Snart helg, tack gode gud.

Jag är helt slut efter att ha jobbat kväll. Det ska bli riktigt skönt att få krypa ner i sängen snart. Ännu skönare ska det bli med helg :) Imorgon bär det av till Jönköping av alla ställen på jorden, det ska bli kul.

Och grattis till min fina lillasyster som fyller 19 år idag. Hurra hurra!


Godmorgon

Idag är jag ledig. Finns det något skönare än att vara ledig en dag mitt i veckan? :) Jag älskar det. Har bytt om och ska strax ta bilen bort till löpspåret. Det är sjukt varmt idag, hoppas att jag orkar runt.
Igår kväll var jag och Kajsa på Almenäs och tränade & tog ett kvällsdopp. Friskis & Svettis har gratis utomhusträning där varje tisdag halv sju, samt i stadsparken varje måndag och onsdag. Tips tips!

I'm alive

Hej.
Hoppas att ni har haft en bra sommar hittills. Personligen så har jag fullt upp dagarna i ända, känns det som :) Jag har precis börjat på mitt nya jobb och idag gick jag själv för andra gången. Det är stressigt, men väldigt roligt! Jag lär mig nya saker varje dag och tiden går otroligt snabbt. Sjukt skönt. Jag hatar jobb då tiden segar sig fram i snigelfart.

Midsommar firade jag i Grundsund med mina fina vänner Elin & Moa. Vi tog det ganska lugnt, dvs inget hårt festande och supande. Vi åt & drack gott, solade, åkte båt, shoppade och njöt av ledigheten. Riktigt mysigt! Jag älskar västkusten. Det finns ingen bättre plats att vara på under sommaren 




Onsdag.

Dagen har varit bra. Jag har varit på utbildning inför delegeringen, kändes som att jag redan kunde det mesta sedan tidigare. Skönt.
Förövrigt, jag kunde inte motstå klänningen. Den är påväg hem till mig i detta ögonblick... Mmmm.


Ikväll kommer Kajsa hit och hälsar på, ska bli mysigt!

Söt långklänning


Denna vill jag ha!
H&M, 199 spänn.


Hemmaträning

Det bidde ingen löpning idag, men däremot boxning :D När jag fyllde 18 fick jag en boxningssäck & handskar av mina kompisar. Dom tyckte väl att jag behövde avreagera mig eller nåt, haha. Nåväl, det är skitbra träning vill jag lova! Svetten rinner efteråt och kroppen får sig en ordentlig genomkörare. Perfekt hemmaträning och ett bra komplement till löpningen. Jag avslutade mitt lilla pass med situps, rygglyft, armhävningar och rumplyft.

Resten av kvällen har jag spenderat i soffan med vattenmelon och chai latte. Sämre har man ju mått :)



Kos 29/7 - 13/8!

Wiiiiiiee, nu är det betalt och klart! Den 29 juli åker jag och Helena till Kos för två veckors ö-luffande i den grekiska övärlden!!
UNDERBART.



Nöjd!

Tjoo.
Jag har haft en jättebra dag på nya jobbet. Mycket nytt att ta in, men samtidigt väldigt roligt! Detta kommer nog bli en bra sommar :D

Annars har jag inte mycket att berätta. Jag hoppas att mamma kommer hem snart, så att jag kan låna hennes bil & åka till löpspåret, wohoo!

Jöbb!

Blev inringd av jobbet imorse, vilket faktiskt gjorde mig väldigt glad. Jag är verkligen sugen på att jobba och tjäna pengar nu (mohahaha).
Appropå jobb, imorgon är det min första dag på mitt nya jobb. Hoppas att det blir bra!

Nu ska jag umgås lite med min mor och far :)

Det går bra nu!

Jag har verkligen unnat mig en massa gott de senaste dagarna.. Mat i mängder och en massa tårta, mums. Efter helgens festligheter var jag därför beredd på en liten viktuppgång, men icke :D Jag vägde mig imorse efter joggingrundan och den visade på - 0,5 kg sen sist. OM jag blev glad! Det går framåt mina vänner!!

Förövrigt har jag haft en jättebra söndag. Jag, mamma & Madde åkte in till Borås en sväng, vilket resulterade i att jag kom hem med ett par nya skor & en navelpiercing. Ikväll har jag träffat Zara, vi tog en mysig långpromenad runt bygden. Härlig kväll.


Bild från i fredags. En glad Tess


Hejhopp

Gav mig ut i löpspåret tidigare idag, det blev en halvmil. När jag kom hem upptäckte jag dock att min navelpiercing var borta, hur ofta händer det? Min fina gröna.. Tråkigt!

Madde vaknade precis. Jag var tvungen att gå in till henne och kolla om hon levde, haha! Kul verkar hon ha haft ialla fall.


Så bra!


Grattis kära syster till studenten!


The rose

It's the heart afraid of breaking, that never learns to dance
It's the dream afraid of waking, that never takes the chance
It's the one who won't be taken, who cannot seem to give
And the soul afraid of dying, that never learns to live




Sommarlov

Så var denna terminen över. Det har gått otroligt snabbt. Halva utbildningen är nu genomförd, galet. Lämnar Jönköping med blandade känslor om man säger så.. Det ska bli väldigt kul att komma hem och träffa alla igen, samtidigt som det känns väldigt tråkigt att lämna allt och alla här.


Life

Det händer mycket just nu. Det är nu det gäller. Jag måste bara orka. Sista inlämningarna i skolan för terminen, nytt jobb, flytt hem, Maddes student. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är trött. Jag har liksom tappat suget. Men jag ser fram emot fredag, det kommer bli en grymt rolig dag !


Fläta


Lika sned och skev som jag känner mig idag ;) Gårdagskvällens fest var riktigt lyckad. En riktigt tjejkväll :) Vi lekte lekar, grillade lite, spelade kubb & drack gott. Mysigt!


Badat

Första utomhusbadet för i år - check. Jag, Denise och Andreas åkte till axamosjön igårkväll och tog oss ett dopp. Galet kallt vill jag lova!!
Jag har kommit in i en period då jag är trött mest hela tiden, orken och lusten är som bortblåst. Jag hoppas att det vänder snart, för jag hatar att gå runt och vara trött och seg hela tiden.
Anyway, ikväll ska jag på inflyttningsfest hos Emma, ska bli kul. Vädret är ju helt underbart, så det blir nog en fin kväll.

Ha en fortsatt bra lördag.


Twister

Marcus kom precis förbi med en glass, fin vän jag har! Vi satt ute på balkongen och åt twister och solade lite. Skönt att få en paus i plugget. Det går inget vidare, segt som satan i gatan. Man vill ju inget hellre än att ligga ute i solen en dag som denna..



Länge leve du min vän. Du som alltid följt mig hem

Fick oväntat besök av fina Kajsa idag! Wiiiie :) Längtar till sommaren & alla härliga roadtrips, höhö!! Kommer bli bäst.

Förövrigt så funderar jag på att plugga lite smått, men tror inte att det kommer bli så mycket gjort idag om jag ska vara ärlig. Min studiemotivation ligger på noll. Eller rättare sagt, jag har ingen ork eller motivation till någonting alls just nu.. Mitt huvud är fullproppat med annat.



Lillördag




Igår var det sista akademien innan sommaren. En bra kväll!

Nu: lunch med Mackan


RSS 2.0