Avatar

Nu är jag hemma från bion och jag måste hålla med alla om att det var en grymt bra film. Den bästa som jag har sett på länge faktiskt! Sjukt bra gjord verkligen, jättevackra miljöer.

Nu ska jag gå och smörja in mig med brun-utan-sol. Jag vill vara fin imorgon och jag känner mig alltid så mycket fräschare när jag är brun :)

Godnatt :D


Färgat utväxten!

Hej!
Jag har precis tittat klart på Stop-Loss, en film som handlar om Irakkriget. Jag älskar krigsfilmer, tycker att dom är väldigt berörande och ofta är dom verklighetsbaserade också och det gillar jag. Mycket bättre än en romantisk kladdig komedi.
Jag har även hunnit med att färga håret, eller ja utväxten. Jag var så sjukt trött på den, så nu är jag blondblondblond igen. Det riktigt lyser om håret, haha. Nu ska jag blåsa och fixa håret samt sminka mig lite inför ikväll. Jag och söt-Zara ska på bio, Avatar!! Jag lyckades sno åt mig dom två sista platserna, wohoo! Hoppas den är lika bra som jag har tänkt mig!

Ha en fortsatt bra dag.
Puss!


Självmords-sms ?

"Hej jag tar nu mitt liv jag orkar inte med mer stress"

Skulle detta på något sätt vara roligt? Underhållande? Jag fick ett sms med det här meddelandet från ett nummer jag inte kände igen tidigare ikväll. Blev såklart ganska chockad. Kollade upp numret men det fanns inte registrerat så jag har ingen aning om vem det kan vara. Ingen jag känner i alla fall.. Jag hoppas verkligen att detta är ett stort skämt och att någon har skickat fel. Annars skulle det vara förjävla sorgligt. Jag svarade men fick inget svar, så jag ringde upp. Men telefonsvararen gick på direkt.
Jag borde egentligen skjuta detta ifrån mig och skita i det här och nu. För det är nog ganska troligt att nån driver. Men ändå, vem är så störd och skämtar om något sånt? Jag kan inte hjälpa att jag bryr mig om människor och vill hjälpa. Det har jag alltid gjort och kommer alltid att göra. Usch.

Nu ska jag krypa ner under täcket, kanske kolla på en film och njuta av att vara ledig imorgon.
Puss.


Bodylicious

Åh jag har precis pratat med frugan. Lika trevligt som tidigare gånger. Saknar henne som fan nu.  Det blev inte ett så långt samtal eftersom hon skulle iväg till gymmet. Jag visade några av dom julklappar som jag fick medan hon bytte om till träningskläder. Love you boo.

Idag börjar mitt nya liv. I alla fall mitt nya matliv. Jag ska gå ner i vikt, bli av med lite av det goda om man säger så. Jag är inte tjock, inte alls. Men jag känner för min egen skull och självförtroende att jag skulle vilja gå ner några kilon. Det skulle sitta jävligt fint måste jag säga. Bort med alla jävla kolhydrater, hej sallad. Ingen mer pasta, inget ris, ingen potatis och inget bröd.. Jag ligger här i sängen och är hungrig som fan. Saftiga kotletter dansar framför mina ögon. Jag älskar mat så vi får se hur detta ska gå. Smalare vill jag bli ialla fall. Jag funderar på att skriva matdagbok här i bloggen. Enbart för min egen skull.

Dagens lunch:
Fisksoppa & en stor tallrik sallad

Dagens middag:
Två skivor gravad lax
En halv avocado
Två knäckebröd
Lite sallad och te

Jag är världens sämsta förebild just nu känner jag. Baah.. Och det enda jag tänker på är mat. Jag ska tapetsera mitt rum med bilder på snygga tjejer med tajta kroppar. Det ska motivera mig inför beachen 2010! Haha.

Jessica Alba, Megan Fox, Kim Kardashian & Jessica Simpson måste vara några av dom finaste på denna jord. Så jävla perfekta så jag blir grön av avundsjuka..


