Nu ryker håret!!

Okej, jag kanske överdrev rubriken lite.. Jag har inga planer på att snagga mig överhuvudtaget, men jag är iallafall gött trött på mina slitna längder nu. Så därför ska jag gå till frisören och klippa mig idag! :D Äntligen. Jag tror inte att jag har varit där sedan i september... haha.
Fick en impuls igår och ringde för att boka en tid, inte trodde väl jag att jag skulle få en tid så snart. Men jag är glad! Jag ska klippa upp överhåret ordentligt, som jag brukar. Älskar hår med volym, men det är nästintill omöjligt med det långa överhår jag har nu. Ska dock spara de längsta längderna, endast topping där.
Wish me luck.

Nu har jag gjort mig iordning och ätit en rejäl frukost - havregrynsgröt och knäckebröd. Gott!
Ska snart bege mig till bussen. Jag kanske kikar in på gymmet innan jag åker och kollar om Zara är där.
Puss.

Aktiva jag

Nu ska jag gå och träna.
Vid fem blir det simning med Mona. 
Det är inte klokt vad jag är duktig.
Hejdå.


Slumdog Millionaire

Godmorgon.

Idag är jag ledig, väldigt skönt måste jag säga !
Jag jobbade igår, samt gick på bio med mamma och pappa på kvällen. Slumdog Millionaire såg vi. Och den var väldigt bra! Det var en hemsk film, men på samma gång fin.. Jag kan verkligen rekommendera den filmen :)

Lördagen var lyckad. Jag mötte upp Hellis i Brunnsparken för lite shopping. Eller ja, lite och lite, jag tror att jag brände ganska mycket pengar.. Menmen, det var sånt som jag behövde och ville ha - alltså nödvändigt. Jag köpte bla. en liten jeanskjol och ett skärp på Zara, en slapp myströja på Bikbok och massa annat smått och gott.
Vid sjutiden blev det middag på en tapasrestaurang med Aida, Soso och Frida, underbart gott!
Vi avslutade kvällen med att gå till GP (höhö!) för att dansa och dricka öl. Eftersom att jag skulle jobba dagen efter åkte jag hem hyffsat tidigt. Trevlig kväll!

Today.

Hej.

Jag har suttit och fixat med mitt löshår. Det gamla var så slitet, så jag fixade nytt. Och att sy på de där små klipsen är ett riktigt pill-jobb kan jag lova. Nu har jag ialla fall långt hår igen, yääy. Jag har inte använt löshåret speciellt mycket på det senaste, tycker mest att det är bökigt och jobbigt. Ser framemot den riktiga hårförlängningen som jag planerar att göra till sommaren :)
Nu ska jag bara byta lakan i sängen och fixa något att äta innan jag tar bussen in till stan.
Ha en bra lördag!
Puss på er.



            
Tess idag, utan löshåret i


Hemmakväll

Jobb och träning. Så har min dag sett ut. Inte fel alls :)
Snart kommer Elin hit för en lugn hemmakväll. Skräckfilm och popcorn, wiiie! Det ska bli mysigt :)
Är dock liite småsugen på att gå ut! Vi får se hur det blir imorgon. Då ska jag in till Göteborg och träffa Helena. Shopping och äta gott. Och kanske avslutar vi kvällen med en liten utgång, vi får se :D

Nu är maten klar, bye!

Goodnight

Jobb imorgon.
Bussen går 05:39, gött.
Dags att sova!

Money !

Imorgon är det den 27:e mars, dvs LÖN. Vilket i sin tur innebär att pengar rullar in på kontot. Wohoo! Det är efterlängtat!
Söta saker att lägga pengarna på denna månaden:


Underbar jeansjacka
299 kr

Väska söt som socker
149 kr

Mojmoj

Idag har jag och min moster tillbringat dagen hos min mormor. Vi hjälpte henne att fixa iordning altanen, åt god mat, promenerade i det fina vädret och umgicks. Trevligt, trevligt!
Jag kunde ju inte komma dit i söndags då hon firade sin födesedag, pga jobb. Därför kändes det bra att åka dit idag. Åh vad mormor är bra.

