Snö försvinn

Usch vad tråkigt, snoret rinner och ögonen svider. Blääää. Nu vill jag bli frisk! Och så vill jag ha vår.. Skönt att vara hemma hos familjen en dag som denna, bli ompysslad och ha det mysigt.
Jag har hunnit med en del plugg idag också, känner mig skitduktig. Så nu ska jag belöna mig med lite fika :) Muuums.
Orkar tyvärr inte uppdatera ordentligt. Förkyldningen har gjort mig seg och trött. Kanske skriver mer ikväll.

Förresten, tack för en jättemysig kväll igår tjejer. Jag hade galet kul! Skrattade så jag grät.... Hihi. Ses om en vecka!


Jag vill ha vår och fint långt hår igen!


Hooome!!

Äntligen hemma !
Japp, igår tog jag bussen hem till älskade Västergötland. Småland bye bye. Det känns väldigt skönt att vara hemma, även om det bara är för några dagar.
Mår dock skit. Jag är dunderförkyld. Inte kul alls. Min näsa är omöjlig att andas genom och mitt huvud känns som seg kola. Usch. Inte blev det bättre av gårdagen heller. Vi firade ju Maz igår, hon hade lokalfest i Åby. Jag och Hellis var grymt sega och otaggade i början, men det släppte efter ett tag och sen hade jag faktiskt jättekul.
Bilder kommer. Glömde min kamerasladd i Jönköping så det får vänta.

Jag borde egentligen bädda ner mig under täcket men det är ju faktiskt lördag och jag är hemma. Så vila får jag göra imorgon, nu ska jag åka iväg och träffa mina fina vänner Elin och Moa. Vi ska ha filmkväll och mysa, så det bli nog lugnt ialla fall. Tack och lov, det kan behövas :)

Förkylningspussar !


Aida, Maz, Täss, våren 09.
Grattis gumman!


Sick and tired

Hej!
Idag mår jag piss. Jag vaknade av att jag hade sjukt ont i min hals och hela kroppen kändes febrig. Jag antar att det har att göra med allt festande den senaste veckan. Det kan ju bara inte vara hälsosamt och igår var nog droppen.
Jag hade förövrigt skitkul igår på sittningen. Vi sågs vid fyra och förfestade, sen bar det av till sittningen som var hur kul som helst. Jättegod mat och roliga spex. Därefter var det lite mellanfest och sen kåren. En bra avslutning på en underbar inspark. Och jag måste hålla med vad jag tidigare hört så många andra säga; insparken har varit något av det roligaste som jag har varit med om. 

Förövrigt så har jag suttit inne i lägenheten och läst hela dagen. Segt måste jag säga. Men jag känner mig riktigt ur form för tillfället och orkar ändå inte göra något annat, dessutom har jag äckligt mycket att läsa. Inte kul alls. Det är vid sånna här tillfällen som man önskar att man bodde hemma och hade nån som tog hand om en.  



Jag igår. En liten sneakpeak på mitt badrum får ni också.


Home

Hallå.
Hemma från skolan, skööönt. Vi hade bara en föreläsning idag, om hälsa. Mycket information på en gång, men ganska intressant. Det var skönt att få träffa alla igen och prata igenom allt plugg och ångest. Det var fler än jag som hade lite småpanik igår. Chirin satt uppe till två inatt och var fortfarande inte klar. Haha, fyfan säger jag bara. Men det sjuka är att jag på något sätt mår bättre när jag får höra att andra också är stressade och tycker att det är jobbigt. Lite konstigt kanske, men jag blir lugnare då på nåt sätt.. ;) Att inte vara ensam.

Jag bokade precis biljett hem :) Det ska bli sååå skönt att få komma hem några dagar. Saknar alla så otroligt mycket!  Wihooo :D

Nu ska jag gå och läsa lite och sen fixa iordning mig! SITTNING IKVÄLL, TAGGA, TAGGA, TAGGA!! :D :D


Sittning imorgon!

