Brown eyes!

Jag beställde precis hem ett par bruna linser. Äääntligen! Jag älskar bruna ögon och fattar inte varför just jag var tvungen att födas med blå.
Det finns en massa olika färger och varianter, även en del crazylinser. Perfekta nu till halloween ju. Synd att jag inte kom på det lite tidigare, haha.




Bilder från www.fargadelinser.se


Gudinna!


Nobody puts baby in a corner

Idag ställde jag klockan och gick upp tidigt. Eller tidigt och tidigt, klockan nio, men det är tidigt för att vara mig en ledig dag! Haha. Jag tog bussen till gymmet och körde mitt morgonpass. Jag blev helt slut, mina ben kändes som spaghetti efteråt. Träningsvärk hej!

Resten av dagen som gått har jag spenderat framför tv:n och Dirty Dancing. Det var första gången som jag såg den (hur efter får man vara?) och jag måste säga att åh vilken härlig film. Jag är egentligen inget stort fan av filmer som bara innehåller en massa romantik och gulligull, men detta är ju en klassiker och dessutom en dansfilm :)  Och Patrick Swayze, jag hoppas att du sover gott.

Idag är jag på bra humör. Ikväll blir det nog en lugn hemmakväll, det var längesen sist.


Jag saknar mitt långa hår :/


I love my new dress

Jag älskar Gina Tricots nya sidenklänningar. Jag provade en idag och blev helt kär. De är jättesnygga och har en perfekt passform för min kropp. 
Jag tyckte så mycket om den att jag köpte två, en vit och en svart! Den svarta ska jag ha på lördag och den vita på min födelsedag :) Wohoo!





Bloggen

Hej.
Jag har tappat lusten för att blogga. Inte för att jag nånsin egentligen har varit speciellt duktig på det, men ibland kan det faktiskt vara skönt att få skriva av sig och det har jag gjort. Men den senaste tiden har jag inte känt så, and I don't know why. Jag jobbar ganska mycket just nu, men inte mer än innan. Jag träffar mina vänner och umgås med min familj. Jag försöker vara duktig, ta hand om mig själv och träna så mycket som möjligt. Min vardag känns ganska fullproppad och ofta känner jag inte för att sätta mig vid datorn, det lockar mig helt enkelt inte. Den gör mig bara deppig och nere. Jag känner ofta att jag hellre skulle göra något annat, att bara sitta framför en skärm är ren skit och slöseri med tid enligt mig. Jag prioriterar andra saker än min blogg. Jag kommer aldrig bli en Blondinbella, och absolut inte en Kissie. Jag förstår inte hur dom orkar.
Så jag kommer att fortsätta på samma sätt som innan, skriva när det faller mig in, när jag känner att jag har något som jag vill ta upp eller om jag får ett plötsligt behov av att skriva av mig. Jag är inte bäst på att uppdatera, men vafan detta är mitt liv. Take it or leave it :)

Åker iväg till Sjömarken en sväng

Tjaooo bloggen.
Idag vaknade jag upp av att solen lyste in genom mitt fönster. Det är så härligt att få ett sånt uppvaknande, jag blir direkt på bra humör. Det är inte klokt hur mycket man egentligen påverkas av alla väderomslag och förändringar runt omkring sig.
Hursomhelst, jag åt en snabb frukost och sen åkte jag iväg en timme till gymmet. Underbar start på dagen ju :) Nu ska jag ge mig iväg till bussen, ska åka hem till Kajsa och umgås med henne resten av dagen.
Jag tror att jag ska passa på att ha på mig min pälsväst idag förresten! Det är perfekt pälsväst-väder, sol och inget regn, lagom kallt, hah.

Puss!


Härlig avslutning på dagen

Ikväll har jag och Elin varit iväg och kört ett hårt step-up pass ihop. Helt sjukt skönt. Träning gör underverk :) Nu ska jag ta mig en dusch och sen blir det nog lite te och kvällsmys med mor min. Hihi.
Imorgon gott folk ska jag vara duktig och ställa klockan för att gå till gymmet. Och jag ser faktiskt framemot det, tro det eller ej :)


SUSHIII!!

