Tenta idag.

Godmorgon.
Inatt har jag inte sovit bra alls. Jag låg uppe alldeles för länge och läste Twilight och sen kunde jag inte somna. Jag är inne på tredje boken nu och jag måste faktiskt erkänna att den är beroendeframkallande.

Anyway, idag är det tenta. Ska packa iordning det sista nu och sen ska jag ge mig iväg till skolan. Åker hem idag och stannar till måndag, wohoooo!!!

Take care.



Jag just nu.


Ego.


Wish me luck.

Midjemått



Jag kom på en bra idé. Eftersom jag inte har en våg här hemma så ska jag börja mäta mig en gång i månaden. Just for fun. För egentligen bryr jag mig inte om vikten, det är bara en siffra. Att mäta rumpa, midja, lår, osv och se resultaten känns roligare. Ska dock försöka väga mig varje gång jag är hemma ändå. Bara för att. Ska bli kul att se om det har hänt nåt om en månad :)


It's spring!

Hellu :)
Detta har varit en bra dag. Jag har fått äta. Mums. Inte så mycket dock, blev mätt ganska fort men att bara få tugga på något var mmmm. Imorgon är det dags för pulverdag igen, yäää vad kul.
Idag har jag inte gjort mycket, pluggat lite och kollat på film. Jag har hört att man inte ska plugga så mycket dagen innan tenta och då fick det bli så. Känns ganska bra. Det ska bli skönt med onsdag imorgon, snart snart är denna kursen slut. Faaaan va underbart!! Byebye herr Mikrobiologi, kiss my ass.




Jag såg en humla idag, våren är hääääär mina vänner!!


Shutter Island



Ikväll gick jag Elin och Anna på bio, Shutter Island. Vi tyckte att vi förtjänade ett litet break i allt plugg. Och fan vad bra den va. En riktig tänkarfilm med ett knepigt slut. Men som sagt, vi gillade den skarpt och den kan rekommenderas :)

Dag 1. Idag var det som sagt min första dag med varannandag-metoden. Och det har gått förvånandsvärt bra tycker jag :D Jag har inte varit speciellt hungrig (man äter var tredje timme så det hinner man inte bli) och jag har haft i princip lika mycket ork som vanliga dagar. Det känns sjukt bra och jag är taggad till tusen :) Detta kommer gå fint tror jag.

Plugghelg.

Helluu :)
Sitter uppkrupen i soffan, nyduschad och fräsch. Jag kom precis tillbaka från gymmet, mycket mycket skönt. Och imorgon kör jag igång med varannan dag-metoden. Jag både fasar och ser fram emot det på samma gång. Kul att se om jag fixar det, men jobbigt att inte få äta riktig mat.. Jaja vi får se.

Jag har förresten haft världens tråkigaste helg för er som undrar. Seriöst. Jag är så uttråkad. Det enda jag har gjort är att plugga, äta, sova, plugga, äta, sova. Aldrig och då menar jag aldrig har jag varit utan sällskap en hel jävla helg. Jag känner fan depressionen komma. Haha. Nää imorgon ska det bli skönt att träffa alla igen :)

Hoppas att ni har haft en bättre helg är jag.
Puss.


Hört på Jönköpings resecentrum:

Tjej 1: Kolla tröjan som jag köpte idag!
Tjej 2: Fan va ful färg.
Tjej 1: Ååh jag vet, men den fanns bara i den färgen. Så jävla ful.
Tjej 2: Mm, okej.
Tjej 1: Men visst är den snygg i ryggen? Tänk dig uppsatt hår till!
Tjej 2: Visst.. Verkligen snyggt.


Haha??!

FÖRBANNAD & ARG!!

Jag har inga ord. Är så förbannad att jag vill skrika rätt ut. Vart i HELVETE är samhället påväg???!!! Jag tänker inte förklara mer än så, eftersom det finns tusen saker att säga och inget av det jag säger kommer beskriva min ilska nog. Hur kan man komma på tanken att behandla en liten tjej på detta sätt?! Jag skulle så gärna vilja hjälpa, visa mitt stöd.. Det enda som jag kan säga är att detta är något av det grisigaste jag har sett. Dom flesta av er har säkert redan kollat, men annars uppmanar jag er att gå in här NU: http://svt.se/2.2232/uppdrag_granskning?lid=puff_1361012

Baby baby baby

Hej.
Vilken kanondag :) Mycket plugg med fina vänner och mycket mycket skratt :) Fan vad glad jag är att jag flyttade hit. Har träffat världens härligaste människor. 
Anyway, nu väntar en helg med plugg och mitt enda fredagssällskap är böckerna. Låter inte det roligt? Jag vet att ni är avundsjuka.