Hej :)
Idag har jag pluggat hela dagen och jag har fortfarande inte läst klart allt.. Ångest.
Jag följde ialla fall mammas råd och gick och tränade för en stund sen. Det var skönt att få vila huvudet en stund.. Jag har ju ett gym/träningsrum i bottenvåningen. Kanon :)
Nu ska jag snart göra iordning lite mat och fortsätta läsa. Baaaaaah!

Imorgon ska vi ha sittning med musikaltema. Mitt lag ska klät ut sig i chicago-stil. Jag vet knappt vad det är? Lite pinuppa verkar det som.. Hoppas att det blir kul :) Nu ska jag lyfta min rumpa från stolen och börja göra lite nytta.

Puss & kram





Skolan kommer bli min död

Första dagen i skolan och jag vill bara dö. En mycket mycket tuff start måste jag säga! Jag är i chock ärligt talat. Jag ska läsa sisådär 300 boksidor (om inte mer och dessutom är en del på engelska) samt en massa artiklar till typ onsdag? Tror jag skrev ut ungefär 100 sidor artiklar idag.. Detta är verkligen en omställning, inte alls som gymnasiet. Här måste man verkligen ta eget ansvar, annars skiter det sig.
Men jag har ialla fall fått mina böcker :) Jag var och hämtade dom på Dalviks Coop innan, 1780 spänn gick kalaset på. Hoppas det är värt det.

Just nu är jag bara så förvirrad och spänd av allt nytt att jag bara vill gråta. Tror dock att min tomma mage kan spela in lite också.. Så nu ska jag göra mig lite pasta med pastasås, mums. Hoppas att jag mår bättre efter det.


Imorgon kör det igång

Hej på er :)
Jag sitter och kollar på Johan Falk och äter lite kvällsmat. Omelett, mums :)
Idag har familjen & mormor varit här på besök. Underbart! Jag har saknat dom så. Mormor tyckte lägenheten var jättefin. Och det har hon ju väldigt rätt i måste jag säga, hihi. Jag trivs väldigt bra här. Idag har vi fått upp lite fler hyllor och tavlor på väggarna, lampor i taket och så hade sötnosarna med sig en micro till mig! Wiieee :D Taaack.

Imorgon börjar allvaret. En lång dag kommer det att bli, nio till fem. Puuh. Men jag ser faktiskt framemot det. Det ska bli kul att äntligen få sätta igång, på riktigt.

Nu ska jag diska. Bläää, jag hatar att diska. Riktigt tråkigt är det, men det måste göras, annars kommer det snart att se ut som ett bombnedslag i mitt kök.

Hörs imorgon efter skolan.
Och Kajsa btw, skype imorgon maybe? <3

Fest hela veckan :)

Sliten, bakfull, trött, ruffsig, mörbultad och hes. En bra beskrivning på mig för tillfället. Det gäller att inte stanna upp och känna efter, för då hade jag nog lagt mig i sängen och kollat på tv hela dagen istället. Det är väldigt lockande måste jag säga. Men samtidigt vet jag hur jäkla kul man har när man väl kommer ut.
Igår var en riktig höjdare verkligen. Jag och Nillo ägde centrum. Wohoo ;)

Nu ska jag sminka mig och dra på mig overallen och åka ner till stan. Systemet stänger två så det är lite bråttom.
Ha en bra lördag alla. Pusspusspusspuss.

Jag hatar 3 !!

Jag är så förbannad just nu. Jag köpte en ny telefon för tre veckor sen och var tvungen att göra en nummerflytt som skulle ta 5-8 arbetsdagar. Tills dess skulle jag gå runt med båda telefonerna eftersom jag hade två olika nummer till två olika telefoner. Grejen är att numret fortfarande inte har flyttats och det har gått tre veckor!! Jag är så jävla arg. Ringde kundservice och dom skulle försöka fixa allt så snart som möjligt. Det tror jag knappast att dom kommer lyckas med. Dom är värdelösa. Jag hatar 3.

