Tips

Gott & enkelt knäckebröd

2 dl majsmjöl
1 dl solrosfrön (eller 1/2 dl solrosfrön & 1/2 dl pumpakärnor)
1 dl sesamfrön
1/2 dl hela linfrön
1/2 dl rapsolja
2 1/2 dl kokande vatten
1 tsk salt

Smeta/tryck ut degen på bakplåtspapper, strö på flingsalt och skär degen i lagom stora bitar. 1 timme i ugn, 170 grader.

Jag har själv inte testat med majsmjöl, utan tog vetemjöl istället. Det funkade ganska bra det med :) Blir degen för "rinnande", så lägg i lite mer mjöl.
Lycka till !


Kommentarer
Postat av: Ellie

TACK!! Nu ska här bakas :D

2011-05-11 @ 12:48:33
URL: http://livetsomellie.blogspot.com
Postat av: Kajsa

supergott! och vad kul att du la ut bilder på före efter, var kul med jämförelsen! :) puss

2011-05-16 @ 20:51:54
Postat av: Maja

mums, måste jag testa:)

2011-05-16 @ 21:49:39
URL: http://mcaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0