Dagen efter, alltid lika hemsk

Hej.
Att man kan bli så seg efter en helgs festande, fyfan idag har jag verkligen mått piss. Jag har inte orkat göra något, förutom att dricka en massa cola och förflytta mig från en plats till en annan. Sängen - matbordet - soffan - matbordet - datorn - soffan - sängen. Hahaha.
Helgen har förövrigt varit underbar, en av dom bästa på läänge faktiskt! I fredags var jag, Elin, Moa och Amanda på Hard Rock hela kvällen. Vi stannade tills vi blev utkickade på grund av våran ålder, men fasen vad trevligt vi hade innan det. Kanongod mat, massa bowling, bärs och underbara vänner. Kunde knappast blivit bättre.
Och igår var det då dags för Kajsas avskedsfest. Jag var jätteseg till en början, men kvällen blev faktiskt hur lyckad som helst, den med. Jag hade skitkul och det vet jag att Kajsa också hade, så nu kan hon flytta till USA med gott samvete, haha.

Nej, nu måste jag nana, joobb imorgon gott folk.
Byeee.

Snart helg

Shoooo!
Jag ska alldeles snart gå och lägga mig, är skittrött. Var på gymmet innan och körde två pass cirkelgym, 90 minuter, så jäävla gött. Jag och Elin körde järnet och stackars Mackan höll på att spy av utmattning, haha.
Imorgon ska jag jobba, tillbaka på städ och alla patienter efter en vecka i restaurangen. Det känns skitbra faktiskt, mindre stress, det gillar vi.

Åker in till Göteborg med bästaste Bollebygdsbrudarna efter jobbet. Jag, Manda, Elin och Moa ska till Hard Rock för att äta, "bowla" och ha trevligt. Det var längsen vi umgicks, bara vi fyra, så det ska bli jätteroligt. Ser framemot det! Som på den gamla goda tiden.

Nu ska jag och min träningströtta kropp gå och lägga oss.
Godnatt :)


Volumaster is the shit


Jag idag.


Jag älskar hår med mycket volym. Platt hår som ligger slickat på huvudet är det värsta jag vet. När jag fyllde år fick jag en Volumaster, en slags krustång som man använder närmast hårrötterna för att få upp volymen. Jag älskar den, man får härligt luftigt hår, precis som jag vill ha det.

Anyway, jag känner att jag har varit dålig på att ta hand och umgås med mina vänner det senaste. Ber om ursäkt för det. Anledningen till det har varit att jag helt enkelt inte haft lust. Vill inte gå in på detaljer. Jag har inte heller haft så mycket tid, jag har jobbat sjukt mycket och försökt klämma in ett träningspass då och då. Jag önskar att dygnet hade fler timmar. Nu ska jag ialla fall ta en sväng till Göteborg och träffa Helena. Det ska bli jättemysigt, har saknat henne.


En jävligt dålig ovana

Jag är medveten om vad rökning gör med människor. Jag har sett på pappa hur otroligt svårt det är att sluta. Ändå började jag själv röka, så jävla onödigt. I början handlade det mest om feströkning och något beroende kände jag inte av. Det var mest en kul grej och jag visste att jag skulle kunna lägga av när som helst. Men nu, fem år senare, känns det inte lika enkelt längre. Jag skäms över att jag röker, jag hatar den stinkande lukten som sätter sig i mina kläder och jag är livrädd för att bli dödligt sjuk på grund av min egen dumhet. Om jag skulle kunna spola tillbaka tiden skulle jag aldrig testat. Det är så jävla onödigt.
Jag försöker minska ner och det har faktiskt gått hur bra som helst. I förrgår rökte jag bara en enda cigarett och igår ingen alls. Jag är skitstolt över mig själv. Men just nu sitter jag här och har världens abstinens, så jag vet inte.. Jag önskar att jag kunde säga att jag har tagit min sista cigg någonsin, men jag vet att det skulle vara en lögn.
Jag vill inte vara en äcklig rökare, jag vill inte vara en dålig förebild och jag vill inte dö i förtid. Därför ska jag kämpa. Det ska jag verkligen.

Två år utan dig

Igår var det exakt två år sedan som morfar dog. Två hela år utan att jag har fått hålla hans hans eller sitta i hans knä. Tiden har gått så fort. Det gör fortfarande ont, men det är inte riktigt lika jobbigt nu som för ett år sedan. Jag saknar honom fortfarande obeskrivligt mycket, men jag tänker inte på det varje dag och jag kan ibland till och med komma på mig själv med att le åt något fint minne. Det kunde jag inte för ett år sedan, då grät jag bara vid tanken på morfar. Min fina morfar. Jag hoppas att du har det bra, där du nu är, och att du håller ett vakande öga på oss idioter här nere på jorden.
Jag älskar dig. Du är bäst.