Jag fick ett brev på posten idag. Det innehåller något mycket intressant kan jag lova...


Yes or no?


Jag har funderat lite på vad jag egentligen tycker om de här haremsbyxorna... De ser ju grymt sköna ut, och ganska balla är dom också för den delen. Jag har dock aldrig gillat den här typen av byxor, men kanske köper jag mig ett par.. Enkelt svarta eller gulligt rosa, vi får se. Sköna hemmabyxor i vilket fall! :)

PS. Jag vet att du hatar dom, K ;) DS.

:)


Snart kommer denna sköna bönan på besök, wiiie :D

Förövrigt så har jag varit ganska duktig idag. Jag och Zara gick till gymmet och tränade några timmar tidigare idag. Jobbigt men skönt, som vanligt. Nu har jag precit ätit lunch och duschat, så nu ska jag fixa iordning mig lite lätt innan K kommer.
Ha det fint.

Grattis...

.. till min fina mormor som fyller år idag. Jag älskar dig!



 


Puss/ T

Blä.Blä.Blä.

Känner mig helt nere och deppig för tillfället. Don't know why, but it sucks. Jag har fruktansvärda humörsvängningar, likt en bergochdalbana. Det är skitjobbigt och jag vet inte vad jag ska göra åt det. Utåt märks det väl inte speciellt mycket egentligen, men inombords håller ett vulkanutbrott ständigt på och bubblar. Jag var inte sån här förut, innan allt jobbigt hände och livet blev ett helvete. Då var jag lycklig mest hela tiden, eller.. ? Hmm.

Fan, kämpa din tönt!!


Snow

Det snöar idag igen, eller det gjorde ialla fall det imorse. Och jag som trodde att våren äntligen var här. Tjiii fick jag. Besvikelsen är stor.

Zzzöömnbrist

Baaaaah, vad jag är trött..
Idag har jag varit en sväng i Borås och haft körlektion. Därefter tog jag bussen hem och gick till gymmet. Det var riktigt segt att träna idag, dels för att jag inte har sovit tillräckligt, dels för att jag var där själv. Det är tråkigt att träna själv, men samtidigt är man mer effektiv och allt går mycket snabbare när man är ensam. Jag hoppas ialla fall att Zara och jag kan träna ihop imorgon. Mycket roligare så.
Nu ska jag lägga mig i soffan, kolla på tv och kanske sova lite..
Puss/Trötter

Dancin' in the moonlight


Den här låten lyssnade vi på i bilen upp till Branäs.
Underbar låt, underbara minnen och underbara tjejer.

Söt klänning



Fin klänning, härlig färg

Tröttheten tar över

Vilken jobbig dag, eller dagar kanske man ska säga. Jag har jobbat konstant nu känns det som, gått upp klockan fem två dagar i rad och jobbat röven av mig. Jag är trött, det  måste jag erkänna. Men jag ska inte klaga, jag har ett jobb att gå till och jag tjänar pengar. Det är det enda viktiga i det här sammanhanget.
Imorgon hoppas jag dock att jag ska få vara ledig, det skulle vara väldigt skönt. En körlektion halv åtta imorgon och därefter ett besök på gymmet ska jag ta mig tid till. Men sen ska jag hem och vila :) Yeah.
Nu funderar jag på att ta en dusch och fixa mig en kopp te, det skulle vara gott. Om jag orkar resa mig..


Skål

Tjejkväll

Det har varit en bra dag än så länge. Jag har fått sova ut, övningsköra och göra några ärenden med mamma. Härligt. Jag fick för första gången lov att köra pappas S80, och vilken skillnad det var mot mammas bil! Wohoo! Den var underbart skön att köra, mjuk och lätt på alla sätt. Men stor..
Nu ska jag göra mig iordning och gå till gymmet och träna, det har varit dåligt med den varan på det senaste.. Dumt av mig, men jag har inte haft lust och ork helt enkelt.
Ikväll blir det tjejkväll hos Zara! Tacos, godis och film i soffan. Det ska bli jättetrevligt. Vi ska kolla på Bolt och Twilight (igen!). Jag älskar den filmen.
Ha en fortsatt bra lördag, puss!