Den som säger att denna kropp inte är perfekt ljuger


SNÖÖGG


Naturligt vacker


Kurvig med rumpa och bröst


Blingbling

Hej!
Idag har jag jobbat för sista gången i år. WohooO!!! :D Jag fick vara med Jenny i köket hela dagen, kul! Vi skar upp och panerade fisk och bakade frallor. Dagen gick snabbt.
Efter jobbet ringde mamma och sa att hon och Madde var nere på stan, så jag åkte dit. Vi fikade och shoppade! En riktigt mysig tjejkväll, hihi. Jag köpte en liten nyårsklänning, mascara (den jag skrev om, ska prova den imorgon!), lösnaglar, lösögonfransar, örhängen och ett jättefint halsband från Pearls for girls. Dom har världens underbaraste smycken måste jag bara säga, jag är helt nerkärad. Love it!! Jag har redan kollat in ett armband som jag vill ha.

Nu ska jag gå in på skype och kolla om Kajsa är där. Vill gärna prata med henne och höra hur hon har det. Vi skulle eventuellt ha pratat igår, men det kom upp saker som kom emellan här hemma. Jag är verkligen ledsen för det. Det är svårt att få tid över och jag är egentligen ingen datormänniska. Tycker inte att det är speciellt kul att sitta och uggla här egentligen. MEN!!! Jag saknar Kajsa och jag ska verkligen försöka bättra mig. För jag vill  så gärna prata med henne.
Saknar att bara kunna lyfta luren och slå ditt hemrummer.




Extra Volume Collagene

Jag har suttit och kollat runt lite och blev plötsligt extremt shoppingsugen. Jag vill ha så mycket just nu känner jag.. Jeans, leggings, klänning, mysbyxor, kamera, mobil, smycken, klocka, smink.. Gaah! Tänk om man skulle vinna 25 000 i månaden i 25 år. Gött. Eller. Vad.

Jag är i stort behov av en ny mascara. Jag har en gammal favorit från Max Factor som jag har använt i några år, men funderar på att testa en ny från Loréal. Jag har hört en del bra om den, den ska tydligen ge en jävla volym. Och jag har som sagt bara ett krav; mycket volym tack.


Några bilder från i lördags







Det blev ju ingen utgång för mig på juldagen, så det fick bli annandagen istället. Hade jävligt kul med mina kära jobbarkompisar måste jag säga. Bääästaste!! En sjukt rolig, lite halvt urflippad kväll.
Anders mobilkamera ger ju inte den bästa kvalitén men vafan det får duga :)


Back

Julen har varit underbar på alla sätt. Har varit väldigt mycket med familjen, precis så som det ska vara den här tiden på året. Jag älskar min familj, jag har en underbar mormor och världens finaste kusiner. Mamma och pappa, mitt allt.
Vi var hos mormor på julafton och på juldagen, sen åkte vi hem till oss igen.  Jag har nog varit ganska snäll i år, för jag fick en himla massa fina saker. Både saker som jag önskat mig och inte :) Mycket nöjd är jag ialla fall.
Förövrigt så har jag jobbat aset av mig denna julen, cash cash cash.. Imorgon är sista jobbdagen för året, förhoppningsvis! Därefter ska jag passa på att träffa mina underbara vänner och bara ha kul, kanske shoppa lite på rean och mysa :) 


Min kamera har åkt i golvet så jag har inga bilder :( En blogg utan bilder är ju verkligen skittråkig I know. Men så är det tyvärr. Jag ska leta reda på en fin lite kamera på rean hade jag tänkt mig.

Några bilder från förra julen 






Morfar var som alltid med oss. Men detta året låg det vit fin snö på graven <3

 


Julfirande

God jul sötnosar. Skriver lite fort innan det är dags att åka till mormor. Vi ska som alltid fira jul där, bästa stället enligt mig. Ute på landet i en röd stuga med vita knutar, vita åkrar runt omkring och ett underbart lugn. Man blir så avslappnad när man är där. Dessutom får familjen och släkten tid att umgås, det är mysigt.