Work.

Hejhej.
Idag har jag jobbat hela dagen lång. Och det kändes faktiskt riktigt bra, jag hade ändå inte fått ut något vettigt av denna söndagen. Vädret är deprimerande och det blev ju inte ens ljust idag? Blää, nej nu längtar jag som tusan efter snön.
Dagen började förövrigt ganska dåligt. Jag kom två timmar för tidigt till jobbet, jag skulle börja nio men var där redan kvart i sju. Jag har tappat bort min almanacka och hade tagit fel på tiden. Skit. Något sånt kan verkligen sänka mitt humör till tusen. Men jag försökte göra det bästa av saken, så jag gick helt enkelt och la mig. Annars har dagen flutit på bra. 
Mamma har visst fixat lite söndagsmys, så nu blir det glögg och tv innan det är dags för sängen. Jobb imorgon igen, göööött :) 

Sov gott alla.

Glögg, pepparkakor och Guitar Hero.

Jag stack iväg till gymmet och tränade lite, sprang på bandet och tränade lite mage. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det nog lite glögg och pepparkakor. Och så lite Guitar Hero på det :) Myyys!
Puss.



 


Äntligen lördag, äntligen helg

Godmorgon!
Allt bra med er hoppas jag :) Själv är jag på toppenhumör, jag har sovit ut och känner mig hur pigg som helst. Piggare än på länge faktiskt. Jag har ju jobbat hela veckan, vilket har inneburit att jag har fått gå upp runt 05:25 fem dagar i sträck. Och om man som jag inte är någon morgonmänniska är detta det värsta som finns. Verkligen det värsta som finns.. Jag däckade i sängen så fort jag kom hem igår kväll, galet skönt vill jag lova.

Och appropå igår kväll så var jag, Kajsa och hennes kompis Carro och såg New Moon. Den var underbar, jag älskade den verkligen. Det var en härlig känsla att sitta där i biosalongen och få se något som man sett framemot så länge :) Dock var första filmen snäppet bättre, men så är det väl nästan alltid antar jag.. 
Och jag hade gärna läst boken innan, jag är ju fortfarande bara på första, men jag ska se till att ha läst alla fyra innan nästa film kommer. Det känns som ett måste.

Pappa och mamma kom precis hem från stan med ett Guitar Hero-paket. Jag är överlycklig hahaha :D Nu jävlar ska det spelas! Taack pappa <3


NEW MOON!!



Imorgon har New Moon premiär och jag ska gå wohoo! Jag älskade Twilight så jag har sett framemot denna länge :D Det kommer bli underbart.
Nu ska jag sova, jobb imorgon.
PUSSKRAM.


Marilyn Monroe-fest

Några bilder från i fredags:


Jag och min söta lussekatt-snopp, med det fina halsbandet runt


Jag och några av mina galna flickor


Marilyn Monroe x 3


Haha


Back.

Ja för nu är Tääässan 20 bast, wohooooo!! Systemet här kommer lilla jag. Fyfan vad göööött! 
Känner mig dock som femton, inte en dag äldre. Haha. Och nu stannar jag gärna på 20 faktiskt.
Vi har firat mig hela helgen, och jag måste säga att jag hade en underbar födelsedag igår med familjen. I fredags var mina fina vänner här och i söndags var det släktkalas. Fullt upp alltså. Jag fick en massa fina saker, jag är jättenöjd :) Tack alla som gjorde min tjugoårsdag och dagarna därtill, till dom bästa.

Bilder från helgen kommer imorgon när jag orkar och har tid.
Förhoppningsvis är jag hemma tidigt imorgon, jag tänkte försöka vara på jobbet så tidigt som möjligt, gärna vid sex. Uuuh! Hemska tanke, jag är ingen morgonmänniska... Baah.






Jag fick två tavlor med bilder på mig i present. Kajsa hade dom på din sin utställning i våras, jag älskar dom! De här bilderna hänger på min vägg nu. Egokick, haha..



Förberedelser

Puuh, nu har jag städat hela huset, fixat dukningen och en del av maten. Det känns jäkligt gött. Nu har jag bara mig själv kvar, samt tårta och resten av maten. Snart kommer Elin och Amanda hit och hjälper till. Wihoo!
Igår upptäckte hag att det har poppat upp fem irriterande röda prickar på min höga kind. Typiskt. Jag som trodde att jag hade slutat få finnar... Lagom till 20-årsdagen återvänder dom, fan vad roligt. Fick förklaringen idag, kvinnoveckan har startat. Tjoohej vad kul.
Men inget kommer kunna stoppa mig idag, jag ska ha så jävla skoj och njuta av varenda sekund. Sådeså. Och nu börjar det snöa också, det kan inte bli bättre :)

I gotta feeling, that tonight gonna be a Good night. Lalala.

