Redhead!

Håller på att färga håret. Jag hade en megaful blond utväxt, vilket gjorde att jag såg skallig ut. Inte fint.
Är förövrigt helt slut i kroppen efter en heldag på science-fiction-mässan. Min kära pojkvän bjöd med mig och vi har haft en jättebra dag! Mycket att titta på, både i pryl- och människoväg, haha :D Köpte mig faktiskt ett litet seriealbum med min favoritseriefigur ELVIS!! Fick dessutom en liten personlig hälsning & signering av serietecknaren himself. Skojsigt! :)

Nu ska håret sköljas!




Roligare träning





Har införskaffat mig lite nya och fräscha träningskläder. Toppen för motivationen & gör träningen ännu roligare. Köpte ovanstående linne och sportbh på Gina Tricot igår, samt en limegrön sportbh. Älskart! Appropå träning så är jag precis hemkommen från ett superroligt fuego-pass! Roligt att variera all styrketräning med lite avslappnad dans sådär på fredagskvällen. Nu ska jag och min feta godispåse från Hemmakväll bege oss hem till Patrik på fredagsmys, wihoo!

Imorgon åker vi förövrigt till Göteborg och sen stannar jag hemma en vecka. Ska jobba en hel del, samt umgås med vänner och familj. Åh vad skönt det ska bli.
Ha en fin helg!


Life is good

Ikväll somnar jag nöjd, glad och lycklig. Allt känns så jäkla bra just nu. Efter en intensiv period av plugg & isolering så är äntligen tentan gjord och resultatet till c-uppsatsen inlämnat. BAAAAM!! Vilken lättnad. Nu börjar jag leva igen. Haha. Inatt sover jag hemma hos mamma & pappa eftersom jag har passat på att klämma in lite jobb i sjukhusköket idag och imorgon. Anyway, kvällen här hemma har varit jättemysig. Vi envisades bland annat med att inviga grillen - MUMS!

Imorgon har jag planerat att ta en pw innan jag börjar jobba vid nio. Att starta dagen med ett träningspass är förövrigt något som jag verkligen rekommenderar. Man får energi & ork för hela dagen! Ett extra plus är att man sen med gott samvete kan ligga utsträckt på soffan hela kvällen, hoho.


Har suttit & kollat igenom lite gamla bilder från förr i tiden. Detta är jag för snart tre år sedan..

såja!

Jag har bunkrat upp med kaffe, mörk choklad, vindruvor och bubbelvatten med mangosmak. Nu ska här tentapluggas!! Det bidde ingen spinning imorse, jag kände att jag behövde en vilodag och vinet från igår spökade lite smått ;) Gårdagskvällen var hursomhelst väldigt lyckad. Bowling & trevligt sällskap. Välbehövligt! Ha en skön lördag och ut i solen med er!!

Hej på dig gamla torsdag!

Solen skiner och jag vill bara ut i det sköna vädret nu nu nuuu! Tyvärr har jag dragit det kortaste stråt denna vecka då jag måste sitta inne med näsan i böckerna och tentaplugga. Noll motivation till detta vill jag lova! Längtar till ikväll då jag ska köra ett hårt stationspass på friskis, peppad!!

Såhär ser veckans träningsschema ut:

Måndag - Löpning i intervaller
Tisdag - TMI
Onsdag - Löpning i intervaller
Torsdag - Station
Fredag - Gym
Lördag - Spinning
Söndag - Skivstång



En liten tanke. Jag har planer på att åka hem för att jobba i påskveckan och ska även försöka få till lite dejter med mina fina vänner hemifrån, bland annat med min kära gamla vän Helena. Längtar!

Idag firar jag & min kära pojkvän 6 månader, wooopsi vad roligt! ♥ Jag är världens lyckligaste. Det ska firas med något gott ikväll tror jag minsann! :D
Förövrigt så har dagen varit bra, trots all stress som spökar i tillvaron just nu. Jag lyckades tillochmed klämma in ett TMI-pass på gymmet under förmiddagen, mitt i allt plugg. Jag tänker aldrig låta någonting gå ut över min träning. Tid har man alltid, det är bara upp till var och en att bestämma vad man vill göra med den.Träningen är min lilla energiboost varje dag & det är den som får mig att orka och må bra. Punkt slut.

