Jessica Biel !

Dom senaste dagarna har flera personer frågat mig om jag har gått ner i vikt. Jag har blivit förvånad varje gång, eftersom att jag själv inte upplever det så. Men kanske? Jag är ju trots allt ute och går eller springer varje dag. Eller i alla fall alla dagar som jag har möjlighet och tid till det. Anyway, bestämde mig för att väga mig idag efter min promenad och visst har jag gått ner i vikt! Vågen visade -1 kg sedan senast jag vägde mig. Det trodde jag verkligen inte. Fan va glad jag blev !

Detta är min drömkropp, woaaahh:









Myskväll

Nu har jag och Madde bunkrat upp med film och godis till ikväll :) Det blev en thriller, Vägen tror jag att den hette, hoppas att den är bra. 
Jag känner mig alltid lika dålig och hemsk när jag köper nåt onyttigt. Jag skäms nästan när jag står där i affären och plockar åt mig godiset, vet inte varför egentligen.. Idag köpte jag ialla fall lite godis och en cola, men Madde tog nog priset; godis, chips, glass och coca-cola. Hon skulle ha allt, haha. Gött ska det bli ialla fall !



Lördag

Hej!
Idag har jag mest tagit det lugnt och njutit av att vara ledig, finns inte så mycket att berätta. Jag sov ut ordentligt imorse och gick sedan ut och powerwalkade i en timme, jätteskönt verkligen. Det rensar huvudet och frisk luft är ju aldrig fel. Nu ska jag och Madde strax åka iväg och köpa godis och hyra film till ikväll :)

Jag hade riktigt kul igår :) Åkte in till stan vid halv nio och mötte upp Aida, Maz och Sandra. Första delen av kvällen var vi på Charlies änglar, ett mysigt förfestställe som jag inte har varit på innan men som jag säkert kommer att gå tillbaka till. Därefter gick vi vidare till Deep. Dom hade nån sorts "Brazilian Carnivale" med halvnakna dansande tjejer och killar med trummor, men musiken var verkligen hur bra som helst -  R&B all night long, det bästa som finns om man vill dansa!










Utgång !

Nu drar jag in till Göteborg. Det blir utgång med Aida, Maz och några till :D Ska bli jättekul. Skit bara att det ska regna!! Typiskt nu när jag ääääntligen är ledig. Men jag ska njuta av kvällen ändå, weeeeii!
Ha det gött!


Jag just nu.


Irriterad

Dagens konstaterande: Personer som aldrig kan svara i sin mobiltelefon ska fan inte ha en! Baaah.


Sov gott

Pappa har gjort pannkakor som jag ska gå och smaka på nu. Han är så söt min papi :) En mysig avslutning på en seg dag helt enkelt ♥

Blondie.


Jag färgade ju som sagt håret i lördags, eller ja utväxten om man ska vara exakt. Det nyfärgade håret var lite gulare än resten och det gillade jag verkligen inte, men efter två tvättar med silverschampoo är allt som vanligt igen. Gött :) Insåg dock att jag har väldigt ljust hår nu, nästintill vitt. Dock är det inte riktigt lika ljust som det ser ut på bilden, men blond är jag. Superblond. Men det är så jag vill ha det.

Shoppat lite

Hej!
Kom precis ut från duschen och strax är det dags för lite mat :) Efter jobbet åkte jag till Hestrafors och sprang ett varv, jätteskönt efter en dag på jobbet vill jag lova. Jag är alltid väldigt trött och seg efter en jobbdag, jag antar att det beror på att man är inomhus hela dagarna och att luften inte är den bästa. Nu är jag i alla fall hur pigg som helst :)

Det blev inget fiske igår. Lite besviken är jag allt, haha. Vi ska ta det en annan dag då vi har mer tid, åka ut till en mysig ö och sätta oss på klipporna :) Istället blev det shopping och fika med tjejerna istället och det passade mig väldigt bra trots allt ;) Jag köpte ett par solglasögon, en tunika, en spetstopp, ett halsband och en väska. Mycket nöjd är jag.


