You can keep your black and redheads, you can keep your brunettes too

Helluuu :D
Har precis lagt i hårfärg i håret, så sitter här och väntar på att få skölja ur det. Fick damp på min tråkiga utväxt, så köpte hårfärg igår. Så nu blir det blondii ! Är ganska sugen på en förändring, som att färga håret mörkare eller något i den stilen. Men jag vågar inte, är alldeles för kär i mitt blonda hår. Haha.

Idag har jag varit i Göteborg med Zara och shoppat :) Det blev en längre tröja, bh+trosor och en sjal från Gina Tricot. Hittade även min älsklingsjacka :D Wiiiii! Ganska dyr, men det var den absolut värd. Yeaah!
Alltid lika mysigt att umgås med Zara, bästaste vännen min. Imorgon tar vi över hennes systers lägenhet i Borås och kommer sova där i tre dagar. Då blir det till att shoppa, äta gott, gå på bio och kanske simma.. Det ska bli nice.

Igår var det middag hos Angelica. Hon ska åka till Branäs och jobba som skidlärare, vilket jag tycker låter skitkul. Funderar på att göra något liknande nästa år.. Jag som älskar att åka snowboard och skidor. Längtar faktiskt redan lite till Sälen! :D
Hursomhelst så var kvällen lyckad, maten god och trevligt sällskap. Därefter bar det av till Park Lane, där det var Gaykväll dagen till ära. Rolig upplevelse måste jag säga.
Nej, nu ska jag gå och skölja ur färgen!


Tänd ett ljus och låt det brinna, låt aldrig hoppet försvinna

Åsa på jobbet säger att jag är ett litet ljus. Hon tycker att jag är uppiggande. Jag känner mig mer som ett regnmoln. Men det är ju bra att man kan glädja någon på denna planet. Appropå jobbet, så tappade jag en kaffekopp idag. Den gick inte sönder, Ann-Marie sa att jag fick önska mig något. Det gjorde jag, men jag tror inte att det kommer att slå in... Haha.
Förresten så var det en bra dag på jobbet idag. En trevlig dag! Men nu är jag trött, så det ska bli riktigt skönt att vara ledig imorgon! Då ska jag vara med Zara :D Mycket trevligt.
Nu blir det till att dra iväg till träningen om en stund, pusshej!

Gymma?

Pratade med Moa precis. Hon frågade om jag är sugen på att börja gymma med henne. Och jag är ganska pepp på det faktiskt! Kände det nu. Skulle vara gött. Innan har det tagit emot pga att jag tycker att det är så dyrt, men vafan.. Något bra måste man ju göra för pengarna. Såååå, kanske blir det gym för mig framöver ;D

Cash cash cash

Snart kommer lönen för min del, närmare bestämt på torsdag. Yääääs! Den är efterlängtad kan jag lova, mitt konto är så gott som tomt. Men inte länge till! :D Jag hoppas att jag och Zara kommer iväg till Göteborg på fredag, julshopping och mys blir det allt i sånna fall. Just nu känns det som att det är massa saker som jag vill ha, gaah. Dessutom ska pengarna självklart räcka till alla julklappar med...

1. JULKLAPPAR !
2. Ny vinterjacka (röd och jättegosig ska den vara)
3. Lockigt löshår (eftersom mitt hår faktiskt egentligen är ganska lockigt. Skönt att slippa platta ibland)
4. Volympulver till håret från Osis+ (det gör underverk för tråkigt hår, promise!)
5. Foundation!
6. Pennvässare till kajalen
7. Snygga stövlar (som inte läcker in!!!)
8. Nya kläder (aldrig fel :D)


Blink 182 - What went wrong?

I'm sick of always hearing,
All the sad songs on the radio
All day, It is there to remind an over sensitive guy,
That he's lost and alone, Yeah.

I hate our favourite resturant, our favourite movie, our favorite show,
We would stay up all through the night,
We would laugh and get high,
And never answer the phone.

I can't forgive,
Can't forget,
Can't give in what went wrong,
Cause' you said this was right,
You fucked up my life.

I'm sick of always hearing,
Sappy love songs on the radio,
This place is fucking cursed in it's plague,
And I can't ever escape when my heart it explodes.

I can't forgive,
Can't forget,
Can't give in what went wrong,
Cause' you said this was right,
You fucked up my life.

I'm kicking, out fiercly at the world around me,
What went wrong
I'm kicking, out fiercly at the world around me,
What went wrong
I'm kicking, out fiercly at the world around me,
What went wrong
I'm kicking, out fiercly at the world around me,
What went wrong

I'm kicking.

