Första doppet för i år!

Idag har jag badat för första gången i år! Wohooo! Vi har varit hos mormor hela dagen och firat morsdag lite smått. Efter lunch gick vi ner till sjön där jag tog mig ett Mycket svalkande dopp. Eller jag vet inte om man ska kalla det att bada, mer "ner och upp igen på mindre än en halv minut"  Det var ju sviiinkallt!







When everything's made to be broken, I just want you to know who I am



Innan jag går och fixar iordning mig för kvällen tänkte jag dela med mig av min absoluta favoritlåt, ever. Googoo Dolls - Iris, äckligt jävla bra. Den här låten tar mig fem år tillbaka. Och jag älskar den.

Maskerad !

Ikväll är det dags för Elin och Moas studentskiva, dundunduuuun! Det är maskeradtema, vilket ska bli jättekul :D Kan ni gissa vad jag ska klä ut mig till? ;)


Underbart väder

Hejhej.
Kom precis hem från en bra dag på jobbet. När jag hade slutat gick jag ner på stan för att leta studentpresenter. Jag hittade ingenting, nada. Jag är skittrött och har ingen fantasi. Ingen lust och ingen ork. Jag kanske köper några burkar sardiner, pimpar dom med rosa paljetter och lite julgransbelysning. Det blir fint det.

Förresten, vilket fint väder det är idag! Helt underbart skönt, det känns som sommar nu. På riktigt. Finally! Funderar faktiskt på att gå ut i solen och ta en öl, muuuums. Men först ska jag åka hem till Zara och hämta hennes locktång. Annars händer det inte speciellt mycket ikväll, jobb imorgon, som vanligt. Jag har inget liv. Inget nöjesliv åtminstone. Puss på er.


Öl på jobbet? No thanks

Hallå.
Idag har jag jobbat, samt gått en sväng på stan med mamma. Jag har shoppat en del de senaste dagarna. Det har blivit lite smink (mascara, solpuder och två läppstift i rosa nyanser), toppar och leggings (från Gina Tricot såklart) och annat smått och gott. Dessutom kostade håret en ren förmögenhet, men det var det värt. Jag har fått massvis av komplimanger. De flesta ser att jag har gjort något med mitt hår men de kommer inte på vad, frågan blir oftast; "Har du klippt dig?" Nej, tvärtom.

Varje dag städar jag i den delen av sjukhuset där alla el-gubbar, snickare, tekinker och rörmokare jobbar. För tillfället finns det en praktikant där, han går i åttan och är jättelång. Innan jag skulle gå hem fikade jag som vanligt lite med alla gubbarna. När jag är påväg nerför trappan hör jag hur den lilla praktikanten kommer tassandes efter mig. Han förföljer mig en liten bit. Jag struntar i honom, men han ger sig inte. Tillslut drar han försiktigt i min krage och viskar: "Vill du ha en öl? Jag har en i skåpet"  Jag blir helt paff. Skämtar han? "NEJTACK, jag dricker inte på jobbet och det ska inte du heller göra" 
Av ren nyfikenhet följer jag efter honom till hans skåp och mycket riktigt, i jackans innerficka ligger en flaska Heiniken och väntar på att få drickas upp. Jag blir lite halvt panikslagen och tänker att jag måste därifrån fort som satan. Ingen får se mig i närheten av insmugglad alkohol på mitt jobb. Speciellt inte tillsammans med en liten pubertetspojke som precis har börjat få sina första fjun. Jag smiter snabbt ut från omklädningsrummet.
Som sagt, man slutar aldrig att förvånas.


Hvitfeldtskas vackraste prinsessa

Heey.
Kom hem för ett tag sedan. Jag har varit hemma hos Elin och fixat hennes hår och smink. Det blev mycket lyckat, hon såg ut som en prinsessa när hon lämnade oss på trappan, *tår i ögat*. Jag och Moa gjorde iordning balfrisyren tillsammans, som blev helt amazing! Den blev helt klart bättre än förväntat och jag är sjukt nöjd med resultatet. Det var Elin också, vilket såklart var det enda som räknades. Sminkningen skötte jag själv, lätt sotade och röda läppar. Jag ångrar nästan lite att jag inte pluggade till frisör istället, haha. Frisör och Makeup artist är faktiskt två av mina drömyrken, jag tycker att det är galet kul att fixa hår, smink och naglar.










I Love My Hair !