Det blev en svart väska från Vezzano. Jag har en nästan exakt likadan som jag har använt sönder. Jag tycker att den är världens bästa vardagsväska. Snygg, enkel och rymlig :)

Snuff


Jag är egentligen ingen "Slipknot-brud" men den här låten älskar jag. Fyfaaan va bra den är !


Life is good

Yäääy :) Jag har haft en jätteskön ledig dag idag. Jag, papi och Madde åkte iväg till Falkenberg & Varberg. Vi hälsade på våran farbror som bor i Varberg, åt glass på Tre Toppar och lite annat mysigt. Jag älskar att göra små miniresor på mina lediga dagar och utnyttja tiden till max :)

Imorgon ska jag åka in till Göteborg och möta upp Helena efter jobbet. Hon kom med ett förslag om vad vi skulle göra och för en gångs skull blir det inte bara fika och shopping. Vi ska fiska. HAHA, hon är fööör skön. När fiskade jag senast? 10 år sen eller nåt.... :P Man får väl hoppas att man lyckas få en liten makrill !



På motorvägen hade det inträffat en olycka och vi fick stå stilla i nån timme, så vi roade oss med att ta lite kort i bilen


Det är inte varje dag som man promenerar på motorvägen


Pappa & syster :)


Kaffepaus


Tre toppar har den bästa glassen. Det ser ut som en sörja men fan va good den var!


Kvällens mysoutfit, HAHA. Jag byter alltid om till mysbyxor eller leggings när jag kommer hem, det är det bästa som finns :) Snygg fläck btw, tvätten nästa !


Bloggen.

Bloggen känns bara så sjukt tråkig just nu. Så grå och tom. Det enda jag har gjort dom senaste fem veckorna är att jobba och jobba och jobba. Det är gött men samtidigt tråkigt. Det finns så mycket som jag vill göra men som inte hinns med. Jag kan inte säga att min sommar har varit speciellt händelserik hittills, pga allt jobb. Men samtidigt behöver jag pengarna. Jag jobbar så otroligt mycket och när jag väl är ledig är jag så trött att jag knappt orkar hitta på något alls. Att berätta om mina dagar känns därför inte speciellt kul. Det är inte roligt att läsa om att jag har jobbat, eller tränat. Eller något annat alldagligt. Jag ber om ursäkt för det. Jag har två veckor kvar av mitt semestervikariat och sen väntar lite ledighet. Gud va jag längtar !

Anyway, nu ska jag åka iväg och hyra lite film. Känner att jag förtjänar det efter en lång jobbhelg, dessutom är det världens bästa film-mys-väder idag ! Wiie :)


Blondie


Färgar
 håret!


Grattis älskade vän!!


Jag vill passa på att säga grattis till min underbara vän Kajsa Westberg som fyller 20 idag!
Hoppas att du får en kanondag därborta i Ameeeerika. Jag älskar dig♥


Träna♥

Ooooh vilken skön dag! Har solat och fått en hel del färg, dock bara på framsidan haha. Lite synd att jag inte är ledig imorgon också, för då hade jag solat baksidan också och fått en mer jämn bränna om man säger så ;) Har även hunnit med en springrunda i Hestrafors, hur skönt som helst. Finns det något skönare? Jag älskar att träna! Jag mår bara sååå bra efteråt :)

Strax kommer Elin hit för en promenad och lite tjöt, myyys! Färgningen får nog vänta till imorgon eller nåt.

Ledig

Godmorgon!
Idag är det min lediga dag och det känns riktigt skönt. Jag hade planerat att gå ut och springa efter frukost men det var så kvavt och äckligt i luften att det nog får bli en promenad. Och så kanske jag springer ikväll istället :)
Ialla fall, jag har precis skjutsat upp Madde till bussen och köpt hårfärg, tänkte färga min tråkiga utväxt i eftermiddag! :D
Solen har precis börjat titta fram så nu ska jag gå ut och sola en stund!


