Bullshit

Jag är inte trött. Kan inte sova. Funderar på att dygna och störa grannen genom att dunka på med hög musik hela natten, jämnt upp då menar jag. Men jag lär ju ångra det imorgon. Idag har jag levt på coca-cola och snus. Inget som jag rekommenderar. Hjärnan slutar fungera efter ett tag som ni märker. Börjar bli hungrig. När jag blir stor ska jag bli lycklig. Det är det enda jag begär. Jag kan bo i ett råttbo, men lycklig ska jag vara. Mamma säger alltid att lycka bara är små glimtar i livet. Det tror jag stämmer. Ingen går runt och är glad och nöjd med allt hela tiden. Livet är en bergochdalbana. Detta blev rörigt. Ooops nu blev jag trött. Godnatt.


Name


Skönaste låten att lyssna på innan man somnar. Åååh vad jag älskar Goo Goo Dolls. Älskar älskar älskar. Jag skulle kunna offra ett lillfinger för att få se dom live. Åh vad jag vill till NY den första december. KAJSA JAG ÄR GALET AVUNDSJUK PÅ DIG!! Gaaaaaah, kom och hämta mig, jag vill också!!


.

För the botten is nådd. Hur långt kan man gå? Hur lågt kan man sjunka? Hur kasst kan man må? Kändes förjävligt innan men det börjar bli lite bättre nu min vän. Om jag tappar fästet och trillar ner ska jag klättra upp igen.


Lyckad kväll

Wiiiiie, det var riktigt kul igår faktiskt! Både förfesten och huvudfesten var väldigt lyckade. Det var gaalet och jättekul att alla hade gått in för det och verkligen klätt ut sig. Själv såg jag ut som ett äkta whitetrash har jag sett i efterhand.. Men vafan, det är bara Halloween en gång om året och då får man väl bjuda lite på sig själv :) Dock blev jag nog lite för full och har bestämt mig för att aldrig mer dricka alkohol igen. Får se hur länge det håller.

Husomhelst, sitter här med en äcklig fet söndagsångest och en balkong full med brända popcorn. Lyckat. Varför ska jag alltid få sån ångest dagen efter? Jag hatar det.


Halloweefest

Tjooooo.
Jag har varit duktig och pluggat i några timmar, men nu får det räcka. Ska hoppa in i duschen nu innan dom andra kommer hit Vi ska spöka ut oss till halloweenfesten ikväll och förfesta lite. Jag och Nillo ska klä ut oss till små zombiefklickor, eller nåt. Vi får se hur resultatet blir. Jävligt fult skulle jag tro haha. Jag är galet festsugen ialla fall så det ska bli riktigt kul ikväll.



Jag på halloween förra året, haha


Love it

Nu ska jag och Anna vara duktiga och träna skivstång. Wiihoo! Underbart.

Längtan

Jag sitter här och försöker plugga men det går inget vidare. Jag är så skoltrött just nu att jag bara vill göra upp ett stort jävla bål och elda upp alla äckliga böcker. Haha.

Jag längtar till alla dessa tentor är över. Jag längtar efter att få vara ledig. Jag längtar efter julen.


Två glada tomtenissar för två år sedan


Stjärna som är din

Idag fick jag besök av min fina mamma och lillasyster. Det var hur mysigt som helst och precis vad jag behövde just nu. Mamma bjöd på lunch och sen blev det shopping och fika. En riktig tjejdag helt enkelt.

Mamma är den finaste människan i hela världen och jag känner en sån otrolig kärlek till henne, men så antar jag att alla barn känner. Hon finns alltid där när jag som mest behöver henne, sviker aldrig får mig alltid att må bra. Hon är så omtänksam, ärlig och stark. Det älskar jag. Min stjärna.


Jag önskar dig allt vackert. För du är, det bästa som jag vet.

Who says

Jag känner mig inte som mig själv just nu och är inne i en ganska grå period. Jag vet inte om det är skolan som får mig att känna såhär eller att mitt liv bara är allmänt fucked up just nu. Det känns inget kul att sitta och skriva om mina negativa tankar. Det är bara deprimerande. 
Jag ska försöka ta tag i mig själv och försöka få tillbaka gamla positiva tess. För jag saknar henne.

