Mina nyårslöften.




1. Lägga av med cigaretterna
2. Träna, träna, träna!
3. Bli blodgivare



Gott nytt år !

Nyår är överskattat, verkligen. Jag är så trött på all hets om att hitta den perfekta festen, den snyggaste klänningen osv. Jag har inga större förväntingar inför imorgon, det känns inte så speciellt.. Troligen blir det middag/fest i Mölndal med Elin & Moa och några andra som jag inte känner. Det ska bli roligt :) Vill dock även vara med Hellis, men vet inte hur jag ska lyckas pussla ihop allt. Tror dock att allt kommer att lösa sig till det bästa tillslut.
Jag och Moa ska dela på en Pasoã (stavas det så?) och så har jag några cider i skafferiet ;) Och självklart en söt liten flaska med champagne till tolvslaget ;D Elin vill köpa cigarr, haha. Det är nästan så man är lite sugen! Skulle vara kul..
Hursomhelst, jag har inte så höga förväntingar och det tror jag är bra, för det är oftast då som det blir som bäst :)
Gott nytt år!


When you can live forever, what do you live for?

I lördags var jag och Zara och kollade på filmen "Twilight". Flera personer har sagt att den är väldigt bra, så mina förväntningar var ganska höga. Och den var bra, riktigt bra faktiskt! Det var något förtrollande med hela filmen, man ville inte att den skulle ta slut.  Underbar. Blev nästan lite förälskad i den där vampyren faktiskt... Mums!
Förövrigt så tycker jag att det går en hel del bra filmer på bio just nu, som jag vill se. Är väldigt sugen på "Vi hade i alla fall tur med vädret, igen", den verkar helkul. Har dock inte sett ettan, yäyää,,, whatever! Vill även gå och se "Australia" med Nicole Kidman. Mamma vill också se den, så det blir nog bio någon dag nästa vecka I hope :)

Idag har jag jobbat, och det var verkligen sjuuuukt jobbigt. Jag var trött som faeen, huvudet värkte, magen gjorde ont och spyan satt i halsen. Typ.. Meningen var att jag skulle jobba 7:00 - 16:00, men pga. att Någon var sjuk (jag misstänker starkt Nina, haha), så frågade de mig om jag kunde jobba över till halv sex. Och jag som har så svårt för att säga nej, stannade såklart kvar och slet röven av mig lite till. Men som sagt, det är cash! Januari-lönen lär ju bli hyfsat go... :D

Tog precis en skön dusch, tvättade håret men silverschampoo och smörjde därefter in mig med lite BUS. Jag testade en ny sort, Loréal Sublimé Bronze. Skitbra! Har tidigare använt ACO:s Brun-Utan-Sol, men ville testa något nytt, så då blev det denna. Krämen är brun redan från början, vilket gör att man tydligt ser fula ränder osv redan när man smörjer in sig. Att den glittrar lite är ju inte heller helt fel. Toppen :)


Billig dag

Min navelpiercing är fucked up. Jag längtar tills den är helt paj och läker ihop, för då kan jag äntligen ta en ny. Sådeså. Ska dessutom ta ytterligare två hål i öronen, så att jag har tre i det vänstra och två i det högra. Det blir min julklapp till mig själv :) Kommer bli fint.

Rea gör folk galna, helt jävla crazy. Har spenderat min eftermiddag svettandes i Nordstan. Yeah. Det slutade med att vi satte oss på favorit-sushi-stället och pratade :D
Det enda jag köpte var ett guldigt skärp för 29 spänn och en mössa som det står "Bad hair day"  i pannan. En ovanligt billig shoppingdag för min del alltså. På måndag ska jag bränna pengar, då blir det förhoppningsvis Kungsmässan med pappa. Göööött.

