Therese vill ha

Gina Tricot har fått in en topp som jag tycker är väldigt snygg. Kunde först inte bestämma mig för om jag gillade den eller inte, men jag har nu konstaterat den är väldigt nice. Tuff och lite speciell, perfekt till mina slitna jeans. Den finns i både svart och vit, vad är snyggast? Jag är nog mest sugen på den svarta för tillfället, men vitt blir sjukt snyggt till våren/sommaren.


Myyyys!



Ikväll blir det myskväll, precis som igår med andra ord. Det blir ingen utgång och fest för mig i helgen. För det första så är jag inte sugen på att gå ut överhuvudtaget och för det andra föredrar jag att spara mina pengar inför Branäs och till annat viktigt. Har kommit på att jag inte har eller kommer att umgås med några vänner alls denna helgen. Det känns lite konstigt, men samtidigt så är det ganska skönt att bara vara med sig själv. Jag tror att det är viktigt att man får vara ensam ibland, tänka och ta igen sig. Det är ialla fall precis vad min helg går ut på, att ta det lugnt och vila. Jag har köpt en förpacking hårfärg, Veckorevyn och en burk med Ben&Jerry's. Så min kväll är räddad. Kommer troligen att titta lite på Melodifestivalen med, för sakens skull. Haha.
Ha en bra kväll !

Me today

Hej :)
Vilken härlig dag, det känns nästan som att det är lie vår på gång. Underbart. Använde skinnjackan för första gången iår, yeees :D Vilken känsla. 
Jag och mamma har övningskört och "shoppat" lite. Det var trevligt. Nu ska vi åka iväg till IKEA , me like. Jag älskar att gå runt där och kolla på all inredning, det är så kul. Har fixat mig iordning, så nu ska vi snart åka skulle jag tro.
Idag kör jag på guld och leopard, grrr.. ;D

       


Friday I'm in love

Äntligen är det helg. Det är ju helt jävla underbart. Har precis duschat och smörjt in mig med en massa bodylotion, så nu mår jag kanon. Kände mig så fruktansvärt äcklig efter jobbet idag. Blä. Men nu är det fixat, jag luktar lika gott som en nyponros.. typ.
Dock syns min jättefula utväxt mycket tydligare nu när mitt hår är blött och det stör mig verkligen. Den tråkiga utväxten är irriterande. Det ser verkligen fult ut, jag liknar en grå kloakråtta. Eller mitt hår påminner lite om den råttans gråa päls ialla fall. Till och med Zara sa att det började se ganska tråkigt ut, och då är det illa. Men jag gillar ärliga människor ;) Haha. Imorgon ska jag nog ta och köpa mig lite hårfärg och fixa utväxten lika fin och blond som resten av mitt hår faktiskt är. För blond ska jag fortsätta att vara, punkt slut.
För tillfället sitter jag och väntar på att mamma och pappa ska komma hem, så att vi kan äta. Vi ska vara onyttiga och äta pizza. Satan vad gott :) Och satan vad jag är hungrig.


Blondes have more fun!!

Sooova!

Jag känner mig väldigt trött. Skitjävlapisstrött. Så trött att det riktigt svider i ögonen, fattar ni? Och ändå har jag varit ledig idag. Vad är problemet? Jag håller på att dö av trötthet. Jag vet, jag säger ganska ofta att jag är trött. Men det är jag verkligen. Jag kanske lider av järnbrist eller någon sjukdom av något slag. Kanske sömnsjukan? Vem vet.
Nåja, nu ska jag sluta tjata om min trötthet. Imorgon ska jag jobba, klockan sju börjar jag. Det känns inte kul. Att börja tidigt alltså, för jobba har jag verkligen inget emot.
Planer för helgen? Inga. Det blir troligen en lugn helg. Ska bli skönt, men det känns ändå lite tråkigt. Några av mina vänner ska gå ut, men det känner jag inte för alls. Funderar på att följa med min mor och far till IKEA på lördag. Jag älskar IKEA :)

Nu ska jag krypa ner under täcket.
Take care

Färdig med det tråkiga

Nu är jag äntligen klar med städningen, det är så skönt när man är klar. Har precis ätit lunch och bytt om till träningskläder. Ska strax möta Zara och gå till bussen. Det blir jag, Zara och Elin som tränar idag. Känner egentligen inte alls för det, kroppen säger nej. Menmen, need to go!
Puss/ T