Nu ska jag fixa iordning mig och sen ringa vaktmästaren. Jag ska få en genomgång av tvättstugan. Wohoo vad roligt.
Ikväll blir det talangjakt och utgång, wiiie! :D


suddigt...


Love life

Det är helt galet här. Fest dygnet runt, och vi som ska bli sjuksköterskor... Haha. Igår morse vaknade jag upp med texten I was here på halsen. Och min snygga overall börjar bli lagom smutsig och nerkladdad nu :) Göött.

Ikväll var det prova-på-sittning, den riktiga är på onsdag. Jag var bara med på sittningen och struntade faktiskt i att gå ut idag, är alldeles för sliten för att orka.. Jag sparar mig till imorgon och lördag istället ;) Då blir det fääääst, WOHOO!!

Förövrigt så fattar jag inte hur jag kunde oroa mig över om jag skulle få vänner eller inte. Jag vet att jag är väldigt social av mig, men självklart oroar man sig ändå.. Ialla fall, jag har träffat hur många fina människor som helst här :) Underbara på alla sätt och vis. 
Appropå fina vänner, igår träffade jag Aida på kvällen. Vi gick ut och åt :) Myspys! Det är så skönt att ha henne här, bara 13 min med buss från mig. Skitbra.

Nu ska jag fixa iordning lite nattamat och sen krypa ner i sängen och kolla på en film :) Myys, första riktiga kvällen hemma i lägenheten. Skitskönt ska det bli.


K Ä R L E K till alla därhemma. Sov så gott. Puss.



Angelica och jag, när overallerna var nya ;)






Sköööning!


Caps!




Today


Andra dagen

Hej!
Jag orkade inte skriva nåt mer igår, jag var alldeles för trött. Däckade i sängen så fort jag kom hem, haha. Jag är hemma för tillfället. Var i skolan mellan nio och halv tolv för att få lite info. Jag funderar på att åka tillbaka till skolan vid fyra igen för att köpa overall. Men jag vet inte... Jag är skittrött och ingen av dom som jag umgås med ska köpa, lite tråkigt. Menmen, kanske borde åka dit ändå. Jag har ju inget att förlora direkt :P Förutom min sömn då, haha.


Jönköping


Nillo & Amal :)


Jönköping

Jag lever! Har äntligen fixat bredband här i lägenheten, det enda som saknades :)
Jag vill börja med att säga grattis till Lina som fick en liten kille imorses!! GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!

Här i Jönköping är allt kanon. Jag älskar staden och min lägenhet känns redan som hemma. Första dagen i skolan var pirrig, jag var jäävligt nervös kan jag lova och fick inte så många timmars sömn inatt. Men nu känns allt väldigt bra! Jag är hemma en snabbis för att äta lite och fräscha till mig. Vid sex ska jag vara tillbaka på skolan igen för ännu mer lekar. Ska bli skoj! :D

Skriver mer ikväll om jag orkar. Och lite bilder på lägenheten kommer snart :)
Pusshej leverpastej

Utgång ikväll

Nu har jag packat klart det mesta, eller en stor del ialla fall. Jag ska börja fixa iordning mig nu och sen ta tåget in till Göteborg. Ikväll blir det utgång med tjejerna :D Wohoo, ska bli så kul. Kommer sakna alla sjukt mycket, så detta känns som en bra "sista kväll hemma". Kommer dock försöka komma hem så ofta jag kan :) Hihi.



Baah, fan va snygg hon är. Kim Kardashian måste vara den vackraste kvinnan på jorden.
 Såhär vill jag se ut till sommaren! Haha.


Packa packa packa

Gäsp. Idag är det fredag och jag är ganska seg i kolan. Jag satt uppe till halv två inatt och brände ner alla min bilder på cd-skivor. Jag tänker inte göra samma misstag igen, så att alla fina minnen fösvinner, om denna hårddisken också skulle gå sönder. Men nu är dom nedbrända och säkra, forever and ever.