En månad kvar till julafton !

Idag har varit en himla skön dag måste jag säga. Jag fick sova länge, gick och jobbade några timmar och avslutade sedan dagen med ett gött träningspass. Perfekt.
Ikväll har vi druckit glögg här hemma, blåbärsglögg. Jättegod! Det är verkligen så mysigt att sitta inomhus i soffan när det snöar ute. Och det är ju så fint ute just nu, vitt och härligt. Jag hoppas, hoppas att snön ligger kvar en månad till, så att vi får en riktigt vit jul. Det skulle vara fint :D Förövrigt så ska jag redan nu försöka få lite julstämning, för det har jag ofta så svårt med. Förra året var så otroligt stressigt med skola och allt, så jag hann aldrig känna av någon vidare julstämning. Detta året ska bli annorlunda. Jag ska börja julmyset redan nu, en månad i förväg. Sådeså.
Njaae, nu ska jag gå och fortsätta kolla på Filip och Fredrik och när de super sig fulla på jobbet. det är underhållning det. Halleluja.

Arn - Vid rikets slut

I helgen var jag på bio. Kollade på den andra Arn-filmen, Vid rikets slut tror jag att den heter. Och den var riktigt bra! Jag har i och för sig inte sett ettan än så jag har inte så mycket att jämföra med, men jag kan absolut rekommendera denna. Och eftersom uppföljaren oftast brukar vara sämre, så ska jag garanterat se den första med. Jag är inte så kräsen när det gäller filmer, kan titta på det mesta. Filmer som utspelar sig för längesedan, som den här, tycker jag mycket om. Vet inte varför, men det är intressant tycker jag. Jaja, den var bra i alla fall :)

Hmm

Nu borde Therese sova. Ja, det borde hon faktiskt göra. Men det gör hon inte. Hon sitter här och segar. Varför?
Fast, egentligen spelar det ingen roll, för jag börjar inte jobba förrän vid ett imorgon. Hur skönt är inte det? :D Dessutom sov jag ut riktigt ordentligt imorse, gööött :D

Förresten så hatar jag Västtrafik. Jag har glömt att berätta om lördagens lilla incident. Men fan vad arg en buss kan göra en. Det var som sagt i lördags och jag skulle ta bussen in till stan för att träffa Aida, Helena och Soso. Det var svinkallt ute, ja Riktigt kallt. Så när bussen kom blev jag överlycklig. Men istället för att öppna dörren, vevar busschaffören försiktigt ner fönsterrutan: "Tyvärr så är bussen full, det finns ingen plats för dig. Jag är verkligen ledsen, men det har varit kaos hela dagen. Extrabussen är tyvärr också full. Jag beklagar. Hejdå."
Och så körde bussen iväg mot Göteborg, medan jag snopet stod kvar och tittade. Jag måste säga att det kändes ganska förnedrande när alla passagerare satt och glodde ut genom fönsterrutorna.
Bajs på dom. 

Yäyä, nu ska väl jag försöka sova. Godnatt.

1 år <3


Idag är det ett helt år sedan morfar dog. Ett helt år. Det har gått snabbt, fast på ett konstigt sätt. Det känns fortfarande väldigt nyss som jag träffade honom, men samtidigt som en hel evighet. Det är svårt att beskriva.. Jag kommer i alla fall ihåg väldigt tydligt sista gången som vi sågs. Det var på min 18-årsdag förra året, alltså för exakt ett år sedan och en vecka. Det var en fin dag. Mormor och morfar kom och överraskade mig efter skolan med tårta och presenter. Det var verkligen jättetrevligt. Inte anade jag då att det skulle bli sista gången som jag träffade och pratade med honom. Sista gången som jag kramade honom. Och tur är väl det, att jag inte visste vad som skulle hända exakt en vecka senare. Jag är glad för att jag fick lära känna honom, och stolt över att han var min morfar. Världens bästa morfar. Och jag saknar honom, jag saknar honom jättemycket. Men saknaden gör inte längre lika ont, men den kommer alltid att finnas där.

Idag träffades därför allihopa, för att minnas morfar.. Vi åt god mat, åkte till graven och la dit massa röda rosor och umgicks. Det har varit en bra dag, en fin dag. Och vi saknar dig. Jättemycket!

Du finns föralltid med mig, alltid, alltid. Jag älskar dig.

Fäääst

Idag blir det fest :D Med bästaste Zara såklart. Det kommer att bli gött kul kan jag lova, som alltid! Nu ska jag göra mig fin som en docka.. eller nåt. Haha.
Puss.