Dags för en springtur

Hej!
Jag kom precis hem från jobbet, är helt slut. Imorgon är jag dock ledig och det ska bli helt underbart skönt måste jag säga :) Just nu svider ögonen av trötthet och mina fötter värker.
Anyway, nu ska jag lyfta röven från stolen och ge mig ut och springa med mamma :) Jag känner egentligen inte för det, men jag vet ju hur skönt det är efteråt. Dessutom kan jag då unna mig en god grillad köttbit sen, hah.

All summer long


Detta är den absolut bästa sommarlåten enligt mig, jag älskar den. Den blir aldrig dålig. 
Dessutom har jag en massa fina minnen till den och det är värt mycket ♥


Ett tecken på att man har tråkigt:

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Lite småseg är jag allt
Favoritgodis: Dom där svartaröda stora dödskallarna är goda ;) 
Är det nåt du absolut inte äter: fiskgratäng
Kläder just nu: träningskläder - svarta mysbyxor, t-shirt och sport-bh
Musik just nu: Kid Rock :)
Vad sa du senast: Det kan du väl göra
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: 1800-tal kanske?
Sommarplaner: Jobba och slita. Sen USAAAAA!
Fisk eller badkruka: Beror på humöret och vattnets temperatur
Saft eller alkohol: Gillar inte saft så mycket. Så får väl säga alkohol, till fest :)
Hur många kuddar sover du med: 2
Favoritväder: Sooool !
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Mat för några år, en båt och en fin vän ;)
Spelar du nåt instrument: Nej, men när jag var liten spelade jag fiol, haha
Morgon- eller nattmänniska: Helt klart nattmänniska
Sparare eller slösare: Mitt emellan. Jag älskar att shoppa men kan vara jävligt snål om jag måste
Bästa film: Finns många bra. Nyckeln till frihet är fin :)
Tror på liv på andra planeter: någonstans ja
Kommer du ihåg din första kärlek: Oohja, inget man glömmer direkt
Älskar du henne/honom fortfarande: I wish I did :/
Har du några homosexuella vänner: nepp inte vad jag vet
Tror du på mirakel: jadå, men jag har aldrig upplevt nåt större mirakel ;)
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Absolut!
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Ja, men till en viss gräns..
Ser du på kärleken som ett misstag: Konstig fråga?
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2 - 3
Bio eller promenad: om det är dåligt väder är bio gött, annars väljer jag promenad
Är du kittlig: ja ganska, men jag var mer kittlig när jag var yngre
Snarkar du? Haha, ja det händer
Stjärntecken? skorpion
Rädd för insekter? Nej inte speciellt, finns vissa små äckel dock
Äckligaste insekten: spindlar
Största svaghet: otålig och nyfiken
Det här är jag bra på: jag är omtänksam, glad och bra på att lyssna
Bästa bok? är ingen bokmal direkt, men Twilight-böckerna är bra!
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? att kunna flyga
Vad vill du jobba som? barnmorska :)
Chips, morötter eller godis? godis
Pizza eller hamburgare? McDonalds hamburgare får det bli
Skriver du dagbok? Nej, om inte bloggen räknas som en dagbok? ;)
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Jag är redan piercad. Jag vill absolut tatuera mig - nacken, handleden och foten
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) jag tycker om att ha det städat, men ibland kan det se ut som helvetet
Gungar du på stolen? Nej, men jag gjorde det alltid när jag var liten
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Ja!
Vilken hand håller du gaffeln i? vänster
Är du rädd för blod? Nej inte speciellt. Men i för stora mängder är det inte så trevligt..
Saltar du på maten? ibland
Gillar du att sjunga? Det skulle vara i duschen då hah
Anser du att du är stark? till och från
Brukar du sola? Japp
Vad gör du om du får hicka? sväljer medan jag håller andan
Röker du? Tyvärr
Snusar du? Det händer
Använder du knark? Nej för fan
Kaffe, te eller inget? Både och :)
Har du en besatthet? Nejnej


Okej det där var typ det mest onödiga jag gjort på länge, haha. Nu ska jag duscha och krypa ner i sängen. Jobb imorgon, like always ;)

Drama på jobbet, igen.