Idag har jag jobbat, ganska lugnt så här dagen före julafton. Nästa gång jag jobbar är på annandagen, så det blir ingen utgång på juldagen för min del :/ Tråkigt!!

Nu ska jag packa ner det sista och fixa iordning mig lite snabbt.
GOOOOD JUUL!!

B M

Tråkigt att Brittany Murphy är död. Jag gillade verkligen henne, hon var skitbra i 8 mile. Hon dog visst av svininfluensan läste jag igår. Fyfan.. Tack gode gud att man är vaccinerad mot den skiten.


Dan före dan före dopparedan

Hej!
Jag håller på att slå in julklappar för fullt, lyssnar på mysig julmusik och tar det lugnt. Bara två paket kvar, yes. Idag har jag varit ledig, så jäkla skööönt kan jag lova er! Jag, Madde, moster och kusiner åkte hem  till mormor. Vi hade julmys, klädde granen och bakade pepparkakor. Och utanför snöade det så fint, så nu ser jag verkligen framemot julafton. Men egentligen så tycker jag nog att tiden innan, med alla förberedelser, är det bästa. Hihi.

Nu ska jag fortsätta med paketinslagningen! :D


Julbak med fina vänner

Godmorgon!
Nu ska jag åka in till älskade Göteborg. Jag ska träffa fina Hellis, gå lite på stan och sen åka hem till henne och julbaka. Kanske dyker Aida och Soso upp också. Vi ska göra en massa gött julgodis, muumms :)

Ha en fin dag sunshines.


Julshopping och julgran

Hej bloggen.
Idag har jag varit inne i Borås med mamma och köpt dom sista julklapparna, eller ja nästan alla ialla fall. Det var så mysigt att gå runt i stan med all julstämning runtomkring sig och mamma som sällskap :) Dessutom drog jag med mamma för att äta min favortitmat, sushi. Yummi!! :D
Och vi har äntligen tagit in och klätt julgranen, det luktar JUL! Mysmysmys.

Hade en jättego dag igår på Hagabadet. Min behandling bestod av ett muskelavslappnande varmt bad och halvkroppsmassage med varm olja. Såååå skönt!! Mamma och momor hade valt tångbad och massage, men det kändes inte riktigt som min grej.. Tång är slemmigt och luktar illa haha.
Efteråt åt vi en mumsig lunch på Hagabadets restaurang och sen myste vi runt i Haga. Skönaste dagen på länge. Tack mormor för presenten :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, äta lite gott med min kära familj och sedan åka hem till Elin på filmmys <3



Täss rekommenderar ;)


Massage och julmys imorgon!

Jag och Madde har haft riktigt mysigt ikväll, inte bråkat nåt. Det är vi ju annars experter på, att bråka med varandra.. Vi har spelat lite guitar hero och slappat. Hur skönt som helst.
Jag skulle egentligen åkt in till stan och gått ut med killarna från transport, men sista bussen hem gick vid elva. Totalt meningslöst ju.

Imorgon ska jag vara ledig, så underbart skönt. Jag, mamma, mormor och moster ska in till Hagabadet och få massage, en liten födelsedagspresent som jag fick när jag fyllde 20. Det ska bli sjukt skönt :D

Nu säger jag godnatt, puss!


En vinterbild på mig från februari i år. Kajsa, du är en så duktig fotograf. Hoppas att du har det bra. Tänker på dig min vän <3


Jag är född till klant.