Jag blev helt plötsligt så otroligt sugen på sushi. Jag skulle kunna leva på sushi. Om jag var tvungen att välja en maträtt att leva på resten av mitt liv skulle det bli sushi. Jag fattar inte varför det inte finns någon sushirestaurang här i närheten?! När man som mest behöver det. Jag vet, jag ska starta en egen. Och äta sushi hela dagarna i ända. Mums.


Monday

Idag är det måndag. Ny dag, ny vecka, nya möjligheter?
Idag när jag vaknade kände jag bara för att ligga kvar i sängen under täcket resten av dagen. Jag kände mig deppig och grå som en liten mus, jag antar att det beror på vädret. Det är deprimerande, tråkigt och mörkt. Blä. Jag vill ha sommar igen, nu tack.
Jag har inte fått så mycket gjort idag, jag skyller på mitt humör. Kollade på en film med Madeleine innan och även fixat lite lunch, soppa med pannkakor till efterrätt. Jag lyckades bränna hälften av pannkakorna när jag pratade i telefon med Kajsa, haha. Misslyckat. Jag skyller på vädret.


Pälsväst

När jag och Kajsa var i Sthlm köpte vi varsin grå pälsväst från VILA. Skitsnygga och oäkta såklart. 299 kr tror jag att vi gav för dom. Den är varm och mysig, jag älskar att gå runt i den här hemma och mysa.
Problemet är att jag tycker att det är svårt att "få till det". Om man har västen under jackan blir det bara knöligt, har man den över en tröja blir det lätt för kallt.. Funderar på att testa över skinnjackan eller något stickat, kan ju funka.


Misslyckad lördagskväll

Wohaaa!
Allt bra? Det hoppas jag, själv mår jag prima. Lite seg i kolan, men annars är allt bra. Mormor, som har varit här hela helgen, har precis åkt hem och jag funderar på att krypa ner i soffan och kolla på tv. Sånt kan man göra utan att få skuldkänslor en dag som denna. Det är söndag, mörkt och regnigt. Perfekt mysdag med andra ord, då är det skönt att vara inne i värmen.

Gårdagen blev inte lyckad alls. Helt fuckad om jag ska vara ärlig haha. Förlåt Elin men du vet vad jag menar. Vi hade skittrevligt under förfesten hemma hos mig och bussresan gick fint. Men sen, åå herregud. Två minuter efter att bussen lämnat av oss upptäckte Elin att hennes väska med leg, pengar och fritidskort var borta. Vi sprang runt på centralstationen, jag pratade med busschafförer, vakter, västtrafiks kundservice osv, men inget. Så vi kom inte speciellt långt, gav upp utgången och gick till McDonalds istället. Vi bestämde oss för att åka hem vid kvart över tolv och när vi kommer fram till bussen känner jag igen busschaffören. Och det visar sig att han har hittat väskan!! Allt var kvar och vi blev överlyckliga. En skitkväll som trots allt fick ett lyckligt slut. Haha.
Puss på dig Elin Zackrisson din lilla bajskorv.


Fest ikväll igen

Hej!
Hade en sjukt trevlig kväll igår! Vi firade Aidas 20-årsdag, åt en supergod födelsedagsmiddag och hade jättekul. Träffade Sanaz, Hejwa, Arsaman, mfl, som jag inte sett på evigheter. Det var så roligt och det fick mig att tänka tillbaka och sakna den gamla "fjortistiden" då vi alla var ute och festade varje helg, fredag som lördag. Alla galna lokalfester, det var tider det. Jag har så många underbara minnen tillsammans med alla de här människorna. Roliga och crazy minnen. Ibland saknar man det.
Det bjöds rödvin till maten och det slutade med att jag satt och smuttade på glas efter glas. Jag som aldrig dricker rödvin blev sömnig och full. Trevligttrevligt.