Puss alla, nu ska jag spela Buuuzzzz med hela lyckliga familjen

Lata dagar < 3

Wohooo :D
Julen har varit mycket bra. Mysigt och väldigt trevligt! Massa julmat, godis och annat onyttigt.
Tror i alla fall att tomten tyckte att jag hade varit ganska snäll, för jag fick det mesta som jag önskade mig :) Locktången/krustången är äntligen min! :D Wohooo. Håret blir kanonfint, som änglahår. Jag och Madde fick även Ps2 (vilket jag inte hade önskat mig), så nu kommer jag väl att bli en tevespelsnörd på köpet. Haha. Kan dock säga att jag hoppas att grannarna har bra isolering på husen, för min sångröst är inte den bästa.
Efter en heldag med släkten, så var det roligt att festa på juldagen. Vi var i Kinna (!) och det var riktigt mycket folk faktiskt. Galen och händelserik kväll måste jag säga :)
Nu ska jag gå och duscha för jag känner mig riktigt sliten, och ofräsch. Sen bär det av till Göteborg, där shopping med Alina är inplanerad. Woho! :D


I år var det vi som var tomtar ! :D


Juldagen med babe <3


Goood Juuul !

Nu är det bara två dagar kvar till självaste julafton och jag längtar som en tok. Imorgon åker hela familjen till mormor, där vi ska sova till julafton. Verkligen mysigt.
Varje jul firar vi i morfars barndomshem. Det är ett litet torp med ladugård och allt därtill, mitt ute på landet. Jag har i princip spenderat varje jul där, så länge som jag kan minnas. Och jag älskar det verkligen. Gemenskapen, kärleken, glädjen. Jag antar att alla familjer har sitt alldeles egna sätt att fira jul på och detta är vårt.

Granen är klädd, julkapparna inslagna och julgodiset klart. Nu vill jag bara mysa, men tiden räcker inte till. För enligt mig är den bästa tiden dagarna innan själva julafton, därför tycker jag att det är lite tråkigt att jag ska upp tidigt och gå till jobbet imorgon. Men vafan, onödigt att klaga :D
Nu blir det antagligen lite tomt här framöver, eftersom jag inte kommer att vara hemma på några dagar.
God Jul :)


Min helg


Helluuu :)
Jag är verkligen en hemskt dålig bloggare, haha. Kan inte säga att jag direkt går in för det, men skaffade ju faktiskt bloggen mest för att det skulle vara skönt att skriva av sig ibland.. Och det kan det verkligen vara. Den senaste tiden har jag dock inte känt mig speciellt motiverad till att överhuvudtaget sitta vid datorn, det gör mig deprimerad. Kan dessutom skylla på att vårt Internet här hemma har varit helt fucked up hela helgen. Men nu funkar det igen, wow.

Min helg har för övrigt varit bra! Var ledig från jobbet i fredags, vilket var väldigt skönt. Jag storstädade hela mitt rum. Otroligt tråkigt, men när jag väl kommer igång med något så vill jag göra det fullt ut och det blev väldigt fint och fräscht när jag var klar. Nu bor det även några tomtar här och var i mitt rum :) Juligt och mysigt. Gjorde även massa god knäck med min älskade mamma, kanongoda blev dom. Mumma!
Igår åkte jag in till Göteborg och träffade Helena, vi gick på Liseberg och hade det väldigt trevligt. Jag ville verkligen dit innan jul, eftersom jag tycker att det är så otroligt mysigt med alla ljus, bodar och tomtar. Det är verkligen jul för mig :D Så nu längtar jag väldigt mycket till julafton! Wiiiii! Myspys :D

Idag har jag jobbat hela långa dagen, så nu är jag helt slut verkligen. Känner mig som en punkterad ballong. Haha. Och det blir inte någon vila för mig innan jul, för nu är det jobb, jobb som gäller ända fram till jul. Vilket i och för sig bara är två dagar... :P Men ändå.

Tack förresten älskade Kajsa för den fina julklappen. Love!

Bara en dröm

Igår drömde jag en mardröm, en sån där jättehemsk dröm som känns så otroligt verklig. Jag vaknade med tårar som rann nerför mina kinder och kudden blöt. Jag var livrädd. Då är det så underbart skönt att vakna upp. Att kunna nypa sig i armen och inse att det bara var en ond dröm, det är härligt.

