Sunday.

Idag har jag haft pannkakskalas med systrarna Zackrisson. FEEETTT GOTT!!

Förövrigt så hade vi sjukt kul igår, ännu en lyckad utekväll full med tokigheter, roligheter och pinsamheter.
Men nu ska jag vara nykter i ett halvår. Eller nåt.

Rent hus

Idag har jag STORstädat hela lägenheten. Och då menar jag verkligen storstädat, jag har gjort allt som går att göra i städväg skulle jag tro. Det var nog det tråkigaste jag har gjort på länge, jag hatar att städa. Men känslan efteråt är så skön att det är värt det, inga dammråttor så långt ögat når, tjalalalala! :)

Nu ska jag iväg på förfest & sen blir det utgång. Jag är egentligen för seg för att orka gå ut, men skitsamma det blir säkert jättekul :D
Pusshej leverpastej!

Kilklackar.

Dundunduuuuun - får jag lov att presentera mina nya älsklingar. Hejhej, hemskt mycket hej!

Vienna

You got your passion, you got your pride.
But don't you know that only fools are satisfied?



Badat

Idag har jag mått som jag förtjänar, men vi hade riktigt kul igår. Wihoooo! :D
Ringde och väckte Moa när jag vaknade idag och åkte till Rosenlundsbadet. Det var verkligen helt perfekt en dag som denna, sitta i bubbelpoolen och basta :) Passade även på att träna, simmade 2,5 km :) Jätteskönt.

Nu ska jag försöka fräscha till mig lite och ge mig ner på stan. Känner mig ganska sliten, så vi får se om det blir nåt vin för mig ikväll ;)

Ha en bra kväll! Puss



Vimmelbild från igår


Lagar mat

Jag tror att jag håller på att förvandlas till en liten matmorsa. Kylskåpet är numera sprängfyllt efter mitt och Moas storhandlande idag. Det ekar inte längre.. Jag känner inte igen mig själv.
Just nu håller jag på att laga en GI-lasagne, dvs jag har bytt ut pastan mot squash. Jag känner att jag nästan har överträffat mig själv faktiskt. Hur det smakar är en annan femma, haha!

Ikväll blir det utgång, Club Caj :) Första gången för mig och Annisen, ska bli kul.
Puss!



Hejhopp!


Godmorgon!
Jag ska strax iväg en sväng till skolan. Känner mig ganska pigg idag, trots allt. Det blev ganska sent igår, vi var hemma hos Elin och spelade spel & drack lite vin. Trevligt!
Skjortan som skymtar fram på bilden köpte jag igår på Monki, jätteskön. Det blev även ett par svarta kilklackar från H&M, skeetasnögga må jag säga :)


Lunch och shopping

Moa gick precis och nu ska jag ta bussen ner till stan och möta upp bästaste Anna och Elin. Vi ska luncha, shoppa och träna :) Wiihoooo.
This is a goooood day!

Promenixat

Godmorgon!
Kom precis ut från duschen och har ätit lite frukost. Moa kände sig inte bra imorse, så jag fick gå själv. Idag gick jag ut och gick innan frukost, det är ju det bästa om man vill gå ner i vikt, sägs det. Till frukost åt jag fullkornsflingor med mjölk, och ett ägg. Nyttiga tess, yäppyäpp.

Strax kommer Moa hit en sväng, hon ska hämta lite grejer som hon har lämnat här. Det blir nog lite te också skulle jag tro, jag måste ju ta hand om sjuklingen min ;) Sen ska jag städa garderoben. Det kan behövas vill jag lova!



98 % fullkorn :)

Godnatt.

Nu ska jag gå och lägga mig, så att jag är pigg och glad imorgon. Jag ska upp ganska tidigt och gå ut & promenera med Moa. Hon lät ganska sugen idag, men vi får väl se imorgon, hehehe. Jaja, jag ska ut i vilket fall! :D

Sov gott!


On the road again


Ikväll hade jag tänkt kolla på film, men så blev det inte, jag fastnade i telefon med Kajsa istället. Och det var minst lika trevligt, även om samtalet blev ganska djupt dagen till ära.

För några dagar sedan kom jag till någon slags vändpunkt. Och idag tog jag tag i det på riktigt. Jag är stolt över mig själv. Jag håller fortfarande på att lära känna mig själv har jag upptäckt. Det är intressant. 
Låter det konstigt? Jag vettefan. 
 


Fina vän!

