Brown eyes

Beställde precis hem bruna linser, wohoo :)
Nu ska jag mysa ner mig i soffan framför Solsidan, känner att det är precis vad jag behöver efter en lååång dag, jag är helt slut.
Puss!

Melodifestivalen

Jag har ätit god mat och kollat på Melodifestivalen med familjen. Jag brukar inte gilla den typ av musik som är med i tävlingen, men Nicke Borg - Leaving home tyckte jag var jättebra. Äntligen en låt i min smak :)
 

Ågren

Fyfan. Jag har haft en sån fruktansvärd ångest efter torsdagskvällen. När jag vaknade upp på fredagsmorgonen ville jag typ gräva en grop ner till Kina, knyta fast ett betongblock runt fötterna och täppa till öppningen. Jag blev tokfull, vilket innebär att jag aldrig kan sluta prata, hörs mest, älskar hela världen, sluddrar och vinglar. Ett ganska normalt beteende om man druckit lite för mycket, men till saken hör att de andra "sparade sig" till fredagen, så jag var självklart den enda riktiga fulledrullen i sällskapet, haha. Herr Ågren liksom klistrar sig fast på min kropp och gräver sig in i mitt huvud, urk. Nej, inom den närmaste tiden ska jag hålla mig lugn när jag festar. Riktigt lugn. Får se om jag lyckas hålla detta nu då.

Förövrigt så har jag hemma och jobbar i helgen, härligt med lite extrapengar i fickan :) Imorgon ska jag dessutom få träffa bästaste Kajsa, finally :D


Ge mig maaaat!

Jag är skeetahungrig, har totalt glömt bort att äta. Tips på ett enkelt och nyttigt mellanmål är minikeso med ananas i, supergott :)

Nu ska jag äta och sen däcka. Jag har tenta imorgon, klockan åtta. Det borde vara förbjudet att lägga tentor så äckligt tidigt på morgonen..
Wish me luck.





Onsdag

Jag kollar på Livet på BB, älskar sådana program. Sjukt intressant. Dagen har jag spenderat med näsan i böckerna, samt tränat en timme på morgonen. Moa var här en sväng på eftermiddagen också, vi drack te och åt mangosorbet, mums :) 

Förövrigt så har jag möblerat om lite här hemma, det blev fint. Jag och Marcus fick ett litet infall igår och bytte plats på köksbordet och soffan. Gillar't :) 



Jag är jättesugen på att beställa hem ett par bruna linser igen. Det är en sån liten sak, men som ändå gör så stor skillnad.

Morsning korsning!

Godmorgon.
Jag är uppe tidigt idag. Ska åka tillbaka till Jönköping om en liten stund. Jag känner mig oförskämt pigg måste jag säga, särskilt med tanke på hur sent jag somnade igår. Jag hittade en bok som jag ville läsa, så det gjorde jag. Bra skit, lätt att fastna, svårt att slita sig.

Idag är jag på jävligt bra humör. Jag kom i ett par gamla jeans som inte har passat på flera år, det gjorde min dag, haha :)





Slut på semestern

Det är en speciell känsla som man har när man är däruppe, i dom svenska fjällen. En sån underbar känsla av välbefinnande och lycka. Hela Sälen är liksom inlindat i en mjuk glittrande bomull, lyckobomull. När jag åker nerför backen en solig dag så är jag nog tamigfan så nöjd som man bara kan bli. Det är livet på en pinne.
Jag trodde att jag skulle få krupp på min lilla familj efter bara några timmar, men det har faktiskt gått förvånansvärt bra. Vi har haft det riktigt mysigt tillsammans. Detta året åkte vi dessutom en sväng till Trysil i Norge, det var roligt. Dimmigt och väldigt kallt dock, och fullt med dumma danskar som inte kan åka skidor. Förlåt mig, men det är sant. Det borde vara körkort på skidor.

















Mot Sälen

Om en timme bär det av - Sälen nästa! Ska bli sjukt skoj :D Jag behöver verkligen semester nu känner jag. Och jag är fanimej värd det också :) Wooop wooop!
Puss!



Jag och Blyger i Trollskogen 2009, hoppas på en återförening i år, mohahaha!


Yes!

Wohooo, jag har gått ner 2 kg sen senast. Jag är så glad :) Det går verkligen framåt. Jag tog en långpromenad innan frukost idag och det var galet sjönt måste jag säga. Jag är fortfarande lite småförkyld och då är promenader i princip den enda träningsformen som funkar. Men åh vad glad jag är :)

Nu ska jag ägna mig åt något av det tråkigast jag vet - packa.

Jävla förkylning

Varför känns förkylningen mycket värre på morgonen och kvällen? Jag hostar som fan. Riktig äcklig slemhosta. Mmmm.. Så nu vet ni det !

Bortsett från min förkylning så har detta varit en riktigt bra dag. Jag har gått runt med en sån där skön känsla av lycka inom mig. Jag vet inte varför. Men något som jag däremot vet är att man ska ta tillvara på dagar som denna, för vem fan vet hur man mår imorgon.

Nu ska jag sova, så att jag är utvilad imorgon :)

Bajsmössa

Madde har fått sin studentmössa, så vi har suttit och beundrat den en stund :P Jag gick och hämtade min gamla undangömda mössa, lite kul att jämföra tänkte jag. MEN, när jag tar fram den ur lådan så upptäcker jag att den är full med fläckar. Fula, bajsbruna fläckar! Den ser förjävlig ut rent ut sagt. Visst, den var nerkladdad med champagne redan innan, men då var fläckarna åtminstone ljusgula..
Jaja, man ser ialla fall att jag har haft roligt :)



Myskväll

Jag är skittrött. Har suttit och pluggat hela dagen, men nu är jag äääntligen klar :D Så nu tar jag semester. På fredag bär det av till Sälen, wohooo! 
Elin och Anna var här ikväll och kollade på film, mysigt. Perfekt sysselsättning när man inte mår 100 % bra och är lite seg i kolan :)

Nu ska jag sova, godnatt!