Ikväll känner jag mest för en mysig hemmakväll, men jag har lovat Elin att vi ska gå ut så det är bara att börja fixa iordning sig igen. Jag tänkte göra några drinkar med Grenadine i, men jag har noll koll. Vodka, juice, sprite och grenadine borde ju funka? Eller kanske en hemmagjord Rosa Panter? Vet dock inte om jag har någon bananlikör hemma.. Haha. Vi får se om Elin vågar smaka på mitt råttgift.. ;)

Nu ska jag gå och göra mig iordning så smått, för vid sju kommer Elin och då vill jag vara klar.
Girls night out!!


Godnaattt

Tjoo.
Nu är jag hemma igen efter en kväll på stan. Filmen var bra, en hel del dans och skön musik som fick hela kroppen att ryckas med. Efteråt fick Kajsa sina försenade födelsedagspresenter (hon fyller år i juli, fan jag borde ju skämmas) och hon blev mycket glad. Roligtroligt!
Jag hann även med att köpa present till Aida som vi ska fira imorgon. Jag åker in till Göteborg direkt efter jobbet, det blir middag och utgång med underbara tjejer. Skitskoj!

Jag avslutar kvällen med lite bilder på världens vackraste kvinna genom tiderna. Jag tycker att hon är så jäkla fin!
Godnattpuss.











Fame

Hej!
Nu ska jag ge mig iväg till bussen om en liten stund. Jag ska möta upp Kajsa i stan för lite fika och bio. Ska bli mysigt!
Jag har verkligen njutit av min lediga dag och jag känner mig utvilad och glad. Sovit ut, tränat och ätit god mat. Nu ser jag framemot en skönt kväll :)
Håret blev naturligt lockigt med rak lugg, ganska fint faktiskt.
Need to go, bye.

Sur.

Min lillasyster har tagit med sig hårfönen till skolan, eller badhuset eller vart fan hon nu skulle. Jag är skitförbannad. Jag tog en dusch efter träningen och skulle därefter blåsa håret. Och var i helvete är hårfönen? Borta. Jag blir så förbannad att jag bara vill skrika rätt ut och ringa hem den lilla skitungen. Detta är inte första gången. För ett tag sedan tog hon med sig halva mitt smink, för att hennes egna var slut. Och där stod jag och skulle göra mig fin inför fest och hade inget att använda. Inte okej. Vad gör man med blött stripigt hår? Det går inte att platta, inte göra nåt. Dra på mig en mössa över huvudet, som mamma sa? BAAAAAAH!!!
Jävla i-landsproblem.

Igång med träningen igen

Ikväll har jag och Elin varit på det nya gymmet och tränat, för första gången. Och jag måste säga att det är en stooor förbättring. Det är säkert minst fem gånger större än det gamla och de har köpt in en massa nya maskiner. Skitkul! Idag körde vi ben pch rumpa och vi ska dit imorgon igen, då blir det armar och mage. Det känns verkligen kanon att äntligen ha kommit igång med gymträningen igen. Nu ska jag köra stenhårt och bli fit for fight, eller nåt ;) Gym minst tre gånger i veckan ska det ialla fall bli, kombinerat med ett eller två pass step up. Och jag ska sluta skylla på att jag är trött efter jobbet och att jag inte har tid. Jag måste helt enkelt ge mig fan på det och ta mig den tiden.

Nu ska jag duscha och krypa ner i soffan och kolla på Greys Anatomy :) Jag är ledig imorgon, så jag ska unna mig en liten myskväll :)
Puss.

Underbar reklam

Icas nya reklamer med praktikanten Jerry är klockrena. Jag älskar dom. 
Syftet med reklamen är att man ska förstå vilken diskriminering vi har på arbetsmarknaden och det tycker jag att de har lyckats jävligt bra med. Personer med tex Downs syndrom har inte samma möjlighet att vara praktikanter eller liknanade. Dessuom är dom är smartare än vad många tror.
Sjukt charmig, bästa på länge.
Nu ska jag fortsätta kolla på Desperate Housewives :)


Jag har klippt mig!