Fredagen den trettonde..

Godmorgon!
Idag är jag på toppenhumör. Ikväll kommer mina närmaste tjejkompisar hit för att fira mig. Jag fyller ju 20 på måndag, wohoo!
Jag ställde klockan ganska tidigt, för jag har en hel del, eller rättare sagt massor att göra. Jag ska fixa klart maten, städa, hämta tårtan, inhandla det sista, göra mig iordning.. Baah, stress stress.
By the way så är det fredagen den 13, det visste jag redan när jag bestämde mig för den här dagen. Frågan är bara; hur fan ska kvällen sluta? Mitt förra födelsedagsfirande slutade ju inte så bra.. ;)
Ser framemot en helrolig kväll ialla fall! Nu ska jag dammsuga. Yaaah.
Puss!



Döden.

Igår var det nära ögat att jag fick se en död människa, en avliden på jobbet. Jag blev rädd och skakig, men på ett sätt fascinerar det mig. Döden är det värsta som kan drabba oss, nästan i alla fall. Jag är mer rädd för att mina anhöriga ska dö än att dö själv, min egen död oroar jag mig egentligen inte så mycket för. Dör man så dör man. Helt enkelt. Men visst skrämmer döden mig, jag vill inte dö. 
Jag kände mig obehaglig till mods hela förmiddagen, men på något sätt tycker jag att det är intressant. Men hemskt. Är jag knäpp?

Gokart!

Hemma igen. Jag har varit och kort gokart med några jobbarkompisar. Sjukt kul, bland det roligaste jag har gjort på länge faktiskt. Och jag vann första omgången, wohoo!
Tidigare idag kom Amanda hit en stund. Jag bjöd på fika (jag känner mig som en gammal gumma) och vi tittade på Catch me if you can med Leo DiCaprio.
En bra dag, en slapp dag. Men imorgon är det dags för jobb igen, och det känns gött. Nu ska jag återvända till tv:n och Ullared, hahahah. Vem fan kom på idén att göra en serie om ett billighetsvaruhus? :P
Puss.

Afrikanen, hippien och Mimmi Pigg

Hej bloggen.
Det var ett tag sen, men jag har inte haft någon tid över för bloggande. Helgen har varit fullproppad. I fredags vaccinerade jag mig som sagt mot grissjukan och det gick väl fint skulle jag tro, förutom att armen har värkt hela helgen och att mina ben domnade bort på fredagskvällen så klarade jag mig bra. Ingen feberfrossa och ingen huvudvärk. Nu väntar jag på nästa omgång om några veckor.
På kvällen hade jag och pappa en "pappa-dotter-dag", vi gick på bio och såg Michael Jacksons This is it. Och jag måste säga att jag älskade den, den var helt jäkla underbar och efteråt kände jag bara en sån kärlek till den där smarta och otroligt talangfulla mannen som jag följt på bioduken i två timmar. Han var kung, kung av pop och ingen kommer någonsin bli lika bra som honom. Världen har förlorat en stor talang, rest in peace.

I lördags jobbade jag hela dagen och på kvällen åkte jag hem till Emelie för fest. Det skulle vara lite maskerad var tanken, men det var bara jag, Zara och Emelie som var utklädda haha. Zara var afrikan och jag lovar, hon såg fan inte klok ut. Att hon sedan gick ut på krogen så är ett mysterium. Hon är så jäkla duktig på det där med utklädnad och maskerader, jag imponeras varje gång.
Jaja. Om ni inte har orkat läsa mitt kilometerlånga inlägg så kan ni ju alltid kolla på bilderna ;)

Finn ett fel..












Jobb och vaccinering imorgon

Jag ringde för att boka tid för blodgivning innan, men jag måste tydligen vänta till mars pga att jag har piercat mig. Skit också. Fick även reda på att jag ska jobba, samt vaccinera mig mot svininfluensan imorgon. Jag orkar inte. Man blir slapp av att bara gå hemma. Fortfarande ingen snö :/


Pappas födelsedag

Jag blev så glad när jag vaknade och såg att det låg snö på marken. Det är så mysigt och tusen gånger bättre än allt regn. Men säg den lycka som varar länge, nu är snön borta och allt är lika grått som innan. Haha.