Idag har jag jobbat, 9-16. Det blir jobb även imorgon och på torsdag, gött.
Förresten, vi har fått nya mössor på jobbet. Dom är lila och jättefina ;D Tjohooo. Haha.

Nu ska jag ta mig en VARM dusch. Det behövs!


2008




[x] du har pussat någon av motsatt kön i samma ålder
[x] du har fått nya kompisar
[x] du har varit i ett annat land än Sverige
[x] du har älskat någon så pass mycket att du skulle kunna göra allt för den personen
[x] du har varit ledsen
[ ] du har velat dö  
[x] du har varit glad
[x] du har blivit kär 
[x] du har pussat någon av samma kön
[/] lyssnat på samma låt en hel dag
[x] du har känt dig sviken
[  ] du har känt som att ingen har sett dig
[  ] du har suttit vid datorn mer än du brukar
[  ] du har rappat     
[  ] du har skrivit en låt.
[x] du har kännt hat
[  ] du har varit i slagsmål
[x] du har varit "sjuk"
[x] du har dansat 
[x] du har bråkat med dina föräldrar
[x] någon har sagt att du är snygg
[x] du har bråkat med din älskling 
[  ] du har strulat med en av samma kön
[x] du har haft sex
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag 
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[x] du har saknat en av motsatt kön så mycket att du har gråtit
[x] nån har sagt till dej i "real life" att personen gillar dej
[x] du har slagit någon
[x] du har kallat någon hora/slampa
[x] du har pissat utomhus
[  ] du har spytt
[  ] du har knarkat
[x] nån har sagt att han/hon vill ha sex med dej      
[x] du har druckit alkohol
[  ] du har vart inne i en porraffär   
[x] du har sovit i motsatta könets säng med personen
[x] en främling har raggat upp dej
[  ] du har sovit borta och dina föräldrar har letat efter dej
[x] du har rökt
[  ] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[  ] du har sovit utomhus
[x] du har åkt bil med fyllon
[x] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon
[x] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[x] du har solat i solarium
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[x] du har gråtit över någon du inte kunnat få
[  ] du har fått blommor av någon från motsatta könet 
[x] du har gett någon blommor
[  ] du har sett en död människa
[x] du har varit på sjukhus

Ja, är man rastlös så är man :P



Var finns du, älskade klänning?







Jag har inte hittat den perfekta nyårsklänningen än. Kan väl inte säga att jag har letat så värst intensivt heller för den delen, jag tänker alltid att det löser sig. Och det gör det ju faktiskt. Kollade lite på www.stylebystars.com innan och hittade de här tre söta klänningarna. Jag verkligen älskar den svarta! Men har alltför många svarta klänningar redan, så egentligen skulle det vara roligare med en annan färg.. Yäyä, vi får se hur det blir :)
Godnatt, sov så sött

Wham - Last christmas



 

Last Christmas, I gave you my heart
But the very next day you gave it away
This year to save me from tears
I'll give it to someone special


Lätt den bästa jullåten ever !
Idag är det redan tredje advent. Tänka sig, vad tiden går snabbt.
Imorgon har jag en ledig dag (förhoppningsvis), så då ska jag ta mig tid och köpa alla julklappar som jag ännu inte har köpt. Måste verkligen få det gjort nu, vill få det gjort och inte behöva stressköpa allt den 23:e.
Ska snart äta och sedan träffa Zara en liten stund. Kanske blir det även lite julbak ikväll. Skön dag :)
Trevlig söndag!