So damaged because of you

"I never thought that you would ever do that everything we had is gone
Said you loved me, said you never leaved me, maybe I just heard your wrong
'Cause I'm damaged, I'm damaged, don't know what to do, baby
I'm damaged so, so damaged because of you"



Jag älskar den här låten. Den får mig nästan att börja gråta. Den påminner mig om mycket som har hänt i mitt liv de senaste månaderna. Det är en otroligt fin låt som berör mig starkt. Jag har bearbetat det mesta nu och jag mår bra. Livet är inte piss längre och jag orkar gå upp varje morgon. Jag har kommit över dig. Hoppas jag. Men bara för det, så betyder det inte att jag inte saknar hur mitt liv var innan och det betyder heller inte att jag inte saknar och tänker på dig. För det gör jag, varje dag. Du sårade och svek mig - I'm damaged beacause of you baby.
Men livet går vidare och jag mår bra nu.
Du finns föralltid i mitt hjärta.

090226

Godmorgon sötnosar.
Eller man kanske inte ska kalla det morgon längre, men eftersom jag är ledig idag så tog jag en rejäl sovmorgon och har därför inte vaknat till liv helt ännu. Väldigt skönt och välförtjänt var det ialla fall. Jag har planerat att vara riktigt duktig och städa huset idag, eller jag ska ialla fall försöka dammsuga och damma. Samt evetuellt röja i köket lite. Allt detta för att jag vill ha lite beröm av mina föräldrar, jag vill höra att jag har varit duktig och att jag är en bra dotter. Haha, fan vad töntigt att söka bekräftelse på det sättet.

Funderar på att klä på mig och sätta igång med städningen snart. Det tar emot.

Branäs vecka 11



Japp, nu är det äntligen bestämt. Fredag vecka elva bär det av till Amanda uppe i Branäs. Det kommer att bli skitskoj! Det blir jag, Elin och Moa som tar bilen upp och jag ser verkligen framemot det. Wiiii!! Det kommer bli en hel del snowboardåkning men även ganska mycket fest skulle jag tro. Det kommer att bli en kanonhelg! Härligt att ha något att se framemot. Livet är bra.

Fuck off

Jag verkligen älskar den här t-shirten med Heidi Klum. Den är så sjukt snygg. Vill ha, vill ha, vill ha!! Den finns dock fortfarande inte inne i min storlek, lite segt. Galet fin är den ialla fall. Give it to me baby.


Cancer av sex?

""Sex och onani kan ge män prostatacancer"

En ny studie varnar unga män för riskerna med ett för aktivt sexliv.

Nya rön visar att män som onanerar ofta och har mycket sex i unga år lider större risk att drabbas av prostatacancer senare i livet."
BLABLABLA!!  Bullshit


Herre min Gud, när ska det sluta. Nu ska man tydligen inte ha sex längre, eftersom det kan orsaka cancer. Jag orkar inte höra på allt tjat om sjukdomar hit och sjukdomar dit. I dagsläget kan man i princip inte göra eller äta någonting, utan att riskera att få cancer eller någon annan dödlig sjukdom. Säger dom. Jag är så sjukt trött på alla nya studier som visar på det ena och det andra. Jag tänker leva mitt liv som jag vill och göra vad jag vill. Man lever bara en gång och då ska man fanimig passa på att njuta av den korta tid man har på jorden. Och sex är verkligen en del av livet.


Bilkörning och hårdträning

Hejhej :)

Jag är sjukt trött för tillfället, känner för att lägga mig i sängen, dra täcket över huvudet och sova några timmar. Men då vet jag att jag inte kommer att få en blund inatt, så struntar i det. Dagen har varit toppen hittills. Började morgonen med en timmes körlektion vid halv åtta, och tänka sig, snart är det dags för bokning av uppkörning för min del. Jag längtar såå tills jag har mitt körkort i min hand. Det kommer att kännas grymt!
I alla fall, efter min lektion tog jag bussen hem igen. Gick till gymmet och tränade med Zara. Det var riktigt skönt, men också otroligt jobbigt. Pushade kanske mig själv lite väl mycket när det gäller konditionsträningen, blev faktiskt lite smått illamående. Blä. Kan dock bero på att jag lämnade blod (för första gången!) igår. Man kan ju bli både trött, yr och få blodtrycksfall av det. Haha.
Jag är stolt över mig själv och över mitt beslut att äntligen bli blodgivare. Det är något som jag tycker att alla som kan ska göra. Det är ingen stor uppoffring och man kan faktiskt rädda en människas liv. Det känns bra i hjärtat att veta att man gör något viktigt för en annan människas skull. Do it.