Yeaaap!


L L


Hennes hår är fint och jag är avundsjuk.
Hela hon är fin förresten. Men hennes hår.... Gaah, ge mig det.

Lite ångest hit och dit

Idag fick jag lite ångest. Töntig ångest, över att jag har blivit så dålig på att hålla igång. Jag tycker verkligen att det är skitsvårt att ta mig till träningen nuförtiden. Och när man har jobbat en hel dag så är man ju ganska död faktiskt.. Eller så är det bara något som jag skyller på, för jag tränar inte så mycket mer när jag är ledig. Haha. Allt började när jag blev sjuk i den här jävla hals-skiten, för innan dess var jag riktigt duktig. På vårdcentralen sa de att det var luftvägskatarr, men jag tror inte det faktiskt. För hostan är inte borta, sådeså!! Dumma inkompitenta (? stavas det så?) läkare.
Ikväll ska jag i vilket fall som helst iväg till träningen, för att motarbeta lilla herr ågren som är på tillfälligt besök.
Shooo!

Som jag hade dig förut

Jag kan inte glömma, det går inte. Det är så jävla svårt. Det går inte en dag utan att jag tänker på honom, inte en timme. Och nu har jag dessutom börjat drömma en massa, varje natt drömmer jag. Och i alla drömmar finns Han med. Är det inte sorgligt? Att en människa ska kunna påverka en så otroligt mycket. Aldrig trodde jag att det skulle göra så ont om du lämnade mig, om du lämnade mitt liv. Men Gud så fel jag hade! Det gjorde 1000 gånger ondare än vad jag någonsin kunnat föreställa mig. Och vissa dagar har jag undrat hur jag ska orka fortsätta. Men här är jag, det har snart gått två månader och här är jag. Mitt liv fortsätter, sakta men försiktigt fortsätter det att rulla på. Och för varje dag mår jag nog lite bättre, hoppas jag.
Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut.

Trötthet

Hej bloggen ;)
Det var ett litet tag sedan som jag skrev sist.. Och idag klagade Mona lite på mig dessutom, haha. Så jag kände att jag var tvungen att visa att jag lever i alla fall. Grejen är den att jag har jobbat och kommer att jobba hela denna veckan måndag-fredag, vilket leder till att jag varken har tid eller ork att sitta här. Tyvärr.
De senaste dagarna har jag varit så otroligt trött! Har inte orkat göra mycket alls faktiskt, det blir mest jobba, komma hem, äta och sova. Så mycket roligare blir det inte. Dessutom gör datorn mig deppig och jag tycker mest att det är jobbigt att sitta här, men samtidigt är det skönt att få skriva av sig här då och då.
Idag har jag varit på utbildning med jobbet, det var en kurs som anticimex höll i. Det pratades om salmonella, råttor, personlig hygien, osv. Jag kände verkligen hur jag utvecklades! Wow.. Haha. Nej, men det var faktiskt lite intressant. Imorgon är det vanlig jobbdag, men jag börjar inte förrän vid ett, vilket betyder soovmorgon, härligt! Åååh, jag älskar att sova! Det är det bästa som finns och det skönaste jag vet :D Eller ja, näst bästa då.


<3

Du får inte

Du får inte knacka på min dörr, om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn och börja kalla mig för din
Du får inte vandra på min väg, utan att visa mig ditt mål
Och inte stjäla av min godhet för att fylla upp ditt hål
Du får inte riva mina murar som jag omsorgsfullt har byggt,
om du inte skyddar mina drömmar, så att jag kan sova tryggt
Du får inte ha mig som en dröm, när jag vill vara din verklighet
Du får inte säga att du hoppas, om du inte tror du vet



Grattis till mig själv :D

Idag fyller jag år, wohooo! :D Grattis grattis till mig själv. Hela 19 år och jättestor blir jag ;) Känner mig fortfarande
Mormor har sovit här i natt och vid tre kommer resten av släkten för att fira mig.. Och pappa med såklart, han fyllde ju år den 5 november :)


19 år idag


Fredagen var för övrigt helt CRAZY! Allt började väldigt bra med en jättemysig och supertrevlig middag :D Det var så kul att alla kunde komma. Det var en liten tillställning med mina närmaste och totalt blev vi nio personer. Jag, Zara, Kajsa, Amanda, Elin, Moa, Helena, Soso och Alina. Det var skitkul verkligen. Jag hade lagat mat och gjort fint, så kände mig riktigt nöjd. Jag var lite orolig för hur det skulle funka mellan Zara och Amanda som har haft en liten "fight", men det gick riktigt fint och de kom bra överens. Ingen catfight här inte, härligt! Haha. Som sagt, allt var jättelyckat :D Tack tjejer för en helmysig kväll!