Jag har förresten struntat i att köpa nytt busskort denna månaden. Tänker börja gå till och från skolan, och jag lovar er, hemvägen är världens träningspass. Uppförsbacke hela vägen. Lårmuskler here I come. 
Och vet ni vad? Jag köpte två "lådor" med Nutrilett och Allevo igår, så nu jävlar!! På måndag kör jag stenhårt! Byebye dumma extrakilon :D Med promenad, gym och lite pulverdiet så ska nog detta bli bra.


Åker tillbaka ikväll

Helluuu !
Har spenderat förmiddagen i soffan med herr Mikrobiologi. Mysigt värre. Nu ska jag börja packa iordning, har nämligen bokat bussbiljett till Jönköping nu, jag åker tillbaka ikväll. Känns inte speciellt kul, jag hade faktiskt mycket hellre stannat kvar här.. Är dock tillbaka här om en vecka igen, wiiie! :D

Jeansen blev förresten riktigt snygga :)


Varannandag-metoden

Jag och mamma kom precis hem efter vår dagliga kvällspromenad. Åhh så skönt det är! Min snälla mamma har köpt ett par 1,5 kilos-hantlar till mig. Man sätter fast dom runt handlederna och sen är det bara att börja gå, kanonbra :) Ska ta med dom till Jönköping och försöka få in en ny rutin - en timmes powerwalk varje dag. Jag skulle vilja gå ner några kilo och hoppas att det kan hjälpa mig. Appropå viktnedgång, funderar på att testa en ny diet. Undrar om den funkar?

Nej nu bli det duschen och en apelsin :)
Sov gott


Shut up.

Jag ska hålla min käft stängd. Bäst så.

Slitna jeans

Hej.
Kom hem för en liten stund sen efter en fika med Elin. Vi har haft en heelmysigdag. Inser hur mycket jag har saknat mina vänner här hemma. Tur att jag kommer hem till påsk igen. Hursomhelst, underbar dag med underbar vän! Life is good.

Funderar på om jag ska ta och slita sönder ett par jeans som jag har börjat tröttna på. Tycker att dom är lite tråkiga så tänkte fixa till dom lite, göra hål och göra lite slitningar.. Fint till våren. Pappa tycker att jag är dum i huvudet, "Varför göra sönder ett par hela jeans? Vilket slöseri" Han fattar ju ingenting :)




Snööggt


Leopard-jumpsuit


Mmm så fin.. Vill. ha.

Har suttit och pluggat sen klockan nio imorse så nu är det bannemig slutpluggat för idag. Känner mig nöjd. Om en liten stund kommer Elin hit, åh vad kul det ska bli att träffa henne! Evigheter sen, jag kommer nog inte ens ihåg exakt när det var vi sågs sist. Men nu så! :D



Stavgång

Ikväll har jag och mamma varit ute och gått (med stavar) för andra kvällen i rad. Riktigt, riktigt skönt! Efter en hel dags plugg är det otroligt skönt att komma ut och få luft och röra på sig :)
Nu ska jag hoppa in i duschen.
Godnatt :)


Herr Mikrobiologi, din kärlek är INTE besvarad. Blä, jag hatar dig.


Hemma hos familjen..

... och det är riktigt skönt :) Mormor är också här på besök i helgen så jag får träffa henne också :) Jättemysigt. Jag har verkligen saknat dom. Familjen är viktig för mig, vet inte vad jag skulle göra utan dom. 

Igår passade jag på att jobba och tjäna lite pengar och idag är det plugg som gäller. Jag börjar känna mig väldigt stressad inför tentan så det är lika bra att jag sätter igång med det äckliga plugget NU. Det är verkligen sjukt mycket att läsa och få in :( Att det skulle vara såhär tufft att bli sjuksköterska hade jag inte kunnat föreställa mig ?