Babyboom

Natten till går fick min kusin sitt första barn, en liten kille! Jag har därmed fått mitt första kusinbarn och mina framtida barn sin första syssling. Haha.
Hur som helst, grattis Helena och Marcus till lillkillen ! :D
Wohoo!

Ååh så söt


Titta, vilken liten sötnos. Mopsen är min absoluta favorithund, så fruktansvärt fin. Jag vet att många tycker att de är ganska fula, skrynkliga med tillplattade ansikten... Men nej, de får mig att smälta. Jag älskar dom. De stora vackra ögonen får mig att vilja pussa hela honom och borra in mitt ansikte i hans gosiga päls.
Om jag någon gång i framtiden skaffar mig hund, så ska det vara en sån här. Åke ska han heta.

Plåtning

Dagen har varit underbar, har haft så kul.

Kajsa åkte precis hem och jag ska snart gå och lägga mig. Vi har suttit framför tv:n hela kvällen, kollat på film och på Melodifestivalen, lagat god mat och ätit massa popcorn. Helmysigt helt enkelt!
Dagen har vi ägnat åt fotografering. Eller ja, Kajsa har fotat och jag har varit motivet. Hon ville så gärna ta några vinterbilder och självklart ställde jag upp som modell :) Det är ju så otroligt fint ute just nu, med all snö.. Bilderna blev riktigt riktigt fina! Kajsa blev jättenöjd och jag likaså. Så fantastiskt roligt! Kul att kunna ställa upp och hjälpa sin vän, samtidigt som man får lite snygga bilder på sig själv. Kan knappt bärga mig tills hon har valt ut de bästa så att jag får se. Kanske blir det även någon bild till hennes fotoutställning?! Missa inte det!
Funderar på att använda några av bilderna som Kajsa tog idag och använda till min header. tror att det skulle bli skitsnyggt, eftersom de är så ljusa med all snö och så. Jag tänkte ju ha en ganska ljus header... Menmen, vi får se hur det blir.
Tack än en gång vännen för en superrolig dag! You are wondeful :D

Nu ska jag gå och lägga mig, klockan ringer trots allt 05.00 imorgon. Jobbjobb!
Hoppas ni har haft en bra lördag, puss!

Tattoo?



Jag och Zara funderar på att tatuera oss. Det skulle vara jävligt kul. Jag vill göra något vid ljumsken och Zara på foten. Gärna någon snirklig text eller ett tecken av något slag. Vill absolut inte ha en ros eller något annat klumpigt och fult. Vackert och ganska litet ska det vara. Vet dock inte riktigt vad jag är sugen på, måste fundera lite till.
Pepp som fan är jag i alla fall !

Mysfredag :)

Nej, det blir ingen träning idag för min del. Jag orkar helt enkelt inte och mitt huvud gör fruktansvärt ont. Jag har helt enkelt intalat mig själv att det bästa för mig ikväll är att ligga hemma i soffan och äta godis. Det är den absolut bästa medicinen enligt mig. Åkte därför till affären med mamma och pappa innan och inhandlade en stor godispåse samt en skvallertidning. Vi hyrde också en film som vi har tänkt se. Åh, vad skönt det ska bli med en riktig myskväll med film och hela fadderuttan..
Och förlåt Robin för att jag överger dig på gymmet ikväll, tänkte faktiskt kommit upp och målat med dig idag. Haha, helt seriöst. Måla väggar är kul :D