Hejdå.


Bra lördag !

Jag måste säga att gårdagskvällen var riktigt mysig :) Det bjöds på underbart god persisk mat, tårta, snacks, shotar, drinkar och en massa dans. Trots att jag och Moa bara var med på förfesten och struntade i att gå ut så hade vi jättetrevligt. Jag blev dock sjukt danssugen framåt kvällen och jag hade gärna hängt med ut, men min ekonomi satte stopp tyvärr.. Haha. Sjukt kul att träffa alla ialla fall, gamla som nya :)

Just nu sitter jag och stirrar på mitt cigarettpaket från igår. Ja jag feströker, men jag brukar alltid ge paketet till nån kompis när kvällen är slut. Det glömde jag igår.. Jag funderade faktiskt på att slänga det, men det känns lite surt med tanke på att paketet är halvfullt. Fan.

Några bilder från igår










Födelsedagsfest

SHoooo.
Kvällens planer: Fira Aida :D Hela 21 år blir hon, stor tjej. Grattis fina vän! 
 

Paranormal activity

Igår kollade vi på Paranormal activity. Tvåan har ju börjat gå på bio nu och vi ville se den första innan vi gick och såg den andra på bio. 
Den var inte så trevlig, ganska obehaglig film faktiskt. Men jag trodde att den skulle vara värre. Jag hade föreställt mig att jag skulle vara tvungen att sova med lampan tänd och att jag skulle sitta vaken halva natten helt paranoid och lyssna efter ljud, haha. Men det var ingen fara. Jag sov gott. Inga demoner så långt ögat nådde.


Brrrrrrrrrrrr

Mysigt väder. Not. Ikväll är en sån kväll då jag är glad att jag inte är uteliggare om man säger så.. Det är ju förfan snöstorm ute. Och det är inte ens mysigt. Speciellt inte när man är själv, omysigare kan det nog fan inte bli. Att vara ensam kan vara väldigt skönt ibland. Vissa dagar älskar jag det och jag har inga problem med att vara själv. Men idag är det inte kul. Jag känner mig ensam och liten. Jag har nog lite lite lite hemlängtan.. Mest av allt saknar jag mamma.

Imorgon är det ialla fall fredag! Ska äta lunch med tjejerna och fira alla "oktoberbarn" efter skolan. Det ska bli kul, som vanligt :)

Nu ska jag gå och lägga mig. Ska be en nattbön om att det ska vara sommar och sol när jag vaknar. Hoho


You got a fast car, I want a ticket to anywhere

Jag kom precis hem och ska hoppa in en snabbis i duschen. Dagen har spenderats i skolan och på gymmet. Seg dag, men jag och Ellinor var duktiga :)

PS. Det snööööar !


Lillördag

Marcus frågade mig om jag ville med på en öl eller två. Sa först nej, men ångrade mig ganska snabbt. För varför inte? :) Vänner och öl - bra kombination.


Shopping och plugg i mänger

Hejhopp.
Idag åkte jag, Amal, Amar och Chirin till A6 efter skolan. Vi köpte en massa födelsedagspresenter och fikade på Espresso house. Perfekt sysselsättning en kall höstdag som denna. Efter några timmar började jag dock få pluggångest, och då menar jag verkligen ångest. Grävde er mig i böckerna direkt när att jag kom hem och har suttit där tills nu. Jag fick hur mycket som helst gjort, och poff, ångesten är borta. Haha.
Jag fick förresten reda på att jag fick B i gerontologi idag. Jag är nöjd. Speciellt med tanke på hur lite tid jag ägnade åt kursen :)

Nu: Maaaat! Jag är hungrig som ett as.

Karenina


Jag lyssnar på det mesta och just nu är jag inne i en Thåström-period. Jag älskar hans låtar och den här låten är ju bara helt jävla fantastisk. När jag känner mig lite nere har jag en tendens till att bara lyssna på deppmusik. Och konstigt nog så får det mig alltid att må bättre, haha. Så ja, nu mår jag jävligt bra måste jag säga :D

Detta har förövrigt varit världens segaste dag. Föreläsarna var rent ut sagt skitdåliga och jag höll på att somna flera gånger. Tack gode gud för träningen. Den gjorde min dag. Jag och Anna gick på aerobic och det var riktigt kul faktiskt.

