Ett samtal

Pratade häromdagen med en medelålders arbetskompis på jobbet. Hon sa att hon inte hade sett mig på ett tag och jag berättade att jag hade varit sjuk.

Jag: "Har haft halsfluss. Riktigt jobbigt"
P: "Usch då, låter inte kul. Jag har också varit sjuk, hela helgen faktiskt"
Jag: "Jaså, förkylning eller?"
P (tittar sig omkring och viskar snabbt): "Nej. Mens."
Jag: "Öh, jaha. Där ser man"

Jag bara undrar - när blev menstruation en sjukdom? Sjukskriver man sig för att man blöder lite en gång i månaden? Man får väl anta att hon hade en sjuhelvetes mensvärk eller nåt. Hmm..

Hemma från jobbet

Äntligen. Jag var helt slut när jag kom hem, så det första jag gjorde var att hoppa in i duschen och duscha lääänge läänge. Jag älskar att duscha.
Dagen har varit bra, tiden gick fort som den alltid gör på mitt jobb. Man har alltid fullt upp och hela tiden något att göra. Det tycker jag om.
Bara imorgon kvar, sedan är det helg och jag är friiii! Typ. Men jag kom precis på något deprimerande - om mindre än tolv timmar är jag tillbaka på jobbet igen. Haha. Suck.

Helgen blir nog bra. Imorgon blir det eventuelt utgång, om jag orkar vill säga. Jag hoppas det. Går dock fortfarande på penicillin, känns faktiskt inte 100 % lyckat då. Det är alltid trevligt att kunna ta ett glas öl eller två.
På lördag är det personalfest. Jag går om jag lyckas få med mig Alex, men jag tror att det kan bli svårt. Jag ska tjata. Haha.
Söndagen ska jag spendera i Göteborg med min vän Helena. Myys.

Ser trevligt ut.

Ny design tack

Jag är riktigt trött på hela bloggen. Den ser förjävlig ut och behöver fixas. Men jag orkar inte, och om jag ska vara helt ärligt så är jag inte heller speciellt bra på det där.
Menmen, ska försöka få ordning på skiten nån dag framöver. Usch.


Ännu en ledig dag !

Godmorgon!
Jag har sovit riktigt gott inatt och känner mig nu väldigt pigg och utvilad. Dricker morgonkaffet och lyssnar på Lars Winnerbäck. Har alltid gillat honom.
Det blir inget Varberg idag. Vädret är ju inte alltför roligt, men vad hade jag förväntat mig? Jag är ju ledig, då är det alltid dåligt väder. Så är det bara.
Åker antagligen till mormors sommarställe en sväng istället, mysigt.


Foto: Kajsa Westberg

Jahahahha

Vädret gör att jag inte har lust att göra någonting. Regn och grått, blää. Synd på en ledig dag. Känner mig dessutom fortfarande seg i kroppen efter att jag var sjuk. Úsch. Hoppas att vädret blir bättre imorgon, kanske åker med pappa till Varberg över dagen.  
Snart kommer ialla fall Kajsa hit en stund, det ska bli kul. Får se vad vi hittar på..
Bye.






Testade webcamen, Dålig skit, hah.



 


Gillar låten




Lata dagar

Idag är jag ledig, helt underbart. Jag sov länge, åt en lång frukost och snart ska jag hoppa in i duschen. Dock börjar jag känna mig förkyld, jag antar att det är en följd av halsflussen. Tråkigt!

Igår hade jag en helkväll på stan med Elin efter jobbet. Hur mysigt som helst, alltid lika roligt att träffa henne! Synd bara att det inte blev av att jag träffade Kajsa.. Menmen, det får vi ta en annnan dag :) Hursomhelst, vi gick på stan, shoppade, åt och avslutade sedan kvällen med bio. Ice Age 3 fick det bli. Den var helt underbar, hur skön som helst. Och jag bara ääälskar sengångaren Sid. Han är en riktig tiopoängare! Jag skrattade så fort han dök upp i rutan. Charmig, klantig och lite halvt efterbiven. Haha.