Marilyn Monroe och leopard

Shoooo !
Kom hem från Borås för en stund sedan. Satt i två timmar och gjorde teoriprov, vilket känns väldigt bra nu i efterhand. Jag är fortfarande inte klar med allt än, men tänkte försöka bli färdig med repetitionen och slutprovet på måndag... Ja, så får det bli.
Jag hann även med en sväng på stan, vilket självklart resulterade i lite shopping! Köpte två jättefina toppar på H&M. En rosa med Marilyn Monroe på och en leopardmönstrad. Alla som känner mig vet att jag bara ääälskar Marilyn Monroe, leopard och färgen rosa. Så jag kände helt enkelt att det var väldigt mycket jag :) Köpte även ett nytt puder, eftersom jag min klant söp bort mitt förra. En skittråkig utgift, blää.
Funderar på att gå och träna idag ialla fall. Hade tänkt vila idag, men känner mig så otroligt rastlös och Elin ska ju dit... Så tror nog att det blir gymmet för mig även ikväll.
Puss.


Good day

Hej :)
Har suttit här ett tag nu och inte gjort mycket alls, så otroligt onödigt egentligen. Att sitta och titta in i en skärm och inte göra något vettigt alls. Är seg och trött, dagen har varit lång. Har hunnit med ganska mycket idag, känns bra. Jag har städat rummet, bytt lakan i sängen, sorterat tvätten, ringt Blodcentralen, Kommunal och optikern, tränat, träffat vänner, samt latat mig lite..
Imorgon ska jag åka in till Borås och sätta mig på körskolan hela dagen lång. Nu jävlar ska de sista sluttesterna bli gjorda! Orkar inte ha det hängande över mig längre.
Nu orkar jag inte skriva mer, ska nana hade jag tänkt. Sov så sött.


Vackraste människan - ever



"In Hollywood they give you 1000 dollars for a kiss but 50 cent for your soul"

Ett hål i mitt hjärta börjar sakta försvinna

Jag tror att tiden läker alla sår. Jag hoppas i alla fall att det är så. Och jag vet av egen erfarenhet att tiden faktiskt får såret att bli mindre. Efterhand krymper det värkande hålet i ditt hjärta och en skorpa börjar sakta växa fram. Det tar tid, men innerst inne vet jag att tiden sakta men säkert får smärtan inom dig att minska, kanske rentav försvinna. Och såret kommer att göra mindre ont för var dag som går... 
Mitt sår börjar äntligen läka, snart är det bara ett ärr kvar. Och det är så otroligt skönt. Tack tiden för att du läker mina sår.

Razorlight - America

Godmorgon. Jag hoppas att ni har sovit gott, för det har jag gjort :) Här är en underbar "Godmorgon-låt" som är skön att vakna till. Love it.

Ge blod !

Idag har jag blivit blodgivare! De ringde från blodcentralen och sa att mitt blod var bra och att jag nu är välkommen som blodgivare hos dem. Det känns ju väldans trevligt att mitt blod nu ska komma till användning ;D
Imorgon ska jag ringa och boka en tid. Fan vad duktig jag är :D


Soooft


Imorgon är jag (förhoppningsvis) ledig från jobbet, wohooo!! Det ska bli väldigt skönt måste jag säga. Jag tänker ägna mig åt att fixa en del viktiga, men också ganska tråkiga saker. Som att ringa A-kassan och optikern, städa rummet, osv. Tråkiga saker som måste göras helt enkelt. Tänker dock unna mig en liten sovmorgon (det förtjänar jag!) och ett låångt träningspass. Ser fram emot det!

Zara är så söt, hon ringde mig på jobbet idag. Det första hon sa var: "Therese, vi måste ha ett sånt där godis-löfte igen! För jag står inte ut, känner mig så onyttig...) Jag är självklart på. Inget godis, inga bullar, inga kakor, ingen läsk, ingen snabbmat... Ända fram till sommaren. Det kommer bli jobbigt, men det är lätt värt det. Sluta röka skulle ju också vara väldigt bra, men det tar vi senare. En sak i taget ;)

     
Bjuder på några poose-bilder på mig, Zara och Sarah från förrförra lördagen, som var helt crazy enligt mig. Kom på att jag faktiskt inte har lagt upp en enda bild från den dagen.
  