Framåt tio-tiden så var det dags för oss som skulle gå ut och fortsätta festen att ta bussen till Göteborg. Redan då visade det sig att vissa hade fått i sig lite för mycket och resan in till stan blev ett rent helvete. Kaos skulle jag vilja kalla det. Aldrig har jag känt mig så förvirrad och rädd på fyllan, helt ärligt. Kajsa mådde skitdåligt och en tjej kom fram och muckade med mig, vilket ledde till att hon och Alina började slåss. När Zara upptäckte detta gick hon bak i bussen, förbannad och full och ett slagsmål satte igång. Hahahaha. Att inte alla blev avkastade!! När vi kom till Delsjön var jag helt panikslagen, så jag ringde mamma och pappa som hade varit i stan på kvällen och gått på bio. De lovade att hämta mig och Kajsa på centralen. När vi klev av bussen fortsatte bråket med sparkar och slag, helt fuckat. Hahahahahaha. Det hela slutade med att jag och Kajsa åkte hem, medans Zara och Alina fortsatte till Park Lane. en helt sjuk kväll med andra ord. Min födelsedag får jag fira med utgång en annan gång :D


(L)


Smile!


Soso, Hellis och Amanda


Paketöppning :D


Roligaste bilden


Haha!


Diskussion..


Jag älskar er! <3

Beyoncé - If I were a boy




If I were a boy, even just for a day
I'd roll out of bed in the morning and throw on what I wanted and go
Drink beer with the guys, and chase after girls
I'd kick it with who I wanted and I'd never get confronted for it
Cause they stick up for me

If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed

If I were a boy, I would turn off my phone
Tell everyone it's broken so they think that I was sleeping alone
I'd put myself first and make the rules as I go
Cause I know that she'd be faithful, waiting for me to come home
To come home

If I were a boy
I think I could understand, oh-oh-oohh-oh
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed

It's a little too late for you to come back
Say it's just a mistake, think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you
You got it wrong

But you're just a boy
And you don't understand (yea, you don't understand, oh!)
How it feels to love a girl someday
You wish you were a better man
You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Because you've taken her for granted
And everything you had got destroyed

But you're just a boy

Girls :)

Nu har jag gjort klart efterrätten till ikväll och städat lite :) Känns bra. Ska snart sätta igång med pastasalladen med. Blir nog kanon tror jag :D Tjejerna kommer vid sex-sjutiden, så då ska allt var fixat och klart! Jag hoppas att Kajsa kan komma lite innan, så kan vi göra iordning det sista och göra oss fina tillsammans, wiiiii. Måste kanske ta mig upp till affären och köpa lite snacks och grejer, men orka i det här vädret.
Det ska faktiskt bli riktigt kul ikväll, har inte träffat många av dom på ett bra tag. Äta gott, dricka och ha trevligt. Nej, nu ska jag fortsätta med allt!

En liten tråkig lista...



Senaste:
1. mening du sa: 
ses sen, pusshej
2. personen du pratade med: mamma
3. du fick sms av: Kajsa
4. du kramade: Zara?
5. Kläder: världens slappaste.. gråa mjukisbyxor och pappas tjocktröja

Imorgon:
7. är det:
PARTY som gäller :D
8. planer: fixa mat tills imorgon

Favorit:
10. nummer:
12
11. färg: rosa :)
12. årstid: sommar & vinter

Frågor & Svar:
13. saknar du någon?
Yes
14. humör för tillfället? sådär bra
15. det första du gjorde i morse? gick på toa
16. vad åt du sist? pasta med prinskorv, haha
18. tror du på distansförållanden? det kan funka, men är nog ganska påfrestande för båda parter..
19. vem tänker du på just nu? ingen faktiskt
20. tror du att personen tänker på dig med? nej, det blir väl lite svårt?
21. vart reste du sist? Turkiet
22. vad gjorde du igår kväll? var med Zara
23. liknar du din mamma eller pappa? Pappa tror jag
24. ler du ofta? ja det tror jag väl, men det beror väl på humöret
25. kärlek, skönhet eller kreativitet? kärlek låter fint
26. önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? nej, aldrig
27. i vems säng sov du i igår natt? jag sov jämte mamma :P
28. vilken färg har din tröja? svart