Och detta är resultatet. Det blev lugg och en rejäl uppfräschning.
Jag är nöjd, men har fortfarande inte riktigt vant mig vid luggen :)


T A H M !

Jönköping var underbart, jag hade så sjukt kul med mina fina vänner. Helgen var perfeekt. Haha, hur många helger har jag sagt det nu egentligen?  Menmen, ännu en superbra helg i vilket fall! 
På fredagen mysade vi med tacos och Idol, på lördagen blev det fest. Firade Aida lite smått redan då, även om det blir riktigt födelsedagsfirande på fredag, då hon kommer hem till Göteborg!
Varför varför träffas vi inte oftare? Vi som skrattar och har så kul ihop. Vi som aldrig håller käften, som flummar sönder oss om nätterna och tjötar hål i huvudet på varandra. Aida, Hellis och Maaz; tack för en superfin helg. Love.

Jag vet att jag är ganska dålig på att uppdatera (min blogg är döende).. Hähää. Nej, jag ska försöka bli bättre, men inte ikväll. Eller inatt. För imorgon vill jag vara pigg. Jag ska gå upp hyffsat tidigt för att åka in till stan och klippa mig (wohoo!), därefter ska jag jobba några timmar. Gött.
Appropå bloggen. Jag skriver bättre om det är något som verkligen irriterar mig, gör mig väldigt lycklig eller helt enkelt skitförbannad. Jag skriver bättre när det finns saker som berör mig på något sätt, på gott eller ont.  Att bara skriva för att skriva lockar mig egentligen inte så mycket. När jag behöver lätta på hjärtat, släppa mina tankar fria - då är bloggen perfekt. Ikväll är jag trött.
Godnatt.

Jönköping hela helgen

Godnatt alla fina.
Imorgon åker jag Helena och Maz till Aida i Jönköping. Inte en dag för tidigt! Det kommer att bli så kul, saknar dom små sötnosarna. Riktiga guldklimpar som alltid får mig på bra humör. Synd att vi inte ses oftare.

Håret blev bra förresten. Jag är så blond man kan bli nu skulle jag tro.
Nu ska jag sova. Upp och jobba tidigt imorgon, hoppas att jag får vara i restaurangen.
Sov så gott!


Miami Glow är tillbaka!

Min favoritparfym har börjat säljas igen, jag är överlycklig. Miami Glow by J Lo, luktar underbart. Jag hade den för typ fem år sedan och blev skitsur när den slutade tillverkas helt plötsligt. Men nu är den alltså tillbaka igen, wohoo.
Jag önskar mig den i födelsedagspresent, om någon undrar. Hah




Färgar håret !

Jag sitter här med utväxten indränkt i blekningsmedel, så snart kommer mitt hår vara nyblekt och fräscht. Äntligen!
Har även bokar klipptid hos frisören idag. Tisdag kvart i tio, kanon. I can't wait! Jag har funderat lite och har bestämt mig för att klippa mig lite annorlunda denna gången. Jag ska klippa upp håret en massa (som jag alltid gör), men dessutom klippa lugg. Det kan bli kul med lite förändring :)

Blondie.

Jag sprang in på Hemköp och köpte hårfärg innan, så imorgon ska jag färga min fula utväxt. Ikväll orkar jag inte. Jag ska bli frääscht blond igen, gött. Nu ska jag mysa ner mig i soffan och kolla på Greys Anatomy.
Pusshej.


Plugga till våren?