Shoppa..

.. är något av det bästa jag vet.
Igår var jag och Kajsa som sagt i stan. Jag passade på att köpa ett par solglasögon på H&M och skorna från Sthlm DG som jag kollat in tidigare. De är superfina och perfekta till våren. Invigde dom redan idag och har redan fått flera komplimanger. Jag gillar skor med detaljer och remmar runt vristen.




Ny header

Som ni ser så har jag nu en lite roligare header här på bloggen. Den är inte färdig än, men detta får duga tills vidare. Kajsa gulleplutt hade jordens tålamod och hjälpte mig igår. Hon gjorde det verkligen jättebra, men vi blev ändå inte helt nöjda. Headern upprepar sig åt höger, vilket inte är snyggt alls. Menmen, det får vi ändra på vid ett senare tillfälle. Jag tycker att den är snygg.

Tack för hjälpen K
:)

Stalkers på badhuset

Hej.

Gårdagen var mycket lyckad, jag och Kajsa hade en trevlig dag tillsammans. Förutom att vi blev förföljda av ett gäng stalkers på badhuset så var det en toppendag.
Det ska tilläggas att förföljarna bara var runt 14 år och sjukt jobbiga. De hade utländsk bakgrund, vilket egentligen kanske inte spelar någon roll och jag har absolut inget emot personer som kommer från andra länder. Men det kändes ialla fall som att de är små killarna hade en lite annorlunda syn på kvinnor. Jag blev faktiskt lite chockad.
Vi kunde inte göra någonting utan att de sprang runt och ropade: "Eeey, modellen! Blondinen, kolla hit!"  till mig. Fråga mig inte varför de kallade mig det, men det gjorde de iallafall, samtidigt som de skvätte ner oss med vatten. Ibörjan ignorerade vi dom, men sedan blev jag förbannad och skvätte tillbaka. Självklart tyckte de att det var jätteroligt och då blev allt ännu värre. Det spelade ingen roll hur många gånger badvakten sa till dom, de ville inte ge sig. De var riktigt modiga måste jag erkänna, en av småkillarna simmade ifatt mig och frågade: "Vad heter du på msn? Kan jag få den?"  HAHAHA. Då dog jag nästan. Droppen kom när vi hade varit på badhusets toalett och hela gänget stod utanför dörren och flåsade. Det var förjävligt. Då gick vi.

Sunny day!

Godmorgon på er. 
Jag hoppas ni har sovit gott, det har jag gjort i alla fall. Gick och la mig hyffsat tidigt igår. Himla skönt att vakna pigg och utvilad för en gångs skull. Och dessutom skiner solen som bara den idag, göttgöttgött!

Idag är jag ledig, så jag ska in till stan och träffa Kajsa :) Det blir en heldag med simning, lunch och annat trevligt. Ser verkligen framemot det!
Jag har även blivit bjuden på pjamasparty hos Nina ikväll. Hur roligt låter inte det? ;D Haha.  Jag har dock haft lite ångest över om jag ska gå eller inte... Känner att det blir ont om tid och en massa flängande fram och tillbaka. Jag känner mig lite dum, men dagen med Kajsa har varit planerad ett bra tag nu. Yäyäy, det löser sig.
Ha en bra dag!
Puss! 

Fimpa!


Zara, vad tror du om detta?
Måste. Sluta. Nu.


Exhibition

Heej.
Ledsen för min dåliga uppdatering, det har varit mycket jobb så jag har helt enkelt inte haft tid. Det här jobbet tar livet av mig, kroppens får ta väldigt mycket stryk. Det känner jag efter några dagars jobb - axlar och fötter värker.. Uscha.

Hur som helst, jag slutade sent idag och därefter åkte jag och mamma ner till stan. Vi gick och tittade på Kajsas fotoutställning som hon har tillsammans med sin kompis Carl som projektarbete i skolan. Och jag kan bara säga att de är fantastiskt duktiga! Jätteimponerande, verkligen. Jag fanns också med bland fotona på väggen, två bilder föreställde mig på isen insvept i en stor päls. Inte för att skryta, men jag tycker att jag var skitsnygg. Får man säga så? Haha. Ialla fall, bilderna var grymt fina. Applåd till er!
:)

Nattinatti

Imorgon ska jag göra nytta och tjäna pengar, det känns bra. Så godnatt på er, det är dags för mig att dejta kudden.