Idag kom det in en förvirrad/dement kvinna i köket, tio minuter innan vi skulle gå hem för dagen. Ingen verkade bry sig speciellt mycket om henne utan sa bara till henne att hon var tvungen att gå och att hon inte fick vara där. Inte för att höja mig själv, men jag var i princip den enda som försökte hjälpa henne. Jag ville följa henne till huvudentrén, vilket är ganska långt och jag trodde verkligen inte att hon skulle hitta. Dum i huvudet som jag var vek jag mig för dom andra och vi gav henne bara en enkel vägbeskrivning. INTE BRA.
När vi tio minuter senare står i omklädningsrummet kommer en kvinna som jag jobbar med inspringande och skriker att den gamla kvinnan ligger nedanför lastbryggan med blödande bakhuvud. Hon har alltså gått åt helt fel håll och sedan ramlat baklänges utför lastbryggan! (Vilket var precis vad jag oroade mig för) Jag fick panik och slet åt mig mina saker och sprang ut för att se hur det var med henne. Även här var det i princip bara jag som lyfte på röven. Som tur var hade två män varit där precis när hon ramlade och när jag kom satt hon upp, till min stora lättnad. Dom hade ringt akuten och efter ungefär fem minuter kom ambulansen. Hon var vid medvetande och dom tog hand om henne. Jag hoppas verkligen att hon blir bra och att hon inte skadat sig allvarligt. Jag vet inte vad jag hade gjort om det gått värre.
Dock har jag lärt mig ett och annat på det här. Jag ska aldrig mer ge efter för någon annan och alltid följa mitt hjärta. Jag visste att jag gjorde fel när jag inte följde henne tillbaka till entrén och det ångrar jag nu.


Tänk vad lite smink kan göra ;)


Beyoncé


Pamela Anderson


Jennifer Lopez


Christina Ricci


Jessica Simpson


Britney Spears


Lön, nu tack !!

Gode gud vad shoppingsugen jag är ! Det känns som evighetersedan som jag köpte något och jag längtar sååå tills lönen kommer. Det första jag ska göra är att beställa hem löshår ! Jag har inte använt det på nästan ett år och nu är jag sugen på riktigt långt hår igen. Det är så jäkla fint! Inte för att mitt egna hår är kort, men jag vill ha riktigt låångt hår nu! Och en liten förändring är ju aldrig fel. Jag måste även köpa nytt läppstift, väska (har förstört axelremmen på min favorit) och lite annat smått och gott. Sen ska resten gå till min USA-resa :) Wohooo!


Före


Efter

Håller mig dock till mitt blonda.. även om rött är väldigt fint ;)


Promenad

Hej!
Jag ska alldeles strax ut och gå, känner att jag behöver röra på mig efter helgens bravader. Jag har varit så äckligt onyttig. Festen i lördags var dock riktigt lyckad, jag älskar verkligen hemmafester :) Det är mycket roligare än att gå ut tycker jag! Jag har så roliga jobbarkompisar så det är inte sant. Love it.

Igår var det söndag och "dagen efter" och jag var riktigt seg och onyttig. Jag åt både McDonalds, pizza och godis - på en och samma dag. HAHA! Så jävla vidrigt, känner mig flötig ända in i benmärgen. Jag äter nästan aldrig sån skitmat annars men igår satte suget in och nöden har faktiskt ingen lag ;) 
Jag ska därför ut och bränna lite kalorier nu, ha det gött sålänge :)

Hårsnack

Nu har jag duschat av mig och ska kolla ut kläder till ikväll. Jag tvättade håret igår så jag struntade i det idag. Jag har världens fulaste duschmössa som jag brukar ha på mig för att håret inte ska bli blött, den är rosa och gul och ska föreställa en muffin med massa strössel och ett stort körsbär på toppen. Den är så jääävla ful och jag skrattar varje gång jag ser mig själv i spegeln, haha!