Imorgon går flyttlasset till min nya lägenhet i Jönköping, så jag håller på att packa för fullt. Gud vad tråkigt det är. 
En konstig och lite obehaglig känsla har börjat infinna sig inom mig. Om tre dagar sitter jag i skolan.. Nervöst? Ohja.



Många tankar i huvudet just nu..


Turdag!!



Fan jag är så jävla glad! Var i stan och köpte en kamera på Siba idag. Skaffade siba-kort och fick en kryssning för fyra personer på köpet :D Huuur göööttt är inte deeet?!! Måste bara få det att passa med skolan, men det ska nog fixa sig. Eller nej förresten, det måste fixa sig! Det är ju inte varje dag man får en kryssning gratis :D WOHOOOO!!! Lycka.


Lovely thursday

Godmorgon!
Jag är i full gång med att fixa och dona. Jag håller bland annat på att lägga över alla mina bilder till min externa hårddisk som jag fick i födelsedagspresent. Och det tar ju år.. Min gamla gick ju sönder och jag är fortfarande jävligt sur över det. Menmen, that's life :(

Jag har även hunnit äta lite frukost, äggröra med lite skagenröra, juice och te. Jag försöker följa gi-metoden så mycket som möjligt just nu och i kokboken som jag köpte finns det en massa olika förslag på nyttiga frukostar. Jag har faktiskt börjat se resultat, jag är mindre vid höfterna och det tycker jag är jättekul. Jag hatar när det liksom syns en liten valk där när man har tajta linnen och toppar. Fy.

Moa ringde precis. Hon kommer hit om en liten stund och sen ska vi upp till centrum och luncha, trevligttrevligt :)
Nu ska jag gå och göra mig iordning. Puss!

Blir det skype ikväll Kajsa? Runt åtta?

Sista dagen på jobbet..

Heej.
Jag är skittrött och vill bara sova. Jag blir en bitch när jag är trött så jag borde egentligen bara krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet.
Anyway. Dagen har varit jättebra, men lite jobbig på samma gång. Det var sista dagen på jobbet och alla avsked och kramar var jobbiga. Jag trodde aldrig att jag skulle säga detta, men jag kommer sakna jobbet och mina jobbarkompisar, ialla fall en stor del av dom. Underbarare människor får man faktiskt leta efter (med undantag självklart). Jag kommer sakna er alla en massa!! Jag ska försöka få in lite jobbtider på helgerna , för jag lär ju behöva pengarna :) Så ni lär inte slippa mig helt och hållet, men det beror ju på hur skolan går också.

Jag börjar bli nervös nu. Jag drömmer konstiga drömmar nästan varje natt. Vaknar av att jag skriker rätt ut i luften och grejer. Creepy.



Jag och älsklingstobbe på min studentbal 2008. Jag älskar den här bilden, den betyder mycket för mig. Jag ska rama in den och ha i mitt fönster så att jag kan titta på den varje dag, när jag vill :)
Foto: Kajsa


En bra dag.

Filmen var sådär, ingen jag kommer se igen. Men jag och Elin hade ialla fall en supermysig kväll tillsammans. Sista kvällen innan jag flyttar, eftersom hon åker till Branäs imorgon. Biaaatch!! ;)
Jag gjorde av med en del pengar idag skulle jag tro, både på nödvändigheter och mindre viktiga saker;

hårfön
ansiktskräm
hörlurar
GI-kokbok
sminksvampar
tre tröjor/toppar
väska 

Ajaaj det sved i plånboken, men vafan jag är snart fattig student och då kommer jag väl få leva på nudlar och vatten.

Imorgon ska jag upp och jobba. Det tar verkligen emot, jag antar att jag har varit ledig och vilat upp mig på tok för länge. Då blir det på något sätt ännu tyngre att gå till jobbet tycker jag.
Jaja, godnatt på er<3 


Gina tricot 199 kr


Gina tricot 249 kr


Årets första bio!