By the way, kollade på Den rätte för Rosing ikväll. Helvete vilket fiasko det är alltså. Linda har för det första noll utstrålning och karisma, för det andra så är killarna ett gäng puckon allihop. Det är så patetiskt att det är underhållande. Jag kan inte låta bli att titta. Haha. Alltså är jag lika patetisk själv.
Och förresten, alla vet väl att man inte hittar kärleken när man som mest letar och försöker - den dyker upp när man minst anar det.

Träna

Nu ska jag ge mig av till gymmet för att träna med Elin. Det ska bli skönt att få röra på sig lite, förhoppningsvis blir jag också piggare av det :) Härligt.


Bikini!

Jag drar mig verkligen för att packa upp. Jag har fortfarande inte börjat, det är ju inte riktigt klokt vad seg jag är. Men som sagt, jag tycker verkligen att det är tråkigt. Jättetråkigt. Istället har jag klickat hem en bikini från H&M, mycket roligare :) Hihi. Ni vet den med leopardmönster som jag har gått och längtat efter i en evighet nu.. Äntligen blir den min. Yääyä.
Nej, nu ska jag ta tummen ur röven och börja göra nytta. Vi hörs!

Vårkänslor

Godmorgon.

Idag fick jag äntligen sova ut, till min stora lycka. Zara ringde och väckte mig ur min skönhetssömn, men lika bra var väl det. Hon kom förbi en stund innan jobbet och har precis gett sig av. Vi satt ute i det sköna vädret och drack te och njöt av solen. Jättemysigt. Vi skrattade även en hel del åt helgens alla händelser. Galet kul. Men så blir det ju alltid när vi två är tillsammans, galet alltså.
Nu ska jag ta och packa upp, sen får vi se vad som händer.

"Tjejerna ville va oss och killarna ville ha oss"
Helgens citat. För ego för vårt eget bästa... Hah

Branäs i bilder :)

Enjoy!



I bilen på väg upp :D

     


Framme! Tess, Moa, Elin.

Det blev afterski direkt när vi kom upp
     


Fredagskvällen hade vi hela badhuset för oss själva.. Öl, bubbelpool och Let's Dance :D

Älskling!
     


E, T, A - BÄÄÄÄST

Lördag - backen hela dagen. Helt underbart!
     


Zara var sjukt duktig för att knappt ha stått på ett par skidor tidigare. Go girl!
Lördag kväll - Piratfest.. Wohooo!
        


Söta Elin och Karin :)

Folk
        


Brants

:)
        


Shake it


Tack för en helball helg mina bajskorvar!! Måste göras om :D
KÄRLEK








Jobbjobbjobb..

Hej sötnosar.
Idag har jag jobbat, vilket egentligen inte var planerat. Jag hade ingen jobbtid idag och tänkte därför ta vara på den här dagen och verkligen vila upp mig efter helgen. Jag är fortfarande fruktansvärt sliten! Hade även tänkt packa upp allt, samt lägga allt i tvättmaskinen. Allt stinker verkligen.. Det riktigt osar alkohol, rök, fest och bakfylla om min packning. Blää! Haha. Imorgon ska jag ialla fall förhoppningsvis vara ledig, och då ska allt bli gjort. Dessutom ska jag träna, det behövs verkligen. Vi har varit äckligt onyttiga dessa dagar, riktigt frossat i allt som man egentligen inte ska äta. Men det tycker jag att vi var värda ;)


Dead and Gone


Wonderful!

Back to reality!

Hej på er.

Hemma igen efter en helt galen helg full med drama och tokigheter. Jag har verkligen haft underbart kul :D
Tack mina älskade flickor för tre supersköna dagar!
Nu ska jag in i duschen och tvätta av mig helgens smuts och galenskap. Bilder kommer.
Tillbaka till verkligheten.