Förresten, idag bloggar jag för första gången på min nya dator. Pappa var söt och fixade bredband osv igår, weeii :D




 


Art by me

Hej på er.
Haft en bra dag? Det har jag. Lugnt har det varit, precis som resten av sjukveckan. Jag känner mig i princip frisk nu, vilket är väldigt skönt. Jag har varit hemma och vilat upp mig inför helgen, eftersom jag ska jobba. Vi får se hur det går med den saken. Jag hoppas verkligen att jag kommer att orka.

Idag gjorde jag något som jag inte har gjort på väldigt länge. Jag satte mig ner och ritade. Och det var skitkul. Jag gjorde min lilla egna tolkning av Marilyn Monroe. Jag blev ganska nöjd faktiskt.



I regn och rusk

Nästa månad ska jag införskaffa mig ett par rosa gummistövlar från Hunter. I princip alla mina skor läcker in, så jag kommer att behöva ett par rejäla stövlar att traska runt med när det regnar i höst. Fina grejer.




Resa ?

Jag pratade med Amanda precis. Hon satt och kollade på billiga sista-minuten-resor. Vi är jäkligt sugna på att komma iväg efter sommarens jobb och slit. Och jag tycker faktiskt att vi förtjänar en eller två veckors semester! Förmodligen åker vi i slutet på augusti eller i början på september, vi får se.
Det billigaste alternativet som Amanda hittade var en resa till Tunisien. Det ligger i Afrika och där har jag aldrig varit, roligt :) Men jag är egentligen mest sugen på Grekland, Turkiet eller Cypern. Det lockar mig mest.
Vi får se hur det blir. Bort ska vi ialla fall !


Fredag

Godmorgon. Eller nåt.
Jag har sovit gott inatt, när jag väl somnade. Men jag låg och vred mig en bra stund, tänkte och funderade. Verkligen onödigt, men svårt att undvika. Ibland får jag för mig att jag är ett hopplöst fall, jag kommer aldrig träffa den rätta, bli lycklig, osv. Jag vet att det är onödigt att tänka på det sättet. Jag har många år framför mig, jag ska hinna uppleva mycket och träffa många intressanta människor innan dess. Men ibland känner jag mig bara så fruktansvärt ensam och ledsen. Som igår. Jag kunde inte få skiten hur huvudet. Varför jag?
Jag är lycklig, tro inget annat. Jag har underbara vänner och en helt fantastisk familj. Jag ska inte klaga. Men det saknas något.
Äh, jag försöker leva på så gott det går. Och det har ju fungerat ganska bra året som har gått.
Jag tänker för mycket helt enkelt.


Kvällsmums

Jag har precis gjort varsin jordgubbssmoothie till mig och mamma. Jättegott och superenkelt :) Det enda som behövs är jordgubbar, vaniljyoghurt och lite florsocker. Vips, klart!
Nu ska jag krypa ner i soffan och mysa. Sov gott!


Kanye West - Never let me down



When it comes to being true, at least true to me
One thing I found, one thing I found
Oh no you'll never let me down

Världens gråaste torsdag

Min läkare ringde idag. Hon hade varit orolig sedan mitt läkarbesök och ville veta hur det var med mig. Det tycker jag var jättegulligt gjort :D Och förresten så mår jag mycket bättre, halsontet har minskat ordentligt nu och jag har fått tillbaka aptiten, wohooo! Känner mig fortfarande otroligt seg, men vafan, jag är helt klart på bättringsvägen och det är jag överlycklig för. Till helgen ska jag förhoppningvis kunna vara tillbaka på jobbet igen, känns ganska gött faktiskt.

Vädret idag då, deprimerande!


Var det värt det ? ;)


Terror

Jag känner mig hög som ett hus pga alla tabletter som jag tvingas knapra i mig. Eller fasen vad dum jag är, jag har aldrig varit hög, så jag vet inte. Men jag antar att det måste kännas ungefär såhär; segt, snurrigt och helt fucked up.
Ännu en dag på soffan, jag har knappt rört mig en millimeter. Orkar inte. Detta är det värsta jag har varit med om.
Men det känns faktiskt som att jag är på bättringsvägen. Jag tror att penicillinet har börjat värka, för det går lite lättare att svälja och andas nu. Puuh!
Och förlåt till alla mina vänner. Jag ber om ursäkt om jag har varit kort och otrevlig de senaste dagarna. Det är inte jag, utan min sjukdom som talar. Sooorry.