Shooo :)
Jag sov ganska länge idag, misstänker att jag stängde av mobilalarmet i sömnen för klockan var på tok för mycket när jag vaknade. Jag har ätit frukost och ringt några samtal ang min hemförsäkring. Blä så tråkigt. Känner mig vuxen och ordentlig. Mitt liv håller på att göra en helomvändning. Och jag tycker faktiskt att det ska bli hur spännande som helst. Flytta hemifrån, egen lägenhet, ny stad, ny skola och nya människor. Det är klart jag är skitnervös och faktiskt lite rädd, men samtidigt ska det bli jättekul :D Jag behöver förändring i mitt liv.

Om en timme ska jag ta bussen in till stan och fixa lite grejer. Sen ska jag möta upp Elin för årets första biobesök :) Sherlock Holmes.

Funderar på att fixa en tavla med bilder från min och Mandys Greklandsresa i somras. Det var en underbar vecka på flera sätt och jag har många fina minnen därifrån.


Miss it!


Tik tok

Godmorgon!
Imorse hade jag ställt klockan på halv tio för att gå upp och träna. Jag var verkligen jättetrött, låg uppe och pratade med Zara till sent så jag får väl skylla mig själv :P I alla fall så vet du att jag alltid finns här för dig. Hoppas att du mår bättre idag.
Elin kom och hämtade mig vid tio, det blev ett gött pass idag. Mycket nöjd! Vi har suttit ute i solen på min altan ända tills nu, pratat om livet och njutit av det underbara vädret. En sån här dag vill man vara uppe i fjällen.

Nu ska jag fixa lite viktiga grejer inför flytten. Jag måste göra adressändring, fixa med csn, bredband, osv. Skittråkigt men måste göras.
I eftermiddag åker jag och mamma till Ikea. Wohoo! Jag älskar Ikea, jag kan vandra runt därinne i en evighet :)

Kajsa, hoppas du hade kul på partyt i NYC! Tänker på dig.


Längdskidor

Hej!
Jag kom precis hem efter att ha varit ute i det fina vädret och åkt längdskidor! Det är verkligen jättevackert ute nu när solen skiner så att snön glittrar. Det kändes nästan som att vara ute på fjället :)
Jag har än en gång insett att längdskidor inte är något för mig. Jag tycker att det är tråkigt. Det går alldeles för långsamt och så ramlar jag i dom dåliga spåren. Och idag var det dessutom bakhalt.
Varje år får jag för mig att jag måste ut och åka längdskidor, jag kanske gillar det denna gången. Men nej, inte denna gången heller. Jag tycker fortfarande inte om det. Jag är en snowboardtjej. Så är det bara.



It's mine. Only mine.

Hej :)
Idag har jag varit i Jönköping igen. Träffade tjejen som bodde där innan mig och fick även en genomgång av vaktmästaren. Och så fick jag äntligen nycklarna i min hand, wiiie!! :D Det börjar kännas verkligt nu.. Tro det eller ej. Haha. 
Därefter åkte jag och min kära mamma till IKEA en sväng. Jag köpte lite nödvändigheter som diskställ, glas, muggar, skärbrädor, köksredskap, toaborste, osv. Inte så mycket, men vi kollade mest in dom stora grejerna (köksbord, hyllor, soffa..). Vi tänkte åka till IKEA i Kållered någon dag framöver, dom har ett mycket större sortiment än i Jönköping. Det är så mycket man behöver när man ska flytta hemifrån för första gången! Det är fan inte klokt. Men kul är det kan jag lova :)

En rolig sak - ikväll när jag kom hade jag fått ett brev där jag blev erbjuden ännu en lägenhet. Och jag som inte trodde att jag skulle få napp på en enda haha.

Något annat har jag väl egentligen inte att skriva idag. Kvällen blir lugn och skön med popcorn och tv.
Take care.