Hejhej.
Idag har jag, Zara och Amanda haft en heldag i Borås, mycket trevligt. Vi började dagen med min hårförlänging vid halv elva och därefter åt vi en supergod lunch på stan. Sushi såklart. Det blev även en hel del shopping, wiiie!
Och ja, håret blev jättebra! Jag är hur nöjd som helst. Det är helt underbart att kunna dra fingrarna genom det långa håret och att få slippa tråkigt löshår och clips som gör ont. Som sagt, jag är supernöjd!

Imorgon ska jag jobba, som vanligt. Men jag ska faktiskt sluta två timmar tidigare imorgon, eftersom att jag ska hjälpa till att göra Elin fin till hennes bal. Det ska bli riktigt roligt, hon kommer att bli sjukt fin.







Godnatt!

Hårförlängning imorgon baby !

Japp, imorgon är det äntligen dags för den efterlängtade hårförlängningen. I can't wait! Klockan halv elva ska jag och bästisen vara inne i stan. Wohooo!!

Jag hatar dig.

Jag hatar dig. Jag hatar dig verkligen. Du har förstört mitt liv, eller i alla fall en del av det. Jag hatar dig din lilla äckliga fjortis. Tack vare dig och det du gjorde så har jag mått dåligt upp och ner i snart ett år. Och det är tack vare dig. Du tog det som var mitt och du förstörde mellan mig och någon som jag verkligen tyckte om. Vet du hur ont det gör? Ditt lilla äckel. Jag önskar dig inget gott. Jag känner dig inte och tack gode gud för det, för du är tydligen ett riktigt svin. Fuck you.

Vad är poängen?



Är det bara jag som inte fattar grejen med de där konstiga, randiga glasögonen som alla går runt med? De här hittade jag på en fest i vintras och jag tycker att de är lika fula nu som då. Och nej, jag äger inga själv. De senaste dagarna har jag sett en massa småtjejer gå runt på stan med sånna här på näsan. Vad har de för funktion? För det första så ser man dåligt igenom dom och för det andra så är dom helfula.

"Imorgon är en ny dag"

Nu jävlar. Jag och Zara ska bli nyttiga, riktigt jävla nyttiga. Det är dags för förändring, nu eller aldrig. Haha. Ikväll har vi suttit och pratat om vårat förfall. Det var lite halvt deprimerande men ändå väldigt peppande. Vi ska börja äta nyttigare, och mindre. Inga onyttigheter och inga överflöd av kolhydrater. Jag skulle inte vilja kalla det banting. Jag bantar inte. Så är det bara, haha. Men jag vill se resultat, vi vill se resultat. Under de kommande tre veckorna ska vi därför äta grymt nyttigt. Därefter får vi se hur det ser ut. Vi hoppas på en positiv förändring. På måndag ska vi gå till apoteket och fixa nikotintuggummi. All skit ska bort. Jag är riktigt pepp. Och som Zara säger: "Imorgon är en ny dag". Med nya möjligheter.
Klart slut. Godnatt.

Fredagen den 22 maj 2009

Hej.
Jag kom precis hem från jobbet, jag var i köket idag. Dagen flöt på fint och det är alltid trevligt med lite omväxling.
Igår färgade jag håret, eller utväxten om man ska vara exakt. Det blev fint, väldigt ljust! Jag tror faktiskt aldrig att jag har varit såhär blond innan. Haha. Det nyfärgade området brukar nästan alltid vara lite gulaktigt precis efteråt, men inte den här gången. Det är fint platinablondt, precis så som jag vill ha det.
Ikväll ska jag träffa Zara en liten stund, ta en promenad och bara ta det lugnt. Vi ska båda jobba imorgon, så det passar bra.
Ha en bra fredagskväll! (Men visst känns det som lördag?)






Blondiiiie



Nu har jag äntligen köpt hårfärg. Kanske färgar jag hårtet idag, eller imorgon, eller någon annan dag. Jag får se om jag orkar. Är dock riktigt trött på min hemska råttfärgade utväxt nu, bläää. Den måste fixas innan måndag, så är det bara.
Nu ska jag fika, pusshej.

Tjockis

Idag har jag syndat. På lunchen gick jag och Johanna till restaurangen och köpte mat, samt varsin stor bit äppelpaj med massa vaniljsås. Till en början var det gott och väldigt mumsigt. På slutet fick jag i princip tvinga ner pajhelvetet. Som vanligt tvingade jag mig själv att äta upp Allt, så himla onödigt. Det slutade med illamående och en rund och väldigt spänd mage. Jag rullade resten av dagen. Ångest. För att jämna ut det hela åkte jag raka vägen till gymmet efter jobbet. Ångest borta.