Hej alla snögubbar och tomtenissar :)
Va härligt det är med all snö överallt, jag blir go och glad i hela kroppen. Nu är det verkligen jul på gång, mysigt :) Det enda negativa med snön måste vara den jävla kylan som gör vägarna hala som fan. Imorse när jag var påväg till bussen gjorde jag världens vurpa. Jag menar en riktig jävla skitvurpa, en sån som man bara ser på film ni vet. Fötterna liksom flög rätt upp i luften och jag landade pladask på rumpan och ryggen. Och där låg jag och såg dum ut, flög upp fort som fan och såg mig runt omkring, livrädd för att nån hade sett mig. Haha. Efteråt kom värken i kroppen, jag slog i rumpa, rygg, armbågar och handflator ordentligt. Och fyfan va kul det måste sett ut.. Det värsta är att det är så typiskt mig.

Volym!!



Åh så snygg hon är. Jag älskar frisyren. Uppklippt med massa volym, en snedbena och snedlugg på det. Det kan knappast bli finare än så. Loove it.

Nu ska jag gå och titta på lite tv (Paradise Hotel, kill me..) innan det är dags för sängen. Jobb imorgon, sen ledig fredag! Wohoo längtar!!
Puss.


Merry christmas to youuuuu my friend

Nu är jag snart klar med julkorten, bara att skicka iväg. Jag brukar vanligtvis vara jävligt dåligt på sånt där, men i år ska jag skicka en liten julhälsning till några av mina närmaste vänner ( dom som är hemma!? Det känns som att nästan alla har stuckit iväg nu) Haha.

Dags för mat, spaghetti med köttfärsås mums!!

Hey Americaaaa

Jag har precis haft min första skype-date med Kajsa. Det var jättekul att äntligen få prata med henne, det känns fanimej som en evighet även om det bara är lite mer än en vecka sen hon åkte. Jag saknar henne! Tänk att hon ska vara borta ett helt år, det känns som att hon bara är på semester och kommer hem i övermorgon. Haha, weird.

Nu är jag på bra humör igen, till skillnad från innan vi pratade. Jag var på skitdåligt humör, grät av trötthet och röksug. Jag fösöker dra ner på det där förstår ni. Har faktiskt lyckats hålla mig borta från giftpinnarna i två dagar nu, klarar jag en vecka? Vi får se..

PS. Mys att snön äntligen har kommit. Hoppas den stannar till jul :)



Roligt att prata med dig vännen :D


Svar

Idag vaknade jag med rejält halsont. Gick dock till jobbet ialla fall, eftersom jag behöver pengarna och feber hade jag ju inte. Men blir det värre imorgon får vi se om jag går upp ur sängen. Lite synd på träningen också, känner verkligen ett sug efter att gymma och jag hade sett framemot att göra det ikväll. Men nej jag tror inte det, det får bli Ullared julspecial istället, haha.

Kajsa du undrade hur jag tänker göra i januari. Jag vet knappt själv vad jag vill, jag försöker lyssna på mitt hjärta och min magkänsla just nu. För tillfället är detta det enda jag tänker på, plugga eller inte plugga? Flytta hemifrån och lämna all trygghet eller stanna i samma grå vardag? Jag är sugen på förändring, att få komma bort och göra något nytt. Samtidigt måste jag säga att jag trivs väldigt bra på mitt jobb och lite fler cash i plånboken hade ju verkligen inte suttit fel. Och så är jag ju så kär i mina föräldrar och mina vänner är dom bästa i hela världen. Men allt det där kommer ju att finnas kvar, det vet jag. Och vågar jag säga nej och sedan vänta till hösten, då kanske jag inte kommer in? Och då skulle jag ångra mig, som fan, det vet jag.
Jag vet att det som skrämmer mig inte är själv pluggdelen, utan steget att flytta. Det är ett stort steg och det skrämmer skiten ur mig. Jag är skitnervig verkligen.


Sankta Lucia

Hej bloggen.
Hemma från Skövde, helgen har varit kanon. Jag har umgåtts med min fina vän, slappat at och festat. Jag har tyvärr inga bilder, min kamera är sönder :( Jag tappade den i golvet förrförra helgen,bläää.
Jag känner mig ganska död för tillfället, mitt huvud känns som en punkterad badboll ungefär. Nu ska jag fortsätta kolla film och sen hoppa in i duschen.