Summerdreams

Helloo!
Vilken vidrig kyla det har varit idag. Fick en chock när mamma sa att det var femton minus ute imorse. Nu tycker jag att det räcker med minusgrader, snö och halka. Snälla, ge mig sommar nu. Eller i alla fall vår? Det skulle vara väldigt skönt faktiskt. Snälla, gode Gud lyssna till min bön.. ? :)
Lite sommarkänslor får man ialla fall när man kollar in H&M badkläder inför sommaren. De har sjukt fina bikinis i år :)

            


Jobbjobb..

Imorgon ska jag lämna in ansökan om semestervikariat i sommar. Jag hoppas verkligen att jag får det. Jag skulle bli så glad då. Så fruktansvärt glad.
Nu ska jag sova. Har inte kunnat bestämma mig för om detta har varit en bra eller dålig dag. Jag känner mig vilsen. Godnatt.

Underbara söndag

Jag är skittrött. Verkligen jättetrött. Jag ska försöka komma i säng så snart som möjligt, eftersom jag ska upp och jobba imorgon. Ser nästan framemot det faktiskt. Börjar elva och slutar fyra, så det blir en ganska kort dag för min del. Har gjort iordning mat och packat träningsväskan, så jag kan sticka till gymmet direkt efter jobbet.
Appropå gymmet så har Zara äntligen tagit sig i kragen och köpt gymkort :D Så nu har jag fått ännu en träningskompis att svettas med, vilket känns jättekul!! Love you honey.
Förresten, jag har verkligen börjat gilla söndagar. Brukade hata dom innan, veckans värsta dag. Ångestens dag. Men inte längre. Jag älskar att man bara kan lulla runt i myskläder och inte göra någonting alls, kolla på sina favorit-tv-program, osv.
Tro nu inte att jag bara har slappat denna underbara söndag, nejdå! Jag har minsann varit ganska duktig ändå.. Vid tio-tiden imorse ringde Zara och sa att hon var påväg till gymmet, vilket gjorde mig väldigt sugen. Detta resulterade i ett tre timmar långt träningspass med mina favoriter Z och E. Väldigt skönt.

Nu måste jag verkligen sova. Är väldigt trött som sagt.
Godnatt.

Love me, leave me

Dagens låt:

Min vecka

Godkväll.
Jag är som sagt hemma igen, vilket känns båda bra och dåligt. Borta bra men hemma bäst heter det väl? Har hursomhelst haft det väldigt mysigt tillsammans med min familj + vän :) Med undantag för mina humörsvängningar då. Men det är ju mest de andra som har drabbats av det, tyvärr. Jag kan vara en Riktig bitch ibland. Då vill man inte vara ivägen kan jag lova. Ledsen för det..
Jaja, jag orkar inte skriva så mycket om resan. Jag menar, de flesta vet väl vad man brukar göra när man är i fjällen? Så jag lägger upp lite bilder istället. En bild säger mer än tusen ord sägs det ju :)



     



      


Home sweet home

Nu är jag hemma igen, efter en härlig vecka i fjällen. Allt har varit kanon, vädret på topp och mycket skön åkning :)
Skriver mer senare, samt lägger upp lite bilder med. Nu ska jag ut och övningsköra med min kära mor.
Pussis


Feel good!





Det är knappt jag tror det, molnen skingras
Solen tittar fram, och jag får vingar
Som en fågel i bur som står på tur och vågar sig ut
Men det ordnar sig nu för mina tårar har tagit slut

SÄÄÄLEN !!

Tänkte bara skriva något litet innan jag går och lägger mig.
Jag är nästan klar med min packning och sitter just nu och fixar med lite musik. Musik är viktigt, speciellt under längre resor enligt mig. Ingen musik - Tråkig bilresa.
På söndag bär det alltså av till underbara Sälenfjällen!! Just nu längtar jag så att jag håller på att spricka.
Känslan av att glida nerför backen på brädan är nästan det bästa som finns. Total frihet och lugn. Dessutom älskar jag naturen, snön och den underbara atmosfären däruppe. Åhh, vad jag längtar.
Det kommer att bli så mysigt, så kul, så underbart! Precis som alla tidigare år. Detta året ska dessutom Kajsa följa med oss, det kommer att bli grymt kul :D Jag ska lära henne åka snowboard, yeeah!