Nu ska jag gå på dejt. Med kudden alltså. Godnatt.

Jag ser det snöar, jag ser det snöar ?

Det sägs att det ska komma snö imorgon. Hoppas att det inte stämmer. Jag älskar vintern och jag tycker att det är jättemysigt när det snöar. Men nu? Jag är inte förberedd, det var ju sommar alldeles nyss. Och jag har inte ens en vinterjacka här. Måste ta mig i kragen och åka hem och hämta lite vinterkläder snart. Annars lär jag ju frysa ihjäl. Speciellt om detta ska bli den kallaste vintern på 1000 år..

Jag lagade förresten en jättegod middag - kyckling med couscous och kall mangosås. Jättegott. Jag kan allt om jag anstränger mig ;)


Här på mitt golv bland skärvor och glas


För jag har inga mirakel
Att lova nån i natt


L L L

Jag har velat tatuera mig i flera år och nu har jag äntligen bestämt mig för vad och var. Det har tagit tid, men man vill ju vara helt säker innan man gör det så att man slipper ångra sig sen. Elin är också sugen så förhoppningsvis gör vi det tillsammans inom en snar framtid. Det blir en liten belöning till mig själv för mitt rökstopp tänkte jag. Wiihooooo!


I'm feeling like a star, you can't stop my shine

Nu har jag suttit och pluggat sen klockan elva. Känner mig nöjd, har fått en hel del gjort faktiskt. Sitter och lyssnar på lite musik. Jag tror att jag är kär i Eminem. Hans senaste låtar är verkligen bra. Appropå ingenting.

Ska strax ta cykeln ner till stan och möta upp Anna. Vi ska inhandla lite födelsedagspresenter och sen gå och dansa. Wohoooooo! :D Kulkul!


Snooooooooze

Haha, jag är ju helt värdelös. Ställde klockan på nio idag för att komma upp i tid och börja plugga, men jag gick inte upp ur sängen förrän nu. Snoozade i två timmar. Jag kan inte hjälpa det, sova är det bästa jag vet.

Har precis slängt in en tvätt i maskinen och nu ska jag börja kolla på en webföreläsning. Ser inte fram emot det, dom är alltid lika sega. Woop woooop!

Om man har tråkigt....