Sorg:
29. har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?
Ja..
30. har du någonsin gråtit dig till sömns?  japp
31. gråter du när du skadar dig? om det gör riktigt jävla inihelvetes ont så

Lycka:
32. är du en glad person?
ja, oftast. jag brukar vara det i alla fall.
33. vad gör dig glad? mina vänner, min familj
34. önskar du att du var lyckligare? ja
35. är lycka överskattat? Nej, verkligen inte!
36. kan musik göra dig glad? OM den kan, musik är underbart

Kärlek:
37. har någon annan än din familj sagt "jag älskar dig"?
  Ja :)
38. har du någonsin sagt "jag älskar dig" och menat det? Japp
39. har du haft sex? Ja.
40. är du nöjd med det? ?? Ja det är väl klart
41. har du haft sex utomhus? Ajjemän :)
42. har du varit kär? Ja det har jag
43. tror du på kärlek? jag försöker

Hat:
44. har du varit så arg på någon så du börjat gråta?
ja, som fan.
45. har du blivit sviken någon gång? Ja det har jag blivit..

Skolan:
46. gillar du skolan?
Nepp, det tråkigaste som finns
47. favoritämne? Jag sa ju att jag inte tycker om skolan,, så jag har inget favoritämne
48. värsta ämne: Filosofi, utan tvekan
49. har du spytt i skolan nån gång? Nej, blä
50. är skolmaten god? Den var helt okej på gymnasiet, på högstadiet smakade den pungråtta
51. vem hatar du verkligen? Jag hatar ingen faktiskt, fast det finns några speciella som jag tycker Väldigt illa om
52. har du någonsin gjort en hat-lista? Haha, nej!
53. är du en mobbare? nej, absolut inte, jag är en ängel förfan





Seeeegt

Idag har varit en riktig segdag. Jag har varit med Zara större delen av dagen och vi har bara degat, skönt iofs. Vi är bra på det nu, haha. Men vad ska man hitta på? Gud har ju pissat ner från sin plats i himlen hela dagen lång. Då har man ingen större lust att ta sig ut och hitta på något. Någon bra bio gick det inte heller idag, så det struntade vi i.
Imorgon ska jag in till stan på morgonen och ha körlektion. Kanske blir det även lite shopping, för jag har verkligen ingenting att ha på mig på fredag. Nada. Jaja, vi får se hur det blir med den saken.
Nu ska jag sova, puss & godnatt


Regn, regn och ännu mera regn.

Vilket skitväder det är idag, riktigt depp! Uscha.. Regn som öser ner är inte det bästa för humöret. Tänk om det istället hade varit massa vit snö som hade fallit från himlen, vilken skillnad det hade varit. Så mysigt! Jag tycker om sommaren och vintern mest, höst och rusk är tråkigt. Men det kan samtidigt vara väldigt mysigt att sitta inne och kolla på en film och mysa samtidigt som regnet vräker ner utanför. Men idag känns det inte ens mysigt, inte alls.
Idag sov jag ut, länge länge. Jätteskönt och välbehövligt. Jag har inte fått sova ordentligt sedan i lördags, så nu passade jag på :) Inget jobb, bara min sköööna säng och jag. Jag har även hunnit få i mig lite frukost och tagit en varm dusch, så nu är jag pigg. Nu ska jag lämna den här skitdatorn, som egentligen bara gör mig nere. Orkar inte sitta här, pusshej

Grattis plutten


Grattis till världens bästa Kajsa som tog körkort idag!
GRATTIS GRATTIS GRATTIS ÄLSKLING! :D
Du är bäst och du klarar allt

Back

Halloooo.
Det var några dagar sen jag skev nu.. Jag har inte haft lust och ork på några dagar, lite dåligt av mig. Men som sagt, jag har inte haft någon skrivlust. Det kan vara så otroligt skönt att skriva av sig ibland, men den känslan har jag inte haft det senaste. Sorry. Dessutom har jag jobbat en hel del de senaste dagarna, så det har inte blivit så mycket tid över för något annat. Jag känner mig tom, som en ekande ihålig plåtburk. Haha. Dålig jämförelse.