Imorgon är det dock fortfarande allvar som gäller, dvs jobb 9.00-17.30. Därefter ska jag snabbt hem och fixa iordning mig inför kvällen. Det är party som gäller. Och gissa var? ..I Bollebygd, hahaha! Tror inte att jag har varit på en fest här på flera år. Menmen, kommer nog bli fett kul! Det blir jag, Zara och Sarah som drar dit ihop skulle jag tro. Och när jag och Zara festar ihop blir det aldrig en lugn stund, det kan jag lova er.. Nice! :D

Nu ska jag gå och lägga mig strax. Hinner troligen inte skriva så mycket mer innan jag åker på söndag, men ha en underbar vecka i alla fall.
Puss!

Hemma igen

Hejhej!
Nu var det ett litet tag sen som jag skrev senast. Planerna ändrades, jag stannade hos mormor tills idag istället. Tog bussen från henne vid sju imorse, jobb idag nämligen. Var även på jobbet i onsdags och så blir det ett pass imorgon med. Gött! Kan inte säga att jag inte är trött, men att jobba är så mycket bättre än att inte göra något alls. And I need money!
Hos mormor var det hur mysigt som helst. Min mormor är den bästaste som finns. Vi lagade god mat, kollade på film, shoppade och hade det allmänt jättetrevligt. Igår tog vi en sväng till Gällstad och Lager 157. Jag hittade inte speciellt mycket kläder (som vanligt), men en del smågrejer, som ett par leggings, en liten guldig partyväska, shorts samt ett par sjukt söta trosor från Miss Wonderland. Vi tog även en liten tripp till Vagabond-butiken bredvid. Det hela slutade med att jag kom ut med tre par skor. Och jag kan säga att jag är mycket nöjd med mina köp, riktiga fynd. Sjukt snygga är dom och passar alla till olika tillfällen. Vardag som fest. Vinter som vår. It's perfect !
Jaja, nu ska jag fortsätta med min packning som jag höll på med (packa är det tråkigaste jag vet, baaah!!). Ska även slå en pling till Kajsa innan läggdags. Jobba imorgon som sagt.

My new shoes
         

Stay with me

Life's so crazy, but I've lived mine well
I hope you do the same thing and I hope you don't fail
If anybody tries to bring you down, just stay strong
Don't argue the fact that you're right and they're wrong

Everybody's human and everybody's equal
So don't listen to nobody 'cause everybody's people

Deppdag

Tjenatjeena
Idag är jag trött. Detta är ganska konstigt, eftersom jag inte har gjort mycket alls denna sega tisdag. Det har varit en deppig och tråkig dag - inte alls rolig.
Jag vet inte riktigt vad mitt problem är, men jag kan aldrig vara på "okej" humör. Antingen är jag superglad eller helt nere, aldrig något mitt emellan. Och jag fattar inte varför. Idag är jag ganska nere, utan egentlig anledning. Jag bara känner mig allmänt down. Det är nog något fel på mig. Tråkigt på en så fin dag.. Haha.
Jaja, hur har min dag sett ut nu då?
- Jag har inte jobbat (tråkigt)
- Jag har skrivit en packlista (för att känna mig duktig) 
- Jag har städat mitt rum (jag var uttråkad)
- Jag har kollat på fyra avsnitt av GA (jag var extremt uttråkad)
- Jag har tränat två timmar (det var skönt)

Imorgon åker jag till mormor, tillbaka på torsdag,
Ha det fint.

Förresten, grattis till Helena som fyller år idag
Tusen pussar och kramar till dig min vän (L)

090203

Hej babes.
Klockan är halv ett och här sitter jag. Sov till tio ungefär, vilket var väldigt skönt. Börjar dock bli lite smått uttråkad på att gå hemma nu, jag vill jobba!! De första två dagarna är det skönt att vara ledig, men sen är det inte roligt längre..
Har i alla fall hunnit med att äta sortera all tvätt, skriva en packlista till Sälen (åker på söndag, wohooo!!) och sätta in ny feet musik på min iPod. Hela min externa disk har krashat, så har inte speciellt mycket musik för tillfället. It sucks! Menmen, har fått tag i lite ny musik ialla fall, det får duga tills vidare.

Sov sött



Säger godnatt med den här låten. En lite "rockigare" version av Apologize.
Jag gillar den, lite girlpower sådär ;) Haha.
Sov gott :)

Sexy by Sweden!!

