Sköna måndag

Detta blev en sjuhelsikes bra måndag må jag säga. Startade dagen med ett gottigt gympass med Marcus för att därefter promenera hem i det soliga vädret. Underbart. Är så otroligt taggad för att komma i form och börja träna stenhårt nu!

Har precis beställt lite kurslitteratur och pillat med lite annat smått och gott här hemma. Kvällen spenderas i skolan med smärt-föreläsning & annat skojsigt. Wooop!


P & jag i fredags. Det stod mellan Prinsessan Leia & Lisbeth Salander och ja, ni ser ju själva vad det blev


Lycka

Igår kväll var helt fantastiskt rolig. Marcus tog med mig och Anna till utsikten där vi åt goda frallor och drack varm choklad. Därefter åkte vi tefat i en gammal skidbacke. Gud så vi skrattade och skrek. Jag kände mig som ett litet barn på nytt. Haha!

Ikväll ska vi på fest med filmtema. Vad sjutton ska jag spöka ut mig till? Jag har idétorka..
Jaja, ha en fortsatt bra fredag!


Nya kläder till bebisen


Kvalitetstid

Efter introduktion inför c-uppsatsen är det nu dags för en kopp brunt med Moatoa. Jäkla bra dag idag förresten. Vädret har varit underbart, jag har varit pigg som en lärka & jag och Patrik har fyndat. Wooop!

Hej mitt vinterland

Det känns inte som lördag idag, men jag är glad ändå! Tentan i statistik är skriven, vilket innebär att jag inom kort kan kalla mig undersköterska. Fyra terminer på sjuksköterskeprogrammet avklarade, två kvar. Ikväll ska jag hem till Cissi på lite tenta-/inflyttningsfest, blir nog trevligt skulle jag tro! Var på en tokmysig fika med fina klassisar efter tentan idag, mycket skratt & fniss bjöds det på.

Jag är fruktansvärt träningssugen, men med tanke på att jag går på penicillin så vågar jag inte ta ut mig helt och hållet. Därför ska jag ge löpbandet i källaren här i huset en chans, en timmes promenix är målet!

PS. Vilket sjuhelsikes snöoväder herr väder bjussar oss på idag, myyyyys!!


Baboooo

Känner mig en aning irriterad idag. Jag vet inte vad det kan bero på, men jag misstänker att det är en sväng av nikotinabstinens. Jag har snart hållt upp i två veckor. Och hittills har det inte varit speciellt jobbigt, inte alls lika kämpigt som tidigare gånger som jag har försökt sluta. Patrik bestämde sig för att försöka sluta snusa i samband med sin operation, så då passade jag också på. Kanske är det lättare när man är två? :)



Effektiv!

Puuuh, äntligen är jag klar. Idag har jag Storstädat. Tvättat, dammat, dammsugit, skurat golv, vädrat mattor, dammsugit soffa, städat badrum, diskat, med mera, med mera. Det känns superskönt! Nu ska jag ägna några timmar åt att plugga statistik. Älskar dagar som dessa då man känner sig effektivast i världen och utnyttjar dagens timmar till fullo :)

Förresten, provade att blogga från telefonen innan. Inlägget innan är resultatet av detta.

Home sweet home


Yes!!

Jag har köpt en ny mobiltelefon. Äntligen!! En vit Samsung Galaxy s2 bidde det, superfin! Jag blev helt kär efter att Zara visade mig hennes, så jag slog till. Bytte även abonnemang när jag ändå var i farten. Äntligen slipper jag 3. Blä, spott på dom.

Nu är det dags för kafferep med Marcus som kommer hit och hälsar på :)


Back

God förmiddag.
Jag håller på att packa för fullt. Mamma och pappa ska skjutsa tillbaka mig till Jönköping idag. "Jullovet" har gått alltför fort och jag tycker nästan att det känns lite vemodigt att åka tillbaka igen. Samtidigt vet jag att det kommer bli toppen när jag väl är där, jag trivs ju lika bra här som där :D

Vi ska hämta upp Kajsa på vägen. Hon ska sova över till imorgon, vilket innebär att vi får tid att umgås lite extra. Toppen!


Ut med det gamla & in med det nya

Idag har jag och mamma varit hos mormor och hälsat på. Trots att vi inte gjort mycket alls, så är jag hur trött som helst. Vädret som spökar till det antar jag..
Bjuder på en bild på mitt nya hår, enjoy.


Tillbaka

Godmorgon!
Jag kom precis hem från Jönköping. Bussen gick halv åtta imorse, gäsp vad trött jag är! Min plutt ska opereras idag, så jag är lite nojig. Han ska bara ta bort en halsmandel, men ändå ;) Jag hoppas att han inte kommer att ha alltför ont, uscha.
Vi hade en väldigt bra dag igår, trots den jävla EMIL som gjorde att jag missade min buss från Göteborg på morgonen!! Jag blev lite sen, men väl framme i Jönköping så hann vi både med plugg, restaurangbesök & bio. Fint !

Nu: KAFFE & en film!! Det är perfekt väder för det idag :)


En liten förändring, aldrig fel

Nu är jag brunett igen, riktigt mörkt denna gången dessutom! Känns roligt och fräscht under denna tiden av året. Jag trivs verkligen, men vem vet, till sommaren kanske jag är en liten lintott igen :)

Efter frisören åkte jag till Göteborg och sköna Helena för mys med tjejerna. Det blev en heldag med massa god mat, mycket prat & mängder av skratt.
Nu ska jag krypa ner i bingen. Känner mig sådär sugen på att sätta mig på bussen till Jönköping tidigt imorgon bitti, men förhoppningsvis kan jag snarka lite på Patriks axel, hehehehehe. 
Godnatt!


Full rulle, ingen tid för vila!!

Detta "lovet" hade jag planerat att vila upp mig och bara vara. Träffa vänner, umgås med familjen och jobba lite.. Låter ganska chill tycker jag. Men dagarna har verkligen varit fullspäckade, vilket i och för sig är väldigt roligt det med! Med tanke på att alla utspridda vänner kommer hem under jul & nyår så har det varit många att träffa och mycket att ta igen. Och jag måste säga att jag har hunnit med väldigt väldigt mycket och jag känner mig väldans lycklig. Jag är så otroligt glad att jag har så fina vänner, en helt underbar familj och världens bästa pojkvän.

Idag har jag jobbat och träffat Elin, vilket har varit toppen! Imorgon ska jag äntligen till frisören för att färga håret, vilket är mycket efterlängtat. Därefter ska jag in till Göteborg och träffa mina fina tjejor! :) Nu ska jag mysa ner mig i soffan o umgås med min far, tjoohej!



Och glöm inte: a smile is the prettiest thing you can wear


RSS 2.0