Sankta Lucia



Wallaa :)
Idag är det lucia och jag är på mycket bra humör. Har varit i Haga med mamma och Madde idag. Vi julhandlade och hade det allmänt mysigt. Jättetrevligt! :) Fick bland annat köpt en söt julklapp till mormor, grytlappar med grisar på.
Sitter just nu och lyssnar på lite julmusik, ska snart ta och göra lite mat till mig och Madeleine. Tacos blir det, alltså ingen julskinka och prinskorvar än för min del. Ikväll ska vi kolla på en film som vi har hyrt, Barnhemmet tror jag att den hette :D

Förövrigt så var jag med Kajsa igår :D Mycket trevligt, som vanligt. Vi var inne i Borås en sväng och därefter åkte vi hem till henne och kollade på Idol, som jag inte har sett ett enda avsnitt av detta året. Men måste säga att båda två var riktigt duktiga och värdiga vinnare. Men Alice röst är verkligen speciell, jag gillar den :)

Imorgon åker Amanda till Branäs för att jobba fram till april. BAAAAH, I'm gonna miss her!



 

     

En bit på vägen

Halkan bokad, yäääs.

Jul var det här, haha.

Yeaap. Jag har julpyntat i min fula blogg :) Det blev fint. Töntigt, men fint. Haha :) Jag menar, är det jul så är det..
Har duschat och tagit på mig min sköööna pjamas, så nu blir det Grey's Anatomy och mys i soffan. Puss på er.

Jag och Amanda ska börja våra nya liv på måndag.. Nice.

Önskelista

God kväll :)
Idag är jag på bra humör, dock ganska trött. Men det är jag ju ganska ofta nuförtiden, haha. Inget nytt alltså.
Idag har jag jobbat, vilket jag inite har gjort sedan förra fredagen. Så nu var det alltså dags igen. Nästa jobbtid har jag på fredag. Jag hoppas på många sjukanmälningar och ledighetsansökningar veckorna framöver ;)
Jag funderar en hel del på vad jag önskar mig i julklapp, min önskelista känns ganska tunn i år. Jag kommer inte på något speciellt.. Ojoj, vilka problem man har ! Haha. Men lite småsaker har jag allt kommit på.. Vi får se om tomten tycker att jag har varit snäll i år. Jaja, det visar sig om två veckor, för då är det julafton. Myyys!



Leave my mind


Shopppaaa !

Baaaah!! Jag är shoppingsugen, riktigt sugen.. Det liksom pirrar i mina fingrar och jag vill bara köpa, köpa. Helt sjukt! Förra veckan gick jag och Zara på stan. Vi konstaterade att vi är shoppingberoende. Helt klart. Fast jag tror kanske mer att det lutar åt en psykisk störning av något slag. Vad vet jag inte, men det känns som att jag försöker fylla ett tomrum av något slag. Farligt. Men som sagt, mina pengar vibrerar i plånboken, dom vill ut och göra nytta. Nu nu nu! :D
Jag måste börja leta efter min nyårsklänning snart med. Fnderar på antingen vit, guld eller svart.. Får se hur det blir.
För tillfället är jag helt såld på allt med leopardmönster. Hett, sexigt och galet snyggt ! Me like :)


Tisdag.

Idag har jag haft körlektion. Första körlektionen på två veckor. Och det är inte bra med uppehåll. Jag vill köra minst en gång i veckan, men det har inte gått nu pga att en del saker har kommit i vägen. Menmen, idag tränade vi på parkering, eller Jag tränade på parkering. Det gick okej, så nästa gång är det fickparkering och landsvägskörning som gäller. Fickparkeringen känns inte så kul, pilla och trixa är inte min grej. Det är roligare att bara gasa på och köra. Men pilljobbet hör väl också till bilkörningen antar jag ;)

Annars har dagen varit helt okej, som alla andra dagar. Känner mig fortfarande inte 100 % frisk, så har inte gjort speciellt mycket. Läste ut en bok, Camilla Läckbergs senaste. Sjöjungfrun heter den, väldigt bra faktiskt :) Alla hennes böcker är bra, så jag kan rekommendera dom. Det är inte likt mig att läsa böcker. Jag läste nästan aldrig böcker innan, det hände ibland, men inte speciellt ofta. Skvallertidningar har alltid varit mer min grej, men jag har upptäckt att det faktiskt kan vara skönt att läsa en bok. Man glömmer omvärden och sina egna problem. För en liten, liten stund glömmer man saker som är jobbigt. Det är skönt.