Just nu känns allt lite bättre. Det känns nästan som att det börjar ske en förändring inom mig, de senaste dagarna har jag knappt tänkt några jobbiga tankar. Och så fort som de dyker upp, trycker jag bort dem. Det känns så bra, för tillfället. Jag klarar mig utan dig. Det vet jag, på ett eller annat sätt. Det får ta den tid det tar, så är det bara. Och det bästa av allt är att du inte längre upptar mina tankar 24/7.
Jag vet att jag för det mesta skriver om Emil och om hur mycket jag saknar honom, hur ledsen jag är och all annan skit. Jag ber om ursäkt för det, men det är ett sätt för mig att bearbeta och rensa huvud och tankar tror jag. Så ni kommer att få stå ut med det. Men jag ska självklart försöka att skriva om allt som jag tycker är underbart och bäst också. På tal om det så fyller jag år på söndag :D Yeaah. Hela 19 år.

.


Idag har jag varit med min bästis :D

Hunnie-Bunnie heter jag & jag är alltid go och glad

Jag hatar bakfylla, hatar hatar. Men det är sånt man får ta, och just sprit gör min bakfylla ännu värre. Öl är det absolut bästa :) Igår var kul. Som vanligt tycker jag nästan att förfesten var bäst, jättetrevligt verkligen :D Det var jag, Angelica, Amanda, Alina, Sandra och hennes pojkvän Jonas. Vid halv elva åkte vi in till stan och tåg sedan tåget till Kungsbacka. Alina ville till Mingel och träffa sin kära "vän" Bingo Rimér, och självklart ställer man upp! Haha. Jag hann dock bara vara där i en timme pga att jag skulle med tvåbussen hem, så någon Bingo såg jag inte till.. Däremot fanns det gott om hans små bunnies, måste säga att de var riktigt skabbiga, inte alls snygga. Och det säger jag inte för att jag är avundsjuk eller något, för det är jag verkligen inte. Jag skulle aldrig vilja springa runt på en nattklubb i små trosor, bh, kaninöron och svans! Waaaah, vilken mardröm...
Nu ska jag göra mig iordning, jag ska med familjen till Ulricehamn och fira en av mammas kompisar som fyller 50. Nice ;)

Lite bilder från igår






Utgång!

Jepp, ikväll blir det till att dricka sig full, dansa massor och göra bort sig lite.. Eller nåt i den stilen, haha. Snart ska jag ge mig iväg till tåget till Mölnlycke->Landvetter, där det blir förfest. Alina trodde inte sina öron när jag sa att jag faktiskt vill gå ut idag. "Vaa? Vad är det jag hör? Ska Du gå ut? Och jag behöver inte ens tjata på dig! Wow.."
Jätteroligt, verkligen. Men jag kan väl inte direkt neka till att jag har varit dålig på det där med att festa på den senaste tiden. Jag har helt enkelt inte haft lust. Men idag känns det helt okej, jag är till och med lite sugen! Jag måste erkänna att det där med att gå ut på krogen aldrig riktigt har varit min grej, jag har aldrig tyckt att det har varit så kul. Men å andra sidan har jag haft pojkän under denna tiden och därför har jag aldrig känt suget. Det var alltid mysigare att ligga hemma med honom och kolla på film. Krogen och alla slemmiga människor lockade mig inte. Men jag får helt enkelt ge det en chans ikväll, jaoooo :D
Ha en bra kväll!


Såhär får det bli ikväll. Hade en otrolig beslutsångest över vilka kläder jag skulle ha.
Lånar ett linne av Madde och hoppas att hon inte blir alltför sur. Haha.

Städa ?

Godmorgon, eller nåt... ;)
Jag har sovit ut, så nu känner jag mig pigg. Jag har blivit tvingad av mamma att damma hela huset, och dessutom städa en av toaletterna. Hur kul låter inte det? Blä. Och allt detta bara för att vi ska ha lite gäster imorgon, huh. Som att Kajsa och hennes familj skulle bry sig om lite dammkorn på fönsterbrädan? .. Haha. Nej, men jag ska vara duktig och städa, snart.

Ikväll ska jag troligen festa :) Kan bli kul, känner mig dock lite seg, men jag har ingen lust att bara sitta hemma heller för den delen. Sååå, jag ska tvinga ut mig själv och ha lite kul, dansa och umgås med vänner, sådeså :D

It's better to lose a lover, than love a loser?


Take me away to better days

Det stämmer verkligen att man mår bättre av att träna. Jag känner mig pigg och på bättre humör faktiskt, det måste vara de där endorfinerna som åker runt och busar i min kropp ;) För det är väl endorfiner det heter? Jepp, jag tror det. Haha. Det känns så skönt att äntligen få svettas och bli så där jättetrött, på ett gött sätt. När jag fokuserar på träningen glömmer jag det jobbiga för en stund. Det är så himla skönt!
Nu ska jag ta mig en dusch :D
Natascha Bedingfield - Take me away


Idag ska jag träna!

