Happy new year fuckers

Nu ska jag strax ge mig iväg till Amanda på nyårsmiddag & en massa bus :)
Gott nytt år! Wooop woop!


Såhär ser jag ut ikväll. Testade min nya i curl, bra skit


Nyårsafton

Jag tycker att nyår är överskattat och uppblåst. Man har alltid så höga förväntningar och sen (ganska ofta) blir inget som man tänkt sig ändå. Detta året har jag inga förväntningar alls, men jag ser framemot en mysig kväll med god mat, dricka och fina vänner. Det blir nog bra.

Nu ska febermonstret ta en låång skön dusch och börja fixa sig inför kvällen.



Helena & jag för exakt ett år sen


Fever

Fan. Jag har verkligen åkt på jordens förkylning. Sitter här med en hemsk frossa och alvedonen verkar inte ha någon effekt alls. Att fira nyår med hosta och feber känns inte alls lockande :/ Men jag ska försöka vila upp mig, och förhoppningsvis mår jag lite bättre imorgon kväll!

Sitter just nu och letar drinkrecept. Vi tjejer ska köpa ingredienser till varsin drink och på så sätt blir det en massa gott att dricka till oss imorgon :) Jag kör nog på en klassiker; sex on the beach. Den är god.



Nu jävlar

Jag har redan börjat jobba på ett av mina nyårslöften; att bli helt nikotinfri. Klassiskt nyårslöfte, jag vet. Men jag vill verkligen fixa det. Tuggar tuggummi för fulla muggar och jag har faktiskt redan klarat en vecka. Inget mer snus. Inga cigaretter.

Nej nu måste jag sova, ska upp tidigt och jobba imorgon.
Sov gott!

Memories


Är det inte sjukt hur starka minnen en låt kan locka framkalla? Jag hörde Bed of roses på radion igår när jag körde hem och jag var nästan tvungen att stänga av. Den får mig att minnas en tid som jag ibland saknar och det var nästan lite jobbigt att lyssna. Tänk hur mycket man faktiskt kan minnas och känna när man hör en låt som man förknippar med något eller någon.

Mys

Jag och mamma har precis spelat klart andra omgången yatzy och nu sitter jag och mumsar på en smoothie & popcorn. Myskväll med stort M :)

Jag har äntligen tagit mig tid att lägga in lite bilder från den senaste veckan. Bjuder på en från juldagen: 


Värdens finaste lilla lamm, (eller vårens slakt som bonden sa..) I det ögonblicket funderade jag nästan på att bli vegeterian. Inte OKEJ!!


Bebis & julklappsbyte

Hejhopp :)
Idag har jag varit i Borås med min kära mor och syster. Jag fixade min klocka som jag fick i julklapp och lite annat smått och gott. Dock orkade vi inte gå i så många affärer, eftersom vi alla är förkylda som satan i gatan. Två förkylningar på mindre än två veckor har jag lyckats dra på mig, imponerande.

Åkte hem till Kajsa och hade bebismys efter jobbet igår. Jag fick äntligen träffa lilla Edvin, söt som socker! Jag älskar bebisar! Skulle kunna ligga i timmar och bara lukta och känna på dom små knubbisarna :) Finns det något mysigare?

Fick fina julklappar & försenad födelsedagspresent, tack min sköna böna!





Turbie twist, perfekt för en duschälskare som jag, haha!



elegi

Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej
Och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig


Fast för evigt

Jag har haft en jättebra jul. Myst med familj & släkt, ätit mig tjock på julmat & julgodis, tittat på Kalle Anka, fått & gett bort fina julklappar, festat med fina vänner, myst ännu mer. Jag kan inte klaga :)
Jag måste säga att det är väldigt skönt att vara hemma. Att bara vara. Inga krav, inga måsten. 

Anyway, ville bara ge ifrån mig ett litet livstecken. Jag är dålig på att skriva nu när jag är hemma, det finns inte så mycket tid. Nu ska jag gå och mysa i soffan med resten av familjen och sen ska jag sova. Jobb imorgon :) Cash is king.

God fortsättning!


Så fin


Imorgon åker jag hem!!

Har försökt packa det som jag ska ha med mig hem imorgon, men det går segt.. Jag hatar att packa.
Trots att jag ska åka hem imorgon så känner jag mig hur nere som helst. Jag känner mig så otroligt ensam. Om två dagar är det julafton och här är jag, helt jävla ensam. Jag vet att jag inte borde känna så, jag borde vara glad över att jag åker hem imorgon och då får träffa alla igen. Men jag orkar inte vänta tills imorgon, jag vill hem NU NU NU!! Jag vill ha julmys med familjen som alla andra har just nu. Jag vill äta god julmat med min familj, mysa i soffan med mamma, klä granen med pappa och slå in julklappar med min syster :) 

Imorgon bär det av hemåt och då kommer jag vara såå lycklig :) Wohooo!



