Nu drar vi!!!!

Hejdå Sverige, HEJ GREKLAND!! Nu åker jag och sköna Helena till Grekland för två veckors härligt båtluffande. Det kommer bli grymt, är så sjukt taggad! :D Kan inte fatta att vi faktiskt sitter på planet om 4 timmar. Wohooo!! Hörs om två veckor igen, ha det fint!

 


Love life

Åh nu är jag trött. Helt slut faktiskt. Jag har haft en jättemysig dag i Åsa med fina Kajsa. På sommaren är det nog tamigfan inte mycket som slår västkusten ! :D Kvällen avslutades i Borås där Petter var på besök. Gryymt!

Nattinatti!


This is the first day of the rest of your life

Livet är fint just nu. Jag är lycklig och mår väldigt bra för tillfället!
På fredag åker jag till Grekland för en två veckor lång semester, en välförtjänad och väldigt efterlängtad sådan. Det ska bli så otroligt kul och väldigt skönt. Dagarna innan är som vanligt ganska stressiga och det är mycket som ska göras och fixas. Jag vill så mycket, men tiden räcker inte riktigt till och det irriterar mig. Om dygnet ändå hade fler timmar!
Imorgon ska jag och Kajsa åka till Åsa över dagen och njuta av en ledig dag tillsammans, antagligen den sista på ett tag.. Det ska bli mysigt!







Bilder från måndagstrippen med Marcus. Varberg - Ullared - Borås. Go dag med go vän


Ear cuff


Like it !


Monday morning

Godmorgon mina vänner!
Idag ställde jag klockan på kvart i åtta, ganska tidigt för att vara mig en ledig dag, haha. Jag och Marcus ska ge oss ut på äventyr och han är snart här skulle jag tro :) Tanken var att vi skulle åka till Varberg eller Marstrand, men vädret är inte det bästa så vi får se vad vi hittar på. Hursomhelst så ska det bli väldigt roligt, längesen jag träffade Mackebrack nu! :)

Ha en bra måndag!


Regn idag också. Borde kanske ta med mig sopsäcksponchon från gårdagen för att vara på den säkra sidan 

Liseberg

Godkväll.
Min söndag har jag spenderat på Liseberg med Tobias, Hanna och Madeleine. En riktig myssöndag med andra ord. Liseberg är för mig synonymt med sommar, glädje och en massa skratt. Och precis så har dagen sett ut. Nu är jag helt pang bom helt slut, jag kommer somna gott ikväll.








Love it

Mmm, ligger utfläkt i soffan och vilar mig efter en härlig cykeltur med mamsen. 2,8 mil i underbart vacker natur bidde det. Belönar mig med en stor kopp grönt te - kustfägring heter det. Godaste teet som jag någonsin smakat. Mums.


Saturday!

Godmorgon!
Jag har redan varit vaken i några timmar nu och faktiskt hunnit jobba en sväng. Ska tillbaka vid fyra igen och jobba kväll. Satan i gatan vilken arbetsnarkoman jag är.. Tänk, idag är det sista dagen på mitt sommarvikariat (antagligen). Det har gått sjukt fort! Och trivts har jag gjort. Förhoppningsvis kommer jag kunna jobba lite då och då även framöver, när jag kommer hem och hälsar på.

Gårdagskvällen var riktigt mysig, god mat och trevligt sällskap :)
Nej nu ska jag inte sitta här och slösa bort tiden. Jag och mamma ska ge oss ut och cykla en sväng, hääärligt! :D

Ha en fin lördag allihopa!


Grattis Kajsa!

Yes! Idag var jag ute och sprang med mamma och det gick riktigt bra för oss båda. Grymt skönt. Det blev 7,5 km för min del, vilket innebär att jag är på god väg mot mitt mål; att klara milen innan sommaren är slut. Det känns inte längre omöjligt :D Riktigt gött.

Ikväll ska jag hem till Kajsa och fira hennes födelsedag. Grattis min fina vän! :D


every teardrop is a waterfall


Nu är jag snart blond igen! Eller ialla fall mörkblond. Jag älskar min hårfärg just nu och efter två veckor i Grekland kommer håret förhoppningsvis vara ännu mer solblekt och fint! 


Zuuumba!

Det blev ingen löpning idag, det förbannade regnet satte stopp för det. Typiskt svensk sommar! Hursomhelst, jag och Kajsa stannade inne och körde ett zumba-pass istället, sjukt roligt och mycket jobbigare än vad jag trodde att det skulle vara :)

Nu ska jag mysa ner mig i soffan/sängen och njuta av kvällen. Imorgon jobbar jag kväll, vilket innebär en låång skön sovmorgon. Wohoo!

Sov gott!

19/7

Något av det värsta jag vet är människor som säger en sak men gör en annan. Man ska stå vid sitt ord och hålla vad man lovar.

Nog om det och över till något roligare. Jag ska snart ge mig iväg till bussen och åka en sväng till Kajsa. Vi ska ut och jogga ihop. Det är alltid mycket roligare och mer peppande att träna med någon annan tycker jag. Jag har verkligen börjat älska att vara ute och springa/jogga i skogen. Känslan efteråt är helt underbar, rena meditationen.
Och tack för kommentarerna om min header. Den är ganska gammal och borde egentligen bytas, men jag gillar den så den får hänga med ett tag till :)




Två bilder från i fredags. Och eftersom att jag är en så lat jävel så snodde jag två bilder från Kajsa istället för att lägga in mina egna från kameran. Haha. Puss!


Work.