Hittade en bild från sommaren 08. Gaaah, jag vill ha sommar nu!!


Klarade första tentan!!

JAAA, fan va glad jag är! Idag fick vi tillbaka våra tentor på omvårdnaden och det gick finfint. Jag är skitnöjd verkligen! Jag fick 47 av 52 poäng, två ynka poäng från ett A :) Jag gjorde mitt bästa och det gick bra. Lycka.

Jag kom precis hem, har varit i skolan och biblioteket hela dagen. 12 timmars plugg, det är inte klokt. Imorgon åker jag ialla fall hem! Det ska bli sjukt jävla skönt! Vet inte hur länge jag stannar. Saknar min mami & papi massor nu <3


Avslutar dagen med ett gott skratt ;)


Jeans is the shit

Idag kom min jeansjacka från Gina :D Jag är mycket nöjd! Den har inte lika mycket snygga slitningar som den från förra året men whatever, I like it!!





Heldag med Sonja

Hallåhallå :)
Jag kom precis hem från stan, har spenderat dagen med min kära vän Kajsas mormor :) Hon bor ju också här i Jönköping så passade på att träffa henne :) Hon är så himla mysig! Pratsam och supergoo. Äldre människor är så härliga och jag älskar att lyssna på deras livshistorier. 
Vi träffades vid ett och åt lunch, sen gick vi på stan, kollade i affärer och fikade på Åhléns. Helmysig dag verkligen :) Och Kajsa vi saknar dig!! Längtar tills du kommer hem och kan komma hit och hälsa på oss båda :D

Tänker inte plugga speciellt mycket idag, har varken lust eller ork och jag tycker faktiskt att jag förtjänar att vila huvudet. Satt faktiskt nedgrävd i böckerna i sju timmar igår. Puuh!


Home sweet home :)

Sitter uppkrupen i soffan och kollar på reprisen av Melodifestivalen. Tycker faktiskt att låten som vann var ganska bra. Söt tjej, helt okej sång. Är egentligen inte något större fan av Melodifestivalen, tycker att den har gått ner sig ordentligt dom senaste åren.
Nu ska jag snart gå och lägga mig, ska upp och tvätta klockan åtta imorgon, skitkul yesyeysyes!! ...

Här kommer några bilder av mitt lilla krypin















Ny soffa :)

Godkväll :)
Mamma och papppa åkte hem för ett par timmar sen och nu sitter jag här i min nya fina soffa :) Gudomligt skön måste jag säga ;) 
Vi åkte till Ikea och åt lunch samt köpte soffan, soffbord och en ny badrumsmatta till mig. Sen åkte vi hem hit och fikade och satte ihop allt :) Det gick ovanligt smidigt måste jag säga. Jag och pappa brukar annars tappa tålamodet och när inget funkar som det ska, beskrivningarna är enligt oss nästan alltid helt värdelösa haha. Men det gick ju som sagt hur bra som helst :) 
Mina föräldrar är dom bästa som finns och jag saknar dom redan. Skönt att jag åker hem på fredag :) Det ska bli väldigt skönt!
Nu är det ialla fall hur fint som helst här hemma, mycket hemtrevligare än innan. Tänkte lägga upp lite bilder på lägenheten senare ikväll om jag orkar :)

Lite bilder från igår:











Dagen efter

Vi hade sjukt kul igår, en riktigt lyckad kväll måste jag säga :) Jag hade roligare ute än jag haft på länge. Skriver mer och lägger in bilder senare om jag orkar :)

Jag har precis städat bort gårdagens festligheter, lägenheten såg ut som ett mindre krigsfält. Mamma och pappa kommer nämligen på besök och då måste det ju vara fint :)
<3


Me right now






Jag just nu


Har fixat mig iordning lite inför kvällen och ska strax ner & möta Elin vid bussen. Tänkte springa in lite snabbt i affären och köpa nåt gott snacks också, det är faktiskt lördag.
 Ikväll kör jag på ett svart enkelt partylinne, ljusa slitna jeans och knähöga skinnstövlar. Snyggt och enkelt :) Håret är plattat med massa volym, behöver dock färga den förbannade utväxten och klippa upp håret rejält. Ser snart ut som en råtta :/

Ha en bra kväll! Puss&kram/T


Jeansjackan

Förra året blev jag helt kär i Gina Tricots ljusa jeansjacka, men den tog slut nästan direkt så jg fick nöja mig med en annan (mycket fin men ändå).
I vår är den dock tillbaka och jag känner att jag bara måste ha den. Annars kommer jag ångra mig, än en gång. Den är gaaaalet fin och det skriker verkligen vår om den :)
Love it.