Appropå hår, när jag klippte mig senast så sa min frisör till mig att man bara ska tvätta håret en gång i veckan, mer behövs inte. BULLSHIT sa jag. Jag skulle aldrig stå ut att gå med otvättat hår i en vecka, där går min gräns. Det spelar ingen roll om att det är bra och att det motverkar slitet hår. Jag skulle inte stå ut. Jag tvättar mitt hår var tredje dag och det funkar utmärkt för mig.


Wheels and wings


Jag och Zara på Wheels and Wings förra året, alltså för exakt ett år
sen. En helt galen och jävligt rolig helg. Kommer ihåg att jag blev
jättesjuk dagen efter att vi kom hem, men det var det värt ! Hade
gärna åkt dit i år igen, men så blev det tyvärr inte.


Ledig !

Godmorgon!
Idag har jag min första lediga dag på länge och det är min första lediga helg på tre veckor, såå underbart skönt :) Jag sov ut lääänge och nu mår jag kanon. Är dock lite trött efter gårdagens lilla utgång, jag och Moa satt ute på min altan och drack rosé och sen åkte därefter in till stan och mötte upp Elin, Johanna och Louise. Vi gick till Viktoria och satte oss, det blev bara en öl för min del men mysigt var det :)
Ikväll kör jag dock på full gas!! Ska hem till Christoffer på hemmafest, det ska bli riktigt kul!! :D

Duschen nästa !


Life

Jag tänker mycket, för mycket skulle jag tro. Igår när jag skulle sova så låg jag och tänkte på varför jag inte är 100 % nöjd med mitt liv. För det är jag inte, tyvärr. Jag känner mig ofta ensam även om jag har en massa underbara vänner och en jättefin familj. Om man ser det ur den synvinkeln så är jag verkligen inte ensam. Jag har vänner och familj, men ändå så saknar jag något. Och jag vet precis vad det är. Jag vill verkligen träffa någon och bli kär igen. Jag hatar att vara singel, hatar hatar hatar. Jag är inte desperat och jag kastar mig aldrig in i något, absolut inte i ett förhållande. Det kommer jag aldrig göra, men jag är så jävla trött på att vara "ensam". Jag vill bli käääääär, för det är fanimig den bästa känslan i hela världen !


Onsdag

Hallooo :)
Jag ska alldeles strax gå och lägga mig, är jättetrött och ska upp och jobba äckligt tidigt imorgon. Kom hem från Göteborg för en stund sen, jag åkte in dit efter jobbet och tog en fika på Vanilj med Hellis, Aida och Soso. Jättemysigt och gott, jag åt en rabarberpaj och en smoothie :) Det är så härligt att bara ses och prata av sig och skratta, även om det bara är för några timmar. Vad skulle jag vara utan mina vänner? 

I helgen är jag ledig och fan vad skönt det ska bli! Jag ska verkligen njuuuuta till 100 %. Sola och festa är mina planer :D








Sov gott/ T


24 dagar kvar


Snart ses vi älskling !


Love this song


Skövde nästa!

Hej!
Nu är jag äntligen hemma från jobbet. Dagen har varit ganska seg, jag har varit trött och dessutom började dagen dåligt. Jag försov mig. Hade råkat ställa klockan på 06:50 när det egentligen skulle vara 05.45, smart..

Nog om det! Imorgon är jag ledig och fyfan vad underbart det ska bli! Ikväll tar jag tåget in till Göteborg och möter upp Zara för att åka upp till Skövde :) Vi ska till Skara Sommarland imorgon och busa! WOHOOO!! :D Haha.
Dooock missar jag mer än halva matchen ikväll, riktigt tråkigt :/ Jag hoppas att Spanien vinner, men jag har en känsla av att Holland tar hem det. Vi får se.. :)

Nu ska jag ta en dusch och fräscha till mig.

Löpning och bad

Yääääy, vilken skön kväll det har varit. Ovanligt lugnt för att vara jag måste jag nog säga.. Haha. Löpningen gick kanon och badet i sjön efteråt var underbart skönt :)
Jag har verkligen börjar gilla det där med att vara ute och springa. Jag och Zara funkar så bra ihop också, vi har exakt samma tempo vilket är jätteskönt :)
Jag har jag duschat och fräschat till mig och nu är det faktiskt läggdags! Jobb jobb jobb väntar imorgon! Känns nästan som att jag bor på sjukhuset ;)
Sov gott!