Hej.
Jag är bara hemma en snabbis mellan jobbpassen. Idag är det fjärde dagen på en vecka som jag går dubbla pass. Börjar sju på morgonen och slutar kvart över nio på kvällen. Efter ett par dagar är man ganska slutkörd vill jag lova.. En fet lön kommer det bli ialla fall :) Nästa lediga dag är på fredag, ååh vad jag längtar!

Nu ska jag ge mig ut och springa ett varv i löpspåret och sen ska jag återvända till jobbet igen. Tjohooo!


Balders hage

När jag och Kajsa var i Alingsås häromdagen köpte jag tre cupcake-burkar i olika storlekar. Har länge velat köpa mig några stycken och dom kommer göra sig finfint i lägenheten! Perfekt att ha sockerbitar eller lite godis i. Eller varför inte smycken :) Åh vad jag längtar efter att få fixa iordning när jag kommer tillbaka, jag har massor av planer. Grymmegrym dag förövrigt, Alingsås är en väldigt mysig stad.

Fick klart målningen för några timmar sedan. Tycker att den blev fin, speciellt med tanke på att jag inte har haft en pensel i min hand på flera år, haha. Lägger upp en bild senare om jag orkar och har tid :)


Målar-tess är i farten

Jag håller på att måla en tavla, och än så länge är jag jättenöjd. Jag älskar att måla & pyssla, men gör det väldigt sällan nuförtiden tyvärr. Väldigt synd, för roligt är det! Idag var det ialla fall perfekt målarväder, så jag passade på :)

Jag har även hunnit med att jobba några timmar och träffa Amanda idag. Hon har varit hemma en vecka och hälsat på & nu var det alltså dags för henne att återvända till Piteå. Vi har hunnit träffas några gånger denna veckan och det har varit riktigt mys. Jag kommer sakna henne.


Summertime

Det känns lite som att min så kallade blogg har tagit sommarlov. And I like it. Jag har för tillfället ingen större lust att sitta och slösa min tid framför datorn. När jag inte jobbar vill jag helt enkelt göra annat :) Som så många andra antar jag. Denna sommaren lägger jag det mesta av min energi på tre saker:

♥ Jobb
♥ Vänner & familj
♥ Träning

Idag ska jag och Kajsa åka en sväng till Alingsås. Ska bli riktigt mysigt! :)
Take care


Wohoo!

Manda är hemma igen. Och idag ska jag äntligen få träffa henne igen, första gången sen april. Wohoo vad roligt! Vi ska snart åka iväg en sväng till stranden och njuta av det sköna vädret. Och jag ska njuta av min lediga dag! Ikväll ska vi till Slottsskogen och mysa. Volleyboll, grill & lite öl förhoppningsvis, weeiii! :)



Min sköna böna och jag för ett par år sedan. Sött.

Oh sunny day

Precis slutat jobbet, vilket är lika med ledig underbar lördag! Ska ge mig ut i solen och ladda på D-vitamin-förrådet. Jaaoooo :)


Godnatt

Jag är ganska nyss hemkommen efter ett kvällspass på jobbet. Jag är helt slut i både kropp och skalle, haha. Vi var ett gäng goa vikarier som jobbade kväll och det gick kanon. Hoppas att helgen går lika bra!

Är just nu inne i en grubblarperiod. Tänker en massa, vrider & vänder, funderar och filosoferar. Sån är jag. Är trött på mig själv och känner i vissa stunder inte igen mig själv. Oftast är jag en glad prick, men då och då kommer ledsamheten över mig. Och känslan av att känna sig ensam utan att egentligen vara ett dugg ensam är jobbig. Stundtals känner jag mig så otroligt vilsen och förvirrad. Ibland önskar jag att jag bara kunde trycka på en knapp och stoppa alla tankar som far runt i huvudet.

Sov gott.

Friday !

Hej!
Hade en mysig kväll i Borås igår med Elin & Johanna. Vi tog några öl och åt gott på Lilla Torget. Mina vänner, aldrig har jag ätit en sån god caesarsallad innan, haha.

Förövrigt sitter jag här och nojar mig över att jag har fått en släng av borrelia. Jag har ett oroväckande märke på benet, som påminner lite smått om just det. Trevligt. Väntar otåligt på att vårdcentralen ska ringa upp.


Elin & jag. Skapar fina minnen med min fina vän.


Strawberrydream

Idag är min enda lediga dag på hela veckan och det har jag verkligen försökt ta tillvara på. Jag och familjen har varit i Hyssna och plockat jordgubbar. Jag har precis ätit en stor portion med jordgubbar & mjölk. Mums. Jag älskar jordgubbar och jag älskar sommaren.

Avokadosallad

Det är bara jag och pappa hemma ikväll och vi tycker båda att det är ganska tråkigt att laga mat.. Mamma är liksom kocken i familjen, ingen mäter sig med henne. Pappa föreslog att vi skulle dela på en pizza, men nejtack sa jag. Jag äter inte sånt på vardagar, eller jag försöker ialla fall. Det slutade med att jag beställde en sallad fullproppad med avokado, räkor & annat gott. Mums! Nyttig mat behöver verkligen inte vara tråkig. Sådeså.

Nobody's perfect

Jag önskar att jag kunde tillåta mig själv att slappna av ibland & bara släppa alla krav. Det är ganska tröttsamt att alltid ha skyhöga mål och krav på sig själv. Det resluterar ofta i ilska och frustration. Ibland måste man helt enkelt stanna upp och säga till säg själv att "du är jävligt bra som du är".
Anyway, jag kom precis hem från jobbet. Det kändes väldigt bra idag, en rolig dag helt enkelt. Nu ska jag slänga i mig lite mat och sen ta bussen in till stan för ett träningspass med fröken K. Härligt :)

En fin helg med finfina vänner


RSS 2.0