349 :-


Äntligen HELG!

Godmorgon!
Känner mig väldigt utvilad, mycket ovanligt när det gäller mig. Igår tog jag det väldigt lugnt, kollade på tv, slappade och gick och la mig tidigt, också mycket ovanligt när det gäller mig, speciellt en fredagskväll. Men skönt var det :)
Känner inte att jag har så mycket mer att skriva för tillfället. Ska gräva ner mig i böckerna ett par timmar och sen blir det lite fest ikväll :)

Sjukt skönt med helg är det ialla fall! :D

Nattinatti

Idag har min kära böna varit här på besök :D Galet kul att träffa henne, det var ju trots allt ett tag sen. Vi åkte hem hit och fikade lite, trevligtrevligt! Hoppas att hon kommer och hälsar på mig snart igen (en hel helg) och att vi ses i påsk! Min Zara är världens bästaste Zara, sådeså :)

Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon är det fredag äntligen wiihoo! :)
Take care.



T & Z

Devil Baby



Devil Baby är en elak liten rackare. Han har en kort stubin och ett hetsigt temperament.

Det finns många dryga typer därute som kan gå en på nerverna. Devil Baby älskar att djävlas med dom. Framförallt gillar han att ge sig på uppblåsta, arroganta och självgoda personer.

Devil Baby står inte ut med tråkmånsar som bara stjäl hans tid. Och han hatar ordvitsar.

Devil Baby hjälper dig att plocka ner alla dumdryga typer några pinnhål.



En sån här liten djävul sitter på min nyckelknippa. Köpte den på Rhodos i somras och tydligen finns dom även i Sverige nu. Amanda köpte fyra olika sorter med olika "funktioner" ;) 
Onödig men rolig liten sak. Jag brukar slänga den i väggen och låtsas att det är mitt ex när jag är på det humöret. Haha.


http://www.voodolls.se
 


Zzzzzzzzzzzzzzzzz....

Nu somnar jag snart, slår huvudet i tangentbordet och nanar... SÅ TRÖTT är jag. Ska alldeles strax gå och lägga mig hade jag tänkt. Mmmm vad skönt det ska bli :)
Idag har jag varit duktig. Jag har lagat en massa mat och pluggat järnet (åtta timmar lyckades jag få ihop, tre i skolan & fem hemma) Stolt :D

Imorgon kommer Zara förbi en stund på kvällen. Galet kul! Hon ska på studiebesök i Vetlanda, så hon stannar till här några timmar på hemvägen. Vi ska fika och tjöta här hemma, mysigt värre :) Välkommen till Småååland babe!

Nää nu måste jag sova så att jag orkar med skolan imorgon. Godnatt på er.


Trött


Zebrabikini

Baaaah!! I sommar vill jag ha en bikini med zebramönster, sjukt snyggt enligt mig. Förra sommaren införskaffade jag mig en leopardmönstrad och den bara älskar jag :) Wiiiie!

Hittade den här sötnosen på www.nelly.com, funderar på att klicka hem den nästa månad om jag har pengar över då :)







Nu är det pluggdags!

Spets och genomskinligt









Jag är helt kär i toppar i spets och transparenta material. Fan va snyggt det är! Hittade dom är två på chique.se, den översta är min favorit men tyvärr var den slutsåld :(
Köpte en svart topp i transparent tyg i lördags, jättejättefin :) Visar bild nån en annan dag.

Nu ska jag krypa ner i sängen, skola imorgon ett till fyra.. Godnatt.

