The end.

Avslutade praktiken med blodprov, kateterisering och en kurs i taktil massage. Kunde nog inte bli bättre än så! Fick dessutom jättefint beröm av mina handledare :) Nöjd!!
Taktil massage är väldigt avslappnande, både att ge och ta emot. Oj vad fel det lät.. Ja men ni förstår vad jag menar. Tror att jag ska införskaffa mig lite massageolja och välja ut några offer!
Nu ska jag gå och lägga mig, är trött som en paff ballong. Imorgon väntar plugg i mängder tjoohej vad jag är taggad!
Godnatt!


Och förresten en sak till, jag återvänder aldrig mer till Gislaved. Aldrig mer. Och om jag av nån konstig anledning får för mig att åka dit på en liten mini-weekend eller så - skjut mig. Med ett redigt pannskott. Tack på förhand.



För det är jag värd!

En varm dusch och en stor kopp chai latte efter en lång praktikdag. Bättre än så blir det inte.


Då, nu och sen.

Imorgon är det min näst sista dag på praktiken. Jag är nöjd med dessa fem veckor, men nu ska det bli skönt att återgå till vardagen. Jag har tagit en hel del blodprov, gett en massa massa subcutana injektioner, ett par intramuskulära injektioner, satt två katetrar, dokumenterat och samlat in data, med mera. Jo jag tycker att jag har fått göra en hel del. Samtidigt har jag insett hur mycket jag har att lära, vilket känns läskigt och skrämmande.. Att jag ska vara ute i verkligheten, om lite mer än ett år, som färdig sjuksköterska,, det känns sjukt.

Nu ska jag nana, är sjukt trött och ska upp halv fem imorgon bitti. Snark!


blubbblubb

Att göra alla nöjda är inte lätt. Att göra sig själv nöjd är ännu svårare. Det vet jag, för jag har alltid ställt skyhöga krav på mig själv. Jag ska sluta med det. 
Och var är min motivation? Det är söndag, en väldigt grå söndag dessutom. Och jag känner inte för någonting. Jag har tvingat mig själv till att plugga och resultatet blev, ett arbete som jag är mindre nöjd med. Idag är det söndag, en väldigt grå söndag och det mesta känns skit. Och ibland är det helt okej, att känna så.

Åker ner till gymmet och kör ett flex-pass. Det behöver jag. Ladda upp inför sista praktikveckan, tjoohej. Det tät på mig, att aldrig få sova. Nu är jag trött på Gislaved, nu vill jag bara säga hejdå byebye ses aldrig igen.

Tack för en superduperfin helg!

Har haft en underbar helg med massa mys och roligheter. Är så glad att jag kunde komma hem denna helgen samtidigt som Amanda. Det var alltför längesedan vi sågs.
Men nu är jag tillbaka i Jönköping igen, back in business så att säga. Ikväll har jag och Patrik haft myskväll här hemma, väldigt skönt och välbehövligt för åh vad jag har saknat honom!
Nu ska jag nana. Klockan ringer trots allt tjugo över fyra imorgon bitti........
Godnatt!


Tack för en skön helg!

Lördagen den åttonde oktober tvåtusenelva

Idag har jag köpt en ny jacka. Äntligen skulle man väl kunna säga. Min två år gamla fejkskinnis från H&M ser ut som ett malätet ormskinn. Nåväl, jag har länge varit väldigt sugen på en grön jacka, så det bidde det. Apfin och väldans skön.

Jag är hemma över helgen och dagen har spenderats i Göteborg med mina fina föräldrar och min fantastiska mormor. Hur mysigt som helst. Vi strosade runt i Haga, åt gott och shoppade lite smått. Jag älskar Haga!

Detta har varit en sån där skön lördag, på alla sätt och vis. Och så ska det fortsätta vara - kväll ska vi äta räkor & kräftor från Feskekörka och sen ska jag bege mig hem till Amanda för myys!
Ha en fortsatt bra lördag :)



 

RSS 2.0