är kanon så det kan knappast bli bättre :) WohooO!
Ha en bra lördagskväll.


Trevlig helg, sup och svälj


Det går inte att beskriva i ord hur mycket jag längtar!


Äntligen fredag kväll

Shoooo!
Kom hem för en stund sen efter en fika på stan med Anna, Ellinor & Amal :) Vi satt på waynes coffee i nästan tre timmar och pratade om allt och ingenting. Perfekt avslutning på en tuff skolvecka.

Imorgon ska jag gå upp hyffsat tidigt och börja skriva på ett arbete. Hoppas på att bli klar under dagen så att jag kan njuta ordentligt av grillen och drickan på kvällen sen :D Hoppas, hoppas på kanonväder!! :D

My hair

Jag älskar mitt blonda hår men samtidigt är jag lite trött på det. Har varit platina i flera år nu, så en liten förändring skulle inte sitta fel. Funderar på att slinga håret i en massa blonda nyanser för att få lite liv i skiten. Så fort som jag får pengar ska jag boka in en klipptid och kanske kanske blir det lite slingning också :)



Honungsblonda slingor :)


Skype-date

Hej!
Idag är jag på riktigt bra humör, tro det eller ej. Jag är en riktigt berochdalbana hela jag, mitt humör pendlar kraftigt just nu. Kanske är jag på apdåligt humör imorgon igen, vem vet.. Kan inte lova något, haha.
Anyway, har suttit ute på balkongen hela eftermiddagen - i bara klänning. Solen var framme och värmde riktigt ordentligt. Det gillar vi :)

Har dessutom hunnit med att prata med Kajsa en stund ikväll. Och det gjorde mig på ännu bättre humör :D I augusti ses vi äntligen, och fan va kul vi ska ha!! :D Längtar som en tok!

Tror att det är åska på gång nu... Attans.

Pusskram

Vill ha:




Promenad

Hellu :)
Kom precis hem från en 2-timmars promenad ute i värmen. Ja tro det eller ej, det är jättevarmt men solen lyser med sin frånvaro. Tycker allt att Göteborg skulle kunna dela med sig lite av solskenet!
Hursomhelst, tog precis en skön dusch, dränkte in håret i silverschampoo (jag hatar gulaktigt hår!!) och nu sitter jag här med en uppfriskande ansiktsmask i fejset. Härligthärligt.

Nu ska jag kolla på Det okända, tycker om det programmet även om jag inte tror på spöken.



Skinny bitch

Hej!
Idag känns allt lite bättre. Jag har fått en del plugg gjort samt tvättat. Vädret är fortfarande ganska dåligt här, ingen sol men det är trots allt ganska varmt, så jag funderar på att ta en promenad :)

Pulverdieten går upp och ner, jag fuskade en del när jag var hemma men idag lever jag enbart på shakes. Vet inte om det har hänt speciellt mycket, jag har inte haft ork eller lust att träna och det är ju viktigt att göra om man vill få snabba och synliga resultat. Hur som helst så är jag ganska nöjd med mig själv, min kropp är fin men visst finns det saker som jag skulle vilja förändra.. Så tror jag att det är för alla? En tjej ska ha rumpa och bröst och inte bara bestå av ben.

Appropå kroppsfixering så hittade jag några bilder igår, på kändisar som retuscherats till anorexia-fall. Verkligen ingen trevlig syn. Jag tycker synd om de som drabbas av den vidriga sjukdomen, överjävligt verkligen..



Jennifer Lopez


Eva Longoria


Lindsay Lohan


Angelina Jolie


In my head

Känner mig lite sviken faktiskt. Har haft den känslan ett tag, men har stängt det inom mig. Vill verkligen säga det rakt ut till personen i fråga men varje gång jag försöker så får jag tunghäfta. Jag antar att jag är rädd, rädd att försämra något. Något som jag inte vet vad det är. Kanske tänkte du inte på det själv, att det sårade mig. Jag vet inte. Men en liten klump i magen har jag, vilket säger mig att allt inte är 100 % bra. Äh whatever, jag blir bara ledsen när jag tänker på det, skit samma.


Slutet på en skitdag

Ännu en dag utan att jag fått nåt plugg gjort. Dåligt av mig. Mycket dåligt. Jag är så jäkla dålig. Jag vet att jag borde men jag oooorkar inte :/
Min söta papi ringde dock och muntrade upp mig lite, blev faktiskt lite gladare. Ååh jag älskar min papiii :)

Imorgon är det hemmadag och jag har bestämt mig för att plugga stenhårt, no matter what. Vill bara få skiten gjord. Om jag pallar ? 