Ha det bra och njut av att ni är friska!
Halsflusspuss från mig! Hähähähähähä

FAAAN.

Jag har extrem svår halsfluss visade det sig idag. Imorse när jag vaknade hade jag hög feber och en helvetes svullen hals, det kändes som tusen knivar som skar varje gång jag svalde. Så jag ringde läkaren och fick en tid direkt. Kanon. Jag fick göra en del tester och halsprovet visade 160. Man ska tydligen ha ett värde under 8. Så jag antar att det är ganska skit det här.. Läkaren hade inte sett något värre tidigare sa hon. Helvete. Jag får inte i mig något annat än flytande konsistens och penicillinet och de smärtstillande tabletterna gör mig dålig i magen och seg. Bläääääää, jag orkar inte. Önskar knappt min värsta fiende detta.
FUCK IT !

Boys of summer

Hejhej :)
Kom hem igår efter en galen helg i Varberg. Det var fullt ös hela tiden och jäklar i havet vad många nya härliga människor jag har träffat denna helgen! Jag blir så glaaaad :D Jag älskar att möta nya personer.
Det var längesedan som det hände så mycket på så kort tid kan jag lova. Riktigt lyckat med andra ord. Jag tror dock inte att tält är min grej egentligen. Smutsigt, blött och fuktigt.. Njaae.

Imorse vaknade jag upp med världens halsont, feberfrossa och huvudvärk. Allt gör ont!! Faan. Det skulle inte förvåna mig om jag har fått halsfluss. Eller varför inte fågelinflusensan?!
 
Nu ska jag göra mig en kopp te :) 

Varberg hela helgen och livet leker !

Hej!
Jag har haft en jätteskön eftermiddag på stan med Amanda och Elin. Vi shoppade, åt och drack gott, pratade massor och skrattade ännu mer. Jag köpte en söt sommarklänning och lite småsaker till håret.
Jag måste bara säga att jag mår så otroligt bra av att umgås med dom som betyder mest för mig. Åh vad jag älskar mina vänner. Ni är det är bästaste som finns i hela vida världen. Ni gör mig lycklig.
Och jag hoppas verkligen att allt löser sig för dig E. Jag finns här. Varje dag, varje minut, varje sekund. Det vet du. Love you! 

Nu ska jag snart sätta igång att packa inför helgen. Imorgon åker nämligen jag med Zara och hennes vänner till Varberg. Det kommer bli en hejdundrande suparhelg vill jag lova. Och ingen raggare kommer in i mitt tält, det ska dom ge fan i säger jag bara. Haha.
Hursomhelst, jag hoppas verkligen att det blir kul :)

Ha det gött.
Puss!


Just nu..

.. älskar jag den här låten. Skön som fan.


Utgång imorgon

Jag jobbar hela veckan, måndag till fredag. Skittråååååkigt verkligen. Jag har inget liv, bara jobb och jobb. Varje dag. Inget kul alls. Men - Imorgon ska jag faktiskt ta mig i kragen och åka in till Göteborg och möta upp Hellis efter jobbet. Det blir nykter utgång för min del, wohoo! Ska bli kul :)
Nu ska jag göra mig iordning och välja kläder inför imorgon.
Sov så gott!


Lugg?

Jag är trött på mitt hår, men jag vet inte vad jag ska göra med det. Jag trivs i att vara blond, men ändå är jag sugen på något nytt. Har börjat fundera på att klippa lugg, det var flera år sedan som jag hade det sist. Det positiva är ju att den växer ut snabbt om man skulle ångra sig, haha. Jag får se hur det blir med den saken, kanske till hösten. Sugen på förändring är jag ialla fall.



Söndag.