Hittade den här underbara hoodtröjan med tillhörande shorts hos Sexy by Sweden. Me like! Dessa skulle jag gärna sova i om natten. Min favoritfärg dessutom, kunde ju inte bli bättre.




Galet snyggt

Kurvor är fint!!

Jag har nu suttit två timmar inne på körskolans hemsida och gjort prov. Det gick väldigt bra idag, fick godkänt på alla fyra delproven, så känner mig nöjd. Nu ska jag bara klara de sista slutproven, som man endast kan göra på körskolans datorer. Ska nog gå och sätta mig där en dag snart. Kanske nu i veckan?
Börjar bli väldigt hungrig nu, hoppas att pappa blir klar med maten snart (bortskämda unge!!). Haha.

Btw, börjar bli sjukt trött på allt tjat om Jessica Simpsons kropp, att hon är såå stooor och fet. Seriöst, har de här människorna sett en överviktig person tidigare? Det kan de inte ha gjort, med tanke på vad de skriver om henne och hennes "kurvor". Jag tycker att hon är snygg, kurvor är fint. Det är kvinnligt och vackert. Att hon råkar ha stora bröst, en rejäl rumpa och inte svälter sig är tydligen fel. Man rår inte för hur man ser ut, vi har alla olika gener. Men nuförtiden måste man tydligen se ut som ett vandrande skelett för att inte bli påhoppad och utskrattad. Detta gör mig så jävla förbannad. All denna vikthets och svält. Att se ut som Victoria Beckham är inte snyggt för fem öre. Jessicas kropp är helt normal och jättefin. Herregud.


Stanna tiden

Tiden går så snabbt. Man hinner knappt blinka så har ett halvår passerat, det är inte klokt. Jag tycker faktiskt att det är ganska läskigt. Jag skulle bara vilja stanna tiden här och nu. Inte bli äldre, utan stanna i denna underbara ålder. Jag vill inte bli vuxen, ta ansvar och fatta stora beslut. Det skrämmer mig.
Snart har det gått ett år sedan som jag tog studenten. Snart är det nästa årskull som går ut. Det är sjukt!
Det sägs dessutom att tiden går snabbare, ju äldre man blir. Sheeet, då kommer jag snart vara 75 bast och sitta på hemmet. Jag vill inte. Jag har aldrig varit rädd för döden, "händer det så händer det" tänker jag. Men på senaste tiden har jag börjat fundera mer, på döden. Och tanken på att vi alla någon gång kommer att dö gör mig livrädd, verkligen. Tanken på att jag själv ska dö är inte så värst skrämmande, utan jag är mer rädd för att mina anhöriga ska försvinna. Det skrämmer skiten ur mig.

Nej, vilket deppigt inlägg detta blev! Uscha.. Ska försöka väga upp det med några söta bilder som Kajsa tog på mig i samband med min student och bal förra året. Jag tycker att bilderna är så fina!
Det kommer att bli en superproffsig fotograf av dig en vacker dag - det vet jag min vän :)
www.swfoto.se
















Inget jobb idag



Hoppas att ni har sovit gott, för det har jag gjort. Jobbet har inte ringt idag, så är ledig och fri. Det känns både bra och dåligt. Hade ju egentligen gärna jobbat, men det är ändå väldigt skönt att vara hemma måste jag säga. Hoppas ialla fall på några dagars jobb nu i veckan, skulle vara gött. Annars åker jag nog till mormor och sover där någon natt eller två. Det är ju så mysigt :)
Dagen ska jag ägna åt att läsa lite teori samt träna. Drar nog till gymmet vid två skulle jag tro, Moa kommer hit och hämtar mig så jag slipper gå i den här förbaskade kylan ;) Haha.

Snyggare blogg!

Ser ni? Nu har jag äntligen fixat min blogg och gjort den lite finare. Den är absolut inte färdig, men lite mer "Therese" än tidigare i alla fall. Rosa, grått och svart ska vara de dominerande färgerna hade jag tänkt. Det kommer att bli skitbra.

090201

Godkväll :)
Har precis tagit mig en varm dusch och borstat tänderna. Borde väl egentligen gå och lägga mig snart, men känner inte för det.. Kollade på ett avsnitt av Brottskod försvunnen med min kära mor innan, samt åt en bit mat - gottgott.