Vilken svordom använder du mest? Hmm, fan?
Äger du en iPod? Japp
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 06:45 om jag ska till skolan
Hur många resväskor äger du? Ingen
Använder du flip-flops? Ja, på sommaren
Var köper du dina matvaror ifrån? Olika, Coop eller Hemköp oftast
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Roligare att vara med, hah
Vilken var den senaste filmen du såg? Rush Hour 3
Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? En vän såklart
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En resa
Har någon någonsin kallat dig lat? Jadå
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nej, har inga problem med att somna om man säger så.. 
Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? Jag har alltid älskat Goo Goo Dolls :)
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Inte vad jag kommer ihåg. 
När var senast någon stötte på dig? Bra fråga
Vad åt du till middag senast? Spaghetti och köttbullar. Väldigt fantasifullt
Använder du huvtröjor? Ja, mest hemma. Sjukt skönt, jag älskar huvtröjor 
Kan du vissla? Haha, ja men det låter som skit
Vem var den senaste som ringde dig? Papi
Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält? Den snabbaste och brantaste
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Det hoppas jag inte, men det finns det säkert folk som gör
Vilket riktnummer befinner du dig i? 036
Tittade du på tecknat när du var liten? Oohja
Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? A6 är ganska stort, jag gillar det
Är du blyg inför det motsatta könet? Nej inte speciellt. Min blyghet påverkas inte av könet
Hur många syskon har du? 1
Vilken film kan du alla replikerna till? Ingen, inte min grej 
När flög du senast? I september. New York - Göteborg
Hur många stolar står kring ditt köksbord? Två
Läser du för skojs skull? Jag har blivit bättre på det. Läser alltid nåt innan jag somnar
Pratar du några andra språk? Bara svenska och engelska 
Diskar du din egen disk? Ja jag har inte hunnit anställa en hushållerska än 
Har du gråtit offentligt? Ja 
Har du en stationär dator eller en laptop? Laptop
Försöker du alltid lära dig nya saker? Om det är något som intresserar mig så vill jag alltid lära mig mer
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Jaa! Jag vill först och främst tatuera mig
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Ärligt talat så bryr jag mig inte, är inte så noga med det där
Kan du kasta macka? Yes
Har du någonsin varit i Jamaica? Nej
Vad har du med dig in på bion? Sällskap, popcorn och dricka :) 
Vem var din favoritlärare och varför? Hmm, ingen aning. Hade nog ingen favorit
Har du dejtat någon av en annan religion? Nej det har jag inte 
Vad har du för väder? Idag har det varit soligt men kallt 
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Franska. Hohoho skojar. Valde fel linje, så jag tyckte att det mesta var tråkigt. Historia kanske, tycker det är ganska intressant
Gillar du att flyga? Jag ÄLSKAR att flyga
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Det är mycket som är viktigt. Men jag säger ärlighet och humor
När sov du senast på golvet? Det kommer jag inte ihåg
Vilken är din favoritdrink? Rosa Pantern och White Russian, mmm
Gillar du din boende-situation? För att vara så student så tycker jag att jag bor jättebra. Litet, men fräscht 
Vilken är din mammas hemstad? Ulricehamn (Vegby)
Din pappas hemstad? Göteborg
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Åtta, minst
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Skolan stressar mig och dagarna är fulla av plugg och träning, så ja
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Inte speciellt ofta
Vilken är din favoritfrukt? Passionsfrukt och ananas
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Nej, jag är för lat för det, haha 
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 21
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Haha, ja lite. Jag kan störa mig på små stavfel och särskrivningar
Tror du på liv på andra planeter? Ja. Tycker att det är ganska självklart att det borde finnas liv på andra planeter. Konstigt annars
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Riktigt arg? Förutom mig själv? Haha. Det kommer jag inte ihåg, ingen har gjort mig arg på länge. Antagligen min syster, haha. Vi gör varandra arga
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Både och faktiskt. Killar är mer raka och snackar inte lika mycket skit, men jag älskar mina tjejkompisar
Hur valde dina föräldrar ditt namn? Dom tyckte att Therese var ett fint namn helt enkelt. Mitt andranamn har jag fått efter min gammelfarmor
Gillar du senap? Ja
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Att jag klarar allt och att det jobbiga har ett slut
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Lätt!!
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Pumba i Lejonkungen, hahahahah. Nej jag vet faktiskt inte
Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Nepp
Tycker du om att krama folk? Ja jag är jättekramig av mig
Skulle du säga att du är trendig? Jag är ingen trendslav, men visst följer jag med i modet. Tar på mig det som jag tycker är snyggt
Äger du en digitalkamera? Ja
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Audrina Patridge, Lady Gaga, Maria Montazami, m.m. Haha.
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Som in i helvete. Jag hatar det
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Jag började gråta när jag läste Harry Potter och Dumbledore dog, heheheh.......
Tycker du att du är attraktiv? Attraktiv och attraktiv.. Vissa dagar är jag nöjd med mitt utseende, andra inte
Vad är du allergisk mot? Vad är jag inte alldergisk mot? ;) Jordnötter, kärnfrukter, timotej, hästar m.m
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej, det är för gott för att jag ska få dåligt samvete. Människan är en köttätare, punkt.
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Chuck Bass xD


Friendship

Jag känner mig som Grodan Boll efter helgens frosseri. Vi har varit sjukt onyttiga, men mysigt har vi haft det :) Massa god mat, tjejsnack, filmer, godis, ännu mer tjejsnack och fler filmer. Det blev ingen utgång, men lika bra det med tanke på min ekonomi.. Dessutom så umgås man mycket mer när man bara är hemma och myser tycker jag, man umgås på ett annat sätt och hinner prata mer. Och tro mig vi hade mycket att prata om, det var evigheter sen vi sågs sist. 