Och by the waaay. Jag måste säga att det var jävligt gött att Erik vann Idol. Jag har hållt på honom genom hela tävlingen. Och han var fan värd det. Han har en grym röst.

Ojoj, nu är reklamen slut, bye.

Väntan

Hur stor del av våra liv ägnar vi åt att vänta?
På att vattnet ska koka upp.
På att hissar ska komma.
På att människor ska svara i en telefon som ringer.

Jag är trött på att vänta.


Idag har jag..

- Varit ledig!
- Städat rummet
- Julpyntat
- Pratat 1 ½ timme i telefon med Hellis
- Diskuterat livet med mormor
- Druckit glögg
- Tränat
- Kollat studentlägenhet
- Mysat med Elin och Moa :)

En BRA dag!
Imorgon åker jag till Skövde efter jobbet och där blir jag kvar hela helgen. Jag ska träffa min baaabe! Fan va roligt vi ska ha, som alltid :) L


Jag kom in!!!

Jag kom in på hälsohögskolan i Jönköping, mitt förstahandsval! Jag kunde inte fatta att det var sant när det stod antagen på skärmen. Herregud, detta var jag inte direkt förberedd på. Jag vet inte vad jag ska göra, plugga eller jobba? Nu eller om ett år? ÅÅh, jag har sån beslutsångest. Baah.. Vi får se, jag ska sova på saken.

Jag var förresten på julbord med jobbet ikväll, underbar god mat och härligaste människorna. Jag älskar dom, mina tanter och gubbar. Haha. Jag kommer sakna dom den dagen jag slutar. Och det menar jag av hela mitt hjärta, jag trivs där.


Bäästa


Julklappsshopping

Hej.
Jag kom precis hem från jobbet och stan, åkte en sväng till Knalleland där jag köpte lite julklappar. Nu har jag bara pappas kvar, härligt! Dock är alltid hans svårast att hitta, vet inte varför? Kanske beror det på att han aldrig önskar sig något roligare än kalsonger och t-shirts.
Jag köpte en liten svart väska och ett linne till mig själv också, kunde inte låta bli. Haha.

Nu ska jag åka till gymmet med Elin. Det ska bli skitgött att träna. Jag känner att jag behöver ny energi.
Hörs senare eller nåt.


Nytt i garderoben!


Ny bloggdesign

Yeeap, nu äntligen har jag gjort iordning bloggen. Ny header, nytt typsnitt, men fortfarande rosa. Precis som jag vill ha det. Jag är nöjd, men det finns fortfarande en del grejer att fixa.
Kajsa, när du ser detta. Jag hoppas att du är stolt över mig, för det är jag. Haha. Jag fixade headern (med mycket hjälp av dig dock) och nu är den på plats. Nice.

Nu ska jag gå och lägga mig, jag är skittrött. Jobb imorgon vid sju, som vanligt. Jag känner på mig att jag kommer att sova riktigt gott inatt, eftersom förra natten var ett helvete.
Godnatt babes.


Hejdå älskling

Jag sitter här och dricker te och tröstäter aladdin. Haha. Det blev inte mycket sömn inatt, en halvtimme max skulle jag tro. Jag låg och vred mig runt, runt, samtidigt som tusen tankar flög runt i mitt huvud. Kajsa åkte imorse och igår var sista gången jag träffade henne på Minst ett år. Det känns förjävligt. Jag tror inte att jag riktigt har fattat det ännu, men igår kväll kunde jag inte hålla tårarna borta. Jag saknar dig redan min vän. Är detta någon slags mardröm som det är meningen att man när som helst ska vakna upp ur? Kom hem igen, skit i USA. Pleeease? ;) Hehe. Nej, det där menade jag inte. Lev din dröm, njut av ditt äventyr. Jag tänker på dig.