Dagen har varit väldigt lugn och jag har inte varit bakfull alls, himla bra. Tog det ganska lugnt med alkoholen igår, vilket jag har börjat göra allt oftare. Att gå ut på krogen och supa mig redlös lockar mig inte så mycket längre. Festar gör jag i princip bara en gång i månaden nuförtiden, och det är jag väldigt nöjd med faktiskt.
Var även duktig och tog mig till gymmet nu ikväll. Fick varken med mig Elin eller Moa, så det blev till att gå dit och svettas med mig själv. Det var helt okej, även om det alltid är tusen gånger roligare att träna när man är flera. Jag, Elin och Moa har ju dessutom så himla kul ihop när vi tränar :)

Dagens låt:


Brandy - Right here

When you feel your heart's guarded
And you see the break started
When the clouds have all departed
You'll be right here with me 
When your tears have dried from cryin'
And the world has turned to silent
When the clouds have all departed
You'll be right here with me

Oohmy

Baaah!! Har ni sett Blondinbellas klänning från Elise? Säkert inte. Kanske är det bara jag som överhuvudtaget kollar in hennes blogg då och då. Hursomhelst, fyihelvete vad fin den är! Klänningen alltså. Den är rosa, kortkort, tight... Mums. Den är perfekt! Så fruktansvärt fin... Jag är avundsjuk och jag vill ha en sån. Det står liksom "Therese" stämplat i baken på den. Ååhh...

Grattis min älskade 20åring!

Hade en riktigt rolig kväll igår. Trots min sömnlösa natt så blev det väldigt lyckat.
Slutade jobba vid fyra, så fixade iordning mig på jobbet. Det blev en liten svart klänning (min favorit), silversmycken samt höga klackar. Att gå förbi sjukhusets psykavdelning klockan fem på eftermiddagen, endast iklädd kortkort, bara ben och högklackat, kändes väldigt fel. Läskigt med alla blickar. Man ska inte bry sig om vad alla andra tycker och tror, men igår kände jag mig faktiskt väldigt naken och opassande. Men so what? Jag var ju på väg till fest. Och då får man se lite "bad" ut, tycker jag allt ;D
Kom till Helena vid halv åtta ungefär. Där bjöds det på en superduper god middag, en underbar tårta (som hade ramlat ihop något) och alkohol. Kunde ju inte bli bättre :D
Vid tio tåg vi bussen in till stan och gick till BLVD. Himla roligt där, dock lite halvtråkig musik enligt mig. Jag är ju en R&B tjej och inget annat. Det var faktiskt Carl (inte sett honom sedan studenten) som var dj på övervåningen, men han totalvägrade att spela någon musik i min smak. Taskigt ;)
Hursomhelst så var min gårdagskväll kanonrolig. Den innehöll det mesta. Dvs; Vänner, dans, god mat&dricka.
Bjuder på lite bilder:




     



     



     



     

Grattis Hellis <3


Sömnproblem

Sov riktigt dåligt förra natten, fredag-lördag. Eller jag sov inte alls om jag ska vara ärlig, INGENTING. Det var den värsta natten i mitt liv, på riktigt länge. Tänk er att ligga klarvaken hela natten och inte få en blund, inte en enda liten minuts sömn. Dessutom skulle jag upp och jobba klockan 5... Fyihelvete! Snacka om att jag hade lust att lipa. Jag funkar dessutom så, att jag blir stressad vid tanken på att jag inte sover och att jag snart ska upp. Kolla på klockan gör jag inte, för då blir jag panikslagen. Testade de flesta sömknepen, som att vända sig och lägga kudden vid fotändan istället. Tror ni att det fungerade? Nej. Hursomhelst så låg jag där, förbannad och på pissigt humör när mobilen började pipa vid fem över fem, lördag morgon. Då ville jag gråta.
Har börjat ta lite kosttillskott i samband med min träning, och jag är ganska säker på att det är tabletterna som påverkar min sömn. "Kan ge sömnbesvär" står det på baksidan. Jag funderar starkt på att sluta ta dom. Sova är ju det bästa jag vet.


RSS 2.0