När jag såg Helena och Soso på stationen i fredags så insåg jag hur mycket jag saknat dom och hur mycket jag saknar alla där hemma. Jag har faktiskt lite ångest över hur längsedan det var jag var hemma sist. Jag saknar mamma och pappa så otroligt mycket. Och det har hänt så mycket där hemma den senaste tiden. Och jag har inte varit där. Det känns dumt att sitta här när jag vet att jag behövs mer någon annanstans.








Tack för en mysig helg tjejer. Jag saknar er redan ♥

Ny header

Tröttnade på den gamla bilden och bytte till en nyare från Central Park i somras. Tack Kajsa för hjälpen. Du är bäst.

Finbesök

Sitter och ångrar lite att jag inte gick på räknestugan idag. För jag fattar ingenting just nu, har kört fast totalt och skulle behöva lite hjälp. Inte så mycket att göra åt det dock, jag får skylla mig själv.
Nu ska jag äta och kanske försöka lite mer med LM-beräkningen.. Sen ska jag ner till stan en sväng. Idag får jag besök från Göööteborg :D Fina Helena och Soso kommer hit idag och stannar till söndag, ska bli mysigt. Vi får se vad vi hittar på.

Ha en bra fredag.


Inte på topp

Idag känns det som söndag.. Deppigt och grått. Orkar inte tänka, orkar inte prata, orkar inte vara. Mycket snurrsnurr. Nu ska jag duscha och plugga. Hejdå.


take me away


Städtime.

Nu ska jag ta mig i kragen och städa upp lite här. Sent, jag vet. Men disken behöver diskas, kläder läggas in i garderoben och.. en massa mer. Vi ska ha en liten mini-förfest här imorgon innan kåren och då måste det ändå se okej ut. Fyfan. Jag hatar att städa. Sängen är tusen gånger bättre.
Sov gott.



Caps imorgon !

Ajdå

"Med Premenstruell dysfori menar man symtom som uppträder under veckan före mens och avtar några dagar efter att menstruationen satt igång. De vanligaste symtomen är irritation, ökad känslighet och nedstämdhet""

Är inte detta ganska normalt? Jag kanske har en släng av detta. Hoho. Min tjejvecka börjar ju på torsdag, så det skulle inte förvåna mig. 


Perfektion.

Ojoj vad jag har shoppat idag, men åh vilken bra dag det blev tillslut. Jag och Elin hade det verkligen toppenmysigt (Anna var hemma och pluggade). Detta köpte jag: en spetstopp, en tunika, två halsband, ett läppglans, en rougeborste, en massa ljus, glödlampor och en nätverkskabel (tråkiga pengar).

Jag känner mig fortfarande inte på topp, men jag mår helt klart mycket bättre än igår. Igår var ingen bra dag alls. Jag borde egentigen inte dela med mig av min negativitet här, men det skiter jag i. Detta är min dagbok skulle man kunna säga. Och här skriver jag precis vad jag vill. Det är mitt liv, mina tankar, mina känslor. Så varför blunda för känslorna och låtsas som att allt är så bra hela tiden? Ingen är perfekt, ingen. Så varför försöka framstå som att så är fallet? Jag är inte perfekt. Inte alls. Jag kommer aldrig att bli perfekt. För vad fan innebär ordet perfekt egentligen? Perfekt för mig behöver inte vara samma sak för dig. Perfektion är tråkigt.

A6

Jag har suttit och pluggat i fem timmar, så nu får det vara nog.
Tar en paus och åker en sväng till A6 med Elin och Anna för shopping och lite fika förhoppningsvis. Tror nog att det kommer göra susen för mitt humör.

Såg förresten att jag skrivit jorden med g i förra inlägget. Fult och irriterande. Jag kan stava. Jag har inte dyslexi.