Run bitch run

Hej!
Vilken värme! Och självklart så har jag jobbat hela dagen, vad annars liksom? Men skit samma, får gör det bästa av det. Ska åka och hämta Zara strax, vi ska ut och springa! Därefter blir det nog ett bad i lagunen, det lär ju behövas ;) Hoppas att det går bra, det är ju sjukt varmt!

Boooring

Blääää jag hatar verkligen att vara ensam. Jag ska som sagt upp tidigt och jobba imorgon så jag känner inte att jag kan vara ute och ränna ikväll. Dessutom är jag helt ensam hemma, mamma och pappa sover på sommarstället så det är verkligen tomt här. Ibland kan det vara skönt att vara själv, men ikväll känner jag inte alls för det. Baaaaaaaaah!
Menmen, jag ska nog sätta på en film och sen gå och lägga mig. Fan vilken seg fredag.
Pusshej.


My hair


Saknar mitt riktigt långa hår otroligt mycket. Någon riktig hårförlängning
blir det nog inte igen på ett bra tag, men jag funderar starkt på att beställa
hem nytt fint löshår så fort jag får lön. Jag älskar verkligen långt hår !


Fredag

Hej!
Kom hem för en stund sen, jag har jobbat hela dagen och är helt slut nu.. Dagen har varit väldigt rolig och givande trots allt :) Jag har stått i kassan i restaurangen hela dagen, vilket jag tycker är skitkul. Jag älskar att lära mig nya saker. Dessutom var jag "lärare" åt en ny tjej på morgonen. Jag blir ofta placerad tillsammans med dom nya nuförtiden och det känns ju ganska positivt måste jag säga :) Jag känner verkligen att jag klättrar uppåt på karriärstegen! HAHA ;D

Igår var jag och Zara ute och sprang och det var verkligen skönt. Vi trodde nog båda att det skulle gå ganska dåligt men vi klarade det fint, stannade inte en enda gång. Så jävla bra :D Gött som fan var det, hoppas på en repris imorgon efter jobbet.

Några bilder från i onsdags:






I love music

Hej!
Jag är fortfarande hemma hos Amanda :) Vädret är verkligen skit idag, så vi bestämde oss för att vara hemma och ta det lugnt istället för att åka iväg. Regnet kan verkligen förstöra, blää.
Igår hade vi ialla fall jättemysigt! Vi satt uppe till fyra och bara snackade och lyssnade på musik. Hur skönt som helst verkligen :) Innan det var vi i Borås och fikade på Viskan med Elin, Moa och Johanna, mycket trevligt.

Just nu sitter jag och lägger in en massa musik i min ipod. Har inte orkat göra det tidigare men nu har jag verkligen tröttnat på skiten. Jag laddar inte ner längre men nu har jag fått en massa musik från Amanda som jag håller på att fixa med.
Ikväll blir det nog en powerwalk, känner att jag behöver röra på mig lite. Jag älskar att vara ute och gå med bra musik i öronen :)

MYYS!

Hej!
Sitter hemma hos Amanda och myser i soffan med popcorn och världens goste vin :) Vi är båda lediga imorgon så vi passar på att njuta. MYYYS!! :D Imorgon får vi se vad vi hittar på, men något kul ska det nog bli. Om det inte blir för mycket vin då :P Haha.

Ha en fin kväll alla för det ska jag ha :)

Love the way you lie


Fan så bra den är. Jag får gåshud.


Mys !

Godkväll :)
Jag kom precis hem från Borås. Har varit hemma hos Maria hela kvällen med några tjejer från jobbet. Hur trevligt som helst! Det bjöds på kex & ost, vindruvor, jordgubbar och massa annat gott! Plus skvaller i massvis såklart :) En superskön sommarkväll helt enkelt, sånt borde man göra oftare :)


Filmkväll

Hej :)
Zara ringde precis och frågade om jag ville hänga med till Emelie och kolla på en skräckfilm, och jag har inget för mig just nu så varför inte? :) Måste få i mig nåt att äta innan jag åker bara, är ganska hungrig känner jag nu.. Det blir nog en pulverdrink och en frukt, hinner inte fixa något ordentligt.