Igår när jag kom hem hittade jag den här boken i brevlådan. Amanda min älskade norrlänning, du är underbar! Jag älskar dina små infall och överraskingar. Du är så jävla söt. Tack :)

 

"Allt kan man ta ifrån människan. Utom en sak - den yttersta friheten att välja förhållningssätt till det som livet för med sig"
Viktor Frankl

Morgonstund har guld i mun

Godmorgon.
Jag kom precis hem från min sköna promenad. Jag önskar att man hade viljan och motivationen att gå ut & gå en timme varje morgon, för det är verkligen den bästa starten på dagen som man kan få.
Nu ska jag göra mig en kopp kaffe och kolla på Solsidan! Fira lite, jag har gått ner 1 kg sedan senast jag vägde mig ;) 1 kg är inte mycket, men det är nåt. Det går långsamt framåt. Jag är glad :)

Fint hår!

Jag har haft en mysig dag och nu ska jag krypa ner i sängen. Eftermiddagen/kvällen spenderades som sagt hos Kajsa. Vi slötittade tv, drack te och pratade en massor :) Även om det bara blir några timmar, så är det alltid lika kul att ses.

En blogg som jag brukar kika in på lite då och då är den här tjejens. Hon jobbar som frisör och brukar lägga upp fina "före- & efterbilder" på sina kunder. Jag är ganska trött på mitt hår just nu och en färgning i den här stilen skulle jag vilja göra, eventuellt med inte riktigt så mörka slingor. Sjukt fint.




http://mondoblog.se/bunny

Älskling!

Igår flyttade min fru till Riga. Om allt går som det ska så kommer hon vara borta i sex år. Jag har nog inte fattat det än, det enda jag vet är att jag kommer sakna henne som fan!!


Du och jag. Piff och Puff.

Sunday.

Hej!
Det här är en sån där skön söndag som jag älskar. Inget plugg, inget jobb, ingen bakfylla. Fantastiskt. Haha!
Jag har varit ute och powerwalkat i en timme, skitskönt. Med bra musik i öronen så flyger man nästan fram, jag älskar det. Jag känner faktiskt att jag gör framsteg, äter bättre och rör ännu mer på mig än innan. Jag klarade till och med att stå emot chokladen som mamma bjöd på till kaffet idag. Woawoawoaa! Haha.

Ska ta bilen och åka hem till Kajsa om en stund. Det gäller att passa på när man är hemma. Jag har saknat henne.


Baaah

Hej.
Nu har jag bokat bussbiljetten hem imorgon. Jag ska passa på att jobba lite, som student behöver man verkligen dom där extra pengarna. Jag vill kunna lägga undan i alla fall några hundralappar varje månad.

Nu ska jag plugga lite till & sen ge mig ner på stan för en fika med tjejerna :) Om jag kan gå det vill säga, jag har sån sjuk träningsvärk i mina vader efter all träning. Jag ser ut som en gammal haltande gubbe när jag går. Haha!

Gud vilket tråkigt inlägg detta blev. Inspirationen ligger inte på topp just nu som ni förstår haha.

Ha en bra helg!

"Tentapluggar"

Sitter och försöker plugga vetenskapsteori, forskningsprocesser och annat kul.. Det går väl sådär, känner mig ganska ofokuserad om jag ska vara ärlig. Detta måste vara en av dom tråkigaste kurserna ever. Baaaaaaaah.

Jag ska nog ge mig ut på en promenad om en stund, känner att jag behöver en paus och lite frisk luft.
Förresten, nyårslöftena går bra. Jag är än sålänge helt nikotinfri (till vardags, fest är ok) och jag har tränat varje dag sen jag kom tillbaka hit. Godis och snabbmat äter jag inte och dessutom har jag bestämt mig för att inte äta så mycket pasta, ris, bröd, osv. Det lär ta sin lilla tid innan jag ser resultat, men jag tänker inte ge mig. Tålamod och envishet är A och O som sagt. Jag är peppad!!


Dans !

Nu ska jag ge mig iväg till gymmet och dansa :) Känner att jag förtjänar det efter en hel dags plugg. Wohooo!

Ett år

Idag är det exakt ett år sedan som jag flyttade hit. Jag kände inte en jävel och jag kommer aldrig att glömma hur nervös jag var när jag gick till skolan första dagen, haha.
Jag trivs jättebra och har aldrig ångrat att jag flyttade hit. Jag har haft ett helt fantastiskt år och fått så många fina vänner. Tror att detta året kommer bli minst lika bra. Om inte bättre :)


Första bilden på mina första vänner, haha. Oförglömlig kväll


Insparken, en av dom roligaste veckorna i mitt liv


Bus på kåren


Detta var innan vi läste mikrobiologi.... haha







Våren kom. Grillkväll i stadsparken




En av alla förfester på min balkong


Liseberg




Söp oss dyngfulla på tequila


Lekte rockstjärnor




Halloween.....