Ha en fin tisdagskväll!







Bästaste ♥


Godmorgon måndag

Tog bussen från Borås tidigt imorse & åkte hem till Patrik och överraskade honom. Mysigt!
Nu är jag dock hemma i min lägenhet och det jag håller på med nu är mindre mysigt. Jag förbereder mig lite inför kvällens redovisning. Jag hatar redovisningar!! Att stå där framme, stammande & röd, inför en sisådär 60 personer, är inte kul. Blä. Ska springa ner till gymmet en sväng nu och träna bort stressen som ligger över mig.
Och på tal om annat, längtar såå tills pengarna kommer. Är så sugen på en ny klädsel till min soffa. Vit ska den vara. Vitt, vitt, vitt!! :)



Weightloss

God förmiddag!
Jag är precis hemkommen efter ett morgonpass på hemtjänsten. Är ledig framtill kvart över fyra då jag kliver på igen. Denna helgen har varit och är fullspäckad med jobb, vilket jag inte tackar nej till! Dom där extra lapparna i plånboken sitter väldigt fint och dessutom är det roligt att komma hem och träffa familjen en sväng.
Strax kommer mormor hit och hälsar på, det ska bli fantastiskt roligt. Jag har inte träffat henne på evigheter..

Och över till något annat. Min viktresa fortsätter & kurvan fortsätter att gå nedåt. Halleluja!! Nu har jag snart bara tre kg kvar till min målvikt. Tre futtiga kilo. Men kanske är det dom som är dom segaste att bli av med, vem vet! Fick en massa kommentarer från jobbarkompisarna i köket i fredags. Positiva sådana. Dom hade inte sett mig på länge & det var många som sa att jag blivit mycket mindre och smalare. Roligt att det faktiskt syns. Jag trivs kanonbra (vilket ju faktiskt är det viktigaste)! 

Puss.


Sunday.

Vilken underbar helg, på alla sätt och vis. Jag känner mig lugn, nedvarvad och lycklig. Till skillnad från för några dagar sedan. Igår kom Madeleine hit och hälsade på, vilket resulterade i shopping o melodifestival-mys. Resten av familjen anlände idag. Vi har varit på Rosenlundsbadet (Tobbes skojsiga idé) och lekt skiten av oss rent ut sagt. Rutschbanan slet vi ut med våra små rumpor, strömmen åkte vi runt runt i och vågbassängen gjorde oss sjösjuka. Jag vågade mig tillochmed på ett hopp från hopptornet på 7,5 meter. Tian väntar jag med till nästa gång, wooop!
Jag hade verkligen saknat min familj. Och tänk vad lite familjemys kan göra för humöret. Kärlek.

Nu ska jag springa ner till gymmet en sväng innan Patrik kommer hem från praktiken :)



Skriver av mig

Det händer mycket nu och jag måste erkänna en sak; aldrig tidigare har jag känt mig så beroende av min almanacka. Skulle någon sno den så skulle jag bli galen med stort G. Hela mitt liv finns där i. Plugg hit, jobb dit, kurs hit, träning dit, besök hit, resa dit, utbildning dit. Med mera med mera..
Men jag klagar inte, jag älskar mitt liv. Jag njuter och mår bra för det allra mesta. Men ibland blir det bara lite mycket. Jag är en sån där person som älskar att umgås med mina nära & kära och hatar att vara ensam. För det mesta. För det ska tilläggas att det finns dagar då jag inte önskar något hellre än att få vara för mig själv. Tända ljus, ta en lång dusch, äta lite gott och bara njuta. Just nu har jag en konstant stress som ligger och gnager inom mig. En stress som jag inte riktigt kan sätta fingret på orsaken till den. Den bara finns där. En känsla. Det finns så mycket som jag vill hinna med. Saker att göra, vänner att träffa. Ibland känner jag mig otillräcklig.

Nååååväl. Slut på klagandet och över till något roligare. Helgen är fullspäckad med skojsigheter. Ikväll kommer Moa hit på lite kackel & vin. Imorgon kommer Madde hit och hälsar på. Och på söndag får jag besök av resten av släkten. Gud så roligt det ska bli, jag har en toppenhelg framför mig! 

weheartit


RSS 2.0