Tips
Gott & enkelt knäckebröd
2 dl majsmjöl
1 dl solrosfrön (eller 1/2 dl solrosfrön & 1/2 dl pumpakärnor)
1 dl sesamfrön
1/2 dl hela linfrön
1/2 dl rapsolja
2 1/2 dl kokande vatten
1 tsk salt
Smeta/tryck ut degen på bakplåtspapper, strö på flingsalt och skär degen i lagom stora bitar. 1 timme i ugn, 170 grader.
Jag har själv inte testat med majsmjöl, utan tog vetemjöl istället. Det funkade ganska bra det med :) Blir degen för "rinnande", så lägg i lite mer mjöl.
Lycka till !
Kommentarer
Postat av: Ellie
TACK!! Nu ska här bakas :D
Postat av: Kajsa
supergott! och vad kul att du la ut bilder på före efter, var kul med jämförelsen! :) puss
Postat av: Maja
mums, måste jag testa:)
Trackback