Godmorgon

Hej!
Sitter just nu och väntar på att Elin och Moa ska komma och hämta mig, därefter åker vi och plockar upp Zara. Sen bär det av norrut :) Det ska bli väldigt skönt att komma iväg på en liten miniweekend med vännerna måste jag säga. Kände mig dock lite febrig när jag vaknade imorse, men det är bättre nu. Hoppas att jag inte blir sjuk, det har jag verkligen inte lust med.. Nu ska jag dra mig, för jag tror att de är här vilken minut som helst.
Ha en bra helg alla! Puss & kram


Börjar dagen och helgen med en bra låt. Tjejen har riktigt skön röst :)

Imorgon åker vi till Branäs!!



Godkväll!
Jag gick ner en stund på stan i dag efter jobbet. Jag slutade tidigt, så det passade perfekt :) Fick inhandlat en hel del, bland annat massa fina presenter till Amanda. Jag skriver inte vad här, men kan lova att det var riktigt snajsiga grejer som jag själv gärna skulle vilja ha. Jag har bra smak - hon kommer att bli glad! Haha.
Köpte även Carolina Gynnings bok Ego girl. Gillar henne, hon är grym. Hon är crazy, sånt gillar jag. Eller ja, innan tyckte jag att hon verkade vara en fullkomlig idiot, men jag har nu kommit fram till att hon är ganska ball trots allt. Till skillnad från Linda Rosing då, som är ett enda stort skämt hela hon.
Hittade även ett par skitsnygga vårskor från Stockholm DG, som jag bara mååååste ha. Till vilket pris som helst. Mohahahaha. Så fort jag får lön ska jag springa dit och sätta klorna i dom.

Håller just nu på att packa inför imorgon, fan vad det är tråkigt att packa. Och ännt tråkigare är det att packa upp. Blä.
I alla fall, imorgon åker vi!!! Fyfan vad det ska bli roligt! Kan knappt bärga mig tills vi alla fyra sitter i den supertrånga bilen på väg upp. Det kommer bli en kanonhelg! Wohoooo!!
BRANÄS HERE WE COME! :D

Work!

Vilken bra dag (förutom blåbärsincidenten). Jag skulle egentligen vara ledig idag, men jobbet ringde för en stund sen och frågade om jag kunde komma in och jobba. Och självklart kunde jag det. Så nu bär det av till jobbet istället för gymmet. Ska försöka få in ett träningspass ikväll efter jobbet, måste måste måste träna :)
Nu ska jag gå till bussen nu, ha en bra dag !

Hej jag är en smurf med blått hår!!!

FAAAAN!! JAG SER UT SOM EN SMURF - MITT HÅR ÄR BLÅTT!. DET SER FÖRJÄVLIGT UT, JAG DÖR.

Helvete, aldrig har jag haft problem med min hårfärg innan, men igår, efter att jag hade duschat fick jag en chock. Jag färgade ju min utväxt förra veckan och den är lite mer gulaktig än resten av håret. Jag har därför dränkt in mitt hår i silverschampoo två gånger den senaste veckan, för att få den där fina blonda färgen i hela håret. Jag hatar gula toner!! I alla fall så tror jag att det blev för mycket för mitt hår. Vilket har resulterat i att det redan Väldigt blonda håret nu skimrar i blått.
Helvete, mössa hela våren?

Yäyäy

Hej på er.
Idag har jag spenderat min dag i staden Borås, som jag gör för det mesta nuförtiden. Inte för att jag vill, utan för att det är där jag jobbar, går i körskola, osv. Annars tycker jag att Borås är en tråkig stad...
Dagen började med en körlektion - kvalificerad statskörning. Idag var även mamma med som passagerare, vilket var roligt. Därefter gick jag och jobbade i fyra timmar, härligt med korta dagar ibland! Resten av dagen har jag spenderat på körskolan där jag har pluggat teori. Det känns verkligen som att jag börjar lära mig allt nu, så otroligt skönt, wohooo!