Täss tar tag i sitt liv, försöker i alla fall.
Igår hade jag världens ångest över utbildningar och skit, jag visste inte vad jag ville göra och vart jag ville komma. Men idag när jag vaknade kändes allt så mycket bättre och jag har äntligen skickat in en anmälan! Jag är inte alls säker på om det är plugga jag vill göra, men det är en säkerhetsåtgärd, utifallatt. Om jag inte har jobb till våren, eller om jag helt enkelt har fått tillbaka pluggsuget. Vem vet?
Jag vet inte vart jag vill plugga någonstans, bara att jag inte vill vara kvar här. Jag är trött på min vardag här och vill ha förändring. Det är ialla fall så som jag känner nu.
Det enda jag verkligen är helt säker på är VAD jag vill plugga till. Jag ska bli barnmorska. Har därför ansökt till lite olika sjuksköterskeutbildningar runt om i landet.
Någon gång har jag fått frågan: "Varför sjuksköterska, varför inte läkare?" "För att jag inte vill bli läkare?" svarar jag då. "Men dom tjänar mer" säger dom då. What? Jag vill jobba med något som jag tycker är kul, inte något som gör mig rik. Det finns dom som passar utmärkt som läkare, men jag är inte en utav dom. Jag strävar efter att bli lycklig och för mig är det viktigaste i livet familj och vänner, att ha kul och att må bra. Jag behöver inte bli rikast i världen. Jag vill bara vara lycklig, det är det enda jag begär. Och jag vet att detta kommer att göra mig lycklig, eller ialla fall bidra till lyckan.


Fuck you fuck me fuck all in this fucking

Idag har varit en jävla pissdag. Jag har varit på ett helvetes humör, men faktiskt lyckats hålla allt inom mig. Annars brukar mina humörsvängningar ofta påverka min omgivning och de jag tycker om. Men inte idag, allt har gått bra på jobbet och på träningen fick jag ur mig en del av min ilska.
Jag vet inte varför jag känner mig så nere, så deppig, så usch. Jag vill bara gräva ner mig och inte vakna på länge, länge. Innerst inne vet jag nog egentligen varför jag mår som jag mår. Det är ett helvete, som aldrig verkar ta slut. Och jag orkar inte skriva om det, inte tänka på det. Livet går upp och ner, livet är en bergochdalbana. Mina känslor är en bergochdalbana. Jag har så mycket i mitt huvud.

Nog om det. Imorgon åker jag och mamma till mormor efter jobbet. Vi ska mysa, sova över och sen ska jag tillbringa onsdagen där med henne. Det ska bli så otroligt skönt. Hos henne känner jag mig trygg, omhändertagen och lycklig. Det är så mysigt att vara där. Jag älskar det. Jag älskar min mormor.

Nu ska jag gå och lägga mig och försöka tänka lite positiva tankar. Jag ska tänka tillbaka på den underbara helgen som har varit. Jag har inte skrattat så länge på vääääldigt länge. Zara jag älskar dig min vän!


Täss har sparat 500 spänn



Jag har äntligen tagit ut min hårförlängning. Fräscht. Jag gick inte till någon frisör (alla tar 500 spänn, för att ta UT skiten!), utan jag fixade allt själv. Jag pillade ut varenda slinga, det tog väl ungefär 2 timmar. Och det var det värt. Fan va skönt det är att kunna dra fingrarna genom håret utan att fastna i massa lim och skit. Dessutom slapp jag bli 500 kronor fattigare. Jag är ekonomisk ;) Haha.


Inte okej.

Du slet sönder mitt hjärta för ett år sedan. Du krossade mig totalt. Och nu, efter så lång tystnad så gör du detta. Det är respektlöst. Så onödigt. Snälla sluta. Det gör ont och gör mig ledsen.

Skövde!

Godmorgon.
Zara ligger i sängen och halvsover. Bakfull som fan. Vi hade en smågalen kväll här igår och det kom en massa folk hit till lägenheten, ett jäkla röj faktiskt. Så nu mår man väl som man förtjänar antar jag. 

Skövde är en ganska fin stad. Jag har inte sett så mycket än, men jag tycker att den verkar helt okej. Har dock hört att sjuksköterskeutbildningen här är kass, annars skulle detta vara ett alternativ till pluggstad. Det är lagom avstånd hem och så har jag ju Zara här. Jaja, vi får se.

Nu sitter jag här i den tysta lägenheten och det enda jag hör är lilla Zarisen som sussar. Funderar på vad vi ska äta. Frukost eller bakfyllekäk direkt? Jag ooorkar inte gå till affären bara!! (Dessutom vet jag inte var det finns nån och Zara mår så dåligt att hon antagligen inte kommer stiga upp innan kvällen. Haha, illa!)