Imorgon ska jag jobba. Alltså ingen öl för mig ikväll, blä. Jag ska vara på hotellet hela dagen, dvs sjukhusets patienthotell. Jag ska se till att gästerna har det bra i sina rum och trivs. Jag ska bädda deras sängar, byta lakan, osv. Det är ganska kul faktiskt. Om inte annat så är det socialt, me like.

Göttgött

Nu åker jag till gymmet och tränar en stund.
Hörs senare.

Total makeover



Godmorgon!
Vad tycker ni om min nya hårfärg? Det känns fortfarande väldigt ovant.. Men jag är nöjd! Det är alltid roligt med lite förändring.

~
Hahaha. Nejdå, jag har bara haft lite tråkigt. Jag är fortfarande blond och jag har fortfarande blå ögon. Tråkig som jag är. Hursomhelst, jag har sovit supergott inatt, som en liten bebis. Nu ska jag bara ta det lugnt, i eftermiddag är det dags för träning.
Vad tycks om mitt härliga hårexperiment? Hmm, jag tror faktiskt att jag förblir blond ett tag till...


Ett stort krull livar alltid upp


Eller varför inte kort och taggigt?


Morotsblondt och missfärgat


Svart och klassiskt


Tantvarning


Rött och eldigt


Vi avslutar med en härlig fläta. Hah. Kanske en alternativ balfrisyr till alla blivande studenter?

LEDIG!

Hej.
Äntligen är dagen slut! Det var längesedan som jag längtade såhär mycket efter att få vara ledig. Det är bara en dag, men ändå.. Så underbart skönt!
Om en stund ska jag lägga på en ansiktsmask, duscha och smörja in mig med brun-utan-sol.Jag kommer vakna upp som en ny människa imorgon; brun, utvilad och superfräsch ;) Eller något i den stilen, haha.

Om en vecka ska jag och Zara göra hårförlängning och det ser jag verkligen framemot. Det ska bli galet kul! :D Fasiken vad snygg man kommer att känna sig sen, wohooo!!

Varför skapar man liv när det ändå ska dö? Varför kommer sommaren när det ändå kommer snö?

Jag kan inte föreställa mig hur jävla hemskt jag skulle må om jag förlorade min lillasyster. Visst, vi bråkar ibland och det händer att jag vräker ur mig saker som jag egentligen inte menar. I efterhand ångrar jag såklart alltid det jag sagt. Jag älskar henne och jag kan inte föreställa mig en värld utan min lillasyster. Jag tror faktiskt inte att jag skulle orka leva vidare om något sådant skulle hända.
Jag sitter just nu och gråter, tårarna rinner nerför mina kinder. Jag kom av en slump in på en blogg där jag hittade den här videon och eftersom att jag är en ganska känslomässig person, så blev jag väldigt berörd.
Malin, som denna lilla tjejen hette var bara 14 år och dog den 3 april i år. Låten är gjord av hennes storebror och jag kan inte föreställa mig den smärta som han just nu tvingas genomlida.
Fjorton år, då har man inte ens hunnit börja leva! Fyihelvete, livet är så jävla orättvist.


Åååkej ?

Ett freak har tydligen flyttat in i vårat kommunhus. Japp, ni läste rätt, helt galet. Kvinnan i fråga är fruktansvärt upprörd över att det har beslutats att man ska avsluta hennes behandlingsplats på familjehemmet där hon bott sedan en tid. Därför tog hon i fredags till drastiska åtgärder. Hon packade ner sängkläder, mat och hund och begav sig till kommunhuset där hon nu "bor".
Whaaat liksom? Man slutar aldrig att förvånas.

Hemma från jobbet

Godmorgon!
Eller vad man nu ska kalla det.. Jag har varit vaken sen klockan fem imorse, så för mig känns det som sena eftermiddagen. Det gick kanonbra på jobbet idag. Jag fick en jävla massa beröm, vilket alltid är kul och piggar upp!

Jag är i stort behov av määäjk app! Jag måste ta mig en tripp till stan så snart som möjligt. Följande måste inhandlas; Mascara, foundation, solpuder, rouge, concealer, eyeliner och läppstift. Ja, ni ser, det är typ en hel sminkväska. Det kommer bli ganska dyrt har jag kommit framtill.. Buhuuu!