Idag är det pappas födelsedag, så jag har precis blivit klar med inslagningen av hans presenter. Vi ska fira honom kväll, det ska bli mysigt. Jag älskar födelsedagar.
Men allt är inte positivt med att fylla år, inte enligt pappa ialla fall. Varje år ringer en man till pappa för att gratta honom på födelsedagen, det har han gjort i många många år. Han ringer först på mobilen och svarar inte pappa där, ringer han hem. Och säger man att han inte är hemma, ja då ringer han nästa dag. Osv, osv.. Det kanske låter trevligt att bli grattad och få uppmärksamhet, men till saken hör att pappa gick i skolan med den här mannen. På lågstadiet. Senast pappa träffade honom var i trean på lågstadiet, sen flyttade han. Hur gammal är man då? Tio? Det är sjukt. Han bjöd till och med oss till hans 50-årsfest för något år sedan. Och han har koll på vilka bilar vi har. Hur scary är inte det? Jag bara väntar på att han en dag ska stå utanför med en ballong och konfetti. Psykooo..

Men ialla fall, Grattis Pappa!! Jag älskar dig.

Mysdag

Jag väntar på att tevattnet ska koka klart, sen ska jag krypa ner i soffan, tända lite ljus och läsa. Perfekt en dag som denna då det är kallt och rått.
Nu är teet klart! Rabarber grädde blir det idag, mums.

Bröllopsfotografen

Godmorgooon!!
Jag och Amanda fick en impuls och gick på bio igår. Vi såg Bröllopsfotografen, som vi hade bestämt att vi skulle se ihop. Den var jävligt rolig :) Gillar man Smala Sussie så borde man se denna med. Värmlänskan är ju så fulroligt så det är inte sant, haha.
Nu ska jag gå och möta Zara lite snabbt.

Detta är grymt. Trodde första tjejen var lite efterbliven först, men detta är snyggt;
 


Träning, fika, shopping

Tjena.
Idag vaknade jag av att snickaren höll på att dunka sönder en vägg, härligt uppvaknande måste jag säga. Vi håller på att bygga om i "tvättstugan/grovköket" så det är ganska rörigt här hemma för tillfället. Snart kommer nog rörmokaren skulle jag tro. Men då är jag borta, jag åker in till Borås med Amanda om en stund. Fika och lite eventuell shopping. Jag funderar på att lämna bankkortet hemma, egentligen skulle det vara bäst så haha.
Förövrigt har jag varit duktig och gymmat hela morgonen. Det känns riktigt skönt att vara igång nu igen! Yeah.
Och idag kommer Zara hem! Det ska bli såååå roligt att träffa henne. My lovely friend.

Nu ska jag springa iväg till bussen, pussshej.


Välkommen hem :D


Vaccinering

Ska man ta den där jäkla sprutan eller inte? På fredag smäller det, då är det dags för den första vaccinationen och jag har funderat en del på det. Vaccinationen går genom jobbet, så det känns ganska praktiskt. Jag har tänkt lite och har nästan helt bestämt mig för att ta den. Jag är egentligen inte så rädd för själva viruset, utan mer rädd för att smitta andra som är mer infektionskänsliga och skulle bli sjukare än jag själv. Personligen tror jag inte att det är värre än en vanlig influensa, förutom att den smittar lättare. Men jag ska inte snacka för jag har egentligen ingen aning. Men jag ska vaccinera mig. Dock har man ju hört en del snack, folk som sägs ha blivit förlamade av vaccinet, osv osv. Vet inte om jag ska tro på all skrämselpropaganda men ändå. Man får ju sig en tankeställare.. Jag ska nog ändå ta den, för min och andras skull. MEN! Om jag blir förlamad - skjut mig. Jag vill inte leva så, hellre dör jag.

Nu ska jag stänga ner och lägga mig och läsa TWIIILIGHT SOM ÄR SÅ IN I HELVETES BRAAAA!!
Godnatt!

Förbannelsen är bruten

Jag måste säga att helgen blev grym, speciellt lördagen. Jag skulle fira halloween med några vänner, men det blev bara jag och en vän. Synd att folk ska krångla och dra sig ur i sista stund, menmen. Tro inte att det blev tråkigt för det, för jag och Elin hade skitkul. På halloween ska man ju klä ut sig, och jag måste säga att jag älskar det. Jag tycker att de tär så jäkla skoj, maskerader och sån skit. Zara hur blir det i helgen? Haha. I alla fall, jag var djävul och Elin troll. Gullig kombination jag vet. Träffade en massa fulsöta figurer ute, bland annat en skolflicka, några cowboys, en blondinhora, en elefant, en ängel och lite annat smått och gott. Trevlig blandning. Rolig kväll.






RSS 2.0