Stockholm var ialla fall awesome. Helt jävla bäst. Vi stod nästan längst fram och dom körde en massa härliga gamla goingar. Jag trodde att det skulle bli mer nytt än gammalt, men jag hade fel, som tur var. Och boysen har inte blivit gubbar det kan jag lova. Dom var snyggare än någonsin. En extra liten ros till Elin, du gjorde min helg!


Backstreet Boys med brudarna imorgon

Nu har jag skrivit klart min önskelista till jul och jag måste säga att det blir svårare och svårare för varje år att komma på något att önska sig. Jag menar, jag har det mesta som jag behöver. Ialla fall när det gäller materiella ting. Haha.
Nej nu ska jag fortsätta packa och städa. Åker ju till Stockholm ikväll, Backstreet Boys imorgon. Jag sitter och laddar, lyssnar på massa gamla låtar som tar mig 10 år tillbaka. Tillbaka till alla lågstadie-discon. Back in the days, ajjemän.


Gött väder

Godmorgon!
Härlig dag idag, jag var på toppenhumör när jag vaknade och jag tror att det berodde mycket på det härliga vädret utanför mitt fönster. En massa sol och glittrande vit frost. Så himla mysigt och juligt. AAahh, detta måste vara en av de bästa tiderna på året.
Kajsa sov här inatt, sista natten tillsammans innan hon åker haha. Nej, men det var jättekul att ha henne här, tror att det börjar gå upp för mig, sakta men säkert, att hon faktiskt ska åka. Och vara borta läänge. Det känns jävligt sorgligt måste jag säga, hon är en fin vän och jag kommer att sakna henne. Mycket. Det kommer bli tomt. Fruktansvärt tomt. Men jag får ialla fall träffa henne en sista gång på söndag. Det känns bra :)

Jag har ingen header längre. Tröttnade på den förra så jag och Kajsa skulle göra en ny igår kväll, men allt strulade och vi blev trötta. Så nu har jag ingen alls., Buhuuu!! Jag och datorer tycker inte om varandra. Så är det bara. Jag är totalt oduglig, men vi får se om jag lyckas fixa ihop något nån gång framöver. Maybe. Tills dess får jag klara mig utan.

James Lafferty



Lalalaa, jag har blivit en OTH-nörd igen. Jag spelar in varenda avsnitt, gammalt som nytt. Love it. För några år sedan tyckte jag bäst om Lucas, men nu måste jag ändå säga att Nathan är min favorit. En sån man vill jag ha. Han är för jävla snygg också. James Lafferty, mums.
Nu ska jag sova, godnatt.


Kyla och shopping

Godkväll :)
Satan i gatan vad kallt det har varit idag, helt galet. Friskt och skönt i och för sig, men ändå, brrrr. Hoppas att snön kommer nu och stannar till jul, så det blir vitt och fint som det ska vara i december.
Jag är dålig på att skriva i bloggen har jag märkt. Fast jag är nog ganske dålig på att hålla kontakt med omvärlden i allmänhet just nu. Jag bara jobbar och jobbar, måndag till fredag är mitt sociala liv i princip noll. Det suger. MEN!! På torsdag åker jag, Elin, Amanda, Angelica och Linda till Stockholm. Det kommer bli gaaalet kul och sjukt skönt. Fyra dagars ledighet och Backstreet Boys, kan det bli bättre? Haha, nostalgi!

Jag har förresten äntligen köpt ett par nya skitsnygga skinnstövlar, jag pajade ju dragkedjan på mina favoriter. Och det kostar visst nästan lika mycket att laga ett par gamla som att köpa nya. Dom är svarta och går upptill knäna ungefär. Jag hade egentligen velat ha ett par lårhöga stövlar, men dom flesta har världens klack har jag märkt och det vill jag inte ha till vardags.

Två bilder från i lördags, hittade dom på Kajsas facebook. En minnesvärd och rolig kväll :) 







RSS 2.0