Mina planer för ikväll var att träna, men jag har ångrat mig. Är helt slutkörd och matt i hela kroppen, så jag orkar inte. Tänker unna mig en kväll framför tv:n, så himla skönt. Jag är nog ganska lat egentligen, haha. Ska även slå Amanda en pling för att prata lite, samt planera Branäs! :D
Hej så länge

Bättre idag

Nu ska jag och Zara åka in till Hvitfeldtska och kolla på deras musikal. Elin har ju en av huvudrollerna, så det ska bli roligt att se. Jag har inte hört henne sjunga på evigheter nu. Hennes hals har varit dålig ett bra tag, men nu funkar tydligen allt som det ska igen :) Kul!
Ser framemot en trevlig kväll.
Nu ska jag gå och möta Zara, byebye

It hurts

Fan vad ont det gör. I kroppen. I hjärtat. Överallt. Jag orkar inte.

Hört på bussen

Ikväll när jag satt på bussen hem från jobbet dog min Ipod, inget batteri kvar. Väldigt segt, jag hatar att åka buss utan musik. I alla fall, jag satt sätet framför en man som pratade i sin mobiltelefon, och jag kunde inte låta bli att lyssna. Sån är jag, nyfiken. Det är faktiskt riktigt kul att tjuvlyssna, man kan få höra riktigt roliga grejer kan jag lova ;) Som jag fick göra idag. Han var i trettioårsåldern skulle jag tro, stor som ett hus och flintis. Tydligen pratade han med en tjej, fast jag förstod aldrig vad de hade för relation. Hursomhelst, han sa många roliga saker, men när han fick ur sig detta så var jag nära på att börja skratta högt;

"Aaa, men asså ni är rätt lika faktiskt! Eller era kroppar ialla fall... Men du är ju snyggare såklart, helt klart. Du vet ju att jag tycker att du är snygg. Jag gillar ju dig, vi har en sån skön jargong liksom. Men kroppen, ja den är väldigt lik faktiskt. Ganska tjock. Ja, så där tjock med häng, du vet. Fast hon har pingpong-ögon, det har ju inte du. Era kroppar är väldigt lika, men hon har pingpong-ögon och du är lite snyggare"

Helgjobb

Äntligen hemma. Dagen har varit lång, jättelång. Det är faktiskt ganska tufft att jobba från klockan sju på morgonen till halv sex på kvällen. Men jag ska inte klaga, jag har ju ett jobb. Nu ska jag slänga mina sunkiga kläder i tvätten, ta en varm dusch, laga lite god mat och krypa ner i soffan. Jag är ensam hemma ikväll, vilket bara känns skönt. Har inget emot det alls faktiskt.
Ska försöka komma i säng riktigt tidigt ikväll, så att jag orkar med morgondagen också. Puss!


Partille nästa

Som sagt, det blir ingen utgång idag som jag och Hellis hade planerat. Tråkigt. Fast samtidigt, tänk vad pengar man sparar... Ska ialla fall träffa Hellis ändå, det ska bli jättekul. Längesedan jag träffade henne nu.... Vi ska vara hemma hos henne och ha fredagsmys, baka och bli tjocka & runda. Gottgott! Bussen går om 45 min, så kanske ska man börja avsluta här och ge sig av.
Funderade på att göra mig fin och locka håret idag, men den planen sket sig. Jag varken orkade eller hann med det, så jag kör på det gamla vanliga istället; plattat och rakt.
Förövrigt så ska jag jobba hela helgen och det känns väldigt bra. Det behövs verkligen. Nej, nu måste jag gå.
Ha en bra dag/kväll!
Pusspuss






Run bitch


Jag

Hallåhallå :)
Jag kom precis hem från gymmet, riktigt skön träning idag måste jag säga. Allt kändes otroligt lätt, tränade armarna samt sprang/powerwalkade på bandet i 40 minuter utan att ens känna mig trött. Jag kände mig som värsta duracellkaninen som aldrig vill sluta springa. Haha. Zara och jag är otroligt duktiga måste jag säga, fan vi är helt fantastiskt duktiga! ;D Man måste ju få berömma sig själv ibland, eller hur? Mohahaha.