Monday

Gooodkväll!
Bloggtorka kan man nog kalla detta. Har ingen inspiration alls, men det kanske kommer framåt kvällen, vi får se.. För tillfället är jag bara så j*vla deprimerad över allt plugg. Det är så tungt.
Har ialla fall varit duktig och antecknat en massa från boken idag, så nu kan jag slappa med gott samvete om man säger så :)

Tänkte gå och handla lite mat till ikväll nu, måste äta något känner jag.. Något billigt & bra får det bli, för pengar är nåt som jag för tillfället har brist på. Men jag är student, så hallå, vad ska man förvänta sig? Blääääää.

Appropå pengar så shoppade vi i lördags, jag köpte bland annat en jättefin bh + trosor på H&M. Kan det vara därför jag har brist på pengar? :) Ialla fall så var det värt pengarna för fan så fina dom är :)



Leopard & rosa, precis vad jag gillar :)


JAG SAKNAR ER REDAN !




Middag hos mig innan utgång


Moa, Charlotte, Täss


Hamstern Sigge


<3


Och så lite "låtsashångel"..


Maaaz & Gazzaa :)


Sötnos


Shake it


Andra kvällen :)


:)


Fina vänner


Partyyy

Bästa helgen på länge :D


Party!

Sådärja, nu är jag klar. Sitter och lyssnar på 2pac och taggar inför ikväll. Det ska bli riktigt kul :)



Jag just nu

Snart snart...

...kommer Moa, Helena & Charlotte hit:) Wohoo! Jag har städat och fixat mat, så nu har jag bara mig själv kvar att fixa iordning. Frågan är vad man ska ha på sig? Hmm...

Härligt med sol ute för en gångs skull! Vaknade upp av att den sken in i lägenheten, ååh vad glad man blir då! :D Nu hoppas jag inte att det dröjer länge innan skinnjackan får lov att åka på :) Wiiiie!



En favorit..


Detta är en av mina favoritlåtar faktiskt. Den funkar alltid. Hörde den i taxin hem igår och fick världens flashback. En riktigt härlig låt enligt mig. Jag har väldigt varierande musiksmak, kan lyssna på det mesta. För "poppiga" låtar och opera tål jag dock inte.. Säger godnatt nu. 
Mmmm  mmmm  mmmm.....


My thursday

Idag har jag tvättat och pluggat. Väldigt kul må jag säga. INTE! Ska fortsätta plåga mig själv och läsa lite mer om en stund och sen blir det sängen.

Jaja. Har tagit en skön dusch och smörjt in mig i brun-utan-sol. Vill vara brun och fin imorgon nämligen, för då blir det fäääst!! Mina fina vänner kommer hit på besök!!! Fyfanihelvtesjävlafanskap vad kul det ska bli! Aida har flyttat till en ny lägenhet så hon ska ha inflyttningsfest och en hel del vänner hemifrån kommer. Helena, Moa och Charlotte ska sova här hos mig, så det blir "fullt hus" om man säger så. Tänkte ställa klockan tidigt så att jag hinner handla, städa, plugga, fixa iordning mig och laga mat :) Detta kommer bli en BRA helg. En RIKTIGT bra helg.

Två bilder från igår:





Visst var min & Annas outfit fräsig?
Pannband och sverigetröja från Stadiums barnavdelning. Hett....

Sittning Erotik-OS

Inatt drömde jag att jag hade en diskmaskin. Det var en bra dröm. Jag blev mycket besviken när jag vaknade. Om jag ändå hade en diskmaskin..


Erotik-OS-Sittningen igår var lyckad. Jag hade jättekul även om jag från början inte var sugen alls. Jag och Anna tog det ganska lugnt, dansade en del och drack lite tequila. Skön lill-lördag måste jag säga :)


Zäääänare

Åååh jag har precis pratat med min emigrant och vad härligt det var då :D Bara snacka massa skit och skvallra som vanligt. Jag saknar henne så mycket. Kanske, kanske åker jag över till USA i augusti, det skulle vara hur jäkla häftigt som helst. Träffa min fina vän och få uppleva en ny världsdel, wohoooooo :D Hoppas, hoppas.

Om någon undrar vad jag har gjort så kan jag berätta att jag har haft föreläsningar hela dagen, blä. Jag och klinisk mikrobiologi är inte vänner. Inte alls.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på DH, äntligen är dom tillbaka igen!! :) Puss



Jag och Annisen i lördags hemma hos mig!


Elin et moi

RSS 2.0