Idag har jag jobbat. De ringde in mig imorse och frågade om jag kunde komma in, segt att bli väckt på ett sånt sätt, men härligt att få tjäna lite pengar :) Det är dåligt med jobbtider på jobbet för tillfället, tråkigt! Funderar på att lägga lite gift i personalrummet, haha..
Om en timme börjar min träning, så måste skynda mig och få i mig lite mat. Känner mig knappt sugen på det egentligen, är så himla trött efter jobbet.. Men jag tror faktiskt att jag måste tvinga iväg mig själv.


Jag är bra på att tänka.



Jag tänker mycket, väldigt mycket faktiskt. Jag tänker på saker som har hänt och på saker som kommer att hända... Oftast är det tråkiga saker som upptar mina tankar och mitt huvud. De senaste veckorna har jag i princip levt i en egen värld, i mina egna tankar, helt för mig själv. Jag har inte vetat hur jag skulle kunna släppa in någon i min värld, det vet jag fortfarande inte. Jag känner mig ensam, ensam med mina tankar och mina problem. Och ingen kan hjälpa mig. Det är bara jag själv som kan styra min hjärna, men att påverka den är faktiskt omöjligt. De jobbiga tankarna dyker upp som ett spöke när man minst anar det, och då blir det jobbigt. Väldigt jobbigt. Aldrig tidigare har jag tänkt och funderat så mycket som nu. Och jag antar att det är ett sätt för mig att bearbeta det som hänt. Baaaaah.

En bra dag

Idag har jag fått mycket gjort och dagen har varit bra. Vid elva åkte jag in till Borås och satte mig på körskolan och gjorde teoritester och därefter hade jag en timmes körlektion. Det gick riktigt bra. Jag blir bara säkrare och säkrare på min körning och det är så kul när man känner att det går framåt och att all träning faktiskt ger resultat.
På eftermiddagen tog jag bussen till Göteborg och träffade Helena och Soso. Det var mysigt! Och kul, som vanligt. Vi fikade, pratade och jag köpte även en sjukt fin tröja och ett armband. Sheeet, jag är verkligen köpberoende för tillfället! De senaste veckorna har jag köpt Minst ett klädesplagg varje vecka. Sjukt ju.
Ikväll har vi firat pappa och haft myskväll :D Han blev glad för presenterna, så då är även jag nöjd :D
Just nu sitter jag och lyssnar på massa go musik på youtube och väntar på att mitt favoritprogram, Grey's Anatomy ska börja. Och det gör det visst nu, hihi.. Pusshej!

Grattis till pappa!



Grattis till världens bästa pappa som fyller 51 år idag :D
Jag älskar dig <3

Alina i ett skyltfönster..



Gick förbi en frisörsalong i stan idag och kolla vad jag såg i skyltfönstret... Alina :D Snacka om att jag blev förvånad när jag såg min vän på en reklambild mitt i stan! Var tvungen att mms:a iväg en bild till henne och personalen inne i salongen kollade väldigt konstigt på mig när jag stod och tog kort i deras fönster... ;) Men lite roligt var det allt.
Ingen har så snygga vänner som jag. Haha!

Härlig eftermiddag



Shoooo!
Hemma igen från Borås och en härlig eftermiddag/kväll på badhuset med min bäjb. Teoritesterna fick vi glömma, eftersom att alla datorerna var upptagna. Liite surt om man säger så, speciellt när man har planerat in att vara lite extra duktig. Imorgon ska jag dock åka in tidigare innan min körlektion och plugga. Och antagligen så är de flesta i skolan vid den tiden, så jag borde nog kunna få en dator. 
Jaja, vi gjorde det bästa av situationen och pallrade oss raka vägen till bassängen, där vi simmade totalt 60 längder :D Riktigt nöjd faktiskt! På bussen blev jag dock helt matt, huvudvärk och illamående. Not funny. Antar att det berodde på att jag ätit dåligt under dagen, för nu efter middagen mår jag mycket bättre.