Fågel, fisk eller mittemellan

Jag funderar på om jag är manodepressiv eller nåt. Antingen så är jag skitglad, eller så är jag helt nere och jättedeppig. För mig är ingenting grått, bara svart eller vitt. Vissa dagar mår jag så himla bra, andra dagar är bara skit. Idag är en sån dag. Detta har varit en skitdag, den skitigaste dagen på länge faktiskt. Det började med att jag försov mig imorse, och sen har det bara gått utför. En jävla skitdag helt enkelt. En sån där dag då man bara vill ligga kvar i sängen under täcket och gömma sig för hela världen. Sjunka genom gjorden och försvinna några veckor. Så har jag känt idag.
Fågel, fisk eller mittemellan? Jag är alltid fågel eller fisk, aldrig nåt jävla mittemellan. Antingen är jag högt uppe i himlen och flyger, eller så är jag nere på botten. Idag har jag varit fisk. En rutten stinkande fisk. Långt nere på botten i mitt fula akvarium.

Alla har vi dåliga dagar.
Imorgon är en ny dag. Med nya möjligheter.

Stolt!

Tiden går så sjukt snabbt. På torsdag har jag varit rökfri i åtta veckor. Två hela månader. Det är ju inte klokt, så länge har jag aldrig klarat tidigare. Det, mina vänner är något jag gärna skryer om. Det ska dock tilläggas att jag har feströkt några gånger, det erkänner jag. Jag tycker att det är helt okej att feströka, om man kan stanna där vill säga.

Avslutar dagen med en av mina älsklingslåtar just nu. Nelly - Just a dream. Så fin.


Sunday

Gäsp. Jag har inte mycket att berätta. Min dag har väl varit som söndagar är mest. Lugn. Och fullproppad med plugg. Jag känner mig duktig. Det är viktigt att ge sig själv beröm ibland. 
Efter några timmars plugg belönade jag mig med att cykla ner till gymmet, körde en massa ben och kondition och ååh vad skönt det var. Träning är som meditation för mig, huvudet töms på tankar och endorfinerna rusar runt i kroppen. Love it. Imorgon är det dags för step styrka, wohooo! :D

Nu ska jag sluta skriva om min skittråkiga dag. Jag ska förövrigt sluta skriva sånna här skittråkiga inlägg. Innan var mina inlägg alltid mycket djupare, mer tankar och funderingar. Jag antar att det berodde på att jag var inne i en ganska deppig period. Jag var inte glad. Men det är jag nu, mina tankar är inte svarta längre och det är jag jävligt glad för.
Over and out.


VFU

Jag passade precis på att skicka in mitt önskemål om VFU-plats till nästa termin. Jag hoppas verkligen att jag får vara i Jönköping. Vill inte pendla eller tvingas bo nån annanstans under dom här fem veckorna. Såhär har jag valt ialla fall:

1. Jönköping
2. Eksjö
3. Nässjö

Ps. Jag saknar min mami ♥



En bild för att liva upp det tråkiga inlägget. Snaaart så !


PS. I love you

Hej.
Jag har precis sett klart på PS. I love you som fick på fyran nu ikväll. Gerard Butler är ju bara hur charmig som helst. Jag älskar den filmen och gråter alltid. Jag vet inte varför jag envisas med att se massa sorgliga filmer hela tiden, haha.

Hursomhelst. Idag har jag varit hemma hela dagen, inte träffat en käft. Bara pluggat, tränat och tvättat. Roligt. 
Jag försöker bli vän med LM-beräkningen och jag tror faktiskt att vi har kommit ett steg närmare varandra idag. Jag gjorde klart alla uppgifter som ska göras denna veckan och det flöt faktiskt på väldigt bra. Riktigt stolt. En plugglördag med andra ord. Och det blir nog samma sak imorgon skulle jag tro. Känner att jag har en hel del att göra.. Skolångest kan man kalla det.



Gerard Butler. Det är min drömman det.


After school

Kom hem för en liten stund sen. Jag, Anna, Elin, Ia, Elin och Nanda körde After school på O'learys idag. Riktigt mysigt! Åt god mat och drack lite öl. Sen fortsatte vi till Bongo. Inget ställe som man ska gå till om man vill dansa, men för att sitta och snacka duger det bra. En väldigt trevlig kväll :) Vi var alla ganska sega så det blev en tidig hemgång, men det är ganska skönt att komma hem tidigt för en gångs skull.