Och så en liten godnattsång


Min favoritlåt just nu, galet bra


Tandläkare och vänner

Fuuck jag hatar tandläkare. Hatar hatar hatar. Tror att jag fick allvarliga men för livet efter min tid som tandställningstönt. Jag och min räls gick nämligen och hälsade på fru tandläkare sisådär en gång varannan månad. Sen dess har jag hatat det, verkligen hatat. Så idag var det alltså dags för ett härligt besök. Det gick fort, men faan vad ont det gjorde! Hon körde in ett vasst smalt verktyg i mitt tandkött vid visdomstanden och rörde runt som bara fan. Och hon brydde sig inte precis om att jag sprattlade med benen, gav ifrån mig groteska läten, att det blödde i hela käften på mig och att jag grät en skvätt. Det låtsades hon inte om, nejdå, jag tror hon njööt. Njöt att få pina mig och mitt inflammerade tandkött. Blä jag hatar tandläkare. Men nu är det ialla fall över. Det positiva är att jag inte behövde dra ut någon tand och att jag slapp betala.

Jaja. Därefter ringde Alexsandra och frågade om jag ville ses. Och självklart ville jag det! Åkte in till stan och fixade lite småsaker och mötte sedan upp henne vid bussen. Vi åkte hem till Lina och hennes tjockismage. Det är ju snart dags, den sista januari är bebisen beräknad. Mysigt! Vi drack kaffe och tjötade om allt och inget. Mycket trevligt!

Nu ska jag kolla lite film med Mami och Madde, puss!

Lalalala

Jag sitter och lyssnar på Blink 182 och kollar in lite kläder medan jag väntar på Kajsa. Vi ska skypa klockan nio :) Wiie, ska bli kul!
Jag har nästan lite dåligt samvete över min seghet idag. Jag har inte gjort mycket alls. Blä dåligt av mig. Men man kan behöva såna dagar också..
Lägger upp några bilder på lägenheten så länge.






Träning

Åker till gymmet och tränar en stund! Ska bli skönt. 
Jag är inne på skype vid nio K :)

<3


Shopping shopping shopping !

 


Shoppade loss lite i Jönköping igår. Köpte en klocka den här klockan (silver dock) och två underbara silverringar. Väldigt blingbling och väldigt Täss om jag får säga det själv, haha. Allt för halva priset, så jag betalade bara 760 kronor för hela kalaset. Skitnöjd! Den stora ringen ovan med cubic zircon bara älskar jag :D Jag tycker att man ska unna sig själv något fint då och då. Det är bra för humöret hihi.

Imorgon ska jag åka in till stan en sväng efter tandläkaren hade jag tänkt. Jag behöver en ny kamera och jag har kollat in en som jag gillar. Rosa såklart HAHA.


GÖTT!!

Godmorgon.
Vilken härlig dag. När jag vaknade imorse och tittade ut genom fönstret var det alldeles jättevitt. Det måste ha snöat hela natten, wiiie!! Jag tänkte egentligen följt med mamma och åkt skidor, men min tandvärk/tandköttsinflammation har blivit helt överjävlig så jag pallade inte. Jag har sköljt munnen med något medel som jag köpte på apoteket igår och tagit en värktablett. Och imorgon har jag äntligen tid hos tandläkaren. Vill slippa den här skiten nu.

Igår var en bra dag. En mycket bra dag. Jag har inte nämnt det här i bloggen, tror väl att det ger otur att prata om saker i förtid eller nåt haha.
Ialla fall, igår var jag på lägenhetsvisning i Jönköping. En jättefin liten studentlägenhet lite utanför stan, och jag fick den!! Tro det eller ej, men den är min! :D :D WOHOO!! Den är inte speciellt stor, bara 24 kvadrat, men den är nyrenoverad, jättefräsch och jag gillar den jättemycket.
Det känns helt otroligt, jag har haft sån tur. Gud vad glad jag är.

Kajsa, date klockan nio?
Puss


Sööötaste!