Hallåhallå.
Vad snabbt en helg går, helt sjukt! Jag hann knappt fatta att jag var ledig förrän det var söndag. Helgen har i alla fall varit väldigt skön, jag har mest slappat och njutit av ledigheten. Göttat mig helt enkelt.
Idag har jag spelat Playstation (!), städat rummet och varit ute och sprungit med mamma och Madde. Ikväll blir det film, Wallander - Hämnden.
Imorgon ska jag jobba igen, tidigt. Klockan sju ska jag vara på plats, pigg och glad. Fyfan.

Jaja, ha en fortsatt bra söndagskväll!
//T


Winterprincess

Äntligen har jag fått bilderna som Kajsa tog på mig i vintras. Jag tycker väldigt mycket om de här bilderna och Kajsa är så otroligt duktig! Kolla in hennes fotoblogg här. Observera att vissa bilder är redigerade och andra inte, men jag tycker att dom är lika fina ändå (hoppas att det är okej K?). Några av fotona har ni redan sett, eftersom jag använder mig av dom i min header.

Detta var en sjukt rolig februaridag och vi skrattade ganska mycket vill jag minnas? :) Det var galet kallt därute på isen och jag hackade tänder konstant. Men fasiken vad roligt det var!
 













Rubrik ?

Hej på er.
Var ett tag sen jag skrev sist känner jag. Har haft fullt upp - träffat en massa vänner det senaste och dessutom jobbat varje dag. Det tar på krafterna. Jag kan i vilket fall som helst titta tillbaka på veckan som gått och vara nöjd och glad. Tänker inte alls på det negativa i mitt liv för tillfället. Dagarna går och jag är glad och lycklig. Jag är faktiskt ganska nöjd med min situation för tillfället. Love life!

Wellwell, nu har jag duschat och fräschat till mig lite. Var och tränade med Moa innan. Eller ja, vi tjötade väl mest egentligen, hah. Mycket trevligt i alla fall, längesedan jag träffade tjejen. Ikväll blir det troligen lugnt, film och godis hos Elin. Det ska bli myyys!

Och jag ber om ursäkt för mitt lilla slarv häromdagen, det var ju Michael Jacksons minnesceremoni, och inte begravning i söndags. Felfelfel av mig.


If you wanna make the world a better place, take a look at yourself. And then make a change.

Godkväll!
Jag är på lysande humör för tillfället, har haft en helmysig dag måste jag säga.
Håller just nu på med att boka bio till imorgon kväll. Jag och Elin ska se The Proposal, tror att den kan vara rolig. Sover antagligen i Borås imorgon, eftersom att jag ska upp tidigt och jobba på torsdag. Suuuck.

Imorgon ska jag lämna blod innan jobbet. Jag ska vara duktig och göra nytta med andra ord. Alla som kan borde göra det, för det behövs verkligen blod på sjukhusen.
Nej, nu ska jag gå och duscha. Jobb imorgon, som vanligt.


Avslutar kvällen med en underbar låt med Michael Jackson (vad annars en dag som denna). Den är så underbart fin, love it! Hörde den på radion idag när jag körde hem och jag blev nästan lite tårögd. Han var verkligen kungen av pop, kan inte sluta lyssna på honom.
Och titta på hela videon. Den är sorglig, men tänkvärd.

Vila i frid M.J


Idag begravs Michael Jackson

Ny datooor !

Hej snyggingar.
Idag har jag och pappa varit inne i Borås och köpt en laptop till mig :D Snygg som in i bomben är den! Den är inte rosa som jag egentligen ville, men skit samma. De rosa var så pyttesmå att man knappt såg skärmen, sånna där bloggdatorer ni vet. Jag var ganska sugen på att köpa en av de små rosa glansiga sakerna, men jag ångrade mig i sista stund. Man får för lite dator för pengarna enligt mig.
Hursomhelst, jag är jättenöjd och superkär i min nya kompis. Wiiiie!

Nu ska jag strax byta om till träningskläder och ge mig av till gymmet där jag ska träffa Elin. Jag är totalt omotiverad till att träna för tillfället. På något sätt så slappar jag till mig totalt under sommarmånaderna. Jag äter onyttigt och tränar knappt något alls. Men nu måste jag skärpa mig. Uääähh!