:)

Torsdag.

Hallå.
Även denna dag har varit en kanondag när det gäller jobb, jag har haft skitkul och jag lär mig mer och mer hela tiden. Jag är mer stresstålig nu än tidigare och jag känner mig ganska lugn nu när det gäller mina arbetsuppgifter, vilket jag till stor del tror beror på mina underbara arbetskompisar som är så snälla och söta hela tiden. Dom lär mig allt de kan och hjälper mig så fort jag behöver. Taack.

Jag har dock haft en riktigt risig dag när det gäller mitt hår. Herregud, det ser hemskt ut. Jag har en skitful utväxt och min hårförlängnig är sliten som jag-vet-inte-vad. Skönt att det är höst så att man kan gå runt i mössa både inne och ute, hela tiden, utan att behöva förklara sig. Usch. Nästa vecka ringer jag och bokar tid hos frisören för detta är hemskt! Jag är en sån där person som älskar hår och är väldigt fixerad vid att ha det fint hela tiden. Om håret känns fel känner hela jag mig ful. Just nu är jag fulful 24/7. Slå det ni.  

Sitter just nu och fixar med en liten present till Zara... Blir nog fint :)


Imorgon åker jag och hälsar på den här snyggingen.
Tääss och Zara hela helgen. Galet


Ett litet inlägg innan läggdags

Idag fick jag för första gången vara uppe i restaurangen på jobbet. Hela dagen. Ni fattar nog inte hur glad jag är! Jag svävade på små moln hela dagen. Jag fick stå bakom disken, servera och vara social mot gäster. Hur roligt som helst. Det ska tilläggas att jag tidigare bara varit nere i "fängelsehålan", dvs i disken och köket. Detta är ett steg i rätt riktning, helt klart. Roligaste arbetsdagen på mycket länge!
Något som däremot känns lite segt är att jag börjar känna mig förkyld. Baah. Hoppas, hoppas inte att blir sjuk.

Jobb imorgon igen, så nu måste jag sova. Godnatt


Ny mobil tack !

 


Bara för att jag bryr mig

Jag irriterar mig otroligt mycket på människor som inte tänker efter innan de handlar och inte inser fakta. Jag säger vad jag tycker och då förvandlas jag till bitch. Min mening är aldrig att göra någon ledsen, men jag kan inte bara sitta tyst och tiga. Sån är inte jag! Detta kallas omtanke.

Nu ser jag framemot helgen då jag äntligen ska få träffa min fina vän ZARA :D


Anna Anka

Jag ogillar denna kvinna starkt. Fattar inte grejen med henne. Och visst ser hon ut som en stork? Ja det gör hon. En mycket ful och sned stork. Ful som satan i gatan. Dessutom är hon nedvärderande och elak. Men visst, helt dum är hon kanske inte, hon vet ju precis vilka knappar som hon ska trycka på för att väcka uppmärksamhet och irritera..


Urk


Shooo

Nu är jag hemma från huvudstaden igen. Det känns skönt att ha kommit igång med jobbet igen, men samtidigt har jag inte fått nog av Sthlm. Jag hade utan tvekan kunnat stanna en vecka till. Förutom att dom pratar så fruktansvärt fult, så älskar jag staden. Jag och Kajsa bodde hos hennes underbara släktingar i Järfälla, så det tog inte lång tid att ta sig in till stan. Utanför ambassaden frös vi aset av oss, men bortsett från det så hade vi det jättebra och det blev en hel del shopping om man säger så. Så nu är jag pank. Bankrutt. Renskrapad. Haha. Men fan vad bra vi har haft det. Jag vill åka upp igeeeen.



Ett av mina shoppingfynd, t-shirt från Colorez.
Jag har länge letat efter den här, så jag blev överlycklig när jag hittade den i Gamla stan.
Love it.


RSS 2.0