Min gulleplutt och jag för två år sedan


21/12

Godmorgon :)
Och då menar jag verkligen goood morgon. Jag tog en ordentlig sovmorgon idag! Struntade i att ställa klockan och vaknade halv ett. Underbart! Kommer inte ihåg senast jag sov så länge. Jag hade gärna legat kvar hela dagen och kurerat mig, men måste till skolan för att få det sista på rapporten klart. Seeegt som satan i gatan, men sen är det jullov och åh ska skönt det ska bli :D

Det känns som att alla har åkt hem nu och att det bara är jag kvar ;) Jag vill egentligen bara komma hem till min familj och ha en massa julmys. Det känns inte riktigt okej att sitta ensam här i min lilla lägehet tre dagar innan jul, haha!

Nu ska jag snart dra på mig mjukisbyxorna och dra iväg till skolan.



Förkyld

Ja men varför inte gå och bli sjuk lagom till jul? Vilken röta.


En dag i rullstol

Uppdraget slutfört. Vilken dag. Jag trodde inte att jag skulle påverkas, men det gjorde jag. Att sitta i rullstol var jobbigt. Människor tittade, viskade och vände sig om. Vissa brydde sig inte alls, andra tittade bort och ville inte se. Några tilltalade mig på ett sätt som fick mig att tro att dom trodde att jag var efterbliven. Dom liksom pratade med mig så som man gör med ett barn. Det gjorde mig arg. Det är INTE okej.

Denna dag har fått mig att uppskatta det jag har i mitt liv och mina två fungerande ben.

Nu ska jag sova, imorgon väntar rapportskrivning. Godnatt!


Morgonstund har guld i mun

Godmorgon!
Jag har precis ätit en ordentlig frukost (gröt!) och ska strax ge mig iväg till bussen. Dagen ska spenderas i Värnamo med Chirin, Amar och Emma. Vi ska göra våran observationsstudie där, som ska bygga på hur anpassat samhället är för de funktionshindrade. Det innebär alltså att jag ska spendera dagen i rullstol.. Vi får väl se hur detta går. Intressant ska det ialla fall bli.

Ha en fin dag!


Paton avklarad!

Jag klarade patofysiologin!! Ett ståtligt B blev det :D Vilken chock, jag som inte ens var säker på att ha klarat det. Jag måste börja tro lite mer på mig själv, haha. Stolt som en tupp är jag ialla fall :) Wiiiiiiie! Nu lägger jag detta bakom mig :D

Kajsa har varit här i Jönköping några dagar så jag har passat på att umgås med henne. Mysigt! Vi har haft en massa att prata om och jag måste säga att det var väldigt skönt att få träffa henne igen.

Ps. Ge mig jullov nu tack



Vi två i somras. Älskar bilden

Aj, det gjorde ont.

Om du ville få mig att må ännu sämre så kan jag bara säga grattis. Igår lyckades du verkligen. Det gjorde verkligen ont.


Ajdå

Sitter och kollar på Operation skönhet på femman. Det handlar om misslyckade skönhetsoperationer och det är inga vackra syner vill jag lova..  Missbildade magar, sneda ögonbryn, hängiga silikonbröst och osymmetriska ansikten. Usch.
Visst finns det saker som jag ibland skulle vilja förändra på mig själv, men i det stora hela är jag nöjd med mig själv. Och när man ser alla hemska komplikationer så blir man inte precis mer sugen.. Usch nej.
Älska dig själv.



Nejtack..

Julklappar inköpta

Hejhopp.
Drog iväg till A6 idag på förmiddagen för att få lite julklappar inköpta. Marcus gjorde mig sällskap i början, men sen gick jag själv. Jag hittade ganska mycket, så nu är det inte mycket kvar. Skönt :) Trodde att julkänslan skulle komma när jag gick i affärerna och kollade, men icke. Det kanske inte var så konstigt med tanke på att dom inte spelade någon julmusik överhuvudtaget..