Simma

Idag ska jag in till Borås och träffa Kajsa. Vi ska gå till körskolan och göra teoritester på datorn där. Känns så otroligt bra att jag äntligen har kommit igång på riktigt med den där jäkla teorin. Och med tanke på att jag i princip bara har tagit hälften av mina körlektioner än så länge, så känns det som att jag ligger bra till. Blir ju bara jobbigt att vänta med allt tills sista veckan, det vet jag ju av egen erfarenhet.. Förresten, snart snart har Kajsa teoriprov och uppkörning! Jag håller tummarna för henne. Är faktiskt väldigt säker på att det kommer att gå kanon! Det finns ingenting som den tjejen inte klarar :D Personligen så ska jag inte berätta för någon när jag ska köra upp, haha. Okej, mamma och pappa då..
Hursomhelst, efter körskolan ska vi nog gå till badhuset och simma. Fyfan vad gött att få röra på sig. Känns som att simning är en bra mjukstart, jag vill inte ta ut mig helt med tanke på att jag Fortfarande inte känner mig 100 % frisk. Satan vad irriterande!

Yääääy, nu ringde Zara, äntligen :D Så nu ska jag ta och fräscha till mig lite och gå och möta henne.

Träna,, eller inte träna?

Jag vill verkligen gå till träningen idag, det vill jag. Men frågan är om jag är tillräckligt frisk. Visst känner jag mig bättre och hostan har verkligen minskat sedan jag började med medicinen, men den är fortfarande kvar. Jag fattar inte vad det är för skit som jag har dragit på mig! Det tar ju aldrig slut.
Efter att inte ha fått träna på sex veckor (!) nu, så börjar jag känna mig som en fettklump. Jag är livrädd för att gå upp massa i vikt och komma in i en ond cirkel utan träning. Och dessutom mår jag alltid mycket bättre när jag är aktiv och tränar min kropp. Imorgon hoppas jag att jag och Kajsa tar oss till badhuset och simmar, det skulle vara skönt :) 
Nej, nu måste jag verkligen bli helt frisk, för träna, det måste jag!

Vill ha.


Denna söta sak skulle sitta väldigt fint runt min handled :D
Tror nog att jag ska önska mig denna i födelsedagspresent faktiskt.


"Vad fan har du där?"

Sitter här och försöker hitta bilder från förra lördagen från Hirshenkeller, då jag och Zara var ute. Blir så irriterad, de verkar fortfarande inte ha lagt upp några. Lite dåligt tycker jag faktiskt.
Appropå det så måste jag bara berätta om en kul grej som hände där. Jag var ute på dansgolvet och jag ser hur en kille kollar in mig. Efter ett tag kommer han mot mig och vi börjar dansa. Efter ungefär en minut så ser jag något som glänser på hans tröja och jag tittar närmare. "Vad fan har du där? Haha!" Det visar sig att det är en stor spott-/snorloska som sitter fastkletad vid hans axel! Killen får panik och springer fort som fan till toaletten medan jag och hans kompis kommer efter, och asgarvar. "Vart fan kom den ifrån? Äckligt! Och det är inte jag, lovar!" Man riktigt såg hur han skämdes, hahaha. Ett riktigt misslyckad raggningsförsök måste jag säga! Stackars liten.

Förövrigt så har jag jobbat idag :) Känns nice. Jobbade med ett av de bättre arbetslagen denna helgen. Många av de är verkligen så otroligt goa!
Idag var det även minnesgudstjänst för morfar.. Jag kunde inte vara med pga jobbet. Känns tråkigt. Menmen, så blir det ibland.



 


Life is a bitch, then you'll die



Yäääy, lördag. Idag har jag övningskört till Hyssna, där morfar ligger bergravd. Mamma och min moster var vid graven igår och fixade. Och den var jättefin verkligen :) Det ligger också en liten vit sten där, "Älskade morfar" står det på den. Väldigt söt.. Det är skönt att ha en plats att gå till, någonstans där man kan "möta" honom. Jag har bestämt mig för en sak, och det är att så fort som jag har tagit körkort ska jag åka till morfar och berätta det. Jag vet att han skulle ha varit jättestolt och glad. Det gör mig ledsen att veta att han aldrig kommer att få uppleva det. Och att han inte fick se mig ta studenten, det gör ont. För mormor har sagt att han verkligen hade sett fram emot den dagen, då hans första barnbarn skulle ta studenten. Men som sagt, det fick han aldrig.

Ikväll ska jag, Kajsa och våra föräldrar till Alingsås. Vi ska gå någon typ av ljusvandring och sedan ska vi även ut och äta. Det ska bli mysigt. Men varför just Alingsås liksom? GAAAH. Roligt, roligt. Sår som rivs upp, igen. Men som sagt, jag ska försöka göra detta till en bra lördag och inte tänka på det för tillfället. Han ska inte få ta över mina tankar och mitt liv totalt. Det ska ingen få göra. Never.
Nu ska jag ta mig en dusch och göra mig lite fin. Puss!

RSS 2.0