Mina utgångsplaner för ikväll har totalt krossats. Det blir ingen utgång, vilket beror på att jag ska jobba imorgon. De ringde imorse och frågade så snällt om jag möööjligen kunde tänka mig att komma in och jobba lite imorgon (vilket innebär 7.00-17.30)... Jag kunde inte gärna säga nej, jag har ju faktiskt inte jobbat någonting på hela veckan. Men är det inte typiskt, här har man gått hemma och väntat på att de ska ringa hela veckan. Inte ett ljud. Och när man väl planerar in någonting roligt, ja då ringer de såklart. Fan det är så typiskt, Gud - vill du inte att jag ska få roa mig?

Strawberry Smoothie

Godmorgon på er.
Inget jobb idag heller för min del, buuuhu!! Nej, jag tänker inte deppa över det.
Dagen har börjat bra, jag sov ganska länge och gick sedan upp och fixade mig en god frukost. Jordgubbssmoothie och knäckebröd, supergott och inte onyttigt alls. Smoothien är dessutom jättelätt att göra, smakar som hemmagjord jordgubbsglass... 
Nu ska jag sätta mig och läsa igenom teorin för femtioelfte gången. Jag har fått en sammanfattning på hela körkortsboken av Kajsa, tror att den kan vara jättebra.
Puss

 

Kleerup feat. Marit Bergman - 3 am


En låt som jag aldrig tröttnar på. Lyssnade på den när jag satt på bussen idag, om och om och om igen.
Den är bara så jävla bra! Älska.

Äkta vänskap

Jag har haft en väldigt bra dag, över förväntan. Det kan bero på att dagen började dåligt och att jag inte förväntade mig någonting, alls.
Jag och Zara bestämde oss för att åka in till Borås vid halv fem. Eller ja, Zara skulle in och köpa ett par skor (som förövrigt var apsnygga) och jag bestämde mig för att hänga på. En impulsgrej bara, mycket trevligt . Vi hade kul, som vanligt. Gick och glodde i affärer, Zara köpte present till sin mamma och jag köpte inget alls. Som avslutning på det hela fikade vi på Espresso House och tog vår traditionella Chai Latte.

Tack mitt hjärta för att du är så bra på att lyssna, du anar inte hur mycket jag uppskattar det. Du är en fantastisk lyssnare och du bryr dig verkligen. Att jag fick prata ut om mina känslor och tankar idag var verkligen skönt. Nu känns allt lite bättre. Och lite lättare.
You are my angel.


Blä.

Jag är allergisk mot dig.

Money

Är det inte konstigt, så fort lönen ramlar in på kontot så börjar mina shoppingförgiftade fingrar slänga pengar omkring sig. Jag kan inte fatta vad jag gör av alla pengar på. Ena dagen är jag typ the rich bitch, nästa dag fattig som en kyrkråtta.
Fan, det hade inte varit helt fel att vinna några miljoner alltså.


Grattis vännen

Grattis till min sötnos och vän Amanda Rex, som fyller hela 20 år idag!! Jag hoppas att du får en supertrevlig och rolig dag däruppe i fjällen. Dock utan mig... ;)
Känns tråkigt att inte kunna vara med och fira, jag som till och med har köpt födelsedagspresent och allt. Men om två veckor ses vi ialla fall :) Wiiie!!
Grattis än en gång vännen min.

Dagens outfit ;)

    


  

Eftersom att jag för tillfället inte har speciellt mycket att göra, så tänkte jag berätta lite om min outfit dagen till ära. Självklart fick min favorit-tisha vara med även idag, jag har en i rosa också. Superfina är dom! Till detta har jag mina favoritjeans, som man visar rumpan lagom mycket i. Stringbyxorna är tydligen det senaste i Brasilien och jag ville vara först här. Verkar som att jag har lyckats. Jag toppar min outfit med ett par sexiga skinnboots med fantastiska nitar på klacken. Kajsa har ett par likadana, finns hos Shock för den som undrar. Till detta har jag min väska med fransar, det är såå inne just nu.