Nu ska jag dricka te och kolla på Titanic. Haha. Det var flera år sen jag såg den sist, men den är ju bra så varför inte :) Jag kommer säkert att ligga och böla om en timme eller två, men skit samma.






Angels Lie To Keep Control


Jag får rysningar, fan vad bra den är. Jag älskar den här låten. Har alltid gjort och kommer alltid att göra.


Sweet dreams

Nu har jag suttit här vid datorn i över en timme och.. inte gjort något alls. Så meningslöst. Jag borde kanske ta bort min FB precis som Moa? Haha. Jag menar, det är slöseri med tid. Tid då man kan göra så mycket annat. Jag hatar att inte göra någonting. 
Jag är så trött och vill bara sova nununu, men sängen är för långt bort och jag orkar inte resa mig. Då är det illa, haha.

Jag längtar till imorgon. Då ska jag, Anna och Elin köra core. Det är skön träning det. Och efter det.. AFTER SCHOOOL!! :D Wiihooo. Jag har dom finaste vännerna i hela världen.



Godnatt :)


En önskan. Bara en

Många runt omkring mig säger att jag verkar så glad. Och det är jag, jag mår verkligen jättebra och jag känner mig faktiskt tillfreds med livet. Kanske inte med allt, men med det mesta. Just nu vill jag först och främst att mormor ska bli bra efter sin operation. Det vill jag. Åh vad jag önskar att jag kunde vara hos henne just nu, hålla henne i handen och pussa henne på kinden. Min fina fina mormor. 
Ingenting är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid.

Woheeey

Ojojoj vilken seg bakfylla jag har haft idag, men den börjar ge med sig nu tror jag. Jag vaknade förresten med ett stort blodigt rivsår på låret imorse, det såg förjävligt ut. Jag undrar vad jag har gjort? Mina leggings är fortfarande hela dock, hoho.
Jag är glad för att vi tillslut bestämde oss för att gå ut igår, vi velade fram och tillbaka och jag var verkligen inte på humör. Men att sitta själv hemma när man är nere är inte heller någon höjdare. Så jag bestämde mig för att ge kvällen en chans. "Vi går på förfesten då, sen går vi hem. Bara förfest" Det blev lite mer än så. Vi hade så kul och vips så var vi på kåren. Lyckad kväll, helt klart. Jag hade kul :)

Morgondagens schema:
Föreläsning 9.00-12.00
Träning 14.00-14.55
After schooool 16.00 - ?



Bild från igår. Jag och Annisen


Love life

Dom senaste veckorna har jag mått så otroligt bra och det verkar hålla i sig. Allt är roligt, ingenting är tråkigt. Jag kan helt enkelt inte låta bli att älska livet just nu. Positiva Tess är här tjooheej. Jag tror faktiskt att träningen spelar stor roll och att det är den som får mig att må så bra, bland annat. Jag älskar verkligen att träna och dom senaste fem veckorna har jag varit på gymmet minst fem dagar i veckan. Det gör mig glad och harmonisk på något sätt. Dessutom har jag slutat röka och fyfan vad skönt det är! Jag älskar mitt liv just nu helt enkelt. Ville bara säga det. Nu hoppas jag bara att jag inte låter mig tyngas ner av skolan. Jag har en förmåga att bli riktigt deppig och sur så fort något går emot mig. Det ser ut som att jag har tio äckligt jobbiga veckor framför mig. Men jag ska verkligen fortsätta försöka vara positiv. Det ska jag. För såhär bra har jag inte mått på länge. Och träningen ska jag fortsätta med, no matter what. Skolan ska inte få ta över mitt liv totalt och den ska verkligen inte få ta träningen ifrån mig. No no no.