"Kejsartamarinen Wihelm föddes på Skansen för åtta veckor sedan. Dagen efter dog hans mamma i tarmvred. Sedan dess har han bott mellan två bröst"
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6380551.ab

Åååh vilken liten sötnos! Han hade gärna fått bo mellan mina bröst. Jag vill ha en APA!!!! Jag har ångrat mig, ingen hund utan en apa :D Wiiiiiie!

Jag har förresten köpt en ny nalle nu, finally. Det blev den rosa w595 som jag visade innan. Den är jättefin :)


Right now







 
Jag har ju som sagt ingen kamera just nu, så det blir inte så mycket bilder. Skittråkigt. Men kom på att jag ju har webcam så jag lekte lite med den haha. Använder den aldrig, förutom när jag pratar med Kajsa :) Tycker inte att den tar fina bilder alls, men det får duga.
Så här ser jag ialla fall ut idag; svart topp, jeansleggings, stora örhängen och vågigt hår. Jag har den bästa vågtången, älskar den!! Man får världens finaste änglahår och alla mina vänner som lånat den har blivit lika kära som jag :)

Nu ska jag fixa lite mat innan jag går till tåget. Det blir hummer- och räksoppa idag, mitt nyttiga liv fortsätter


In till stan

Godmorgon.
Idag är jag på bra humör. Jag har fått sova ut ordentligt och är piggelin. Jag har myst i soffan med te och skvallertidningar hela morgonen. Underbart. Har även hunnit kolla runt lite på lägenheter men jag tycker inte att det finns så mycket, men vi får se.. Skolan börjar ju om exakt två veckor. Jag börjar bli nervös, tror inte riktigt att jag har fattat att jag ska börja plugga. Och jag vet egentligen inte om jag är så pepp på det, men ju snabbare jag börjar desto tidigare är jag färdig. Det år så jag tänker, haha.

Idag ska jag åka in till stan och möta upp mamma. Jag behöver en ny mobil. Min gamla stänger av sig själv hela tiden och cpar. Jag har haft den i tre år nu så det kanske är på tiden att byta ut gamlingen :P

Sony Ericsson W595
:)


Lördag

Nu ska jag gå göra mig iordning lite, eller fräscha till mig lite ialla fall. Tänkte ta bilen och åka hem till Emelie en stund. Hon fyller år på måndag så det skulle tydligen firas lite ikväll. Dock ska jag jobba imorgon, så jag följer inte med ut. Vill träffa Zara en sista gång innan hon åker tillbaka till Skövde. Vi har inte hunnit träffas så mycket nu när hon har varit hemma över jul, tråkigt men sånt är livet. Jag skyller på mitt jobb :/


Denna är till dig Kajsa. Tycker att den är så himla fin. Som alla deras låtar, jag tänker alltid på dig när jag lyssnar på GGD. Jag älskar dom nästan lika mycket som jag älskar dig.


Happy new year

Zääänare ;)
Jaha, nu är det januari och ett nytt år med nya möjligheter. Eller nåt.. Några nyårslöften har jag inte i år, jag håller dom ändå inte. Förra året var mina löften att börja träna som en tok, äta supernyttigt och sluta röka? Tycker att jag har lyckats ganska bra med dom två första faktiskt. Nu gäller det bara att fortsätta i samma bana så ska det nog se bra ut till sommaren! Haha. Och så var det den förbaskade rökningen. Jag tänker såklart försöka dra ner på skiten. Det ska jag.

Nyårsafton var lyckad, trevligt och ganska lugnt :) Vi var några stycken hemma hos Helenas jobbarkompis Kew. Jag kände inte ens hälften men det var kul. Vi spelade spel, drack gott och tjötade. Efter tolvslaget hade vi planerat att gå ut, men vi blev så sega att det sket sig. Dessutom hade jag aldrig pallat att stå ute och köa i kylan, uuh!

God fortsättning mina vänner :)


Lööv jo


Tjejor


Johanna, Kew, Täss


Skål


Tolvslag!


RSS 2.0