Äntligen är denna jävla skitdag över. Nu ska jag gå och dra täcket över huvudet.
Bajs.


Down down down

Vilken jävla pissdag. Allt känns bara åt helvete, jag är inte alls på humör. Har inte lust med något, vill bara gå och gömma mig och sova bort ett par veckor.. Jag är känslig och bitchig. Trött och grå. Ingen vill vara nära mig just nu, tro mig.
Jag såg Biggest Loser igår och började böla vid utröstningen, då kanske ni fattar HUR jävla känslig jag är. Det är fanimej skrattretande.

Just nu ligger jag i soffan och kollar på The Hills, och ger psykologiboken onda blickar då och då. Jag vet att jag måste sätta igång nu, men jag orkar inte. Jag hatar det. Är så sjukt skoltrött. Det är inte kul längre, jag vill ha sommar. BAAAAAHH!!



Tillbaka till Jööönköping

Japp, åker tillbaka om några timmar. Vill INTE!! Har haft det så skönt här hemma hos mami & papi så det är inte klokt. Det tar verkligen emot att åka hem till min lilla lägenhet nu.. Meeeen, nu är det bara några veckor kvar och sista kursen är påbörjad.. Snart är en termin avklarad, fan va gött :)

Nu måste jag sätta igång och packa, vi hörs.



Saknar mitt lååånga hår som bara den!! Blir nog till att köpa löshår,
för en hårförlängning har jag ju inte som student råd med :(


USA here I come!

Yääääääy, finally!! Resan till New York är nu fixad och klar! Sjätte augusti lyfter flyget :) Jag och mamma bokade flygbiljetterna idag, wohoooooo!!! Det ska bli sjukt jävla kul! Kajsa se upp för här kommer jag. Galet roligt, jag längtar såå!
:D :D :D :D :D


Underbar



Jag älskar älskar älskar den här låten. Helvete vad bra den är. Tröttnar aldrig :)


Färgar håret!

Äntligen. Sitter här med håret indränkt i hårfärg. Det svider gött i hårbottnen nu om man säger så. Har längtat efter detta ett bra tag nu, ska bli skönt att bli fräscht blond igen och att slippa känna sig som en grå råtta.


Födelsedagskalas

Hej!
Är som sagt hemma nu. Hemma på riktigt alltså. I Böööllebygd. Skitskönt faktiskt. Igår fick jag min efterlängtade tacos som jag drömt om i två veckor, och därefter kollade vi på Avatar :) Myspys. Har dock redan hunnit bråka med pappa. Blä.

Nu ska jag fixa iordning mig, ska på kusin-kalas i Sandared vid tre. Hon fyller femton bast, det är en stor dag.



Today:



Tunika, Gina Tricot
Skärp, Gina tricot
Leggings, H&M


Melanie Fiona



En av dom skönaste låtarna just nu. Sjukt bra ju!


Hem !

Hjälp vad ont jag har idag, hela kroppen värker. Nej jag är inte sjuk, har bara fått en sjuhelvetes träningvärk. Hade ont redan igår men vi gick ändå till Friskis och körde ett 80-minuterspass skivstång & spinning. Jag har aldrig tränat skivstång innan så det var skitkul, jättebra träning verkligen. Och som sagt, idag göra hela kroppen ont. Men det är en skön värk, man känner att man har gjort något :D

Bokade precis en bussbiljett hem. Ska åka hem idag och stanna några dagar, ska bli så skönt. Träffa familjen och mina älsklingsvänner där hemma. Saknar dom som tusan! Tar bussen vid tre så jag ska snart börja packa :)
Wihoo! :D


Underbaaart!

Träningen alltså. Det var sjukt jävla skönt att träna! Jag, Anna och Elin gick på ett "bräd-pass", och det vr verkligen hur jobbigt som helst. Hej träningsvärk!

Imorgon startar en ny kurs, psykologi. Jag brukar gilla psykologi, det är intressant, men just nu är jag verkligen inte peppad att börja plugga. Körde slut mig totalt i anatomin, men det är bara att bita ihop och ta sig igenom skiten I guess.. Sen är det äntligen sommar :D

Här kommer lite bilder från igår, en helt underbar dag med fina vänner. Sheet va kul vi hade! Jag är så lycklig att jag har träffat så fina vänner på så kort tid. Det känns som att vi har känt varandra i flera år, och vi har så jäkla kul ihop! :)



Jag & Chirin


Everybody!