090516

Tjena.
Idag jobbade jag mellan klockan sju och tolv, en kort och behaglig arbetsdag alltså. Därefter åkte jag hem och lagade mat och somnade i soffan, hur skönt som helst. Det sägs att en tupplur på 20 minuter ersätter en timmes nattsömn, vilket innebär att jag måste ha tagit igen en sisådär tre timmar vid det här laget. Jag vet inte om det stämmer, men jag känner mig ialla fall piggare.
Om en stund kommer Amanda hit och hälsar på, det ska bli trevligt. Vi ska antagligen ta det lugnt, promenera lite och kanske kolla på någon film. Sen blir det troligen sängen ganska tidigt, vi ska ju båda jobba imorgon.

Jag ber om ursäkt för mitt tråkiga skrivande för tillfället, men jag är helt uttömd på energi och vill inget annat än att få vara ledig och sova ut nu. Men icke. Min hjärna kommer liksom snart att drabbas av någon typ av kortslutning.
Snart har jag jobbat åtta dagar i sträck, ååh Gud låt mig sova! Det finns väl lag på hur många dagar man max får jobba i följd? Fasen, ska nog ta och kolla upp detta snart.

Och appropå inget, Alex Schulman är ju för rolig. Sitter här och fnissar för mig själv, hihihiii. Jag har dålig humor, jag vet.


Sötsötsöt!

Hej.
Hela veckan har jag gått och längtat efter helgen. Och nu när den äntligen är här så är det skit samma, det kunde lika gärna vara tisdag för min del. Jag ska nämligen jobba imorgon. Och på söndag. Och på måndag. Baaaah, när får jag sova?! Jag behöver min åttatimmars sömn, annars förvandlas jag till en riktig bitch. Och jag ligger många timmar minus på den fronten nu kan jag lova, hääärligt. Men pengar är det, nåt så in i helvete! Caash floooow....

Slutar dock tidigt, så något kul ska jag allt hinna med att göra. Jag är grymt sugen på att besöka lite affärer, men jag har shoppingförbud, typ. Jag är nästan säker på att jag kommer att bryta det snart, synsk som jag är. Haha. H&M har som vanligt en massa snyggt att locka mig med. Hittade precis en bikini som jag blev kär i och ja, jag vet att jag precis köpte en. Men varför nöja sig med bara den? Kolla själva. Söt!!


Min vardag

Jobba - Träna - Äta - Sova. Mycket mer orkar jag inte med på en dag. Livet flyter på ganska bra just nu, men det händer inte så mycket. Min tillvaro känns ganska grå och tråkig för tillfället, känner inte att jag har så mycket kul att skriva. 
Måste dock säga att jag är så himla glad för mitt jobb! Det ljusar upp mina dagar. Okej, det är ju inte direkt kul att jobba, men att tjäna pengar och känna sig behövd, det är härligt det. Love it.
Nu ska jag gå och lägga mig, jag känner mig halvt död.
Godnatt på er

Hej hopp

Jag sitter här och äter en banan, en sån där banan som jag egentligen inte tycker är god. Men jag är hungrig, så skit samma. Det är en sån där gul-svart banan, på gränsen till övermogen, det gillar jag inte alls. Jag tycker bättre om när färgen precis har övergått från ljust grön till gul. Perfekt. Det där med att det är insidan som räknas är bara bullshit, ialla fall när det gäller bananer ;D
Nog om bananer. Idag har jag och Robin varit ute och sprungit i det sköna vädret. 3-4 kilometer blev det nog, känner mig väldans duktig :) Det var längesedan jag var ute och sprang och det märktes.. Men skönt var det ialla fall.

Baaaaaaaah, jag måste äta något. Nuuuuu!! Wallawallaaaa!