Och nu.. Jag kom precis hem från gymmet. Alla som känner sig trötta och sega borde ge sig iväg och träna. Det gör verkligen skillnad. Man får så mycket mer energi :)



Nu kan det nog fan inte bli kallare ute. Synd att jag inte har en termometer, det skulle vara intressant att veta HUR kallt det egentligen är. Brrrrrr


Jag får liksom ingen ordning på mitt liv

Nu har jag beställt böcker för 1058 spänn. Nice. Eller inte. Tänk vad mycket kul jag skulle kunna göra för dom pengarna.. Men det är priset man får betala om man ska vara en seriööööös högskolestudent. Haha.
Min hemlängtan börjar lägga sig lite. Det går upp och det går ner, det går framåt och det går bakåt.

Nu ska jag gå och lägga mig och ladda inför imorgon. För då ska jag julhandla! :D


Hemlängtan..

Har haft ett lååångt telefonsamtal med mamma. Jag fick en sån sjuk hemlängtan ikväll och det kändes som att tårarna aldrig skulle sluta rinna. Tur att man har världens bästa mamma som tröstar då.
Jag vill bara härifrån nu. Jag är trött på det mesta. Varje kväll som jag kommer hem blir jag lika nere, jag hatar att vara ensam och just nu kopplar jag bara min lägenhet till plugg. Deppigt värre.. Tycker synd om mina vänner som tvingas ha mig hängande runt halsen hela tiden, haha. Jag är så sällskapssjuk av mig så det är inte sant.

Nu ska jag kolla lite på Svenska hjältar. Tjooohej!

Det sägs..

.. att man inte har kommit över sitt ex förrän man kan tänka sig att kasta ris på hans/hennes bröllop. HAHA, vilken bullshit. Jag kan ärligt talat säga att jag efter många många, månader har kommit över mitt ex. Han är borta och jag tänker nästan aldrig på honom längre. Han är raderad. Men en sak är säker, jag skulle aldrig, aldrig kasta ris på hans bröllop. Det är han inte värd.


Typisk student

Har förätit mig på nudlar. Fan så äckligt det är. Små slemmiga vita maskar som simmar runt i tallriken, jag spyr. Detta måste vara ett sorgligt tecken på vilket studentliv jag egentligen lever. Usch.

Tomten jag vill ha en riktig jul, en sån som man har när man är liten

Insåg precis att det är tredje advent idag. Tredje ljuset ska tändas och man ska sitta inne och mysa med pepparkakor, lussekatter (blä) och glögg. Jag har inte gjort något utav det. Tycker att det är sorgligt att jag totalt missat detta. Jag har inte fått nån julkänsla alls, och det är faktiskt tredje advent. Inte ok.
Sitter här och lyssnar på julmusik, men någon mysig julstämning infinner sig inte. Detta är första året som jag bor själv, jag har ingen julgran och ingen ljusstake. Det suger. Längtar till jul då jag äntligen får komma hem och träffa min släkt & familj. Det ska bli mysigt!

Sket i A6 idag. Det blev en fika med Elin istället :) Perfekta söndagsaktiviteten.



Effektiva Tess hej

Tänk vad lite sömn kan göra. Tog en ordentlig sovmorgon idag och vaknade med världens energi. Det var längesen jag kände mig såhär utvilad. När jag åt frukost ringde Kajsa och vi hade ett långt samtal, precis som på den gamla goda tiden :) Det känns konstigt att se hennes namn på displayen när hon ringer, vi har ju bara skypat i ett år nu. Jag tycker förresten mycket bättre om att prata i telefon, känner mig dum när jag sitter framför datorn och flinar in i webcamen, haha.

Har fått en massa gjort idag. Jag skulle till och med vilja kalla mig effektiv. Effektiva Tess, det låter bra det. Jag har tvättat en massa, städat hela lägenheten, julpyntat och fixat. Känner mig nöjd. Det såg ärligt talat ut som ett krigsfält här efter dom senaste veckornas plugg.

Ska äta lite nu, sen bär det av till A6 en sväng. Måste köpa julklappar!!

Så länge vi båda andas

Nu ska jag gå och lägga mig, är så sjukt trött. Lär inte somna på ett bra tag heller för den delen, grannen har fet fest och dunkar på med galet hög musik. Korridoren kryllar av människor och fylla, tror aldrig att det har varit så mycket liv i gamla ålderdomshemmet tidigare haha. Och här sitter jag och ugglar & gnäller som en gammal kärring ;)
Ska försöka distrahera mig med min stora kärlek, läser sista boken i Twilight-serien och fyfan vad bra den är. Jag är helt kär. Måste tvinga mig själv att sluta läsa varje kväll. Love it.