En gammal bild på mina fina :)

Plugg

Försöker plugga men det går inget vidare. Jag har verkligen ingen motivation (idag heller) och helst av allt vill jag bara ge mig ut och gå i det fina vädret. Idag har solen varit framme i timmar, kors i taket ;)
Nej, nu ska göra mig en kopp te, ta tummen ur röven och fortsätta skriva.

Ikväll blir det skype med Elin förhoppningsvis, jag saknar min lilla loppa! Igår kom jag på mig själv med att försöka ringa hennes svenska mobilnummer. Jag har inte riktigt vant mig vid att hon inte är hemma längre.



Söndag

Jag tog en lång promenad ikväll efter jobbet, kände att jag behövde det. Att träna och röra på kroppen är som terapi för mig. Jag tror faktiskt att jag ska ställa klockan tidigt imorgon bitti och ta en promenad innan frukost. Huurtigt. Därefter ska jag hårdplugga. Jag hade egentligen tänkt sitta ikväll, men jag är så omotiverad så det är inte sant. Ska ha myskväll med familjen istället, har kollat på Solsidan och nu glor vi på Wallander :)


Gårdagen

Wiiie, hade en riktigt rolig kväll igår! Det var helt underbart att träffa alla gamla godingar igen. 
Nuförtiden är alla utspridda på sitt håll och vi träffas inte lika ofta som vi tidigare gjorde, men när vi väl ses så känns det som att vi sågs igår. Jag älskar det. 
Efter festen åkte vi vidare in till stan och hamnade på Park Lane, ett ställe som jag aldrig har gillat, men igår var det faktiskt kul. Jag antar att det är sällskapet som gör det :)


Prooosit

Nu har jag tryckt i mig en massa c-vitamin i form av grapefrukt och apelsin. Stick och brinn din äckliga förkylning, det är lika bra att ge upp för jag kommer att vinna !!

Nu ska jag sova, godnatt :)


Längtar


Sälen vecka 7 !


Godkväll!

Hade en jätterolig kväll igår. Förfesten hos Nillo var verkligen toppen :)
Jag har åkt på en liten förkylning, jag antar att det är kroppen som säger ifrån, haha. Jag kommer ärligt talat inte ihåg när jag sist festade så mycket som jag har gjort den senaste veckan. Det har varit helt galet. Jag brukar inte tycka om att vara ute och ränna flera dagar i sträck, men jag har faktiskt haft jättekul. Nu är jag dock väldigt trött.
Om jag ska vara ärlig så tror jag att jag har försökt fly från vardagen och dom ensamma stunderna. Stunder då tankarna kommer igång. Det är när jag är ensam och rastlös som tankarna kommer och då händer det att jag blir ledsen. Jag är en riktig tänkare, ibland önskar jag att jag bara kunde trycka på en avstängningsknapp. Jag klarar verkligen inte av att vara ensam, även om jag vet att det ibland är väldigt skönt. Jag vet att det inte låter sunt, men så är det. Om jag håller mig sysselsatt och är ute med mina vänner så håller jag tankarna borta, och jag mår bra. Den senaste tiden har jag mått väldigt bra och det ska jag försöka fortsätta med. Woooop wooop!

Imorgon åker jag hem för att fira min älskade Helena :D Det ska bli jättekul att få träffa alla, men det kommer nog bli ganska lugn för min del skulle jag tro ;)   
Puss!



Bild från i lördags


Dagen efter

Bakfull som ett ägg. Nu bär det av ner till stan för en fika, Mackan is back!! :D Wooohoo!

Medelpass hej hopp

Jag tror minsann att guden som jag inte tror på har gett mig en släng av feber. Känner mig lite frusen och halsen skaver. Tack för det. Vi får hoppas att det blir bättre snart.

Hursomhelst, idag har jag varit och tränat Medel med Moa. Jag stod och småskrattade för mig själv när passet började - det kryllade av 80-åriga gubbar. Det enda jag kunde tänka på var: "Vart fan har vi hamnat?". Men tji fick jag, var helt slut efteråt och gubbarna var grymma.

Ikväll blir det utgång på Akademien, woop wooooop!



Jag & Moa på nyår. Fina vän!

Fel.

Ojdå. Såg att videon som jag precis la upp blev fetingstor, det var ju inte riktigt meningen. Jaja skit samma, det går att lyssa på låten och det är ju det som är huvudsaken.
ÖRONORGASM.

If I should tumble, if I should fall, would anyone hear me screaming behind these castle walls?


Jag dör. Fyfan vad bra.


Nu köööör vi

Idag körde vi tjejer ett jätteskönt gympass på flera timmar. Först ben och sen en massa kondition, jag körde först en halvtimme backintervall på crosstrainern och sen en halvtimme intervalllöpning på bandet. Efteråt höll jag bokstavligen på att rinna bort, men fan så skönt det var. Nillo, Chirin och Amar har också köpt gymkort nu, grymt kul :)
Imorgon ska jag och Moa gå på medel, dvs tantgympa enligt mig. Jaja träning som träning, beach 2011 här kommer jaaaaag!

Just nu slappar jag i soffan och dricker grönt te. Det ska tydligen öka fettförbränningen. Jag vettefan om jag tror på det, men den som lever får se.



RSS 2.0