Universal royalty beauty pageant

Idag blev jag så där riktigt jävla förbannad. Jag läste en tidning på jobbet, där en artikel handlade om Universal royalty beauty pageant. För er som inte vet så är detta så kallade skönhetstävlingar för små barn. Och då menar jag riktigt små barn, alltifrån ett par månader till tio år. De små barnen sminkas, parfymeras och fixas. Löshår och lösnaglar sätts på, ögonskugga och läppstift kladdas på. Ni som har sett Little Miss Sunshine fattar vad för typ av tävlingar jag pratar om. Föräldrarnas mål är att förvandla sina små tjejer till levande dockor på podiet. Domare sitter och bedömer vem som är ful och vem som är vacker, vem som vickar på rumpan bäst och vem som går snyggast. Priset är 5000 dollar. Jag spyyyyr!!! Hur i helvete kan man med att utsätta sin 5-åriga dotter för något sådant? Jag fattar inte. Och vet ni vad de flesta föräldrars förklaring är? "Jo, barnen lär sig tidigt att livet år en hård tävling. De lär sig att ta för sig och bli självsäkra. De kommer att ha nytta av detta på sin första anställningsintervju" 
Och när hade ni tänkt låta era barn vara just.. barn? Jag slår vad om att pengarna går rätt ner i mamsens ficka. Blä.


Vackrast unge vinner

Bikinin är här!

Idag fick jag äntligen hem min bikini, som jag beställde för typ 3 månader sen. Jag är ialla fall väldigt nöjd! Den är jättefin kan jag lova och den passade mig alldeles utmärkt. Push-up-bhn kan dessutom göras om till halterneck, perfekt :)


Kolapopcorn...

Min lillasyster håller på med något lurigt där uppe i köket. Hon gör popcorn. Popcorn med kolasås. Hur äckligt låter inte det på en skala?! Jag misstänker att hon fick sin inspiration förra söndagen, då vi var på släktkalas hos kusinen som fyllde fjortis. Hon fick bland annat en kokbok, där en av efterrätterna var just popcorn med kolasås. Vi smakade och det var... speciellt. Helt okej, men speciellt. Jag menar, popcorn ska väl ätas salta? Det tycker jag ialla fall.

Just a lie.



You can tell me that there's nobody else, but I feel it
You can tell me that your home by yourself, but I see it
You can look into my eyes and pretend all you want
But I know, I know
Your love is just a lie
It's nothing but a lie


Söndag.

Waaazzzup?
Här är läget under kontroll. Förutom att jag är hungrig, så mår jag bra. Vaknade upp hos Kajsa imorse och tog därefter bussen hem. Gick och tränade, helt själv. Och ärligt talat så var det skönt, kände att jag behövde det. När jag tränar glömmer jag för en stund alla problem och jobbigheter. Helgen har varit sisådär som sagt, men nu känns det bättre.
Imorgon börjar en ny vecka, med nya möjligheter. Imorgon är den första dagen på resten av ditt liv. Mohahahaha, fyfan vilket skitsnack. Ialla fall, nu väntar ännu en vecka fylld med jobb, göött!
Bye.


Idag är jag rosa

Jag är inne i en älska-rosa-fas. Igår målade jag mina naglar knallrosa och tog på mig mina rosa converse. Funderar på att köra på det idag med, eller kanske leopardpumpsen? Ja, om jag ska erkänna så är jag nog lite tokig i leopard för tillfället också. Rosa och djurmönstrat, det är fina grejer det, grrr..
Hursomhelst, om en stund ska jag ta bussen till Kajsa. Jag måste komma iväg hemifrån, bortbortbort. Dagen började dåligt, med kaos om jag ska vara ärlig. Jag och min syster kommer verkligen inte överens. Vi bråkar mest hela tiden och idag blev det helt enkelt för mycket. Så jag drar.
Hejdå.




Äntligen får jag måla naglarna igen :D Mitt jobb i köket har tidigare inte tillåtet det. Men nu är jag så kallad "lokalvårdare", vilket innebär att jag får kladda på hur mycket nagellack jag vill. Tjooohej!

My driving licence is here!



Mitt körkort har äntligen anlänt, halleluja :D Jag ser sådär lagom stirrig ut, men det får duga. Körkort har jag ialla fall! Nu känns det som att det är på riktigt. Gött.

Älska dig själv - till en viss gräns

Äntligen är det helg! Jag har längtat sönder mig. Längtan har mest bestått av att få sova och vila, jag är helt uttömd på energi och somnade x antal gånger på bussen hem. Dreglade gjorde jag säkert också, typiskt mig.
Ikväll ska jag göra så lite som möjligt, äta god mat och kolla på någon film skulle jag tro. Kanske kommer Amanda hit en sväng också? Vi får se.