Piggelin

Jag är pigg som bara den och sitter just nu bara och väntar på att Zara ska ringa. Jag känner mig otroligt rastlös, så jag hoppas att hon hör av sig snart. Vi ska gå och träna, köra stenhård styrka och kondition i minst två timmar. Det ni. Därefter har jag ingenting planerat, överhuvudtaget. Jag skulle gärna jobba, men tyvärr har jag bara fått en enda tid denna veckan, på söndag. Det är segt. Ena veckan får jag massa tider, andra veckan knappt nåt. It sucks.



Skön låt.

Måndag, igen

Hemma från Borås igen. Allt var bra hos optikern, det visade sig tillochmed att min syn hade blivit bättre! Så himla roligt. Trodde knappt att det kunde gå åt det hållet, bara åt det sämre, haha. Nu lider jag dock inte av någon speciellt dålig syn egentligen, men jag har linser och använder även glasögon ibland.
Fick även en del plugg gjort på körskolan, jag klarade faktiskt slutprovet! Så nu är jag nog snart redo för det riktiga och slutgiltiga provet.. :)
Gick även in en snabbis på Gina Tricot. Där köpte jag en vit bastopp med snygg ringning i ryggen (alltid bra att ha) och ett par supersöta, stora, rosa örhängen. De kommer kunna piffa upp vilken tråkig vardagsoutfit som helst :) Jag blir glad bara jag tittar på dom, haha.
Snart kommer Moa hit och gör mig sällskap, tänkte laga lite mat nu. Sen ska vi gå till gymmet.
Bye.



   
Mina nya favoriter


090302

Godmorgon!
Jag ska alldeles strax springa till bussen, tänkte bara skriva några rader innan. Har klätt på mig och sminkat mig, så är helt klar nu. Har tid hos optikern kvart i ett idag, därefter ska jag nog gå till körskolan och plugga lite. Lika bra när man ändå är i stan. Kanske blir det lite shopping med, hihi. Ja, det är väl min dag, inte speciellt rolig, men ett måste. Ikväll ska jag nog träna med Elin, det ska bli trevligt!
Vi hörs senare, ha en bra dag!
Puss/ T


Believe


Down.

Jag skulle egentligen ha gått och lagt mig för längesen, men jag är inte trött. Känner mig ganska deppig för tillfället och mitt huvud är fullt av tankar. Jag hatar att jag tänker så mycket, det är så jävla jobbigt. Ju mer jag tänker, desto värre blir det och ju sämre mår jag. Så jag försöker att inte tänka alltför mycket.
Jag är en väldigt känslosam person och mitt humör kan variera väldigt kraftigt. Man skulle kunna beskriva det hela som en bergochdalbana... När jag är glad så är jag väldigt glad och lycklig, om jag blir arg så blir jag ofta skitarg och när jag är ledsen känns det som att jag befinner mig långt nere i ett svart hål. Jag blir helt enkelt väldigt ledsen och deppig. Jag är aldrig mittemellan, vilket är otroligt påfrestande och jobbigt.
Jag hoppas att jag är på bättre humör imorgon.

Oj, nu blev detta ett ganska personligt inlägg. Det var egentligen inte meningen, det bara rann ur mig. Men saken är den att jag tycker att det är väldigt skönt att skriva av mig när jag är ledsen, osv. Jag tycker om att skriva om mode, smink, skvaller och allt annat som är rosa och gulligt. Men detta är ingen modeblogg och jag är en tjej som är ganska personlig av mig, därför blir även mina inlägg sådana ibland. I hope you like it.

Blondiie !

Shooo!
Jag håller på att färga håret. Sitter här med håret indränkt i blekningskräm eller vad det nu är för skit. Kliar i hårbottnen gör det ialla fall.
Men jag är ganska van vid det här laget, har ju blekt håret regelbundet i säkert fem år nu. Eller ja, jag färgar ju enbart utväxten nu. Vet faktiskt inte riktigt hur min originalfärg ser ut. Skulle gissa på askblondt eller något i den stilen. En mörkare och tråkigare nyans av blond helt enkelt. Jag föredrar platina ;D

Idag har jag varit på gymmet och tränat sönder mig. Det var skitjobbigt, om ni undrar.
Nej, nu är det dags att skölja ur färgen!


RSS 2.0