Pusskram hela dan

Taggad på fb


Haha, skrattar varje gång jag ser den här bilden


Ledig

Godmorgon!
Idag är jag ledig :) Jag passade på att sova ut ordentligt för jag var verkligen jättetrött igår, somnade i soffan framför tvn och fick släpa mig till sängen. Nu känner jag mig ialla fall riktigt utvilad och pigg, härligt.
På tal om annat, jag tror fanimig att jag är synsk eller nåt - sa jag inte att det skulle vara dåligt väder när jag är ledig? Vad är det inte då?? MOLNIGT och svalt! Jag som hade planerat att ligga ute och sola hela dagen :( Typiskt.

Igår blev det världens bråk på jobbet. Det var verkligen skitjobbigt och nu känner jag inte alls för att jobba imorgon.. :/ Hoppas att det löser sig, snart.

Nej nu ska jag gå ut och ta en promenad! Ha det gött.
Pusskram.


Hot hot hot!

Ni måste ju tro att jag är schizofren eller nåt. Ena dagen skitledsen och nästa jätteglad. Jag är inte sjuk, det har hänt mycket det senaste bara. Både bra och dåliga som sagt.

Anyway, herregud vad varmt det har varit (och är) idag. Det känns som att man är i Turkiet eller nåt, helt galet. Men ag tänker inte klaga, det är gött. Dock har jag jobbat hela dagen så jag har bara kunnat njuta av värmen under rasterna :/ Men dagen har varit riktigt bra och rolig trots allt. Vi är en massa unga som jobbar i helgen, både i köket och på transport :) Jag fick köra Emils truck och det var fan så mycket roligare än mina arbetsuppgifter, haha. Tror att jag ska satsa på det istället ;)
Nog om det, nu ska jag ta en dusch, grilla lite och därefter blir det nog fotboll skulle jag tro :) En lugn kväll alltså, börjar ju sju imorgon.


Gött !!

JAAAAAAA :D Detta är ta mig fan den bästa jag hört på länge. Känner mig lugn och glad på alla sätt och vis. Jag tänker inte berätta varför, bara att jag är så jävla glad. Tack M.
Skadeglädje är den sanna glädjen. Yes it is!!


Jobbhelg nästa

Eclipse var underbaaaar! Bättre än dom båda första tycker jag :D Första filmen brukar vara svårslagen men jag tycker att den var bättre ! Nu ska jag köpa den sista boken och läsa den innan filmen kommer, ooooh jag längtar redan :)

Dagen idag har varit bra. Finns inte mycket att säga, jag har jobbat. Sov dåligt som fan inatt, eller rättare sagt inget alls, så jag har varit äckligt trött idag. Och nu ska självklart värmen komma i tid till min jobbhelg. Jävligt passande. Jag skulle ge mycket för att få ligga ute i solen imorgon. Med några kalla öl, mmmm :) Men det får väl bli om två veckor eller så, fast då regnar det väl. Det ger jag mig fan på. Haha. Är en riktig pessimist just nu känner jag . 

Nej nu ska jag grilla lite på altanen. Take care.

Eclipse

Okej, nu mår jag bättre. Jag har gråtit ut alla tårar, druckit en massa kaffe, sminkat mig och fixat håret. Jag tycker alltid att det känns bättr efter att man har gråtit och smink och hårprodukter kan göra underverk ;)

Nu ska jag ialla fall bege mig in till Göteborg och se Eclipse med Helena och några andra. Jag hopps att det ska få mig på bättre humör.



I måndags. Jag ser ialla fall glad ut.

.

Skrev ett långt inlägg om hur jag mår, men det lät inget bra så jag raderade skiten. Är ledsen och arg. Fan jag vill slå någon.


RSS 2.0