Livet

Bajs, vad tråkigt jag har. Helt sjukt alltså. Jag är trött, trött på allt. Och då menar jag inte bara fysiskt trött, utan trött på mitt liv i allmänhet. Men vad vill jag ska hända? Hur vill jag förändra mitt liv? Ingen aning. Jag vet inte vad jag vill med mig själv längre, jag känner mig vilsen och ensam och jag vet inte hur jag ska bryta den här onda cirkeln. Det är jobbigt.
För tillfället tycker jag inte att någonting är roligt, ingenting. Visst försöker jag se det ljusa i tillvaron och göra det bästa av varje situation, varje dag. Jag tycker inte att något är kul längre och jag hatar att jag känner så. Jag hatar det som har hänt och jag hatar den jag är just nu. 
Men jag antar att detta är livet. Det är såhär det är att leva. Jag har inte stött på så många motgångar i mitt liv, det kan jag erkänna, mycket har gått bra och mycket har gått min väg. Men någon gång tar det stopp, och det har det gjort för mig nu. Stopp stopp stopp. Jag önskar att allt kunde vara som det var för ett år sedan, då var livet underbart. Jag saknar det. Jag levde på små rosa moln, jag var lycklig och jag var kär. Sjukt kär. Kärleken är bäst. Men den kan också vara förjävlig och skada dig. Den skadade mig. Den skadade mig hårt, ända in i mitt hjärta. Mitt hjärta finns kvar, men det värker varje dag. Och det är inte helt, för inuti mitt hjärta finns ett stort svart hål. Det gör ont hela tiden och det kommer att ta tid för det svarta hemska hålet att försvinna. Det kommer att ta tid att läka. Det är kärlekens fel.
Livet går upp och ner, livet är en äcklig bergochdalbana. Eller en underbar bergochdalbana. Min bergochdalbana är äcklig för tillfället, jätteäcklig. Jag vill bara spy och kliva av. Fan.

Dumma sjukdom, försvinn

Jag är fortfarande sjuk. Blä. Febern är borta och det onda i halsen börjar övergå till en rejält igentäppt näsa. Gaaaah!! Jag hatar att vara sjuk... Jobbet ringde både igår och idag och frågade om jag ville jobba. Då känns det jobbigt att behöva säga nej. Men känner faktiskt att jag måste bli friskare. På onsdag hoppas jag att jag mår okej, för då ska jag jobba.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Kollat på några avsnitt av One tree Hill och tagit det allmänt lugnt. Tände en brasa för en stund sen, så nu ska det nog vara varmt och skönt däruppe i vardagsrummet :) Ska ta mig en dusch och sedan lägga mig i soffan, igen ;)
Vi hörs.


Jul, jul, jul.. :D



Igår bakade jag pepparkakor, massa fina pepparkakor! Jag, mina kusiner, mamma och min moster var hos mormor och bakade. Madde den stackaren låg hemma med feber och förkylning. Hursomhelst, peppakaksbaket är tradition, har gjort det varje år sålänge som jag kan minnas. Och alltid med glasyr och massa goda grejer på :D
Personligen tycker jag inte att peppakakorna i sig är speciellt goda, det är mer den goda degen som lockar mig.. Och så är det ju väldigt roligt att kladda ner dom med glasyr och strössel också. Hihi..
I år blev dom så fina så att jag inte vet om jag klarar av att se folk mumsa i sig kakorna. Det är ju mina små konstverk liksom! Haha.
Jag tycker mycket om att umgås med min familj och släkt, det är mysigt. Speciellt såhär runt jul. Jag och Tobbe har alltid så kul ihop och vi har alltid stått varandra nära. När jag är med honom blir jag 8 år yngre och förvandlas till en jobbig busunge. Tobbe är alltså min kusin och tio år. Jättesöt. Han ser verkligen upp till mig och det är kul :D Igår berättade han för mig att han har tjej, han var jättestolt :)