Appropå ingenting, kom av en slump in på en tjejs blogg förra veckan. Jag har aldrig hört talas om bruden innan, men enligt henne själv så är hon värsta bästa bloggkändisen. Aldrig i mitt liv har jag stött på en sån bimbo. I nästintill varje inlägg skriver hon om hur fantastiskt underbar och snygg hon är, hur mycket hon älskar sig själv och hur avundsjuka alla andra är på henne. Seriöst, jag får kväljningar, känner kräkssmaken i munnen. Blä, vidriga människa. Hennes osäkerhet lyser rakt igenom. Du älskar dig själv, visst. Jag slår vad om att du får orgasm varje morgon när du tittar på dig själv i spegeln. För du är ju så jävla snygg och alla andra tjejer är avundsjuka på dig. Självklart är det så. Ärligt talat, en mer patetisk människa är svår att hitta. Och jag tänker inte skriva ut hennes namn. Jag tänker inte hjälpa henne att få fler besökare och "fans" som hon skulle säga.

Med detta menar jag självklart inte att man inte ska älska sig själv, för det är jätteviktigt. Om du inte älskar dig själv kommer ingen annan heller kunna göra det. Jag tycker att jag är söt och fin för det mesta, jag är trygg i mig själv och har inte dåligt självförtroende. Men, jag (precis som de flesta andra) skulle aldrig drömma om att sitta här och skryta om mig själv och säga hur mycket jag älskar mig själv och mitt fantastiska utseende. Vem fan skulle bry sig? Kul för henne, typ. Folk tröttnar. Seriöst, lägg ner med det där egosnacket. Skriv en bok eller nåt.

Ps. Vad hände med våren? Ds.

Jobb, jobb, jobb

Hej.
Känner att det har varit lite dålig uppdatering här på bloggen. Förklaringen är ganska enkel - jag har inte haft tid och lust. Ibland händer det så mycket på samma gång att man knappt hinner med att känna efter. Denna veckan har jag bara jobbat och jobbat, vilket verkligen har tröttat ut mig. Detta låter kanske löjligt, men jag är inte van vid att jobba varje dag, utan mer lite då och då. Så nu är jag trött, jag längtar till helgen! Men fasiken vad gött det är att ha ett jobb med schema och normala tider, alla veckans dagar. Yeah.
Hinner inte skriva så mycket mera nu, ska åka och hämta Zara. Satan i gatan vad trött jag är, döda mig någon.
Ska försöka bättra mig med skrivandet, hörs!

Wallaaaaaa!

Min andra dag på mitt nya jobb på är avklarad. Eller nya och nya, det är ialla fall en annan plats på sjukhuset och andra arbetsuppgifter. Skönt med lite variation. Jag måste erkänna att det är ganska segt, men det funkar. Dessutom jobbar jag efter schema för tillfället, vilket är jätteskönt. Jobb hela veckan, hur gött som helst.
Wellwell, nu ska jag nog bege mig till träningen. Jag orkar inte, men jag tänker fanimig tvinga iväg mig. Förra veckan var jag jättedålig med träningen, så nu måste jag köra stenhårt. Sådeså.
Drar nu, pusshej!


Suck

Vissa människor kan man helt enkelt inte räkna med till 100 %. Det är tråkigt, men jag antar att man måste acceptera de dåliga sidorna hos sina vänner också. Ingen big deal, men vafan, lite respekt tack.

Det är detaljerna som gör det





Jag har länge varit på jakt efter ett par fina leopardskor. Och äntligen har jag hittat dom! Ett par söta pumps för 299 spänn, helt klart värt det. Jag är supernöjd, kommer bli supersnyggt tillsammans med en svart klänning. Yeah.

Kanon!

Vad göra? Grannen har fest, men orkar inte gå över. Jag var där igår, vilket  iofs var mycket trevligt, men idag är jag trött så jag blir nog hemma.
Förövrigt så har de senaste dagarna mest varit fyllda av fest. Torsdagen var lyckad till en början, men sen blev det konflikter och komplikationer vilket ledde till en mindre lyckad utgång. Menmen, trevligt sällskap var det ialla fall! Gick i princip direkt till jobbet efter det, utan någon sömn överhuvudtaget. Och det är inget jag rekommenderar. Att gå trött och bakfull till jobbet är något av det mest idiotiska man kan göra enligt mig, och denna gången var det jag som var idioten. Som sagt: jävligt tung dag. När jag kom hem gick jag över till Kristian och Sarah för lite småfest, det blev mest att slappa och dricka i soffan på altanen. Kalasbra!


Väder: Soool!
Humör: På topp
Klänning: Gina Tricot
Sällskap: Bäääst

RSS 2.0