Detta blev ett flummigt litet inlägg, menmen. Nu ska jag fortsätta kolla på DH!
Pusskram, sov gott

Kanelbullens dag

Idag är det kanelbullens dag och självklart har jag ätit en bulle. Jag, Chirin och Amar köpte varsin efter maten idag och den var jättegooood :)

Läkemedelsberäkningen idag var förresten helt hemsk. Det var längesen jag kände mig så dum.. :/ Ska sätta mig med det imorgon på min lediga dag och försöka få ordning på skiten.




Ångest.


Imorgon börjar helvetet.


Myshelg !


Maaaat !


Middagen


Jag och min fina vän


Elin & jag i blåsiga Jönköping


Vita tänder



Jag köpte en ny tandkräm idag, Pepsodent white now. Det ska bli spännande att se om den håller vad den lovar..


Slaaappis

Helgen har varit jätteskön. Zara kom hit igår vid två och vi gick på stan en stund. Jag köpte två tröjor och ett par leggings :) Sen gick vi till Hemköp och köpte en massa god mat som vi lagade till här hemma på kvällen. Fläskfilé med klyftpottis & kantarellsås, Kex & ost, Ben & Jerrys och popcorn. Och så en massa filmer såklart. Jag kände mig som en liten sumobrottare men gud vad gott det var. Och sååå mysigt att äntligen få träffas, snacka och bara slappa. Vilken rehabhelg :)

Anyway, kom precis hem från gymmet och lunch med systrarna Zackrisson. Nu ska jag hoppa in i duschen, smörja in mig med BUS och mysa ner mig i soffan med nya Veckorevyn. Är det söndag så är det :)
Puss

Saturday !

Godmorgon!
Idag kommer Zara hit och hälsar på och det ska bli väldigt skoj måste jag säga. Kommer ärligt talat knappt ihåg senast vi sågs, längesen var det ialla fall. Vi ska gå på stan, äta gott, kolla på film och bara prata. Det ska bli supermyysigt :D

Igår var jag, Moa, Elin och Jenny på bio. Vi såg Hämnden med Mikael Persbrandt. Sorglig, men helt klart sevärd film.

Nu ska jag göra på iordning! Puss

Wooop wooop!

Hej!
Idag har varit en bra dag. På morgonen gick jag och Marcus en lång promenad och sen kollade vi på Braveheart. Riktigt bra film enligt mig, men lååång :) Därefter mötte jag upp Anna för en timmes core.
Känner mig nästan lite träningsberoende. Jag ser verkligen framemot varje träningspass och efteråt mår jag hur bra som helst. En dag utan träning känns helt fel nu.

Nu ska jag börja fixa iordning mig och sen ska jag ner på stan. Elin är här på besök över helgen och imorgon kommer Zara, wiiiee! :D Det kommer bli ett par lugna och sköna dagar. Min första vita helg på flera veckor, ganska skönt faktiskt ;)



Såhär mår jag idag :)

Veckans...

DISS
Urinvägsinfektion. Bläääää!! Att vara kissnödig men inte kunna kissa är förjävligt. Att det dessutom känns som att knivar skär i urinröret varje gång är ännu värre. Feet diss helt enkelt.


HISS
Tranbärsjuice. Vet inte om det var antibiotikan eller juicen som fick bort min urinvägsinfektion, men fort gick det ialla fall. Mådde kanon redan samma dag som jag köpte juicen. Funkar jättebra, men speciellt god är den inte, haha.




Jag lever

Det händer ganska mycket i mitt liv just nu känns det som. Igår avslutades terminens första kurs, världens slappaste kurs dessutom. Dom senaste veckorna har jag mest tränat, ätit gott, träffat vänner och festat. Levt livet helt enkelt. 
Igår firade vi tjejer Chririn som fyller 20. Vi gick ut och åt god thaibuffé och hade hur mysigt som helst. Sen tränade jag, Elin och Anna på afro och på kvällen gick jag och Moa på vår första ishockeymatch. HV71 - Frölunda. Det var grymt. Jag gillade det och HV vann :D 

Nu ska jag ta på mig träningskläderna och cykla ner till Marcus! Det blir en timmes promenad innan frukost, skönt. Vi har varit jätteduktiga denna veckan faktiskt. Fyra gånger har vi varit ute och gått :) Härlig start på dagen som sagt.
 

RSS 2.0