You're nothing but a womanizer

Som jag skrev tidigare, så mådde jag inte så bra igår. Det började med halsont och sedan blev det bara värre. På bussen hem var jag halvdöd, kändes det som. Hade feber och hela kroppen värkte, det kändes ungefär som att jag hade blivit slagen och fått blåmärken över hela kroppen. Hemskt. Jag förberedde mig därför för att bli sängliggande minst hela helgen, men konstigt nog så mådde jag helt okej imorse. Hade riktigt ont i halsen, men febern var i princip borta. Helt underbart :D Åkte därför iväg med mamma till Borås och gjorde några ärenden. Fick övningsköra på köpet :) Gött.
Har även hunnit med att baka lite julgodis, mums! Det blev en god kola och kakor.. Ska ta med lite goda grejer till mormor imorgon och skryta om att jag har bakat, för en gångs skull ;) Det är ju alltid hon som bakar massa annars.. Höhö.

Ikväll blir det till att bara ta det lugnt och umgås med mina föräldrar. Har ingen ork till något annat. Tror jag ska kolla på en dokumentär om Britney Spears faktiskt :)
Pusshej - Ha en bra kväll allihopa !



Womanizer, woman-womanizer
You're a womanizer
Oh womanizer,
Oh you're a womanizer baby
You, you, you are
You, you, you are
Womanizer, womanizer, womanizer (Womanizer)

Boy don't try to front,
I-I know just, just what you are-are-are
Boy don't try to front,
I-I know just, just what you are-are-are

You got me goin',
You're oh so charming
But I can't do it,
You womanizer

Grattis sötnos !


Grattis sötnos !

Igår fyllde sötaste Soso hela 20 år. Massa grattis till henne!! Åkte därför in till stan igår efter jobbet. Där träffade jag födelsedagsbarnet och lite annat folk.. Vi gick till Aladdin och rökte vattenpipa, softsoft! Kände mig dock inte helt bra, så det blev till att åka hem tidigt. Men ändå, trevligt att träffa alla, som vanligt :)

Det blir lättare för varje dag...


Remember the times? Remember when we kissed?
I didn't think you would ever do me like this
I didn't think you'd wanna see me depressed
I thought you'd be there for me, this I confess

I need you and
I miss you and
I want you and
I love you ‘cause
I wanna hold you,
I wanna kiss you
You were my everything
And I really miss you




Kan inte sluta lyssna på....
Aviation - You were my everything



Och vem är du??

Jag och Helena var på bio igår, kollade på Låt den rätte komma in. Den var helt ok. Lite speciell och småäcklig. Men det funkade..

Igår natt blev jag uppringd mitt i natten. Trodde att det var morgon och att jobbet ringde, men så var det alltså inte. Det var ett väldigt konstigt nummer som jag inte kände igen.
[?:] "Hallå Therese! Hur är läget?"
[Jag:] "Vaaa? Vem är det?"
[?:] "Vad gör du då?"
[Jag:] "Öööh, vem är du egentligen?"
Klick!

Kollade upp numret precis, och det visade sig vara ett irakiskt nummer. Och vem fan känner mig, som befinner sig i Irak nu??! Helt sjukt..


Slappisdagar :)

Godkväll :D
Kom hem för en liten stund sedan, har hunnit få i mig lite mat och varva ner. Är verkligen helt slut idag. Haha. Förstår egentligen inte varför, med tanke på att jag i princip bara har latat mig i flera dagar nu..
De senaste dagarna har jag spenderat med min vän Zara i Borås. Vi har varit "kaninvakter" till hennes storasysters kanin Ludde, osv ;D Måste säga att det har varit Riktigt skönt att ha ett eget place att vara på. Utan tjat och gnat.. Höhö.
Vi har verkligen bara slappat och varit gött sega nu i två dagar, underbart. Igår sov vi lääänge, åkte sedan in till stan, shoppade lite och åt thaimat :) På kvällen blev det simning och sedan film :D Hur skönt som helst.
Idag blev det dock jobb för min del, segt segt, men samtidigt ganska gött..
Nu ska jag ringa Kajsa. Känns som en evighet sedan vi senast pratades vid. Puss!


Love you !


RSS 2.0