Tenta och snefylla

Jag trodde att jag skulle må hur bra som helst nu när tentan är över. Men det gör jag inte. Jag antar att det är all oro och ångest som släpper.. Tentan igår gick bra och jag kände mig väldigt nöjd efteråt. Vi började fira nästan direkt efteråt och på kvällen gick vi vidare till tentafesten. Det var kul, men i det stora hela så var det en ganska seg kväll. Vi var alla trötta och egentligen så hade jag nog behövt sova ut innan. Men jag hade ganska kul trots allt, tills vi gick ut. Jag tänkte inte gått med in på O'learys, men dom andra övertalade mig så jag följde med in och dansade en stund. Efter ett tag började jag känna mig väldigt nere och det hela slutade med att jag började gråta och fick gå hem. Snefylla. Kul.

Jag har en massa känslor och tankar inom mig som jag inte vet hur jag ska hantera. Jag vill bara att dom ska försvinna. Jag vill inte känna något, men det gör jag. Det spelar ingen roll hur jag känner och det gör ingen skillnad. Det vet jag. Men denna jävla bergochdalbana har verkligen påverkat mig. Jag är en sån person som har svårt att få känslor, men när jag väl får det så känner jag mycket. Oftast så tycker jag att det är en positiv egenskap, men inte nu. Det gör allt detta tusen gånger värre. Jag vill bara släppa allt, byebye hejdå. Jag önskar att jag funkade så. Jag önskar verkligen det. Jag vill inte känna något, för just nu gör det mig bara ledsen och jag känner mig sårad.
Jag antar att jag får skylla mig själv som tillät mig att känna något alls för dig.

Välkommen hem fina vän!

För en stund sen var jag beredd på att gå och lägga mig. Jag är jättetrött och trodde att det var läggdags, men när jag såg att klockan bara var halv åtta så kände jag att det inte var riktigt okej.. Haha!
Vill bara att dagarna ska gå snabbt så att tentan är över. Varje dag är lika tråkig just nu, pluggpluggplugg. Jag känner mig som en fånge i min egen lägenhet.

Anyway, snart snart kommer KAJSA hem!! Min fina vän. Välkommen hem :D Snaaaaart ses vi lilla sötboll! Jag kan inte fatta att det var ett år sedan som du lämnade Sverige. Tiden har gått så snabbt och det har hänt så mycket i våra liv. Men trots tiden som har gått så vet jag att det kommer att kännas som att vi sa hejdå igår. För det var så det kändes i somras när jag besökte dig, och då hade det trots allt gått åtta månader. Tiden har ingen betydelse. Jag är din vän, i vått och torrt.
See you soon then.



Vi två i Central Park i somras


Jag älskar min röda mössa


Lördag

Nu har jag bestämt mig för att sluta vara en deppig lipsill. Jag ska ta mig i kragen och rycka upp mig, fokusera på det som är roligt och kämpa järnet framtills tentan. Nu jääävlar!

Ikväll blir det nog lite fest. Dricka bort ångesten, haha. Det lät ju inte så bra.. Menmen! Ikväll ska jag faktiskt ha lite kul :)

Puss!

Jag är kär i denna sjukt underbara låten


Sooova

Detta har varit en lång dag. En dag som började jävligt dåligt men som utvecklades till något bra. Moa har varit här hela kvällen, vi har myst med pizza och Idol. En väldigt bra fredagskväll måste jag säga.

Nu ska jag krypa ner i sängen och ägna mig åt det bästa som finns; sova! Jag älskar att sova. Och just nu är det bara då som jag inte har ångest över plugget. Sorgligt men sant.

Mys med vännerna mina

Jag har världens bästa vänner. Utan tvekan. Anna och Marcus kom hit och överraskade mig idag med en julkalender och en flaska glögg. Jag blev jätteglad. Det behövdes verkligen. Plugget gick ändå utför och någon motivation hade jag verkligen inte. 
Tack för att ni alltid får mig att skratta och för att ni på något konstigt sätt alltid får upp mig på fötter. Jag älskar er.

I don't know why I'm still surprised


Är helt kär i den här versionen. Den får mig nästan att börja gråta. 

PS. Anna drog med mig på träning ikväll. Jag hade glömt hur skönt det är att träna. Jag mådde faktiskt ganska bra efteråt. Tack Annisen.

Take me away

Jag är så in i helvetes trött. Trött på skolan, trött på mig själv. Trött på allt. Jag hatar att vara såhär nere och ledsen. Jag hatar mig själv för att jag blir sån här. Jag hatar att inte vara glad. Jag hatar att jag är så sur och dum mot mina vänner. Jag har ingen ork till någonting. Jag avskyr dessa jobbiga svarta perioder då jag knappt ser något ljus.


RSS 2.0