Haha


<3

Träna

Hej!
Idag har jag unnat mig en riktigt lång sovmorgon. Det var galet skönt, känner mig pigg och utvilad till tusen. Ska klä på mig och gå ner till stan för att träna på Friskis & Svettis :) Längesen jag tränade nu så det är verkligen på tiden. Det är gratis hela maj och det ska utnyttjas :) Blir nog bräda eller spinning, vi får se..

Lägger in bilder från igår ikväll om jag har tid :)



Jag igår.

Sov gott

Godkväll.
Hemmakväll idag som sagt, och fan va skönt det är. Har precis kollat klart på en film och ska nog gå och lägga mig om en stund.. Vill vara pigg och utvilad imorgon när tjejerna kommer :)

Och till Kajsa som undrade om jag har bytt stil sedan hon åkte: nejnej det har jag inte gjort. Jag är fortfarande samma gamla tjejiga Tess som älskar söta toppar och klänningar, skinnjacka och leggings, leopardmönstrat och nitar :) That's me.

Sov gott.



Jag igår kväll. Älskar klänningen.


Marabou polka



Har ni smakat på den här godingen? Om inte så borde ni verkligen göra det. Den är mums :)

Right now

Gud så trött jag är. Jag har bara tagit det lugnt och kollat på mtv hela dagen. Funderar på att gå ner till coop och köpa något gott till kvällen..  Bara ta det lugnt och mysa ner mig i soffan resten av kvällen, mmm.. Egentligen så har jag pulverdag idag, men jag är bakfull och då måste jag äta. Sådeså.

Längtar som bara den till imorgon. Då ska jag, Elin, Nillo, Amar och Chirin åka till Göteborg för en heldag på Liseberg. Ska bli såå kul! :) Hoppas bara att vädret är bättre än idag. Detta gråa väder gör mig deppig.



Jag just nu. Sliten.

Bakisdag

Well well well, hur mår vi idag då?

Jag är seg efter gårdagskvällen, som förövrigt var riktigt lyckad. Jag hade sjukt kul! Först var vi några tjejer här hemma hos mig och därefter åkte vi hem till Sandra på tentafest. Det var en massa folk från klassen där, hur trevligt som helst. Vid elva tolv gick vi till Bongo, ett ställe som jag inte varit på innan med världens sämsta musik. Men det var kul ändå :)
Så nu kan man väl säga att jag mår som jag förtjänar. Så jag ska inte klaga.
Nu ska jag hoppa in i duschen!

Dagens shopping:

Shooo.
Har städat hela lägenheten och håller på att köra den sista maskinen tvätt. Fräscht och fint, skööönt! Blev medbjuden att grilla av min gulliga granne, men jag orkar verkligen inte idag. Är dödstrött. Laddar batterierna inför tentafesten imorgon istället!
Och vid nio ska jag skypa med Kajsa, ska bli kulkul :)

Shoppade som sagt idag, det blev en del.. Men det är jag värd, haha. Dessutom var det världens vår-rea på Gina Tricot och då var det bara att plocka på sig, 29 spänn per plagg. Det gillar vi :)



Söt klänning till tentafesten, 299 :-


Leggings med strassdetaljer, 249 :-


Blommig mormorklänning hah, 29 :-


Stor t-shirt, snygg till leggings, 29 :-


Vardagsklänning, 29 :-


Mysig stor tröja med små nitar, 29 :-


Stort linne, 99 :-


Örhängen & nagellack


Skor


Ännu mer skor


Det var nog allt.. En hel del som sagt, men detta var min belöning till mig själv :) Wihoo!

ANATOMIN AVKLARAD!

I'm back. Och fan va lycklig jag är. Jag klarade anatomin, fick ett underbart B, det trodde jag aldrig!! :D Detta är lycka på högsta nivå mina vänner. Lyckalyckalycka. 
JAG KLARADE ANATOMIHELVETET!!!!!!!!! Jag av alla människor. Är så sjukt stolt över mig själv och är så glad att jag skulle kunna spricka. Nu är det äntligen över. Och jag är tillbaka igen, livet här kommer jag!! Nu ska jag njuta ordentligt hela maj, känns som att det kommer hända en massa roligt denna månaden. WOHOOOO!!!

Nu ska jag sätta igång och städa och tvätta, det ser ut som tredje världskriget här jag lovar. Hahahaha. Men som sagt, jag har inte haft tid. Det känns ärligt talat som att jag inte har levt på en månad. Så nu ska jag fanimig kompensera det genom att leva dubbelt upp.
Tänkte visa allt som jag har shoppat idag också. Jag gick ner på stan idag och belönade mig lite efter muntan om man säger så... Hihi.
Hörs sen !

RSS 2.0