Hej.

Bloggen känns ganska död för tillfället. Eller ja, det luktar väl död om hela min dator just nu skulle jag tro. Jag har inte suttit här på flera dagar, och det har faktiskt bara har varit skönt. Jag skriver bara när jag har något att säga och det har jag inte haft de senaste dagarna. Förhoppningsvis kommer lusten tillbaka förr eller senare :)

Jaja. Nu ska jag iväg till Denise på lite spelkväll med tjejerna. Myys!

Så ta dina minnen och försvinn hur mitt liv, älskade älskade du


Tråkigaste dagen på länge!

Ligger i soffan och tuggar äckligt nikotintuggummi. Suget är förjäääävligt. Jag lär få kedja fast mig i kylskåpet snart, gaaaaah.

Detta har varit en riktig skitdag. Känner mig fortfarande dålig och har spenderat dagen i soffan, inte träffat en käft. Hur deprimerande är inte det.. Jag hatar att vara ensam, men jag har liksom inte haft något val idag. Dumma feberhelvete försvinn.

Back.

Nu är jag tillbaka i Jönköping. Mamma skjutsade hit mig igår och på kvällen var jag och Anna hos Marcus. Han bjöd på en jättegod middag, han är grym på att laga mat :) Det var en sjukt trevlig kväll måste jag säga :D Har verkligen saknat min lilla jönköpingsfamilj.

Förövrigt hade tänkt köra igång med träningen idag, men det får nog vänta. Jag mår piss idag. Vaknade halv sex imorse av att jag mådde jätteilla. Och med tanke på min sjukliga spyfobi så fick jag världens panikångest. Jag spyr inte, det är uteslutet hah. Låg vaken till nio innan jag somnade om igen. Vet inte riktigt vad det är som är fel, känner mig helt darrig och konstig i hela kroppen. Blä. Kan man aldrig få vara helt frisk? Jag vill träna!!!!!!


Bästaste

Hej mitt vinterland

Här kommer några bilder från i fredags som Kajsa skickade till mig. Hon är så duktig! Och roligt var det, som alltid :)











bajs

JAG HATAR CSN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Baksmälla hej

Idag kan man väl säga att jag mår som jag förtjänar. Vaknade upp med värsta skallebanket på länge och en mun torrare än en öken. Men det var det värt, gårdagskvällen hos Karin var riktigt trevlig och det var jättekul att äntligen få festa lite med mina gamla jobbarkompisar. Vi gick aldrig ut, men det gjorde mig ingenting. Vi hade kul och det är huvudsaken :)

Nu ska jag återgå till det som jag gör bäst idag - ligga i soffan.

Medan natten fäller blå kalla skuggor här omkring

Jag blir alltid så känslosam under jul & nyår, varje år. Jag känner mig glad och lycklig, samtidigt som jag är deppig och har ångest. Varför vet jag inte. Det är en konstig blandning av känslor som kan bli ganska tröttsam. 

Jag är fortfarande kvar hemma, vilket är väldigt skönt. Jag försöker skjuta upp att åka tillbaka så länge som möjligt. Jag vill verkligen inte tillbaka just nu. Visst saknar jag mina vänner, men samtidigt så är det så mycket som får mig att inte vilja.
Den här veckan och helgen har jag försökt att trycka in så mycket som möjligt. Det finns så många som jag vill träffa och så mycket som jag vill göra. Jag önskar att dygnet hade fler timmar :)
Kajsa sov här inatt och vi har haft en riktigt mysig dag. Vi åkte bland annat upp till en sjö där hon fotade mig och Madde, det var kallt men väldigt roligt må jag säga.



Pocketful of sunshine

I got a pocket, got a pocketful of sunshine.
I got a love, and I know that it's all mine.
Oh.

Do what you want, but you're never gonna break me.
Sticks and stones are never gonna shake me.
No.


Nytt år, nya möjligheter

Jag har tre nyårslöften det här året:

1. Sluta snusa/röka
2. Träna (minst) fem dagar i veckan
3. Äta nyttigt. OBS - godisförbud!!

Vi får se hur det går. Jag återkommer om ett år. Haha.

Jag hade förövrigt en jättebra nyårsafton. Lyckad på alla sätt & vis. Amanda & co hade fixat så fint. Det kunde knappast bli bättre, jag är helnöjd. Om resten av året blir som nyår så kommer jag få ett kanonår vill jag lova :) Bilder kommer när jag orkar och har tid. Woooop wooop!






RSS 2.0