Måndagen den sjätte juli

Detta skulle jag lätt vilja kalla en pissdag. Blä.
Imorgon är jag äntligen ledig, wohoo!
Puss & godnatt


I mitt sagoland tar du mig i hand igen



Varför kan jag inte bara ta och glömma dig?
Varför kommer du tillbaks till mina drömmar säg?
Inatt tänkte jag på när vi gjorde våran söndagsgrej
Hur blir jag hel igen efter att du tog sönder mig?

Imorgon..

... ska jag lämna in ett Faeces-prov. Ni kanske inte vet vad det är för något (hähähä). Det är ett test som man måste göra varje gång man har varit utomlands, om man som jag jobbar i kök. Det går snabbt och enkelt, man skiter på en pinne och lämnar in det på bakterieanalys. Så nu vet ni det. Förra gången jag testade mig var jag positiv för salmonella. Mysigt. Jag hade blivit smittad av någon jäkla turksallad!! Men denna gången är jag frisk, det känner jag på mig. Hell yeah.

Snyggisgynning

Sitter och läser Carolina Gynnings blogg. Fasiken vad jag gillar den tjejen alltså. Hon är stencool. Det är hennes blogg med för den delen. Hon går sin egen väg och skiter i vad alla andra tycker om henne. Dessutom är hon en fantastiskt duktig konstnär, ball och helt otroligt vacker. Wiihoo!

Glad

Nu är jag hemma från jobbet. Jag hatar att jobba helg, det är så otroligt segt. Man hinner inte göra något annat än jobba, sova, äta, jobba, sova, äta. Tråkigt! Det "enda" positiva är väl pengarna i sånna fall. Haha.
Egentligen borde jag faktiskt inte klaga. Jag har ett jobb och pengar rullar in som dom ska. Livet är bra.

Jag hade en jättemysig kväll igår. Släkten hade samlats vid sommarstället och för att fira Madde och mamma. Vädret var perfekt, alla var glada och allt var bara så himla trevligt! Vi åt massa god mat och tårta, spelade bollspel och klättrade på höbalar. Lite Barnen-I-Bullerbyn-känsla :) Haha.



 




Bracy.se

Kenza har tillsammans med Bracy designat ett fint armband som jag funderar på att köpa. 290 spänn går det på och ett plus är att en del av pengarna går till Rädda Barnen. Och det är ju aldrig fel :)

Armbanden är en kedja med tre berlocker, en pusselbit, ett hjärta och en specialdesignad berlock med texten: Hope, Hope. Hope.


Svensk sommar är något av det bästa jag vet

Hej.
Kom hem från Borås för en stund sen, där jag och Zara nanade inatt. Nu är jag riktigt trött och seg, madrassen som jag sov på var stenhård. Nackspärrsvarning! 
Gårdagen var lyckad, det blev faktiskt en riktigt trevlig kväll som resulterade i utgång. Jag som hade tänkt mig en lugn och skön kväll. Icke. Men trevligt var det!
Och jag har faktiskt en hel jobbhelg framför mig, så jag tycker faktiskt att jag förtjänade lite socialt umgänge! ;)

Jag tror ärligt talat att min vän Zara Pedersen har en släng av damp. Jag börjar bli lite orolig. Igår överträffade hon faktiskt sig själv. När jag som minst anade det tömde hon halva sin vinflaska i mitt hår. Det rann vitt vin längs mitt huvud och nerför mina kinder. Och hon bara stod där och skrattade. Skrattade! Det var rena supergelén och ett helvete att duscha ut imorse ska ni veta. Självklart hämnades jag, tro inget annat.
Du är knäpp ditt ufo! Men jag älskar dig ändå :D 

Nu ska jag ta cykeln till tandläkaren. Blä.

Sunshiiiiine

Godmorgon!
Idag är jag ledig, wohoo! Solen skiner och det är varmt som fan ute, kan det bli bättre? Nej tror inte det. Dessutom kommer Zara hem från Turkiet idag :D Jag har längtat som en tok. Best friends forever liksom. Hihi.
Nej, nu bär det av till stranden, ha en bra dag!

RSS 2.0